Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget csak meglett a laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Direkt volt :oops: ...nem hagyhattam ki :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Ja nem baj rád fér most nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok Lányok!

A párommal egy éve szeretnénk egy kis trónörököst, de még sajna nem jött össze. :(
Az orvosom tanácsára ebben a hónapban elkezdtem hőmérőzni, az LH-kat is sorra tesztelem ja és a PG mikroszkóp ki ne maradjon...hátha.
Ha esetleg lenne pár ötletetek, tippetek örömmel fogadnám!!!
zoorsi
 
 


Sziasztok!

Rabbe, tényleg senkinek nem könnyű...

Én meg teszteltem ma... Negatív. :cry: Máj 4. volt a peteérés. Szombaton még tesztelek, de ha az is negatív, akkor hétfőn jön piri... tuti.... :cry:
melike30
Győr
 
 


Melike
Kép

Zoorsi
Sok sikert neked is 8) Jo tanacsok :roll: haat az van sok....gyogyteak,talpmasszazs,akupunktura,egeszseges taplalkozas most ennel okosabbak nem jutnak az eszembe :oops:

Dokinal
Hat megjottem :arrow: aszonta a doki nem kezdjuk az injekcio kurat mert nem latja ertelmet :roll: de szerinte azt az egy ero tuszot ami jelenleg 2 azt mindenkepp szivjuk le :roll: es aztan leszivas utan ad gyogyot ami lejebb viszi az fsh-em es ha ebben a ciklusban nem is jarunk sikerrel kovi honapban indulhatna a szurival a lombik :roll: erre en megkerdeztem nem e lehetne clostit szednem es azzal peteket noveszteni es akkor tuti nem 1-et szivna ne...szerinte nem igazan lesz azzal sem tob peti de anno 2007 novembereben egyik oldalt 4 masik oldalt 5petet is lattak szal hasznalt :!: pedig mar akkor is magas fsh-em volt tobb mint ami most :!: Aztan azt mondta megprobalhatom :roll: nehez volt a dontes...de miert ne szedjek semmit es szivjunk le 1tuszot ha egyszer szedhetek gyogyot es talan csinalhatunk tobb petit es akkor mar tobb lesz mint 1 :?: :idea: :roll: vgy rosszul gondolom :?: De akkor ennyi erovel miert nem mehet az injekcio kura :roll: mondjuk arra aszonta nem hatna ennyi ido alatt de a closti az nagy dozis es az hatni fog :roll: de akkor jott a kovetkezo keres akkor o miert nem mondta vgy ajanlotta a clostit :roll:

Lenyeg a lenyeg ilyet meg nem hallottam soha,hogy clostizom es azokat a peteket fogja leszivni es ha minden jol megy vissza is tenni :roll: na meg olyat sem hallottam meg,hogy az abban a honapban ero 1tuszot akarja a doki leszivni :roll: ettol elegge ockodtam...mert ha lehet akkor legyen most 2baba mrt utana mar ki tudja mi lesz alapon :roll: kicsit lehet bonyolultan irok :oops:

Aztan kerdezte mi az ami miatt ockodom attol,hogy az 1ero tuszovel probalkozzunk ebben a honapban marmint azzal legyen lombik :idea: mondom 1 az a penz :roll: arra az egy tuszore ngyon csekelyke eselyem van,hogy minden klappoljon es meg meg is maradjon :roll: en inkabb stimuznek vgy varnek es kovi honap es akkor inkab legyen tobb tuszo az maaaar nagyobb esely de meg ugye igy sem biztos semmi :roll: a masik meg n em csak a penz mert van keret de ze mondjuk ha ingye lenne vgy akcios aron mivel ez egy sima ciklusbol levett tuszo akkor belemennek de igy hogy ugyanannyit kifizetni az igencsak csekely eseltre :? Inkabb akkor varnek :roll:

De a lenyeg a lenyeg abban maradtunk szedem a clostit 5napig 2*1szemet 19-en meg visszamegyek petikukucsra 8) aztan meglatjuk mikor lesz a leszivas stb :roll: errol addig ne is beszeljunk amig nem tudjuk hogy allunk petiileg 8)

Szerintetek jol dontottem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia zoorsi. Mi is ennyi sikertelenség után mentünk, mentem orvoshoz. A mikroszkópot nem sokan ajánlják, ha még nem veted meg szerintem ne is adj érte pénzt. A hődet mérjed szorgalmasan minden reggel még mielőtt felkelsz azonos időben nyelv alatt, vagy hüvelyben, ha lehet higanyos hőmérővel. Ajánlatos 6 órát aludnod. Az eredményt vezesd szépen a netten ajánlanám a www.fertilityfriend.com siteot, vagy a www.ciklus.hu -t. Hamar belejössz. Aztán az LH tesztek is nagyon hasznos információt adnak, esthajnaltól olcsóbban megveheted. Találsz régebbi oldalakon képeket is róluk :wink: Aztán ha + a teszt tessék összebújni aznap és másnap is a pároddal.
Azért én még ajánlanám, hogy menjen el a párod is spermavizsgálatra, nekünk is 1 év után derült ki, hogy férjem spermái kevesek és kevésbé mozgékonyak, így kicsi az esélye, hogy terhes legyek spontán. Ezért mi még próbálkozunk kezelés nélkül hátha megtörténik a csoda.
Nekem akkor a doki 3 hónap hőmérőzést és tesztelést ajánlott és ha nem maradok akkor sem terhes menjünk meddőségi központba. De nem mentünk.
Te döntesz vársz még 3 hónapot vagy akár 1 hónap után is kérhetsz hormonvizsgálatot lássák minden rendben van-e neked. Vv-t cn.3, és 21. napon kell csinálni. Remélem nem várat azért már sokáig a kis trónörökös és nem kell feleslegesen aggódnod :wink:

melike neked mit is írjak fel a fejjel és ne tesztelj ilyen hamar mert csak elkeseredsz, várj legalább vasárnapig. Addig is tessék bízni!!!! Nem tart sokáig és ismét babát fogsz várni, enged, hogy a méhed rendbe jöjjön. Nálatok nem volt baj a fogamzással így a csodára szerintem nem kell sokat várnod.


Bridget na mi volt ma, majd írd meg mit mondott a doki, bár nem tudom, mikor van nektek délután, lehet még éjszaka van és csicsikálsz :oops:

Kép
Kép
melisch
 
 


Bridget látom nem csicsikáltál hanem írtál mint én is :lol: :lol: :lol: én nem értek hozzá de azt hiszem én is a stimuláció mellett döntöttem volna :oops: ugyanazon okok miatt mit amiket felsoroltál. Nem értem miért mi kell mondjuk az orvosnak mit csináljon velünk :evil: mintha nem ő kéne a legjobb kezelést adja. Na mindegy erről regényt lehetne írni, lényeg az, hogy kezditek a stimulációt és remélem lesz 3-4 petike és jól fognak osztódni, hogy a lombik sikeres legyen.
Én nagyon drukkolok most neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch
Kocce 8) De nem a stimu kezdodik mert azt nem ajanlotta hanem kaptam clostit :roll: vegulis az is peteket csinal :roll: de lombiknal nem hallottam meg ilyenrol,hogy costis lombik :shock: majd meglatjuk :wink: en is megelegszem 3-4gyel :wink:

Azert nem akarta adn a gyogyot mert szerinte nem fog mukodni :roll: es nem akart most hormonozni hanem akkor jovo honapra rakta volna mivel meg magas az FSH-em amit kicsit meglejebb akart vinni jovo honapra :roll:

Jah es amikor en kelek ti meg csucsuztok :lol: mert itt nyaron 7oraval tobb van telen meg 8oraval 8) szal en mar tudom a jovot :lol: csak doki utan taliztam a magyar kismami baratosnemmal aki 34hetes 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Aha én még kismiska vagyok azt gondoltam a clotit is valami stimu :oops: :oops: :oops: :oops: na a lényeg, hogy legyenek petikék és egészségesek legyenek hátha nem kell következő hónapig várnotok :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch
Lehet vegulis mint szakszo az is megfelelo ra :wink: mert vegulis felturbozza a p.feszket csak a lombikhoz a stimu az az injekciokat jelenti :roll: na en nekem az nem lett :roll: de a lenyeg ahogy mondod legyen peti es akkor lesz beulti is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó az új vonalzóid :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


kocce 8) :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Esthajnal!Küldtem privit! :)
Vendég
 


Zoorsi, pusszantás neked, üdv. itt a klubban!! :wink:

Melike, nem lehet, hogy korán teszteltél? Reméljük! Szorítok neked!

Bridget, jó volt a direkt laptetős bulid! :lol: :lol: :lol:
Nagyon jól döntöttél, mert 1 tüszőcskével tényleg nem sokra mentek, és ha már egyszer lehet, igenis, ikrekre gyúrjatok!! Most mi is azon vagyunk, bárcsak ikrek lennének..
Én nyár végén kezdem a lombikot, (ha addig nem száll meg a gólya :lol: ), de én biztos 2-3 petit vissza szeretnék tetetni, ha lehetőség van rá. Biztosra kell menni!! De nekem is attól függ majd, hogy reagál a szervezetem a stimura. Meg azért az sem mindegy, hogy hányadikra sikerál, mert azért elég húzós ára van.
De mint ahogy te is, erre én is sz@rok nagy ívben :lol: :lol: :lol: csak legyen eredménye, és végre a kezembe foghassam a kisbabá(i)nkat...

Esthajnal, no para, a tesztek itt vannak velem! :wink: :lol:




"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Lányok, cuppantok mindenkit, most mennem kell csomagolni, elutazom a gyerkőcökkel anyukámékhoz, valószínűleg hétfőn este jövök csak haza. Bár nekik is van net, úgyhogy valószínűleg onnan is be tudok kukuccsolni hozzátok, mindenesetre legyetek jókislányok! :wink: :lol:
esthajnalcsillag
 
 


kellemes pihenést Esthajnal

Kép
Kép
melisch
 
 


Csillag
Kellemes hetveget es jo kikapcsolodast 8) en tuti jo kislany leszek(tuszoket novelek 8) :lol: )

Betty
Valami nagy valtozas lehet nalatok is mert sugarzik a pozitivsag es boldogsag az irasaidbol 8) Hajra lombik :lol:

Jo hetveget mindenkinek :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

bridget szerintem is jól döntöttél! A closty nekem nagyon jó volt, jól
reagált rá a szervezetem. Több és nagyobb peték lettek.

Melike lehet, hogy korán teszteltél, de egy pár nap és minden kiderül :wink:

betty minden oké lesz! Lehet, hogy Nálatok is akkor jön a gólya, amikor nem számítottatok rá :lol:

esthajnalcsillag jó pihenést kívánok és persze mindenkinek szép hétvégét!

Kép
Kép
akella
 
 


Sziasztok Lányok!

Bekukkantottam kicsit, drukk mindenkinek és

Kép
recon
 
 


Esthajnal!

Rendelni szeretnék, megírtam priviben, de nem tudom, elment-e.
:?:
Légyszi jelezz majd vissza! Köszi!

És kellemes hosszúhétvégét! :D

Kép
Kép
babamacc
 
 


Hali lányok, nektek is kellemes pihit, bár ami engem illet, nem hinném, hogy sokat fogok pihizni :twisted: Szerintem mire hazamegyek, így fog lógni a nyelvem: :P

:lol: :lol:

Szépek a görbék lányok, csak így tovább!

Babamacc, írtam viszontprivit!

Akella, annyira édesek a vonalzóid. :)

Puszi mindenkinek
esthajnalcsillag
 
 


Helló lányok.

Reggel mikor újra teszteltem, egy halovány csíkot láttam a tesztcsík mellett... :shock: Vagy én látom bele, vagy.... :) Nem merek még írni semmit, este és holnap reggel újra tesztelek, aztán meglátjuk... :oops:
melike30
Győr
 
 


Melike
HOzd mar azt a tesztet tedd fel had kukkoljuk meg mi is :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Én egy béna lány vagyok... :lol: Nem véletlenül nincsen vonalzóm sem... :-) Megpróbáltam, de nem ment... Sem az angol tudásom nem megfelelő hozzá, sem a számítástechnikai tudásom... :cry:
melike30
Győr
 
 


Melike szorítok :wink:

A halvány csík is csík és napról napra erősebb lesz :lol:
Mindenképp írjál mi újság!

A külföldi oldalon nekem sem ment a vonalzó az angol hiánya miatt, de mint látod belejöttem :lol:

Kép
Kép
akella
 
 


Melike
Ha akarod atkuldheted nekem emailben en meg felteszem :wink:

Akella
8hetes lettel aztaaaa :shock: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Melike, nagyon szurkolok nektek!++++++++++++

Én is szívesen segítek természetesen vonalzóügyben, ha szeretné valaki :wink:
esthajnalcsillag
 
 


Sziasztok.


Babát szeretnék én is,de nem jön össze. Korábban jártam orvoshoz,szedtem clostit,de nem történt semmi.Lehet,hogy a férjemmel van gond, de őt egyszerűen nem lehet rávenni arra, hogy elmenjen dokihoz.... Segítsetek nekem, mit tegyek?
lujzedli
 
 


Melike hátha nem csak szellemcsík és holnap már jobban látod, főleg, hogy piriig még van pár napod, így nem lehet még nagyon erős a csík. Mindent bele!!!!!!!!

lujzedli szia, mióta próbálkoztok??? Hát teljesen megértelek tudom, hogy milyen nehéz kimozdítani a férfiakat. Az enyém elment miután már többen mondták, hogy neki is mennie kéne, rossz lett az eredménye februárban, kapott injekciót de többet vissza sem ment, nem tudom rávenni, hogy menjen újra. Lassan kiborul a bili és ráparancsolok, hogy menjen mert ha nem csúnyán fogok csinálni. Nem akar menni és sajnos nem sokat tehetsz. Megpróbálhatod szép szóval, hízelegve hátha. Csak azért ment el mert látta mennyire szenvedtem abban a hónapban mikor megjött piri. De nem tudok tanácsot adni mivel bírd rá a férjed, hogy elmenjen.

Kép
Kép
melisch
 
 


bridget aranyos vagy :lol:
Lassan, de biztosan haladunk előre :wink:

szia lujzedli.Nekem az orvosom nem is adott addig clostylt, amíg a férjem nem volt vizsgálaton. Nálunk sem volt egyszerű menet, de mivel a környezetünkben is többen voltak már ilyen vizsgálaton, meg lehetett győzni és persze Ő is nagyon szeretett volna már babát, illetve így Ő is megtudta legalább, hogy minden rendben van vele.
Nem kellemes, de egyszer kibírják, emiatt is a kaáli-ban csináltattuk a vizsgálatot :lol:
Szerintem próbáljátok megbeszélni másképp nem fog menni.

Kép
Kép
akella
 
 


Lujzedli
Sajna ravenni oket nem lehet.Es legtobb esetben minnel jobban erolteted annal inkabb nem akarjak.Szoval a megoldas leuni....elmondani neki,hogy mivel nem jon a baba kell ez a vizsgalat...es aztan dontson. :roll: Vgy pl vidd el a parod szepen a dokihoz ahova jarsz marmint kiserjen el,hogy a doki mindkettotoket latni akarja :arrow: es ott a konzultacion a doki mondja meg neki,hogy ez es ez kell... :roll: az en parom is jott a dokihoz es ott ult sooot o beszelt a dokival az en bajomrol is mert ugye ok japanul tok jol megertettek egymast az angol a 2.nyelve a dokinak igy apa magyarazta el nekem mi ndig mi a helyzet :wink: Es amikor szobajott a vizsgalata neki nem mondott nemet...mondjuk en nem eroltettem :roll: o azt mondta tuti jo minden nala es elment :) pedig akkor meg nem is akart babat most :!: ugye o ket ev mulva akarta :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Bridget, próbálom a szuuu-szaaa-t, attól vagyok mostanában ilyen jó kedvű :lol: :lol: .....és mert közeledni látszik a mi időnk.. :lol:
Most én is tüszőket növesztek, mint te, és én holnap megyek UH-ra, megnézzük, mi újság velük. Úgyhogy nagy szorongatást kérek! :wink:

Lujzedli, üdv. neked!
Férfi téren tényleg nehéz ez az állapot, de ahogy a többiek is mondják, le kell ülni vele, és elmondani, hogy ez a vizsgálat, ha tényleg szeretne gyerkőcöt, akkor szükséges. Vagy együtt egy konzultációra, ahogy Bridget is mondta, elmenni. Az én férjem sem nagyon akart először elmenni, de most már rutinból nyomja, :lol: , mert nekünk sok spermogramunk volt. Az első volt nehéz neki, mert nem tudta, milyen. De lényegében neki nem is sok teendője volt.... :lol: :lol: :lol: ....én végeztem el a munkát helyette :lol:
Aztán utána már magától jött velem konzultációra is.
Az a lényeg, hogy ne erőszakold meg ezzel, ne sürgesd, mert azzal csak rontasz a helyzeten, és még beszaribb lesz, és úgy fogja érezni, sarokba van szorítva.
Mond el neki, mi újság, és hogy te nem szeretnéd ezt erőltetni, de kellene haladni valamerre, úgyhogy gondolja át :arrow: adj neki időt. Én ugyanígy voltam, és kb. 3 hét telt el, mikor elém állt, és azt mondta, kész a vizsgálatra, menjünk jelentkezzünk be....
Szóval idő, nyugalom, és türelem kell hozzá :arrow: mint általában a férfiakhoz. :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Melike, nagyon szorítok, hogy ma erősebb legyen az a csíkocska!++++++++++++++++++++++
Mindenképp írj, mi lett!!

Akella, tényleg hogy megy az idő....már elmúltál 8 hetes :shock: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-26-1-2010_01_22-Picur.jpg" BORDER=0></A>
melike30
Győr
 
 


melike30
Győr
 
 


Hát ennyire nem értek a vonalzókhoz... :lol: Megcsináltam, de nem tudom hogy kell beilleszteni.... Jajjjj de ciki...

De a lényeg!!!! Ma erősebb két csíkos vagyok!!!!!

Esthajnal köszi a teszteket, elhasználtam mindet!!!

Lh-kat meg ha minden jól megy nekiadom a barátnőmnek!!!! :-))) :lol: :oops: :lol:
melike30
Győr
 
 


Hozzátenném még, hogy mindez nem jöhetett volna, ha nem vagytok ti, akik elmondtátok, hogyan kell használni ezt az lh tesztet, és minden okosságot!!! Köszi csajok!!!
melike30
Győr
 
 


[url]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-26-1-2010_01_22-Picur.jpg[/img][/url][/url]
melike30
Győr
 
 


Megint nem jó, bocsi, csajok, valaki meg tudná oldani nekem, hogy a fenti vonalzó "látható" legyen... ???

Elküldök priviben mindent ha kell hozzá... :oops: :shock:
melike30
Győr
 
 


Kép
melike30
Győr
 
 


Megvan!!!! :lol: :lol: :lol: :D :D :D
melike30
Győr
 
 


De hogy kell ezt aláírásként beilleszteni.... brühhhühhhüüüü :cry: ???
melike30
Győr
 
 


Sziasztok :!:

Melike, akkor gratulalok az erosodo csikoknak! :lol: ( mellesleg en meg mindig nem latoma vonalzod :roll: :oops: )
Bridget, szoval closti, hmm, azt hittem stimuznak :?: Mitol is vereztel be anno? Nagyon vigyazz, kivanom, hogy minden rendben legyen, drukkolok hogy jo sok erett tuszod legyen :!: :!:
Udv Akella, szepen noveszgesd a pocid, neked mar csak boldog a babavaras van! :wink:
Lujzi, az en uram sem adta be egykonnyen a derekat, mert hogy hat o vele nem lehet gond, de latta, hogy en mennyi mindent megteszek a gyerek erdekeben (ezer vizsgalat meg gyogyszer, fajdalom stb.) meg ez neki nem fog fajni, soooot :lol: igy hipp-hopp 2 het elteltevel adta is a mintat! :wink:
Betty, Kép neked is mega drukkok tuszonoveleshez! :D
Esthajnal, remelem jol telik a hetvege :lol:
Vendég
 


Melike gratulálok a 2 csíkos tesztedhez, most már tuti nem lesz baj.

A vonalzód úgy másold be ahogy fent levő oldalon látható: a látható vonalzós üzeneted jobb felső sarkában van a szerkeszt gomb benyomod :arrow: kimásolod az írást, így tuti látszani fog a vonalzód. Miután lemásoltad ismét elküldőd az üzenetet, nem lesz máshova téve ott fog maradni :wink: .2. lépés felmész a lap tetejére ott ahol írja kék színnel, hogy társalgó :arrow: Segédletek gombnál kikeresed a Profilomat. Akkor egy új ablak fog bejönni az adataiddal, valahol a végén találsz egy üres ablakot Megyjegyzést ír előtte, hasonlít a téglalaphoz mint amiben írsz. Na oda bemásolod az 1 lépésnél másolt vonalzód és a lap végén levő gombbal lemented (nem tudom pontosan milyen név alatt van tán Aktualizáld) és kész, remélem érthető voltam és sikerülni fog. Ajánlom nyisd ki 2x a babanettet az egyikben készíts a vonalzót a másikban legyen előtted amit írtam, hogy ha valami nem tiszta tudjad megnézni. Menni fog!!!

Most többet nem írok mert aktualizálnom kell a görbém és mennem ebédet főzni, bocsi, majd még jövök :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melike gratulálok Neked én is! :lol: Ügyes vagy, menni fog az a vonalzó :wink:

Szia lujzedli, érezd jól magad köztünk! :) A férfiak büszkék és elhitetik magukkal, hogy velük nem lehet gond. Szerintem biztosan rá tudod majd venni a vizsgálatra. A párommal mi mindent meg tudunk beszélni, csak figyelnem kell, hogy nála mikor megfelelő a pillanat. :wink: Tudom, nem sokat segítek ezzel, de ha mindketten nagyon szeretnétek a gyerkőcöt, akkor meg fogjátok tudni beszélni, hiszen egy kapcsolat alapja a kommunikáció és az, hogy tudjunk "áldozatot hozni" a másikért (ezt nagyon idézőjelesen mondom, jobb kifejezést nem találtam rá).
recon
 
 


Betty
Mennek a tuszonovelo drukkok 8) Kép

Melike
Na latod neked is akkor ott volt a ketcsikos a csomagba 8) nagy gratula neked :!: mar ideje volt megin tvalakinek babasodni....es jolesik,hogy azt mondod nelkulun k nem jott volna ossze vgyis hogy a mi segitsegunk is benne van vgy ilyesmi na tudod mirol beszelek :) :oops: :lol:

Tobbieknek is nagy drukk :!: ++++++++++++++++++++++++
Ma en meg nem ngyon vgyok majd holnap 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csillag
Closti mellett ugyanugy nyomathatom az lh tesztet? :roll: vgy van valami kulombseg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lányok!

Melike gratulálok, most már Te is nagyon vigyázz Magadra! :lol:

Lányok aranyosak vagytok!!! Vigyázok én is magamra és növesztem a pocakom :lol: :lol:
Remélem a továbbiakban is rendben lesz minden. A 12. heti UH-ig még lerágom a körmöm. Tényleg igaz, ilyenkor már folyamatosan izgul az ember valamiért.

Kép
Kép
akella
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?