Lányok: Köszike a tapasztalatokat a szülés utáni bugyi használattal kapcsolatban!!!
Beusmimi:Nálam nincs gond a levegővétellel egyenlőre!De úgy hallottam, hogy ez ilyenkor normális!!!A méh mérete ilyenkor megnő, és nekinyomódik a rekeszizomnak, tüdőnek!!Jó ilyenkor ha egyenes háttal állsz vagy ülsz, mozgás, stb.
Irdab:Párod nagyon aranyos lehetett, ahogy beállított az Apaszettel!
Rilla:És végülis, hogy döntöttél a babaszoba színével kapcsolatban?!?Mi maradtunk most a sima egyszerű fehérnél, majd tavasszal meg kitapétázzuk a Kicsi szobáját!Most úgyis javarészt nálunk fog lenni!!!Tavaszra meg tervezzük, hogy kitapétáztatjuk a kisszobát és a nyílászárókat is kicseréltetjük!!!
Ágota:Jó ötlet a telefonszámos, emailes táblázat!!Küldöm majd neked priviben, de majd csak holnap vagy valamikor jövő héten, ok?!?
Ági!Jók lettek a képek, amit Apa készített rólad!!Nagyon aranyos a pocakod!!!
Tündi24:Örülök, hogy sikeresen túl vagy a vércukorterhelésen!!És hogy bírtad a cukros lötyit legyűrni?!?
Kovisziszka:Én a hétvégén husit fogok fűszerezetten kisütni és hozzá egy kis krumplipürét!!!Ja és egy kis salival!!Vettem pénteken egy kis csirkehúst és egy kis pulykahúst is!!!
Meg gondolkodom valami fincsi, gyors sütin is, de azt még nem tudom, hogy mi lesz!!
Mimi12:Húúhhha!Nem egy olcsó a doki bácsid!Bár én még nem kérdeztem tőle a tarifát,de hogy őszinte legyek nem is nagyon akarom!!!Ha mondja, akkor mondja, de ha nem az még jobb!Én elterveztem, hogy mennyit fogok neki adni, és kész!!!
V.Piroska:Nagyon sajnálom, hogy ezt mondta a doki bácsi!!Kitartás!!!És vigyázz nagyon magadra!!
Cscsi:Nagyon aranyos a kis fiad!!És nagyon tündéri a pici babóca is!!!Azt hittem, hogy csak a leányzók tudnak lustizni, de ezek szerint tévedtem!!!A mi pici Leányzónk is, a legutóbbi 4D-n szunyált, és a kis pofiját a méhlepénybe fúrta!!De mi a végén feltudtuk a kis Mazsolát ébreszteni, és sikerült pár jó képet csinálni róla!
Linácska:Nagyon jó a kis kép a babócáról!Nem is láttam még ilyet!!!