Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
már ma 2× próbálkoztam de nem jött be... :twisted:

A mai napom hihetetlenül sz@arul indult :evil: kapásból este hívot a védőnő,hogy jön reggel fél 8 és 8 között :!: Normális :?:
Noli még alszik utána meg nállunk ellé érdekes a reggel...na mindegy...túl vagyok rajta itt volt majdnem2 órán átt :twisted:
ne értsetek félre szeressem ha vendég jön meg egyebek de..ááá ő túlzás :!:
Kérdeztem tőlle a vízelet csikos valamit amiről annit irtatok...erre ő azt mondta ez csak akkor csinálják ha van valami próbléma :!: meg egyébként is honnan tudom :idea:

Na más....jók a szüléses sztorik :lol:

Telefonszámcserébe benne vagyok.

Aki gondolt ránk vagyis a kis drága fiamra köszönjük szépen :P

U.H:
nem irtam tegnap..de valszeg előrébb jön a szülés :!: 20 helyett minimum 8.-ra :!:
Mert szép nagy baba 1100 gramm és a menszesz szerint akkor még csak 25 hetes voltam de a gép kidobta,hogy 27 hét és 4 nap.
Adatok:BPD:72cm
HC:26,5
AC:24
FL:51,7cm
szóval összehasonlitgattam és nem kicsi Noli majdnem 28 hetesen volt ekkora :roll:

Csengettek...majd még jövök ha tudok....

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Ági jobb oldalon tetkó?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Zsófinak nagyon sok boldog névnapot kívánunk.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Hétvégén a menű nállunk:tárkonyos pulykaleves és sertésszelet jóasszony módra(ez a kedvencem)

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

[quote="linacska"]K írta:linacskaenderike,
cukorterhelés előtt kellett cukros kajákat enned??? Mert néhány napig szokták javasolni, hogy korrekt eredményt adjon a vizsgálat, mert ha előtte megvonod direkt magadtól, akkor azért van eltérés jó irányba.

Sziasztok

Igen Linácska cukorterhelés előtt kéne sokkal több szénhidrátot enni. Alapból nagyon nem kívánom a tésztát, a pékárut a sok édességet. Múltkor tiszta kín volt úgy étkezni, hogy figyeljek, hogy sok szénhidrát dús ételt fogyasszak. Ne 1 sütit egyek, meg ami jól esik, hanem még ettem utána 2 db, hogy jó sok legyen a napi szénhidrát bevitel. Annak nem sok értelmét látom, hogy másként étkezek és akkor nézik, akkor hogy reagálok a cukor terhelésre. Most inkább étkezek, úgy ahogy szoktam, azt meglátom milyen lesz az eredmény.

Cscsi: Köszi a linket, Tiva-med is ezt kölcsönzi.

Nagyon szépen gömbölyödik mindenki, lassan lehet nekem is kéne új képet csinálnom, de azt vettem észre erősen ruha függő mekkorának tünik pocakom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kenderike 2009.05.15 12:43-kor.

Kenderike
Kép
kenderike

Ági:privi ment.A képek nagyon jók alakul szépen a pocid.

Zsófinak:Boldog névnapot kivánok!!!
Vendég

Sziasztok!
Tegnap egész nap alig voltam gép előtt.
Nem is volt még időm vissza olvasni.
No helyzet..
Tegnap voltunk dokinál.
Kezdjük a rosszal.Kuva drága(ok,átlagban nem drágább a többinél)8e/alkalom,de 100-ft a szülés..Szóval ez volt a rossz.
És a többi.
Nagyon szimpatikus kedves rendes volt a doki.Jó 40percet voltunk bent nála.Mindent kikérdezett iktatott,elmagyarázott.És meg is csinálta a kötelező uh-t-A baba adatai teljessen rendben vannak,korának megfelelőek.Bpd 70 és a többi is tök átlag.
Jó 10perig nézte a babát uh-va,mindent elmagyarázott,és ami külön szimpi volt a Szabinak is mutogatta mi micsoda :lol:
Jelenleg csücsül a babánk,a feje a köldökömnél a lábai pedig kinyújtva :lol:
És nem nőtt ki a kukaca,úgyhogy most már majdnem tuti,hogy húgicánk van .
Szóval a borsos ártól eltekintve,nagyon pozitív benyomást keltett a doki.
Hát mivel sajni nem ennyire gondoltunk,mozgósítjuk a családot.Anyumnak már mondtam,hogy mivel meg van mindenünk,szinte semmit nem kell venni,így ha lehet inkább az orvosi költségbe száljanak be.
Ja és a leg fontosabb!!Azt mondta a doki,mivel van kettő spontán született gyerekem és nem azért volt császárom mert nem tágultam vagy hasonló,így ha minden okés,ha a baba megfordúl ha jó ütemben zajlanak a dolgok,akkor szülhetek természetes úton.

KATA!!!!!
És akkor mehet a táblázatba.Következő vizsgálat juni 11,
És a János Kórházban fogok szülni.

Tényleg valaki szült ott??Mondjatok már valamit a Jánosról..

mimi12

Zsófinak nagyon boldog névnapot!

mimi12

[quote="bim-bam"][ írta:bim-bamb]Ági jobb oldalon tetkó?

Igen.... :wink:
Vendég

Mimi
Az jó, hogy minden rendben veletek :wink:
Mennyire borsos?
Vendég

Mimi:az egyik bnőm igaz lassan 4 éve de a Jánosban szült.Ha gondolod majd kikérdezem. Hogy hivják a dokidat?Hátha ismeri.
Vendég

A telefonszám mellé emil-cím is kellene!
Különben, hogy küldöm el a listát? :oops: :wink:
Vendég

Megyek, összeszedem magam... 3-ra jön egy tanítvány....
Vendég

Ági.tipikus kismama tünetet mutatsz :lol: :lol:
Írtam ám,hogy mennyire borsos..
100e-ft-Tudom,hogy ez egy tök átlag ár...Minket akkor is mellen ütött.
Viszont be kell látni.Ez egy jó doki..,puccos helyen van a magánrendelője(III.ker Lajos u),és tény,hogy 28hetes terhes vagyok..
Aki ajánlotta,az dobott egy hátast az áron,mert ők nem adtak ennyit.De mondtam,hogy viszont ő már terhesség előtt is oda járt,végig terhesen ehhez az orvoshoz járt,és simán kifizette azt ő is amit tőlünk kér.Csak ő részletekben.Másfelől 10-ből doki elhajtott volna,hogy ennyi idős terhesen nem vállal..

Ja míg el nem felejtem.
Zsizsa!Nekem este kb éjfél óta keményedik a pocakom.Mos tmár nem olyan vészes.De hajnal 2-3körül aludtam el.Ilyen car éjszakám ritkánvan.Tuti valami olyan front van,ami így hat ránk.Sőt ráadásul mikor elaludtam,akkor meg felriadtam nem is egyszer.Hálaégnek azért nem sokszor van ilyen velem..
Meg most teszem össze a kettő kezem,hogy nem igazán szedek magnéziumot.Ugyanis most bevettem és használ is.Ha rendszeresen szedném,tuti nem lenne hatása.

mimi12

Sissi!Molnár László a doki.De a párom unokahúga 2 gyereket szült nála.Ő esküszik rá és az egekig magasztalja.
De tényleg nagyon kedves szimpatikus volt.Nekem sokat jelent az,hogy pl a Szabival is foglalkozott,nem csak velünk.Ez szerintem a Szabinak is sokat jelent.ddig nem mutatták meg neki,hogy mije hol van a tesónak.
Jaj és olyan édes volt a hugibaba.Mutatta a doki a kezét,és pont hívogato mozdulatot tett a mutatóujjával.Tényleg olyan volt,mintha mutatta volna,hogy gyere ide.
A doki rögtön oda vitte a uh fejet,és mutatta a Szabinak,hogy látod??Téged hív :lol:

mimi12

Ági: pü ment az adatokkal!

Voltam az ellenanyagos leleteimért: minden ok :lol: :lol: Azt írták, hogy nem tudták reprodukálni a pozitív eredményt, úgyhogy minden ok, annyit mondtak még, hogy biztos, ami biztos két hónap múlva kontrollra menjek vissza.

Gratulálok az uh-soknak :lol:

Mi hétfőn megyünk 4d-re, már teljesen be vagyok sózva!!!

Bea

Kép

Kép
dbea

Mimi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Szomorú hírrel jövök.
Szerdán voltunk a dokinál és nem mondott jókat.
Hajnus be van szorulva vagyis a feneke a medencémbe és pillanatnyilag nem is akar onnan kilubickolni.
Ezért 1 hónapig a következő uh-ig folyamatosan feküdnöm kell.
Azt mondta a doki ha nem teszem amit mond, akkor vetélés és koraszülés is lehet belőle.
Sajnos mostanában ezért nem fogok nagyon jönni de ha jobban leszünk akkor majd mindenképpen jelentkezni fogok.
Mindenkinek további kellemes babavárást!
Vendég

Piroska
kitartást kívánok neked a fekvéshez. És gondolj arra, hogy nagy gond már nem lehet. 28 hetes elmúlt Hajni, ha bármi miatt meg is kellene születnie már nagy gond nem lehet. De hogy tudta magát ennyire bevackolni oda?????

Mi is voltunk UH-n, és találkoztunk Cscsi-vel, és láttam élőben Milut, bi-bi-bi :lol:

Cscsi,
azt mondta a néni, hogy összebeszéltek a fiaink, tök ugyanúgy fekszenek, ugyanolyan képeket tudott csinálni, és csak 3 deka van köztük.
És még azt mondta, hogy elfelejtette neked mondani, hogy ha legközelebb mész, akkor vidd a cd-ket, mert tudja folytatni, és akkor azt nem kell újra kifizetni.
Nekem csak olyan 30-35 perc volt, mert a végére Levi annyira befordult, hogy egyszerűen a tarkóján kívül nem láttunk mást, hiába mászkáltam, símogattam, nem mozdult, úgy bealudt.
ÉÉÉÉS, lobog a magzatvízben a haja :lol:

Mindjárt teszek képeket, csak le kell kicsinyíteni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

És a méretek:
BPD: 7,22
HC: 25,67
AC: 23,87
FL: 5,17
Súly 1159g

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ágota
Ment PÜ!
Veled még el is társalogna Mili-apa:lol: :lol: :lol:

Linácska
Nagyon szép Levi :lol:

Piroska
Otthon fekszel? Nem tudod az ágyad mellé telepíteni a gépet? Legalább szórakoztatnánk :wink:

Zsófinak boldog névnapot!
Vendég

Kicsit eltüntem délután, de ,már megint itt vagyok!

noémi: tök jó, hogy Szabi is ott volt az Ultrahangon, és jópofi, hogy a pici integet a bátyusnak! Amikor a fiammal voltam várandós, a lányomat egyszer mi is elvittük, és a lányom magyarázott az öcsinek, aki mosolygott szembefordult és mozgatta a száját, mit aki beszél a tesóhoz kintre! A doki tisztára el volt képedve, hogy a két tesó kommunikálnak egymással!
Szabinak is bizonyára nagyon jó élmény volt ez!

piroska: sajnálom, hogy feküdnöm kell! Kitartás, reméljünk a kövi uh-n minden rendben lesz és nem kell tovább feküdnöd! Gondolunk rád mindennap! És persze várjuk, hogy jelentkezz, hogy minden oké!

linacska: nagyon édes Levi a képeken!

ez a hülye idő most annyira nem kéne! Reméljünk holnap szép idő lesz!

kovisziszka

Itt is utálatos az idő :evil:
Hideg van, be is fűtöttünk :wink:
Vendég

Piroska:sajnálom a fekvést remélem Hajnus el fog onnan mozdulni. Kitartást!!

Lina:Levi nagyon édi baba :D :D szuperek lettek a képek.

Earhart(Kata): hány fok van nálatok?

Nemrég jöttem haza anyuméktól,Márk ott alszik majd délelőtt megyek érte onnan pedig irány a nagynéni.
Vendég

Na, én is itt...

Mi is voltunk UH-n, és találkoztunk Linával, és láttam élőben Lilit, bi-bi-bi :wink:
Milu egyébként hamar elunta a kistesót, kiment apával az autóba a kormányt tekergetni. Ezt minden nap órákig tudja csinálni :shock:

Szóval a képek:
kuki Kép
alvós baba Kép Kép

Fiús anyukák, el kell keserítsek mindenkit: nekem van a legszebb és legédesebb babám :lol: :lol: :lol:
A kis lustim végigaludta az 50 perces vizsgálatot, befúrta a fejét a méhlepénybe, és nyitott szájjal aludt, még a nyála is kicsordult :D

Némi hasonlóságot vélek felfedezi Miluval: Kép

BDP 7,2
HC 26,16
AC 24,58
FL 5
súly 1190g
teljesen korának megfelelő, minden rendben van, a vesetágulattól eltekintve :(
Vendég

Csilla.tényleg nagyon szép mindkét kisfiad.
De az enyémek még gyönyörübbek hi-hi-hi :D :D
Örülök,hogy minden rendben a babóval(kiv. a vesetágulatot).
Milu nagyon édesen alszik :D
Vendég

cscsi: tényleg szép a babód! Jók a képek! És Milu is nagyon szép fiú! :D Gratulálok! Örülök, hogy minden rendben! 50 perc volt az ultrahang? Az elég alapos!

kovisziszka

Lina, Levi is nagyon kis édes :D
Vendég

Sziasztok.

Bocsi az offért csak van egy Baby Sense légzésfigyelőm eladó.
Téves riasztás kizárva. 2 lapos. A kórházak is ezt használják. Én párat kipróbáltam de csak ez vált be. 10mp után kattog és rá 5 mpre meg éles hangon sípol. Most már feleslegessé kezd válni így ha van rá érdeklődő privibe keressen meg. eredeti dobozával csak arról most nem tudtam képet csinálni
15 ezer ft.
Kép

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Mimi,
hát ez nagyon jó hír, hogy a doki lát rá esélyt, hogy esetleg természetes úton szülhetsz! :) Tudom, hogy semmi sem biztos, de már az is öröm, hogy a doki így áll hozzá! :) Árról: én most 7e-t fizetek alkalmanként, két éve ugyanez a doki 5e volt. Az előző dokinak 4 éve 8-at fizettem. De amikor Gabit vártam, azaz majd 6 éve, az egyik szobatársam 17 ezret perkált a dokijának egy alkalomért! Na, azon én is kiakadtam. De szerintem ezek is elég durva árak, csak hát mi mást csinálhat az ember lánya, ha normális dokit szeretne? Fizet... :roll:

Piroska,
sajnálom a fekvést! :( De az jó, hogy kiderült, és hogy tehetsz a koraszülés ellen (inkább maradjon benn Hajni még 9 héten át)! :) Drukkolok, hogy kimozduljon ebből a beszorult helyzetből, és egy hónap múlva virgoncan sétálgathass az uh után!

Uhus képek jók! :)

Jó éjt!

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Mimi, örülök, hogy találtál szimpi orvost! Az árai átlagosnak mondhatók...
Sajnos én a Jánosról nem tudok jókat mondani (a sógornőm szült ott 6 hete), a szülőszobák gyönyörűek, fel vannak újítva, de a szobák... :shock: :roll: Zsúfolt, koszos, büdös a függöny, száz éves mocsoktól retkes a radiátor, a wc-fürdőszoba sokkoló. Nem egy kényes lány, vidéki állattenyésztő család -látott már elég szart- de azt mesélte, hogy amikor meglátta a közös wc-t, azonnal kért egy egyágyas fizetős szobát. Ott kicsit tisztább volt minden.
Viszont az orvosok nagyon jók, a nővérek-szülésznők szuperek. Jó kezekben leszel, három napot meg ki kell bírni.
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Cscsi
Szépek a fiaid! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudnak majd a lányaink válogatni. Sok szép fiú lesz itt a topikon :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok! Hol vagytok csajok? Látom, így hétvégén mindenki elfoglaltabb! Én sem unatkozom ma, van mit csinálnom a két rosszcsontom mellett!

kovisziszka

Linácska,nagyon szép baba Levi!:) Aranyos lehetett ahogy lobogott a hajacskája :)

Cscsi,a kisöcsi is nagyon szép babuci!:) És tényleg hasonlít Milura :) A vesetágulatot sajnálom,de ha megszületik biztosan minden rendben lesz.

Piroska,sajnálom,hogy feküdnöd kell.De tényleg nem tudod oda tetetni a gépet az ágyhoz?Úgy neked is jobban telne az idő!:) Elszórakoztatnánk!:)

Mimi,sztem a pesti árakhoz képest elég jó ár a 100.Itt vidéken is kell adnunk 80at.

Én meg képzeljétek megvettem ma Zsombi első ruhácskáit.Használtak,de nagyon klassz.Egy kis farmer gatyó és egy kis vékony pulcsi.Nem tudtam otthagyni :wink:

Kép
Kép
tundi24

Na azt a hajlobogást azért nem szó szerint kell ám érteni :lol: Ezt csak a néni mondta. 4D-ben nem is látszik a haj, a néni azt mondta, hogy úgy nem is fog soha, csak 2D-ben lehet látni, hogy így kiáll a koponyájából. Erre mondta, hogy nézzük, lobog a magzatvízben. Mindjárt felteszem képen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Gondoltam, megosztom veletek, hogy tegnap a kozmetikusnál láttam egy érdekes könyvet: Baba elsősegély címmel, ami egész hasznosnak tűnt. Egy gyakorl doktornő írta, akinek a weboldala egyébként itt van: http://babaelsosegely.hu/.

Linacska,
Kíváncsi vagyok erre a lobogó hajra, mert én annyira szeretném, ha Ábel hajasbaba lenne, így legalább tudnám, hogy mit kell majd nézni jövő héten az UH-n. :)

Tündi,
Nálunk a második név lesz Zsombor :) Egyébként eddig én is összesen egy darab rucit vettem, de annyit kaptunk már kölcsönbe, hogy azt sem tudom, hogy mire lenne még szükség.

Mimi,
Én 7ezret fizetek alkalmanként a dokinak, de ahogy látom, itt kb mások is ennyit adnak. A Telki miatt ugye mi más pénzt nem adunk, de csak az érdekesség kedvéért, a Telki nem fizet - még számlára sem - 100e forintot az orvosnak a szüléslevezetésért. Ezt az egyik ismerős dokitól hallottuk. Amúgy Jánosos dokikról én is csak szuper dolgokat hallottam, több ismerősünk is szült ott, akik között még olyan orvos is volt, aki a saját kórházában nem szeretett volna szülni.

Zsizsa,
Az általad ajánlott könyvet nem tudod, hol lehet megkapni? Néhány boltban néztem már, de nem találtam. Igaz, a netes boltok eddig még kimaradtak.

Adri

Kép
Kép
flake76

Linacska: az tényleg hajacska! Nagyon jóóóóóóó!
azt hiszem jól megnézem majd szerdán én is az uh-t, mert kíváncsi vagyok, hogy van-e haja a bébimnek!

kovisziszka

Na....
Tegnap este itt volt a kisöcsém, megkapta az Élettől az első nagy pofonját: otthagyta az első nagy szerelme 2 év után :cry: Megrogyott rendesen, mást nem is tudtunk segíteni, mint hogy a kezébe nyomtunk jópár teli poharat :)
A férjem nagy szakértő szívügyekben, osztotta az észt rendesen (honnan ez a nagy élettapasztalat?)

Ma reggel meg lepasszoltam Milut, és elmentem a piacra vásárolni. Valamelyiktek felvetette a töltött tököt, hát isteni zsenge tökök vannak, vettem is és holnap az lesz az ebéd! Végre itt a friss zöldség-gyümölcs szezon!
Aztán délelőtt elmentem vizsgázni (utolsó volt :lol: ) Nagyon lazán vettük, kaptam egy puskát, el sem olvastam, gondoltam csak nem a negyedik év utolsó zh-ján keménykednek. Hát, elég komoly felügyelet vonult fel, fel is függesztettek pár embert :shock: Nah, de én is profi vagyok ám, nem lehetett kizökkenteni :wink:
Utána el akartam menni cipőt venni, de vagy én vagyok túl válogatós, vagy a divattal van baj, nem találtam normálisat! Ti hol vesztek cipőt????
Most meg itt kuksolok itthon egyedül, se férj, se gyerek :(

Lina, akartam még mondani, hogy szép a pocid, de már nagyon rohanásban voltunk...

Piroska, kitartás!
Vendég

Csilla,
az én szívtipró "kisöcsém" hasonlót élt át 2 évvel ezelőtt. Akkor hagyták el őt életében először (28 volt akkor), és teljesen kibukott, pedig előtte ő dobta a lányokat számolatlanul :)

Egyébként épp most írtam emailt :lol:

Adri

Kép
Kép
flake76

Cscsi,
semmi gond, minket is hajtott befele már nagyon a néni. Pedig direkt odamentünk előbb. Milut már a kocsiban kiszúrtam kormánytekergetés közben.
Aztán még bent voltál, bejöttek az udvarra, és Milu felkapott egy seprűt, és rendezte az udvart rendesen. Persze háromszor akkora volt, mint ő. Én meg mondtam apának, hogy na látod miről beszélek, amikor azt mondom, hogy a kisfiú majd szétszedi a házat :lol: Lili meg csak ült a fotelban, és türelmesen nézegette a mesekönyvet.
Apátok amúgy mivel foglakozik??? Úgy szervezte ott a színészeket, hogy csak na.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányos apukáknak tényleg kell puska! Olyan szépek a topikos fiúk :wink:
Vendég

Lányok: Köszike a tapasztalatokat a szülés utáni bugyi használattal kapcsolatban!!!

Beusmimi:Nálam nincs gond a levegővétellel egyenlőre!De úgy hallottam, hogy ez ilyenkor normális!!!A méh mérete ilyenkor megnő, és nekinyomódik a rekeszizomnak, tüdőnek!!Jó ilyenkor ha egyenes háttal állsz vagy ülsz, mozgás, stb.

Irdab:Párod nagyon aranyos lehetett, ahogy beállított az Apaszettel! :lol:

Rilla:És végülis, hogy döntöttél a babaszoba színével kapcsolatban?!?Mi maradtunk most a sima egyszerű fehérnél, majd tavasszal meg kitapétázzuk a Kicsi szobáját!Most úgyis javarészt nálunk fog lenni!!!Tavaszra meg tervezzük, hogy kitapétáztatjuk a kisszobát és a nyílászárókat is kicseréltetjük!!!

Ágota:Jó ötlet a telefonszámos, emailes táblázat!!Küldöm majd neked priviben, de majd csak holnap vagy valamikor jövő héten, ok?!?

Ági!Jók lettek a képek, amit Apa készített rólad!!Nagyon aranyos a pocakod!!!

Tündi24:Örülök, hogy sikeresen túl vagy a vércukorterhelésen!!És hogy bírtad a cukros lötyit legyűrni?!?

Kovisziszka:Én a hétvégén husit fogok fűszerezetten kisütni és hozzá egy kis krumplipürét!!!Ja és egy kis salival!!Vettem pénteken egy kis csirkehúst és egy kis pulykahúst is!!!
Meg gondolkodom valami fincsi, gyors sütin is, de azt még nem tudom, hogy mi lesz!!

Mimi12:Húúhhha!Nem egy olcsó a doki bácsid!Bár én még nem kérdeztem tőle a tarifát,de hogy őszinte legyek nem is nagyon akarom!!!Ha mondja, akkor mondja, de ha nem az még jobb!Én elterveztem, hogy mennyit fogok neki adni, és kész!!!

V.Piroska:Nagyon sajnálom, hogy ezt mondta a doki bácsi!!Kitartás!!!És vigyázz nagyon magadra!!

Cscsi:Nagyon aranyos a kis fiad!!És nagyon tündéri a pici babóca is!!!Azt hittem, hogy csak a leányzók tudnak lustizni, de ezek szerint tévedtem!!!A mi pici Leányzónk is, a legutóbbi 4D-n szunyált, és a kis pofiját a méhlepénybe fúrta!!De mi a végén feltudtuk a kis Mazsolát ébreszteni, és sikerült pár jó képet csinálni róla! :lol:

Linácska:Nagyon jó a kis kép a babócáról!Nem is láttam még ilyet!!! :D

Kép
bener

Lina, Apa tv-zik, gyártásvezető. Most épp egy gálaműsort csinál, azzal dolgozik ennyire.
Bizony, készüljetek fel, hogy Levivel egész más lesz! Vége a nyugalomnak meg a képeskönyv nézegetések :lol: lehet autózni meg pakolni, Milu egész nap munkában van. De én örülök neki, hogy ilyen kis örökmozgó :wink:

Kata, és a többi lányos szülő: csak óvatosan azokkal a puskákkal, nem szeretném, ha az én fiaim mennének udvarolni és szemközt találnák magukat egy puskacsővel :roll: Egyezzünk meg, hogy a topicon belüli fiúk mehetnek csajozni :D
Vendég

[quote="cscsi"]
írta:
cscsiKata, és a többi lányos szülő: csak óvatosan azokkal a puskákkal, nem szeretném, ha az én fiaim mennének udvarolni és szemközt találnák magukat egy puskacsővel :roll: Egyezzünk meg, hogy a topicon belüli fiúk mehetnek csajozni :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol

Na, jó!
Vendég

Flake,
én most hirtelenjében csak két helyet találtam, ahol nem azt írták, hogy nem elérhető, az egyik ez: http://www.yogashop.hu/konyvek.htm , a másik ez: http://www.ababook.hu/utmutato_szuleshez . De lehet, hogy érdemes őket felhívni, hogy tényleg van-e raktáron. Ha sehol sem tudod beszerezni, akkor gyorsan elolvasom az enyémet, és szívesen kölcsönadom utána (max. addig Harry Potter pihen egy kicsit :wink: ).

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Adri, nekem apa a Libritől rendelte meg a neten :lol:
Tegnap 3 órát aludtam du, nagyon bekómáltam, és nem is tudtam kim ászni az ágyból egész nap.

A képek nagyon édesek. Én is akarok majd egy kisfiút is :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Zsizsa & Irdab,
Köszi az infókat, megyek, meg is rendelem valahonnan :)

Adri

Kép
Kép
flake76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?