Új privát üzeneted érkezett!

ApróZsó
felül van egy olyan nézet azon belül nagyítás és ott van visszaállítás
sztem azzal :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Tigrincs, néha a babanet hiába nyitom meg a privit, nem dobja ki a küld ablakot a válasz alatt.....tényleg, másnak is csinál ilyet? Szóval oda nem tudok választ dobni most....:-(
Nagyon köszi a recit és egyben tartom a konyhát/magamat is!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aproo!
Képernyón alul jobbra.
Kaja: Reggel kb 200 anyatej vagy tápszer, 10 óra körül valamennyi gyümölcsös valami (azért ilyen konkrét, mert Petya kiszámíthatatlan), 1-2 körül főzelék, mikor mennyi, délután 4 körül vagy gyümölcsös vagy joghurt, ilyesmi, este 7 körül, amikor vacsizunk, még megkínálom a maradék főzelékkel, vagy valami mással és elalvás előtt 200 tápszer. Ha jó napja van, akkor elég egyenletesen eszik, 200 körül, de most egy hete kb. a felét, kivéve a cumisüveges cuccok. Tegnap meg ma viszont egy fél vajaszsöminek a bele lecsúszott némi paradicsommal. Hát így. Kísérletezünk. Nem is hízik semmit.

Kép
Kép
kriszta36
 
 

 
 

Kriszta, sztem az nagyon jó!
Mármint persze minden gyerek emésztése más, de Levi nem eszik ennyit. Mondjuk éjjel vagy 4x szopik, nem tudom mennyit, de reggelre tele a pelus eléggé. Viszont emiatt a reggeli általában kimarad, 10 körül tejpép/sinlac 130 körül, ebédre is ennyi zöldség, bár mellé minden kanál után kap husit egyben, csak így eszik meg bármilyen zöldség pépet, szóval olyan 150 körül ehet. Aztán uzsira egy túrórudi meg vmi pici gyümi, este meg még egy olyan 100as tejpép/sinlac/gyümi....és az esti szopi, de az sztem nem sok, olyan szomjoltás, altatás jellegű inkább. Összességében napközben olyan 400-500 között eszik de ez a rekord, inkább 3-400 a reális.
Meg mostanában, mivel nem iszik nagyon, a déli kaját inkább megállítom 100 körül és még kanalazunk egy 80-100 közötti levest, hogy menjen be vmi löttyer is.
Bár a hízással nem panaszkodom, azért az megvan, ha nem is viszi túlzásba, de 50-120 között van hetente....meg néha 2 hétig áll.
Ti most hol tartotok?

Tegnap kipróbálta Levi a mai cosiját. Mondjuk betömött egy üveg szilvát, szóval a nyelve félig kilógva, totál delírium állapotban leledzett, de sztem élvezte, hogy végre előrefelé néz.

Mikor csinálunk megint Kopaszit?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Zsó,
az orchideás dolog engem is érdekelne, ha megtalálod! Én egyet kaptam 2 éve. Amikor elvirágzott, jól levágtam a virágszárait, mert azt hallottam. Azóta lelkesen növeszti a léggyökereit, de semmi más. Fogalmam sincs, mikor lesz belőle valami...

mtunde
 
 


Sziasztok,

Zsó, bocsi csak most olvatsam, h Levi ügyeskedett a betűmérettel, azóta sikerült beállítani? amit Andi mondott én is úgy tudom.

Renáta, aranyos képek! Iván olyan helyes. :) és tök ügyes vagy az ajtódíszekkel.

mit akartam még???
:oops:
snooopy
 
 


Sziasztok!

Előszőr is Isten Éltesse a Zsófiákat, Szonjákat, Szofikat!!!

Eni: örülük, hogy már otthon vagytok! Ügyesek voltatok! olvastam a blogot is, bevallom megkönnyeztem. Remélem mostmár jössz gyakrabban.

Emano: Ugye, hogy szép név??

Kriszta: Bármikor felajánlhatod a cuccokat bárkinek, hisz a tied, én csak hálás vagyok meg Andinak is, hogy kölcsönadtátok, mert így nem kellett vennem. Remélem nekem is befordul a gyerek.

Tigrincs: Nem semmi energiád van este 10-kor sütni. Én alig várom, hogy ágyat fogjak. A képek szuperek!!!

Orsi: Nekünk is a B betűs nevek tetszettek. Bálint, Benedek és Barnabás volt a befutó.

Steffi: Martin és Myrtill jól vannak már? Örülök,hogy újra írsz! Bíztatást ádatam a gyereknek, remélem befordul!

Etenci: Hogy tetszett Mickeynek a vonatozás?

Ancsa: Szuperek a képek, A süti nagyon jól néz ki! Lara nagyon sokat nőtt. Többnek néz ki, mint 2 éves.

Kép Kép levette a konyhapultról a csokis nápolyit és ez lett a végeredmény :-) Kép Ebédelnek a kis haverjával Renáta: Csinos vagy! Várjuk a képeket a takaróról!

Teszek fel egy pár képet:

A pocakosról levágtam a fejem (Zsu után szabadon), mert nekem is szar lett

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


2 kép lemaradt, rossz gombra nyomtam :oops:

Kép itt a lekvárt szedte le a pultról :-) Kép és végül egy uh kép :-)

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Megszereztem a laptopot!!!! :lol: Na jó, Ancsi megszánt :lol: és odaadta! Most kint "gyűrik" egymást Adrival! :wink:

Aproo!

Szívesen! :wink: És tényleg vigyázz Magadra!!! :wink: 8)
Orchidea gondozás nekem is jöhet, bár nálam egész jól elvannak, most hozzák a második virágzásukat. (az egyik 3 a másik 2 éves) És mindig 4-5 hónapig tart a virágzásuk....úgy hogy gondolom nem csinálom rosszul!!! :roll:
No para! :wink: Nem sértődöm én meg, ha nem dobsz "rögtön" vissza privit! :wink: Majd ha lesz időd meg ablakod hozzá :lol: akkor írsz! A lényeg, hogy Te megkaptad amit én küldtem és csinálhatod az íny-csiklandó szörpit! :wink:

Tünde!

Az orchideának ha elvirágzott, nem kell levágni az egész szárát, csak a száron lévő utolsó virág (ahol volt) után kell elvágni! Vegetál egy kicsit (1-2hónapot), aztán harjá, nekiindul újra a virágzás! :wink: Legalább is nekem eddig mindig így volt!

Ren!

Egyszer megyek, korán :lol: :lol: aludni és pont akkor jössz!! :roll: Na ez az én formám! :oops:
Egysorost elolvastam!!!! :lol: :lol: :wink:
Gólyás ajtódíszek nagyon szupik!!!! :wink: Majd ráérő szabadidődben :lol: :wink: megtaníthatsz engem is takarót varrni! Na persze csak jópénzért!!! :lol: :wink: Jól jön majd gyed kiegészítésnek!!! :lol: 8) 8)
Húúúúúú!!!! Akkora öröm ért ma, hogy azt el sem hiszed!!! :oops: :wink: 8) De majd megírom mélbe!!! Meg egyébként is én jövök...de erre majd csak hétfőn kerítek sort, ha nem baj, mert ehhez nyugalom kell!!! :lol: :lol:

Vero!

Na, ha Ren és Aproo is azt mondja, hogy ne izguljunk, akkor ne izguljunk!!! :oops: :roll: Bár ezt az összevisszaságot én sem szeretem!!! :? Ebben a dologban NAGYON NEEEEEEM!!!! :?
Főleg, hogy amióta meg vannnak a vörösök MINDIG PONTOSAN jöttek!!! :P Uff.

Na ennyi voltam mára! :lol: :wink: Lassan megyünk vacsizni a .....mekibe! :lol: Bedobtak mekis A4-es méretű "darabolható kajajegyet" a postaládába, hogy ha menűt veszel, akkor egy big mac-et kapsz hozzá ajándékba!!! :lol: :wink: Valakinél esetleg hasonló papírka???? :lol: :wink:

Na jó, most már télleg menek! További szép estét Mindenkinek! Holnap meg majd bagolykodom!!! :lol: :wink:
Ren! Holnap várlak!!! Randi itt???? Még az igazi előtt?? :lol: :lol: :wink: 8) 8)

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


CukorBrigi!

Bálint gyönyörű!!!! Mint a neve!!! :lol: :wink: Petyáról már nem is beszélve, hogy egy tündéri kispofa!!! :lol: :wink:
Dobnál nekem esetleg privibe egy képet Magadról is, hogy ha esetleg találkozunk az utcán vagy a Kútban, hogy felismerjelek?? :roll:
Mert azért nem hiszem, hogy zacsival a fejeden mászkálsz!!! :lol: :oops: :wink: Nem lehetsz, Te csúnya, ha ilyen jóképűek a srácok! :wink: :wink: Légyszilégyszilégysziiiiiiiiiiiii !!!! :wink:

Ren!

Neked meg az előbb elfelejtettem, hogy.....Nagggyon jól nézel ki!! :lol: :wink: Tappancsos póló nekem is volt!!! :lol: :wink:

Orsi! Andi!

Hogy vagytok?

Most már tényleg rohanok, mert itthon hagynak!!! :shock: :lol:

Pussz!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Timi
Milyen bagolykodásról beszéltél???? :lol: :lol: :lol: Már 1/2 7-kor veled halt ki a fórum :lol: Milyen öröm? Mi van??? Na, ezt most visszakapom, ugye? :D Sebaj, csak jöjjön az a mél,mert ha nem, hát én is találok vmit, amivel "kínozhatlak" :lol:
Takaró varrás nem nagy ügy, csak időigényes :roll: Zsolti is mondta, hogy tök jók (már a fregolin lógnak :wink: ), szal húzzak bele és nyomjam nagyüzemben....mondjuk heti 100db-ot :D


Pocisok
Itt csak én merem felvállani az arcom? :lol: :lol: :lol: A mostani nekem sem a legszebb formám, de....Fotóshoz kellett volna hozzámenni :lol: Dobjatok teljes képeket is!!!! Zsu felmentve...végülis nemrég rakott olyat is :wink: Brigi Te viszont...Lécccccci! És az uh kép az nem Peti???? Csak mert 2007-es dátum van rajta....
És a ruhaméretek....szörnyű olvasnom ezeket a 36-38-as nacikat :oops: :roll: Már most 10 kilónál tartok :cry: :cry: :cry: Pedig nem is zabálok és futkosom Iván után....Én balga azt hittem, hogy most tuti kevesebb jön fel, mert lefutom...kár, hogy tévedtem :roll:

Zsó
Orchidea trükköt kérjük ide, nyilvánosan :wink: Anyunak is van. Ugyan virágzik, de...elég hitvány szegény...

Miért mondjátok, hogy Iván olyan nagy???? Tényleg az lenne???? Biztos rég raktam képet :D De ja, nőnek ezek a kölkök, mintha muszáj volna :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Mosás témára senki nem válaszol? :(



Timi
A tappancsok csak bandázs :wink: Van egy mosolygós pocak pólóm is. Azt nagyon szeretem. Olyan édes. Majd lefotóztatom magam abban is :wink: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Jó reggelt!

Útmutató az orchideák tartásához
(lepkeorchideákhoz=phalaenopsis)

A phalaenopsisok (lepke-orchideák) Dél-Kelet Ázsia (India, Új-Guinea, Dél-Kína) és Észak-Ausztrália területein élnek. Részben közel az Egyenlítőhöz, többnyire szigeteken, állandó melegben és 60% körüli páratartalomban.
Nemesítéskor előnyben részesítik a kereskedelmi igényeket, ezért ma már sok hibrid faj található a boltokban, melyek alkalmazkodnak a lakáskörülményekhez, ezért könnyen tarthatók otthonainkban.

Ültető edény: A világos színű (középbarna, fehér, tej) műanyag cserép ajánlott. A fekete cserép könnyen átmelegszik, ha nap éri, ezért ezt mellőzzük. Az átlátszó cserépben vásárláskor megnézhetjük a gyökereket, amiből következtethetünk a növény állapotára. A későbbi átültetéskor azonban már az átlátszó cserép nem jelent előnyt.

Ültető közeg: A növényeinket legalább kétévente ültessük át. Az öntözési igények miatt fontos az azonos összetételű ültető közeg. Az utóbbi években az ültető közeg összetétele megváltozott: a lepke-orchideák tartására legalkalmasabb a spanyol vörösfenyő kéreg (10-20-mm-es szemcsenagyságú) 2 % darált tőzegmoha (szagnum). 100 liter közeghez 2 evőkanál mikroelem műtrágya és 1 evőkanál mész kell (futor).

Hőmérséklet igény: 18-25°C, a nappali optimum 20-22°C. Nyáron ártalom nélkül elviseli a 30°C is. Vigyázzunk arra, hogy hideg téli éjszakákon sem hűlhet 16°C alá, ekkor a virágszáron cukros ragadós váladék keletkezik.

Fényigény: A tűzo nap kifejezetten árt neki! Legalkalmasabb a keleti vagy nyugati ablak. Déli ablakba más növények társaságában, függöny-árnyékolással tegyük.- A huzatot nem viseli el, de a légmozgást, friss levegőt igényli.

Virág-indukció: Csak jó kondíciójú, egészséges növénytől várhatunk elágazó, sokvirágú virágszárat. A virágzást elősegíti a növény "pihentetése": hűvösebb helyre áthelyezés és kevesebb fény. A szárképződéskor visszahelyezhetjük eredeti, világosabb helyére, ugyanolyan helyzetbe. Ezért érdemes megjelölni a cserép oldalát. Ha a virágszár felkopaszodik, a legvégén 1-1 virág van csak, akkor a levélhónalj felett 3 cm-re vágjuk le azért, hogy új, szebb szárat hozzon.

Öntözés: Az orchideák legnagyobb része a túlöntözés áldozata lesz, a szükségesnél kevesebb vizet jobban elviseli. A 22°C körüli hőmérsékleten tartott növények esetében 5-7 naponként kell öntözni, télen 7-8 naponként. Ennél magasabb hőmérséklet esetén több vizet igényel a növény ezért 3-4 naponként öntözhető, figyelembe véve a helység páratartalmát is. Öntözéshez legjobb az esovíz. A spriccelés nem szükséges, ha a gyökérzet jó állapotú. A levél hónaljában éjszakára ne maradjon víz, mert anaerob baktériumok megfertőzik és ez nagy kárt okozhat. Az öntözővízbe keverjünk kb. 10 naponként orchidea tápot a megadott koncentrátumban.

Kártevok: pajzstetű, gyapjas tetű, atka. Jól védekezhetünk ellenük virágüzletekben kapható, környezetbarát rovarölő szerrel. Az atka a levél behorpadását okozza szívásaival. A gyapjas tetű sok kis fehér szorös folt, míg a pajzstetű kinézetre sok kis barna púpos folt. Megtalálhatóak a levél fonákján és a virágszáron is. Főleg a szabadon tartott orchideákat támadja meg a csiga, ezért érdemes ezeket a faágak közé felakasztva tartani.

....nos, ezt vmikor én írtam, amikor még itt halásztelken dolgoztam az orhideásoknál.... dolgoztam, de sztem picit átírták:
én ha elnyílt a virágszár, egyszer meghagyom, mert ugyanazon a száron hoz új virágokat. Egyedtől függő, hogy milyet, ezért kipróbálom. Sok esetben a 2. virágzás már csak negyed annyi és sokkal kisebb virágokból áll, akkor többször nem hagyom meg. Inkább levágom, mégpedig vannak pici göbök a virágszáron, abból az első fölött. Ha ugyanazon a virágszáron akarok új virágokat, akkor pedig a 3. göb fölött, mert abból indul majd az új virágszár.
A földet (ami szigorúan kéreg és nem virágföld) pár helyen árulják, sztem nagyobb virágosoknál tutter. Fitoland, Oázis, meg a Keleti Károly utcában van egy orchideakülönlegességeket árusító bolt...
http://www.pan-amerika.hu/ itt is érdemes körülnézni....itt nem néztem, de sztem találtok szintén vmi leírást.
Nekem ablakban vannak, nyáron árnyékolom, mert megéghet a levele, az tényleg úgy néz ki, mintha a levelet alulról meggyújtották volna. Nagy kiszáradt folt lesz rajta.
A titka még, hogy akkor öntözöm meg ha már a cserépben található gyökerek fakók és könnyebb a cserép. Hagyni kell picit kiszáradni. És tényleg igaz, csak esővíz vagy ha az nincs, forralt csapvíz lehűtve, egy nap állás után. És soha nem álljon a cserép vízben, csak úgy, ha alatta kövek vannak, szóval közvetett párásítást imádja, de a pangó víz gáz.
Na, jó hosszú lett, bocsi....amúgy most Levi mellett nincs időm rájuk egyáltalán, néha megállapítom, hogy jesszus, már megint nem öntöztem másfél hete, végigrohanok és kész. Könnyebb gondozni, mint egy csomó sima szobanövényt.

Mi jól, Levi folyamatosan kiszökik a házból, állandóan a kuyta szájából szedem össze, de imádják egymást. Hüle kutyám a 40 kilójával meg hebrencs természetével persze abszolút nem az a szelíd, vigyázó típus és még vedlik is. Levi meg öklömnyi szőrcsomókkal a kezében vigyorog mellette. :shock: :? :roll:

Na, lelövöm magam....szép vasárnapot Nektek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Én is itt. Kicsit elvesztettem a fonalat, azért próbálok reagálni a dolgokra.

Eni!
Az nem volt kérdés számomra, hogy flottul helytálltok MINDANNYIAN! A műtét előtti kép Jankáról nekem mindent elmondott!

Zso!
Tényleg gyönörűségesek a virágaid, kicsi fiadról nem is beszélve! Orchidea tartást én is elmentettem! A pasik meg ilyenek! :lol:

CfBrigi!
Olyan izé vagy, hogy kitakartad az arcod!!! Olyan helyes arocd van igazán kár volt! Kisfiad kiköpött te szerintem, a kis pocaklakó meg tünemény az ultrahangon!

Ancsa!
Grat a vizsgához, nekem is már csak forgalom van hátra
:lol: :lol: A képek szuperek, én láttam egyből, hogy Jáz az! Családi képet is csinálsz?! Sms-t köszi, írtam vissza még akkor, láttad?

Mi megvagyunk, bár valamilyen szinten rajtunk is átment a kor, fostunk mindketten Nimivel, én 1x hánytam is, 39 fokos lázam volt két napig, gyakorlatilag a héten nem is ettem, csak ropit, pici krumplit, most megint megy a hasam :cry: tud valaki hasfogót?! Gyerekek rendben, Mircikém nyügike, szerintem fogacska plusz beindult a szeparálás. Martin már kezd erőre kapni, ma picit sétált, motorozott, de még azért gyengus, és nagyon vékonyka is.
Azért lázasan, szétszakadó fejjel megcsináltam a rutint pénteken :roll: :lol:

Ja és ha valakit érdekel tudok egy szalont (kozmetika, fodrász, masszázs, szoli, infraszauna, pedikür-manikür) ahol üdülési csekket elfogadnak! :lol:

Na léptem, össze kell kapni a lakást, eluralkodott a káosz, héten ugye kórház, plusz szerda-csüt-péntek 8kor már alvás volt :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Steff!

ACIDUM ARSENICOSUM ANHYDRICUM 9CH. Ez homeós. Nekünk ha kell nagyon bejön! :oops: :roll: :wink:
Én néha csak úgy hívom, hogy "fosstoppoló"! :oops: :wink: :lol:

Most ennyi, fürdetés-hajmosás, vacsi.

Majd még jövök!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Timi!
Kösziiiii :lol: De elmúlt, kopp-kopp, olvasgattam picit és a cocacolát írták, kipróbáltam, bejött.

Reni!
Neked akartam még, hogy ügyes vagy! Tényleg nagyüzemben kéne nyomnod :D . Iván tényleg nagy, de valszeg ténylg rég raktál képet, meg nekem az volt a fura, hogy meg van nőve a haja?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Steff!

Látod, tök gyogyó vagyok!!! :lol: Tényleg a legegyszerűbb "kakafogó" 8) nem jutott az eszembe!!! :oops: :roll: :wink:
Egészségedre!!!! :lol: :lol:

Ren!

Holnap írom Neked a sztorit!!! :lol: És akkor én még nem is várattalalk annyit!!! :lol: :wink:
És mosóport is írok! :wink: Csak gondoltam, ha már holnap úgy is papírra vetem :lol: :wink: BOLDOGSÁGOM okát :oops: :shock: 8) :lol: :wink: akkor majd írok oda a mp-ról is! :wink: Úgy hogy én vettem a lapot kérdés ügyben! :wink:
Egyébként, meg ha hiszed, ha nem, azzal, hogy azt írtam, hogy... "hétfőn majd leírom"..... eszembe sem jutott, hogy "visszaszivassalak" :lol: :wink: , mert annyira boldog vok, hogy gondolkodni sem tudtam/tudok!!! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár lehet, hogy Te majd nem tartod akkora "számnak" :roll: de nekem ez most többet ér (majdnem!) mindennél!!!! :oops: :roll:

Aproo!

Köszi a leírást a virágról! :wink:

Eni!

Remélem Veletek minden okés.....és hogy ebben a szép időben, legalább a teraszra kiviheted JaSzát! :roll:

Na ma sincs valami sok hozzászólás! :roll: De gondolom Mindenki kint a szabadban!!! Jól teszitek!! :wink:
Szép napot holnapra is Mindenkinek!!!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Eni...még Neked!

Vagyis JaSzának.... :roll: Ügyes Kislányka vagy!!!! :roll:
Holnapi varrat szedéshez meg ++++++++++++++++++ !!!! :roll:
Anyáék biztos most is nagyon büszkék lesznek Rád!!!! :roll:
És én is ! :oops: :roll:

Jó éjt és szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok!

Első vagyok ma??? :shock:

Steffi, nagyon gratulálok és örülök, hogy jobban vagytok!

Szivike a virágleírást, aztán hajrá azokkal az orchideákkal!

Levi totál kész van, tegnap megint családi nap volt, feszkóba torkollva, de Levi nem hajlandó idegen helyen elaludni, ez a legújabb.....mit fogok én Balcsin csinálni???
11kor még fenn volt, de persze reggel ugyanakkor kelt ma is és emiatt persze totál zizi. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok,

Steffi, de örülök a vizsgának! ügyi vagy! :D és továbbra gyógyuljatok!

Brigi, de jó az UH kép. Praxis rendelő?? én is ott csináltattam Kolos 4D-jét. :lol:
és persz e Petya képei is tetszenek. látom inkább az édesre bukik. :lol:

Renáta, bocsi, nem akarok én beleszólni, de szerintem a dátum jobb oldalt van és az 2009-05-03 de tény, h van ott egy 2007-04-14 es is.
snooopy
 
 


Sziasztok!

nem tudok visszaolvasni Apuval megyek dokihoz

Andi,Steffi ill. akit érdekelt., itt vannak a "kacatjaim "

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... d=11238341

természetesen ha kell vmi,leszedem..
babarucik is vannak,csak holnap jön egy csajszi megnézni,utánarakom fel..

Tenci szólj ha megérkezett a fülhőmérő,pénteken adtam fel..

Kép
gablaty
 
 


Íme a büszkeségeim! Szal megvettem az 1m-es anyagot kettévágtam, lekerekítettem a csücsköket, szépen körbeszegtem pelenkaöltéssel, aztán rajzoltam az állatokat...először papírra, aztán az anyagra :wink: Az egér ruháját is én hímeztem :) Tudom...ne fényezzem má' itt magam, de sok melóm van benne és asszem tényleg büszke lehetek rájuk :oops: :wink:
Kép
Kép
Ennek a színe nem valósághű, de csak így látszik jól, hogy a fülek külön életet élnek :D
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.5142.jpg[/img]
Kép

Zsó
Sztem ne félj Balcsi-alvástól! Lehet, hogy első alkalommal nehezebben alszik majd el, de másnap vagy akár már este sztem nem lesz ez akkora gond. Ahogy telik az idő , annál jobban megszokja az új környezetet, nem lesz semmi izgis, ami annyira elvonja a figyelmét :wink: Legalábbis én ezt tapasztaltam...

Steffi
Igen, nő a haja :lol: Sőt, már egyszer fel is nyírtam neki :!: :lol: :lol: :lol:

Orsi
Igazad lehet, de én azt a dátumot nem tudtam elolvasni :oops: Mmint az év részét....

Timi
Na ne csigázzzzzzz máááááááááááááááááááááááár! :lol: OKé, várom a választ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Na, az egyik képet eltoltam :roll:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Renáta, ez tök jó lett!!! nagyon ügyes vagy, komolyan tömeggyártásba kéne kezdened. :lol: Iván nem kap takarót? :lol:
(a dátumot én is csak találgattam, de 9-esre eléggé hasonlított)
snooopy
 
 


Orsi
Ha kell az oviba, akkor majd csinálok neki is :wink: Mostmár viszont (nyár lévén) nem kapni poláranyagot :) Meg neki van egy klassz sárkányos itthon. Igaz, nem az én művem....AMikor őt vártam, akkor egy Bobek nyuszit csináltam neki, cseresznyemaggal töltve....Az is eltartott egy ideig :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Renáta,
Arról nincs kép, mármint a nyúlról? jó sok cserit kellett megenned?? :lol:
snooopy
 
 


Sziasztok!
Nagyon sok Kútvölgyis topikot olvastam és kicsit elvesztem.
Kérlek ajánljatok egy kedves türelmes nőgyógyászt, aki jól vág. Én tuti császárral fogok szülni ezt már jó előre megmondták.
Szuper lenne, ha a magánrendelője valahol a kórház környékén lenne, sokat dolgozom, nagy könnyebbség lenne.

Nagyon köszönöm

Meli
Kép
miam
Budapest XII. kerület
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 11:25-kor.
Vendég
 


Orsi
Majd csinálok, ha levesszük a bébijátékokat :) Családialg nyomtuk a cserit :lol: Nem egyedül ettem meg a nyúlravalót :wink: De nem olyan nagy. Egy nagyobb arasznyi kb...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Lányok!
Akinek van pihenőszéke....Mivel tud ez mást, mintha beleteszem a babahordozóba és aggatok rá néhány csingilingit? Ivánnak ugye nem volt...Őt néha a hordozóba tettem, de Linda valszeg többet kényszerül majd bele :(

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Renáta,
nekünk volt. szerintem abban, h ezek dönthetőek és nem "törik" meg a gerince. legalább is az első időkben nem célszerű sokat a hordózóban lennie, Kolos nem is szerette, utált abban lenni, pedig mi is próbáltuk, h itthonra abba rakni, mindenféle játék rá... de nem jött be. A pihiszékben meg elvolt, és mindenhova cipeltem a lakásban, még zuhanyozni is, látott engem és nem sírt.
de pl. unokaöcsémet a hordózóba rakták (mi adtuk kölcsön) és ő tök jó elvolt abban is...

ez én vélemény, h a dönthetőség miatt más.de biztos jönnek okosabb tanácsokkal is.
snooopy
 
 


Sziasztok!

GABI-köszönöm megjött!-és szupi :lol: Mikey folyamatosan dugdossa Benedek fülébe :D

RENÁTA-nem ismétlek senkit,még a végén túl nagy lesz a májad :lol: :lol: :lol: de tényleg szóval van benned tehetség.... :wink: :wink: :wink:

ORSI-már a 10.hét?? :lol: uh-ra mikor mész?rosszullétek???

LILLUSKA-Balcsi jó volt???Bogi csípi??? :lol: :lol:

STEFF-akkor reszkess város!!!!! :wink: :wink: ilyenkor ki vigyáz a gyerkőcökre ha mész vezetni???amúgy meg szerintem ez a legkönnyebb része a vezetésnek-a városi :wink: :lol:

CBRIGI-persze,hogy élvezte a vonatozást,most a Campiba mennek mamáékkal valamelyik nap-és csakis pirosvonattal!!!!! :wink: :lol:
És Bálint tényleg klassz név!!!!-ezek a B betűs nevek!!!! :lol: :lol: Mikeynek is van-Bálint,Barnabás,Boldizsár sőt Béci kishaverja is!!!! :lol: :lol: éééés Petya milyen nagy!!!!!! :wink:

TIMI-mi ez nálad?????örülök nagyon a boldogságodnak de megoszthatnád velünk is???????-persze csak ha publikus!!!! :wink: :wink: :lol:

ZSÓ-ez a Levigyerkőc-tud mindíg újat mutatni mi????? :lol: :lol: :wink :wink: melyik részére mentek a Balatonnak???

Meli-szia! :lol: nekem kettő is császár,ha bármi kérdésed van nyugodtan írjál...-neked miért tuti császár???

Veronikusz???-merre vagy????tán buliztál hétvégén??? :wink: :wink: :lol:

Valentina????-oviügy megoldódott??? vagy bölcsi????

ééés ha ma van akkor-HENI-BOLDOG ALEXANDRANAPOT!

Ma beirattam Mikeyt oviba!-ez is eljött.......gyorsan lerendezett két kiscsajt a homokózóba,azthiszi ő a kiskirály!!!! :lol: :lol: majd megtanulja..... :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok.....csak gyorsan, mert Renátának írnom kell, mert különben felnégyel!!! :lol: :lol: :wink:

Először is......

Heni!

Szandinak nagyon sok boldog névnapot!!!!
Remélem jól vagytok! Képet meg gyártok Neked Adriról! :wink:

Meli!

Ment privi! :lol: :wink: Üdv köztünk, itt is! :wink:

Eni!

Varrat szedésen túl van már a Királylány? :roll: Gondolom, mint mindig egy HŐS volt! Ügyes vagy JaSza!!!!!! :wink:

Ren!

Takarók tök szuperek!!!! Rólad már nem is beszélve!!! :lol: :wink: Megyek és máris írom a mélt! :wink:

Többiek merre vagytok???? Főleg Zsu!!!!! :roll: :wink:

És még.....Adri, Tenci, Ancsa, Brigik, Memme :shock: , Vali, Vica, Judit, Heni, Arwen, Linocs, Emse, Dóri, Dorka, Kriszta, Andi, Tünde.......meg akik még nem jutnak most hirtelen eszembe?????

Na menek, mert kapok a fejemre a "Takarókirálynőtől"!!!! :lol: :lol: :wink: :twisted: :lol: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tenci!

Most nem érek Rááááááááááááááááádddd!!!! :lol: :lol: :wink: Elsők a Kismamák a pocaklakókkal!!! :lol: :wink:
Ha jössz este elmesélem!!! :lol: :wink: Ha meg nem, akkor meg.....holnap!!!! :lol: :wink:
Mikey és az ovi!!! :lol: :lol: :wink: :wink: Fog Ő még nagyokat csodálkozni!!!! :twisted: :wink: :lol:

Na léptem!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tenci
Az egyik szememet már háromszor műtötték nem látás problémával. Már akkor is fáj ha nagyon megerőltetem, szóval azt mondták a szülés nem javallott. Lehet h el is szakadna a szalag, amit beleültettek.
És Te kinél szültél? Visszament a hasad rendesen?
Nagyon köszi a válasz előre is....

Üdv [/b]

Meli
Kép
miam
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok!

Reni, én ugyanazt a mosóport, mint nekünk, mindig egybe mostam mindent, és vaslanmi is csak az első ruhákat 1x. :oops: (amúgy tide, vagy tomi, vagy ariel), Coccolino öblitő... sima, semmi sensitive

Zsó, és ha már levágtam tövig... (akkor még nem voltak ilyen tuti tanácsadóim) akkor már soha nem lesz neki virága??? mert akkor azért a 20 léggyökérért és 6 levélért nem tartom... (amúgy tisztított vizet kapnak a virágaink, mert mi is azt isszuk. :))

mtunde
 
 


MELI-dobtam privit! :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=mI2a1TTSgpQ
na ehhez mit szóltok?????? : :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci :lol: bár nem szép kinevetni nőtársunkat, de isten ments h az utamba kerüljön. Én elég lojális vezető vagyok, tudom, h én is szoktam bénázni de azért ez már GÁZ.

júni 3an megyek UH+doki. hányinger köszöni szépen angyon jól van, de én már szeretném ha távozna, túl sokáig élvezet a vendégszeretetem.
snooopy
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 11:26-kor.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Levizsgáztam!!!!!

Steffi: Gratula a rutinhoz!! Ügyes vagy!! Köszönöm, kedves vagy, de ezen a képen tényleg szar lett a fejem, így ezért vágtam ki. De nagyon jól esett amit írtál! Petyára meg azt mondják, ha mellettem van, hogy rám, ha az apja mellett van, akkor azt mondják rá hasonlít. Szóval teljesen vegyes gyerek.

Tigrincs: Köszönöm neked is! és küldök képet priviben :-)) Érdekelne, hogy milyen érveid lettek volna a Bálint név mellett? Szerintem is gyönyörű név :wink:

Renáta: Igen, van rajta egy 2007-es dátum, mert Petyával is itt voltunk, így az adatokat nem rögzítették újra. Viszont Orsinak igaza van és jobb felül van a 2009-es dátum amikor ksézült. Egyébként így uh kép alapján tiszta Petya :-))
Szépek a takarók!!!!!
Mosás: Én külön fogom mosni a ruháit kb fél éves koráig, de ariel vagy bonux mosóporral, de öblítő nélkül. Petyáét sem mostam babamosóporral és semmi baja nem lett.

Orsi: Igen praxis! Náluk voltunk Petyával is és most is oda mentük. Szerintem jók az áraik is és nekem nagyon szimpik voltak! Petya igen az édeset szereti, de az nagyon!!
Küldök rókakergető energiát!!!! :wink: :wink:

Lilluska: Köszönöm szépen!!! Nem dícsekvésképp, de a szonográfus a praxisban is azt mondta, hogy milyen szép baba :oops:
Még mindig várjuk a képeket, amit ígértél!

Etenci: Nálunk a mozgólépcső a favorit :-)) 2-3 kört is kell rajta menni :-) Nem semmi Mickey, legalább tudják a lányok, hogy mire számíthatnak :-)))

Szandit Isten Éltesse!!!!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Lilluska, 2 év után is reménykedjek még??? Olyan jó lenne. Olyan szép volt!!!

mtunde
 
 


Tenci! ez naggggyon durva...leizzadtam...komolyan mondom, ha ott vagyok, kiszállok és megfordulok neki :lol: ez borzasztó, és ilyenek vannak az úton...sajnos.....

Kép
gablaty
 
 


GABI!-hát ez az!!!!és ez nem kamu ott a rendszám!Képzeld aki mellette ült-na ő tutkó leizzadt!!!!! :lol: :lol:
Apukád jól van????

CBRIGI-gratula!-akkor nem szervezünk a gyerkőcöknek egy BKVs napot???? :wink: :lol: :lol:

TIMI-értem éééééééééén! :lol: :lol: :lol: akkor majd máskor talán....... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

MELI-ment még1üzi :wink:

és ami lemaradtZSÓFIALEXANDRA sok BOLDOGSÁGOT!

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Lányok köszönjük, nagyon figyelmesek vagytok!

Zsófinak mi is utólag és DUPLÁN nagyon boldog névnapot kívánunk!

Nekem is van orchideám , márciusban kaptam gyönyörűen, most már nincs rajta virág semmi. Mivel icikepicike cserépben volt átültettem, kapott táprudat, heti 1x öntözöm, világos de nem napos helyen van, várom mi lesz belőle.........

Nem nagyon megy a gép mostanság, egész nap van valami, így nem igazán vagyok képben Veletek.

Főleg Eniék miatt néztem be, de látom nem írt.....

Igyekszem nem eltűnni........

Heni

Kép

Kép
cancan
 
 


Tenci!

Wazzeg!!! Leizzadtam, míg ezt megnéztem!!! :twisted: :wink: Hát ez tuti vette a jogsit!!!! :twisted: Én ha ott lettem volna, biztos mondtam volna neki, hogy inkább BKV-val közlekedjen!!! :lol: :twisted: Mielőtt még a Dunának menne!!! :twisted: :lol:
Holnap este jössz dumálni? Vagy mikor? De küldök Neked is egy levelet holnap! Oks? :lol:

CukorBrigi!

NAgy Gratulaaaaa!!! Ügyi voltál!!! :lol: :wink: Van még vizsgád? Vagy ez volt az uccsó? És most mi lettél, hogy nagy lettél? :oops: :lol: :wink: Köszi a képet előre is!! Az érveket meg majd küldöm priviben! :wink: :lol:

Orsi!

Hess büdös rókák!!!! Vissza az erdőbe!!!! :lol: :twisted: :wink:
Június 3-án lesz Apa nagylánya 17 éves!!! :shock: :lol: Úgy hogy az egy jó nap!!! Lányos nap!!! :lol: :wink: Kívánom Neked..... :oops: :roll: .....de tudod már írtam én Kispasit érzek (bocsika!! :oops: )....de most szeretnék tévedni!!! Egyszer emberi lenni....és nem áááállllaaattttiiiiiiiiii !!!! :lol: :lol: :wink: Na gyerünk!!!! Nevess, kacagj!!! Múljanak a rosszullétek!!!! :lol: :wink:

Most enni. Szép álmokat Mindenkinek!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Jó reggelt!
Én vagyok az első?

Brigi!
Gratula a vizsgához!

Orchidea: Én eddig kettőt nyuvasztottam ki, úgyhogy nekem ez nem való valószínűleg. Amúgy sem nagyon maradnak meg mellettem a növények, bár mos van két fikusz benjaminom, amik elég jól viselnek engem, még egész picik voltak, mikor kaptuk őket a férjem ex barátnőjének anyukájától ( :lol: :roll: ). Meg van egy hibiszkuszom, ami eddig a fürdőszobában lakott, de a férjem kiutálta onnan. Kíváncsi vagyok fog-e így is virágozni, mert a fürdőszobát nagyon szerette, hosszas kísérletezés után találtam neki a tuti helyet. :lol:

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Sziasztok...

Tenci Apunak végleges pacemakert fognak betenni ez tegnap derült ki :shock: most arra várunk, hogy telefonáljanak a Honvédból, mikor lehet menni???

Kép
gablaty
 
 


Sziasztok!

Tünde, sztem ne add fel, főleg, ha léggyökereket ereszt, akkor jól érzi magát. Kiscsemetét nem hozott? Mert, ha igen, akkor arra fókuszál....ja, várj, Te levágtad a szárakat, akkor ez kizárt.
Akkor viszont kéne neki orchideatáp, vagy wuxal. HA be tudsz szerezni wuxalt, egy üveg évekig elég, az tutira meghajtja, ez a jolly joker orchideáéknál. Csak a ráírt adag harmadára kell higítani és 100%, hogy 1 hónapon belül jön a virágszár.

Reni, nagyon ügyike vagy.

Steffi, úgy tűnik, nekem elég, ha gyomortáji vírusról írnak/hallok.... :?
Átjött, betört, kitört és derékba tört. Car lehetett NEktek. Egy jó dolog van benne, Levi végre napok óta nem szorul. Most pont jó (neki, nekem kevésbbé) és olyan boldog, hogy nem vörösödik szegény és tök könnyen megy a dolog.

Na, senki sem reagált a Kopaszira, vagy már nincs kedvetek?
Mondjuk én most inkább semerre sem, meg csütörtökig kúrálódom, minitali lesz nálunk, ha összejön. De jövő héten?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Aproo, én jövő héten mennék Kopaszira, délelőtt... délután ovis évzáró + anyák napi ünnepség lesz. :)

wuxalt felírtam. Hol lehetséges szerinted???

mtunde
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?