Sziasztok
Remélem mindenki jól van, a mamiknak sok pihenést és pocaknövesztést, a leendő mamiknak pedig kitartást. Net hol van, hol nincs, de inkább nincs
Szolgáltató meg ugye nem elérhető. Így aztán csak gyors bekaparom, és remélem vissza tudok olvasni, hogy kivel mi van.
Mi még egyben vagyunk babucival. Bár próbálom megdumálni a kiscsajt, hogy 29-én kéne megszületni, de hát úgysem én döntök.
1. 29-én lesz ügyeletes a mi dokibácsink (nálunk kötelező ügyeletesnél szülni
)
2. nem akarom, hogy gyereknapkor, pünkösdkor stb. szülessen
3. anyukámnak is szülinapja lesz, kereken a 60. és nagyon szeretné, ha az első unokája is akkor születne.
Múlt héten minden orvosi és egyéb kötelezettségemet letudtam, most már csak NST / CTG –re vagyok hajlandó elmenni. Iszonyúan fáradt vagyok, szinte állandóan alszom, vagy ha valamit csinálok akkor is egy-két órát bírok csak fenn lenni
Újra előjött a hányinger főzéskor, pedig már azon és a vasaláson kívül minden házimunkát lepasszoltam drága szeretett zuramnak.
Elértük (talán már meg is haladtuk) a 3 kg-ot babával, én összesen 5 kg-nál tartok. Az utóbbi időben egyfolytában eper-vanília fagyit kívánok.
Elkezdtem a málnalevél teát, hát majd kiderül mi lesz belőle, de múlt hét elején a külső méhszáj már 2 ujjnyira, a középső 1 ujjnyira nyitva volt, és azóta is rendszeresen vannak erős fájásaim.
Reméljük menni fog a dolog.