Új privát üzeneted érkezett!

Nócika,
akkor a cukroddal minden rendben?Örülök.

Lányok,
ne haragudjatok,nem olvasok vissza,csak jöttem jelenteni,hogy szombatig nem leszek...elkezdtem takarítani a másik lakásban,előszőr alig bírtam leszedni a fóliát a műanyag ablakokról,több mint 1 éve ott vannak,tökre rá volt már ragadva,mert nagyon süti őket a nap.Utána meg ahol nem volt fólia,csupa festék,ma 2 ajtót kaparásztam 4 és fél órán keresztül :evil:
De talán már látom a végét,csak oda a derekam,meg egész nap ott vagyok....

Bridget,
14-e?Megnézem...igen,14,sokat gondolok rád,és mennek a drukkok.

Sziasztok
enis
 
 


Jó reggelt!

Nem bírok megint aludni. 3 óta fenn vagyok. :( UTÁLOM!!!!! Fáj a fejem, nyűgös vagyok. Mit oda nem adnék egy végigalvós éjszakáért.....

Zsu
Hát nem sikerült jól az a kerti party. Nagyon sajnálom Szívem! Remélem azrét már jobban vagy! A dokikról meg nem nyilatkozom. Felháborító!!!!!!!! Ez a magyar eü. sajna.... De a te dokid nagyon jó fej. És tök jó, hogy fogadott, mert legalább meg tudtátok nézni kicsi babátokat. :) És rendben van vele minden! :)
Nagyon szép lesz a gyerekszoba. :)
A szomszéd bácsi miatt részvétem. :( Most nagyon sok idős elment. :(

Enis
A barátnőd fura, hogy azon panaszkodik, hogy mennyibe kerül a kaja a babának. ennyi, és kész. Ezen nem tud változtatni, és kár ezen bosszankodnia. Tudhatta ezt akkor is, amikor várta a babát.
[quote]m írta:ost olvastam,hogy amelyik családból valaki eltávozik,ott mindig jön valaki más helyette Wink Remélem hamarosan....

aranyos vagy! én is remélem, de nagyon nagy a család.. Nem biztos, hogy ide jön az a gólya...
Na jól belekontárkodott az eső a grillpartytokba. Pedig milyen jókat lehet még utána dumcsizni, ejtőzni. De legalább enni tudtatok. Legalább azt megvárta. :)
Neked kitartást, és jó munkát hétvégéig. Azért remélem van segítséged. Milyen lakásról van szó? Ablakcsere volt?
És begyüjtötted a laptetűt. :) Gratulálok! :)

Nócika
Örülök, hogy a keriszülők megvannak, és elfogadták a felkérést. :) ez nagyon nagy megtiszteltetés, naná, hogy elfogadják.... :)
Na tényleg tessék feltenni képet arról a felsőről!
Végül megvolt az ágynemű mosás? :)
Irigy vagyok a talitok miatt. Én meg itt vgyok jó messze tőletek. Jó lenne talizni. Megnézném a pocitokat, és levenném a mintát. :)
Nahát! Mire a cukrod jó,addigra a vérnyomásod szórakozik? Milyen munka ez? Azrét remélem nem lesz baj. Menyi volt a vérnyomásod? Mert nem mondtad.

Kitty
Mit fogtok még elültetni? Jó sok minden van már a kertben. :) nagyon ügyesek vagytok! :)

Csucsu
Biztosan jól sikerült a lagzi. :) És lovashintó? :) Az de szép lehetett. :) Gondolom a gyerekek jó sokat mászkáltak rajta. :) :)

Melaszka
Sajnálom Marcika kibukfencezését. SZerencsére nem történt nagy baj az ijedségen kívül. Általában ezek a balesetek szerencsés kimenetelüek szoktak lenni. A baba meg ahonnan le lehet esni, vagy ki lehet esni, le- és kiesik. Elhiszem, hogy nagyon sírtál. :(
Apudnak jó későn érkeztél. :) De minden rendben van vele ugye? Anyukád mennyi idős?
És, ha jól figyeltem a párod is pont 40 éves volt amikor Marcika megszületett? Micsoda véletlen. :)

Bridget
Bocsi, vagy nem jól néztem, de többször visszaolvastam, vagy csak buta vagyok. Miért kell a párodnak az a szingli papír? Mire jó? Vagy egyáltalán mi ez? A hivatal állítja ki? Értem én, hogy a lombikhoz, de nem inkább azt kellene bizonyítani, hogy ti összetartoztok? Nem értem őket. Az, hogy ő szingli, vagy nem, az egy dolog. Vagy ott másként értelmezik a dolgokat? Ott nem lehet különélő házaspár? Egyáltalán lehet válni?
az a karikagyűrű, meg elhiszem, hogy "fejfájást" okoz. Még jó, hogy más is mondta neki, hogy ne a kezén hordja. Végül vettél neki láncot?
Mosómasa:.... :) :) Milyen találó név.. :)
Milyen guszta kajákat raktál ide fel.:) Máris összefutott a nyál a számban. :)

Nálam nem sok történés van. Melóztam, aludtam, ma meg fogászat apának délelőtt. Még a múlt hónapban kért időpontot, mert kitört a tömése, és azt pótolják. elkísérem, mert kérte. :) Délután szobarendezés lesz. Bár most már nem tudom, hogy mitől nem alszok, mert ma apa helyén aludtam, és így sem ment. Pedig erre megoldást kell találnom, mert nem így jó.
Holnap havi képzésen leszek délutánig. De majd igyekszem jönni.
Vendég
 


Noci
Nem szoltam alitolag o elintezte es az apja kikerte es odaadtak neki :roll: baar mondom nekem a teloban azt mondtak meghatalmazas kell tole...allitolag apja mar fel is adta interurban es ma mar lehet jott is nem tudom de en wazze fel 2ig aludtam nem tudom voltak-e mar ugyhogy sietve megyek is le megnezem jott e papir :shock: Ha nem jo papirt kert ki az apja meg mindig ott o holnapi nap a dolgokra :roll: O nem szeret dolgokat igy habtakban elintezni :roll: de ezt mar joval elobb mikor egyut voltunk dokinal akkor is mondta a doki hogy kell neki :roll: szal ne ujdonsag mondjuk en nekem is kimnet a fejembol :oops: De neki akkor is nehezkes a lemenetel ha elobb tudja ugyhogy teljesen mind1 :roll: de igy 3nap alatt meszerezni hat elhiszem,hogy tele a toke mar velem :? De megvan...nem haborgattam mert allandoan miattam kerul ilyen szitukba :roll: :oops:
A nyami meg naon fini volt tegnap 8)
A cukrodhoz meg haromszoros hipphipphurra hipphipphurra hipphipphurra :lol: Kép
En voltam tegnap egeszen 6oraig meg az irasod is lattam alattam de mar nem volt erom irni mert izgultam a vacsi miatt :oops:
Kata nekem privit irt asszem multheten :roll: elvan szegeny havazva es csak epp valami tanaccsal latott el :oops: Meg visszanezek majd a masik oldalra mert nem emlexem mit irtal :oops:

Enis
No para keszul a lakas a kiadasra?Vgy ez nem az a lakas :roll: Oszinte reszvetem kapargatas teren :x en a poharak aljarol amit vettem a kis cimket lusta voltam lekaparni :x :oops:
Koszi a szurkot es varunk szombaton 8)

Pendi
A szingli papirrol irok lejebb mert asszem mas is kerdezte :wink:
Mosomasa nekem is tecc :D :lol: :lol: Meg nem vettem lancot mert mondtam neki elmegyunk nez egyet es veszunk...en nelkule ugyan nem veszek...nem is ismerem az izleset :roll: :oops: A rosszalvashoz reszvetem :? en mar csak tudom milyen az...emlexel egy idoben en is panaszkodtam nektek rola :roll: viszont masfel hete ugy alszom mint a bunda...en megvontam a coa,ice tea es a tobbi koffeinos dolgot este 6utan :roll: es alvas elott egy nyugtato gyogytea vgy egy gyogynovenyes alvaso tea ilyeneket iszom egy poharral amugy egesz 6tol meg gyogynovenyes minden fele fini teakat vgy fantat 8) Delutan mire jossz en mar lehet pont nem leszek :roll: de azert probalkozom :wink:

Szingli papir :idea:
Azert kell a szingli papir mivel nem vgyunk osszehazasodva csak elettarsak vgyunk :arrow: ezert bizonyitanunk kell nem vgyunk massal hazastarsi viszonyban...mert az eleg gaz lenne ha pl csinalnak nekem egy gyereket aztan mondjuk en ferjnel vgyok es az latja el aztan vgy ha apa nos es nekem gyereket csinalnak ....tonkretesznek egy csaladot :roll: nem tudom menyire erthetoen magyarazom el :? :roll: szal tudniuk kell,hogy nincs csalad akit tonkretesznek korulottunk :roll: Valni lehet persze ha meg hazasok lettunk volna csak egy hazassagi papir kellett volna :roll: amugy szerintem tok logikus....manapsag mar nem kell hogy parban legyel sot ha jol hallottam mar szingli nok is mehetnek lombikra!Ugyhogy nem az a lanyeg mar,hogy mi mennyi ideje vgyunk egyutt hanem hogy ugye nincs mas a hatterben akinek esetlen fajhat vgy nagy rosszat okoznanak es tok logikus is nem is ertem otthon erre miert nem gondolnak :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is felkeltem!

Nois igaz elfelejtettem leírni, hogy mennyi is volt a vérnyomim! Nos elösször a védőnőnél jártam ott is alapból mérik ott 144/76-ot mértek és utána megláttam a papírom a kartonozóban és ott írtóra örültem a jó hírnek a cukrom miatt és így meg a diabon meg 157/78-at mért a csaj! Nos most mérnem és írnom kell minden nap reggel és este tegnap este anyum 116-ot mért én meg ma reggel 120/71-et! Ez szerintem tökéletes!!!!

Pendi! Örülök, hogy jöttél! De azt viszont sajnálom, hogy a párod helyén sem tudsz alukálni! Hát pedig, ha az áthurcibálás sem segit neked akkor még egy ötletem van! Ígyál meg lefekvéskor még az ágyban 2dl langyos tejet és tegyél abba egy kávés kanálnyi cukrot! Probáld meg!!! vagy még van egy ötletem! Relaxálj! Lehet túlzottan pörög az agyad! És tudat alatt sokat gondolkodsz mindenen!
Hát én is nagyon sajnálom, hogy nem talizunk veled is, de ígérem megoldjuk! És biztos lehetsz abban, hogy le fogunk hozzád menni vonattal, majd jó korán elindulunk és délután meg hazajövünk!
Mi mondjuk most elsősorban papirokért megyünk az állam kincstárba tudod gyes anyasági meg egyebek meg menni kell a TB-hez ott meg kellenek a kicsiknek a Tb kártya és lakcím kártya papirokért amiket majd kitöltünk elöre és az apucik már mehetnek is intézni! Amit lehet azt, hogy minnél korábban el lehessen intézni! Jobb elöbb túl lennei rajta! Utána meg megbeszéltük hogy kökinél van egy nagyon jó kis babadiszkont! Nos és azt is meghesszeljük! Biztos találunk valami kis cuki rucit! :wink:

Enis! Milyen másik lakás?? Én lemaradtam valamiről?? Költöztök?? Vga ycsak ki volt adva egy másik kecotok??? DE azért a derekadra vigyázz!!!! Így nem lesz jó a kufirc fájos derékkel! Hogy lesz abból kistesó!!!!! Mindent csak szépen lassan óvatósan!

Brid! Hát remélem, hogy tényleg sikerült az apukájának elintéznie! Lehet ismert ott valakit nem? És azért adták ki neki a papirt! Vagy nem tom! De szurkolok, hogy azzal a hírrel gyere, hogy fasza papir jött a postán! Veled ellentétben szegény Pendi nem alszik! Te bizti ellopod az alvókáját!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A gratut meg a 3x-os hipphipphurrát köcce! Na látod?? Csak vigyázok én!!!!! De egyébként még azt nem is meséltem, hogy a védőnő azt mondta, hogy az elkövetkezendő 2 hétben nem szabad híznom!! Erre azért rákontráztam, hogy de lesz addig még 1 szülinap aszongya nevetve, hogy de ne legyen! :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Bocsi, hogy tegnap már nem jöttem vissza, de délelőtt olyan fejgörcs jött rám, hogy estig ki sem keltem az ágyikóból :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: NEm bíííííííííííííííííííírom én ezeket a frontokat :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsum! Csak ovatosan a frontokkal! De ma jobban vagy ugyi?????? Megyünk holnap pairokért?? Én szerintem mindeképp megyek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridg!
Nagyyyyyon jól néz ki ez a leves még mindig:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnapra drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Szingli papír megérkezett??????

Nócika!
Végül is jó, csak nekem legkésőbb 4-re haza kell érnem, mert apósom szülinapját ünnepeljük :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Gratu a cukrodhoz, nagyon jó lett :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Enis!
Jó takarítást neked!!!! Kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pendi!
Jó munkát neked!!!! És agytágítást!!!!!
Apának drukk a töméshez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Részvétem a rossz alváshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócikám!
MEgyünk hát!!!!!
És lassan az apróságokat nekem is be kell szereznem, szóval mehetünk shoppingolni is egy kicsit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikor találkozunk és hol??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


ZSu
Koszi a drukkokat 8) Szinglipapir megjott :wink: bar nem bontottam ki,hogy konkretan az jo-papir-e :roll: A leves meg naooooon fini lett :wink: Fejfajas monnyon le :twisted:

Noci
Vernyomidnak is orulunk :wink: Es tenyleg ngyon ugi voltal :wink: latod tucc te ha akarsz :lol: En is remelem sikerult elintezni de nem bontottam meg ki mivel ugyis japanul van irva kanji jelekkel ahhoz meg nem ertek :oops: most nem kuldozgetek fotot neki,hogy nezd meg ez az :roll: majd ha hazajott megnezi :roll: Nem tudom ismert e ott vlakit de itt az nem oszt nem szoroz...itt a szabalyok az elsok...nincs itt olyan,hogy protekcio :wink:
[quote] írta:Erre azért rákontráztam, hogy de lesz addig még 1 szülinap aszongya nevetve, hogy de ne legyen!

:lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsuzsum! megyünk akkor korán?? Nekem sem jó egyébként dokáig!! 4-re hazaérsz! Reggel megyünk az államkincstárba utána teve utca és utána shopping!! neked igy megfelel????? vagy van más ötleted akkor mondca! Minjá megnézem mikor megy vonat és akkor döntsd el melyikre érejek oda!!! És akkor ugy megyek meg talizunk!!!! Amugy nekem is legkésöbb fél 4-re apána a melóhelyéhez kell érjek, mert akkor nem kell vonatoznom hazáig!!! :lol: :lol: :lol: Na nem azért mert lusta vagyok, csak addigra már el is fogok fáradni!!!! De szerintem te is!!!! Na minjá nézem oksa??? Azt írom és majd eldöntöd!!!

Brid! Hát igen! Végül is az nem MO. Ott még jó, hogy vannak szabályok! Kár, hogy enm tudod jó e a papri! Mert én roppant izgatott vagyok!!!! Most már legyetek sinen mint József Attila!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
meg ez a szülinapos dolog nem édes??? Pedig holnap Zsuzsuval lehet még nyalunk is fagyikát, persze, ha az idő engedi!!!! meg ennék még egy kis csokis tejszinhabos goofrit!!!! Zsunak már nem merem írni, mert a multkor nagyon felhúztuk egymás idegeit ezekkel!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D
Ja és ha apa hazament mindeképp gyere és még ma mond meg, hogy jó e a papir! ne idegelj ki teljesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsuzsum! Na megnéztem és szerintem mondjuk az a legjobb amivel én fél 10-re érek kökire! Mert utána sokkkal késöbbre ír vonatot, de szerintem még ma kimegyek az állomásra, mert így nem stimmel! mert az elvira szerint ezután csak 11 óra 3-ra vban bennt legközelebb vonat amit én kétlek! Szal szerintem nem jól van fennt a lista! na megnézem és akkor küldök sms-t, de ha neked így jó akkor mehetünk így is! Bár én ugy gondoltam, hogy olyan 10 körül lenne jó neked is és nekem is!!!! vagy tévedek?????

na most lépek ebédelni!!!! Remélem ma többet jöttök mint tegnap!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Jo majd megirom 8) a goffrit en is naon szeretem es a fagyit is 8) :lol: :lol: :lol: :lol: De engem se csigazz nagyo n mert most nem lehet...akkora belem van es ha kezdodik a lombik akkor megnagyobb lesz a szuriktol :shock:


Tegnapi vacsi

Kép

epp most huzott fel az ocsem :x :twisted: wazze ez csak akkor keres msn-en ha kell neki valami pl penz,vgy szivesseg vgy penz vgy szivesseg :twisted: es ugye en kifizetnem neki a jogsijat de wazze most hogy koltozunk lombik stb....es anyunak en segitek egyedul harmunk kozul igy mar multkor mondtam neki,hogy en nem fizeem ki az egeszet csak beleadok es kerjen a batyamtol meg akitol akar...(batyam multhoban is 800ezret keresett :twisted: )wazze ebben a hoban anyu feleannyit melozik azaz 2het szabit adtak neki mert nem kell mennie es ha nem megy nincs love se igy a fizetese 40ezer a honapra....plussz a nyugdija 60asszem :roll: a szamlak meg csak 80ezer a futesunk 50ezer :shock: :twisted: :twisted: es en ugye fizetem a kocsi reszletet meg a biztositasom meg a garazsert fizetni meg a gazszamlat atvallaltam :roll: sot anyak napjara meg kuldtem igy 25ezret erre ocsem most ir,hogy nem kell egeszben fifizetni a jogsit jo reszletekben is :twisted: jah de mondom amugy sosem ir...en meg irtam neki amig nekem anyut kell segitenem mert sem o sem a batyam nem hajlandoak 1ft-t se adni!addig nekem nincs masra penzem....erre irja nekem,hogy fasza...mondom igen...az csak akkor nem tudom mit csinalnanak ha eladnam a lakasom...es hogy hova tennek anyut mit csinalnanak vele :twisted: mert azt nem veszik figyelembe,hogy en adom a fedelt a feje fole :evil: batyam azon a meggyozodesen van,hogy en lakasom en fizessem :shock: de konyorgom nem nekem van ott a lakas hanem anyu lakik ott meg ocsem :roll: es meg az autom is anyu hasznalja... :roll:

Semmi kedvem magyarazkodni neki,hogy nekem a lombik haaaa egyaltalan lesz az 1.2milla es abbol lehet 1 nem is eleg :twisted: wazze ezek azt hiszik en csak tojom a penzt....a parom 1szer sem latta anyut es o neki kell kuldje a penzt mert a sajat gyermekei nem kepesek.....fuuuu de kibuktam most bocsessz de mar anyuval 2napja beszeljuk,hogy mi van mert mondom 2heti penzt nem kap meg...apa ma kuldte neki a lovet :roll: nekem epp eleg minden honapban 120ezreket feladni ha nem tobbet :?

wazze ezek nem tudom hol elnek :roll: es most ngyon elgondolkodtam bar mar tobbszor eszembe volt :roll: hogy megvaltoztatom a vegrendeletem mert a 2tesom orokol mindent...de nem erdemlik meg egyaltalan :twisted: inkabb a uncsitesom orokolje vgy a parom aki tenyleg az en es anyu gondjat is viseli :roll: ilyet wazze :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na megneztem a papirjat apanak :? haaat ez nem a szingli papirja :roll: az apja egy olyan papirt kert ki ami rola informacio es rajta van az egesz csaladja..ki mikor hol szuletett es asszem ezen rajta van az is,hogy szingli vgy nos pl a batyja nos :roll: haaat nem tom holnap mit fog szolni a doki :oops: mert ha nem fogadja el leutom :twisted: A masikat meg betudjuk neki szerezni de apacskanak megkell kerje levelben aztan az mire ider szal olyan masfel het alatt megkaphatja ha annyira kell az az eredeti :twisted: :roll:

Na most meg emiatt is idegeskedhetek :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nócikám!
Nekem jó a piacnál 10-kor :wink: :wink: :wink: :wink:

Bridg!
Hát öcséd ismét hozta a formáját :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hát nem is tudom, hogy bírod idegekkel, komolyan mondom.... minden tiszteletem a tiéd drága!!!!!
Basszus, szóval még a papír sem az, ami kellett volna :?: :shock: :evil:
Remélem, hogy azért a doki ezt is elfogadja majd :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na kérem én meg kimostam a nagy szobában a függönyt, lemostam a redőnyöket, ablakkeretet, szétszedtem az ablakot, kimostam, lemostam, vissza pakoltam, felsöpörtem a lakást és más fő a pörköltem is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hulla lettem :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Brid! Drága kenyér! Akkor zajlik ám az élet nálad most rendesen!
A kedves teokáid monnyanak le! Ez nem erről szól!!! Egyáltalán nem csodálkozom, hogy kibuktál! Asszem én is így lennék!!!! marha jó! Az ember nyujtja a kisujját és az egész karja kell!!! Én szerintem beintenék az öcsédnek! És még lehjet azt is mondanám neki, hogy fizessen albérlet pénzt neked! na arra vajon mit lépne???? Szegény anyud is! 2 hét kiesés az sok idő ám megértem!!! Nekem is az lenne! De most már nincs fütés zezon így mennyi a számla??
És a papirok amit az édesapja kért ki remélem azért csak jó lesz!
És örület milyen árban van egy lombik! De bizakodjnk, hogy ugy jársz mint Zsuzsu! Neki is elsőre sikerált az inszemje!!! Tudod csak pizitvan!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Voltam korhazban de csak a magandokinal mert nem akarom magam azon idegesiteni ha esetleg a masik helyen mas az eredmeny :roll: Doki elfogadta a papirt :wink: nagy ko esett le a szivemrol :) Eredmenyhirdetel delutan 5kor :? azaz reggel 10kor :roll: Jah es a jobb oldalon volt ket tuszo :!: Nem tudni melyik no tovabb :roll: Holnap pedig mindenkeppen vissza kell mennem reggel es akkor megbeszeljuk mi lesz :?

Noci,Zsu
Kocce a biztato szavakat...okes vegulis a tesom ugye Nyiregyhazan lakik de arrol volt szo belesegit a szamlakba mivel neki ott van a szoba :roll: tavaly benyogtem,hogy eladom a lakast mert en nem tudom fizetni egyedul es akkor aszonta ne adjam el mert o s belead akkor 20ezret :roll: de akkor is :? Anyum meg menne de nem kell menjen szal nem o kert szabit :roll:
Gyorsan osszekell hozzunk egy babat apaval es akkor mar tuti ok orokolnek 8) :lol:

Noci
Bizakodom persze :wink: Az arakrol ne is beszeljuk :twisted: ideadta a csaj a papirokat 612ezer yen es ebben meg nincs benne minden :shock: ez olyan 1.3millia ft :roll:

Zsu
Latod...asszem 2eve is ezek a dolgok mentek nalunk :roll: Papir jo lett :wink: Micsoda takaritasi maniad volt megint :shock: Porkolt nyami 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Brid! Na ennek nagyon örülök, hogy a papirt a dokker elfogadta! Akkor már csak a véreredményt kell várni! Sajna Zsuval ma csak késön látjuk, mert ma épp randizunk4 Megyünk papirokért tudod gyes gyed megy anyasági meg ilyenkért, hogy mikor még mi nem mehetünk sehova ddigra elökészitsük és akkor az apácskáink mehessenek intézni! Mert ez az Ő dolguk! Nos azért fogok rád gondolni és Zsuzsu is!
És hogy ezért a lombikért mennyit elkérnek?? Én ezt nem értem! Ott is meg mindenütt szerintem ez államilag támogatott kéne legyen! Mert sok olyan pár van akik ugye uyg szeretnének babát mint te csak nem engedhetik meg maguknak!
A tesokád meg ott Nyiregyházán monnyon le! Tudom, hogy nem anyud kérte a szabit igyeksztem most figyelmesen olvsani!! De akkor most még sem kell szabira menjan!
Meg akkor a párod tényleg olyan kis önzetlen, mert egy odegen asszonyak hiába az édesanyád akkor is minden honapban x összeget adni még ufy mond töle egy pusziért sem??!! Nos ez tényleg becsületre méltó! DE ez ám a szerelem kettötök közt! Téged szeret sőt imád és az anyukádat is segíti!

Zsuzsum! MInjá indulok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
De mar volt egy hetet otthon multheten asszem meg jovo heten is otthon kell maradjon :roll: Utaznak el a kiscsajek akire vigyaz igy hiaba menni :? Apa meg egy tunder nana,hogy segit...az elso perctol fogva,hogy jottek a szarabb napok ott volt :wink: Itt mas a helyzet gondolom mivel itt sokan megengedhetik maguknak ezert kerul ennyibe :roll: mert ezt most ha nem magyar szemmel nezzuk azert az akkor nem is ennyi :? erted :roll: meg meg jo,hogy apanak futtya ra mert azert nem kell a szomszedba mennunk a penzert csak akkor legyen normalis stimus honapom azert nem sajnalom a penzt de,hogy az az egy epp ero petire ennyi penzt :roll: lehet leszivjak es kiderul nem is jo az allaga :? es mar annyi is a lovenak :? :roll: de ha stimuznak es tobb petim lesz es ugy megy az maaas :)


EREDMENYHIRDETEEEES :!: :idea:
FSH 16 :roll:
E2 60 :roll:

Holnap reggel megyek es megbeszeljuk a dolgokat haat ezzel nem hinnem,hogy indul a stimu :( :roll: de ha jol vettem ki a szavaibol ha 20alatt vgyok akkor a sajat egy erovel probalkozhatunk :? :roll: De remenykedek,hogy ad eselyt egy stimus honapra :roll: vgy kerhetnek gyogyot es akkor talan kovi honapra lejjebb menne es akkor talan akkor mehetne a stimu :roll: nem tom....holnap okosabb leszek :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, épp csak lejelentkezni van erőm. Most értem haza, havi képzésen voltam. Kész vagyok, éjszaka nem aludtam megint, és most majd leragadnak a szemeim. Mindjárt lefekszem.

Bocsi, de most nagyon szűkszavú leszek.

Bridget
Ahogy kivettem, ezzel az eredménnyel van esélyetek a babához. Én nagyon szorítok neked!

Nócika
Miért nem alszotok itt? Van 2 ágyunk, akár itt is tölthetitek az éjszakát. Én nagyon örülnék neki, és nagyon szívesen látlak benneteket. Ha apával jöttek, akkor ott a sarokülő, 2 személyes, ágyazható, de van még egy vendégágy is. Megoldjuk a alvást is.

Csókollak benneteket!
Vendég
 


Pendi
Menjel csak csucsuzni 8) A franc vinne el,hogy mi okozza a rosszalvasodat :twisted: :roll: :?

Follicle Stimulating Hormone (FSH) 3. nap 3-20 mIU/ml Az FSH az ovarium stimuláhatóságát mutaja.Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelő, 10-13 nehezen stimulálható, 13+ nagyon nehezen stimulálható.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na akartam aludni, de nem ment. :(

Bridget
Sikerült már láncot venni?
Igen, emlékszem, hogy te is rosszul aludtál. Én nem kávézom, kólát sem iszom. Nem tudom mitől nem alszom, de most már szeretnék végigaludni egy éjszakát.
Most is arra ébredtem, hogy izzadok, mint egy ló, és pisilni kell. Na ezt megismételtem 2x is.

A szingli papír érdekes, de megérthető. Tényleg nem volna jó, ha egy nős ember, másnak csinálna gyereket. Nálunk élettársi papírokat kell beszerezni, ha jól tudom. De hogyhogy nem az lett megküldve nektek? Még jó, hogy elfogadta a doki.
Hogyhogy van tüsző? Hát nem a mensi előtt állsz? Vagy én gondolom rosszul?: Nézem a görbédet is, és azon is úgy látom, hogy mensi előtt vagy. Ilyenkor is lehet tüsző??
Az előző hsz alapján nem tűnik jónak az az eredmény.
Holnap melózom, de nagyon szorítok neked!

Azok a kaják megint nagyon jól néznek ki. :)
Na az öcséd kicsit pofátlan. Már bocsi, tudom, hogy semmi közöm hozzá, de én így érzem. Elhiszem, hogy felháborodtál rajta. És ezek után nekem úgy jön le, hogy egy kicsit banknak néznek téged a srácok. Pedig így is szereintem többet segítesz mint bárki.


Nócika
Köszi a tej tippet. Este mindenképp kipróbálom.
BÁr a tegnapi átrendezés elmaradt, mert apácska elment a haverral horgászni. De megígérte, hogy átrendezzük a szobát. :)
Már a tb kártyáját intézitek a picurnak? Jó korán. Ezt így kell? Én azt hittem, hogy csak akkor kell ezeket, ha már megszületett. Értem én, hogy csak előkészület, de azt hittem, hogy ezt is akkor kell, vagy lehet.

Zsu
Fejgörcs monnyon le!!!! Mostanában nagyon sokat fáj a fejed! Szegénykém! Mit tudsz ellene tenni?
Na azért óvatosan azzal az örökös takarítással! Mindig túlterheled magad! Vigyázz magadra Drága!
Vendég
 


Pendi
Nem vettem nelkule nem veszek mert nem ismerem a stilusat ekszerekben :roll: Huhh ez az izzadas nem hangzik tul jol :? nem ehet,hogy a gyogyotol amit most szedsz :?: :roll: Igen otthon azt kell bizonyitani hogy egyut eltek de nem is ertem miert nem jon szoba,hogy esetleg massal hazassaga is lehet az illetonek :roll: nem :?: azert nem azt kuldte az apja mert az emberem szinglipapirjat csak apa kerheti ki...szal az apja az ovet kikerte es azon ugye rajta van,hogy hazas az anyjaval es ott vannak a "haztartasban levo" gyermekek es ott jon o mert ha hazas lenne nem szerepelne az apja papirjan :roll: a batyja pl ezert nem volt rajta....itt igy van megoldva erdekes egy dolog...de igy a doki el is fogadta :wink: mini tuszo 0.7mm 8) :lol: elmeletben a 2.cn-en vgyok :roll: ezek nonek meg 20mm-esre 11.cn-re :wink: verfolt volt csak azt meg nem veszi menzis napnak a ferti :oops: es ma is csak verfolt volt :oops: de marha keves :shock: lehet meg menzizni sem fogok :shock: mindenesetre ugy tudom a mi mar piros az menzis nap :roll: ezert ma 2.cn a vonalzim mindig kicsit siet :twisted: Holnap cserelem ugyis csak meg elkell doljon mi lesz :? :roll:

Az eredmenyem jobb mint volt es en pl rosszabbra szamitottam :roll: de majd holnap meglatjuk a doki hogy gondolja :roll:

Kaja naon nyami volt mondom 8) :lol: Ocsemmel ma kicsit elbeszelgettem de ugysem ert meg :roll: Anyum meg tok orult a viragnak amit kuldtem neki anyaknapjara :)

Most akkor nem tudsz aludni :roll: En nekem mar lecsukodik a szemem pedig apa bizniszvacsin van :? keson jon ma holnap meg megint kelek :x

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Drágáim!

Mi történt este? Nem volt senki???? :roll: :roll:
Meg vagyok lepve! HOl vagytok Csajok??? :roll: :roll: :roll:

Bridget
Az izzadás nem tudom, hogy a gyógyszertől van-e. A barátnőm is azt mondja, hogy attól lehet. A gyomrom is fájogat, az tuti attól van, mert rá van írva a mellékhatásokra. A barátnőm azt mondja, hogy mivel inzulin gyógyszer, hat a hormonokra is. Lehet, hogy tényleg ettől van az izzadás. Na majdcsak elmúlik.
Ebben a szinglipapírban igazad van. Tényleg annak kellene mindig utánanézni, hogy nincs-e másik párja a tagoknak. Tényleg elég gáz lenne, ha kiderülne, hogy van.
Akkor ha jól értelmezem, neked most közvetlenül a mensi előtt van tüsződ? Ez hogy? Vagy valamit félreolvastam? Ne haragudj, ha ilyen értetlen vagyok, de én így értelmeztem.
Gyere, és mesélj mi volt a dokinál. Nagyon gondolok rád. Bár ahogy az órát elnézem, lehet, hgoy már túl vagy rajta.
Anyud meg biztosan örült a virágnak. Onnan a távolból is sikerült küldeni. : )

Én végre átaludtam az éjszakát. Vettem be éjszakára Valeriana-t.
A tejet kiöntöttem magamnak, de úgy felment a gyomorsavam, hogy nem tudtam meginni. Hányingerem lett még a gondolattól is, hogy meg kell innom.

Na én mára elköszönök, mert megyek melózni.
Mindenkit csókolok. Vigyázzatok magatokra!
Vendég
 


Pendi
Na akkor lehet tenyleg a gyogyotol van de alan az elejen lesz csak aztan majd beall remelhetoleg mert azert igy nem maradhat...azert majd emlitsd meg a dokinak :roll:
Szinglipapir hat gondolhatod azt konnyebb csalva bizonyitani,hogy x eve egyutt vgy valakivel de hogy nem vgy hazas na ott nem lehet csalni :roll:
Nem menzi elott van petim hisz mar menzizes azert is mentem 2.cn-en dokihoz akkor mar nem lehet menzi elott ha 2.cn :roll: es persze hogy akkor mar belelehet latni a p.feszekbe 8) valamikor elkezdodik annak is a novese es 1nap alatt 2mm-eket no :roll: szal ha kiszamolod akkor az en 0.7mm-es petim a masik meg 1.0 na ezek pont olyan 20mm-esek lesznek :wink:
Anyunak a virag az ilyen speckos virag fagyasztott ami 2evig is elall a pompazasaban 8)

Jelentem mosomasa megint 1pulcsit mosott mire hazajottem :?

Dokinal
Hat megjottem :arrow: aszonta a doki nem kezdjuk az injekcio kurat mert nem latja ertelmet :roll: de szerinte azt az egy ero tuszot ami jelenleg 2 azt mindenkepp szivjuk le :roll: es aztan leszivas utan ad gyogyot ami lejebb viszi az fsh-em es ha ebben a ciklusban nem is jarunk sikerrel kovi honapban indulhatna a szurival a lombik :roll: erre en megkerdeztem nem e lehetne clostit szednem es azzal peteket noveszteni es akkor tuti nem 1-et szivna ne...szerinte nem igazan lesz azzal sem tob peti de anno 2007 novembereben egyik oldalt 4 masik oldalt 5petet is lattak szal hasznalt :!: pedig mar akkor is magas fsh-em volt tobb mint ami most :!: Aztan azt mondta megprobalhatom :roll: nehez volt a dontes...de miert ne szedjek semmit es szivjunk le 1tuszot ha egyszer szedhetek gyogyot es talan csinalhatunk tobb petit es akkor mar tobb lesz mint 1 :?: :idea: :roll: vgy rosszul gondolom :?: De akkor ennyi erovel miert nem mehet az injekcio kura :roll: mondjuk arra aszonta nem hatna ennyi ido alatt de a closti az nagy dozis es az hatni fog :roll: de akkor jott a kovetkezo keres akkor o miert nem mondta vgy ajanlotta a clostit :roll:

Lenyeg a lenyeg ilyet meg nem hallottam soha,hogy clostizom es azokat a peteket fogja leszivni es ha minden jol megy vissza is tenni :roll: na meg olyat sem hallottam meg,hogy az abban a honapban ero 1tuszot akarja a doki leszivni :roll: ettol elegge ockodtam...mert ha lehet akkor legyen most 2baba mrt utana mar ki tudja mi lesz alapon :roll: kicsit lehet bonyolultan irok :oops:

Aztan kerdezte mi az ami miatt ockodom attol,hogy az 1ero tuszovel probalkozzunk ebben a honapban marmint azzal legyen lombik :idea: mondom 1 az a penz :roll: arra az egy tuszore ngyon csekelyke eselyem van,hogy minden klappoljon es meg meg is maradjon :roll: en inkabb stimuznek vgy varnek es kovi honap es akkor inkab legyen tobb tuszo az maaaar nagyobb esely de meg ugye igy sem biztos semmi :roll: a masik meg n em csak a penz mert van keret de ze mondjuk ha ingye lenne vgy akcios aron mivel ez egy sima ciklusbol levett tuszo akkor belemennek de igy hogy ugyanannyit kifizetni az igencsak csekely eseltre :? Inkabb akkor varnek :roll:

De a lenyeg a lenyeg abban maradtunk szedem a clostit 5napig 2*1szemet 19-en meg visszamegyek petikukucsra 8) aztan meglatjuk mikor lesz a leszivas stb :roll: errol addig ne is beszeljunk amig nem tudjuk hogy allunk petiileg 8)

Szerintetek jol dontottem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah es Pendi
Noci es ZSu talizott aztan este mar nem tom miert nem jottek :roll: Enis pedig szombatig nincs mert lakast takarit :?

Kitty :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lánykák! :)

Találkozós Lánykák, jelentkezzetek, mi volt a talin?

:D

Bridg :) Hát, ez szerintem jó döntés volt(mármint a clostizás)de hát van ennél erősebb petiérlelő is.(pl.a Puregon, meg amit a lombikoosk szoktak)ja, vagy az már stimunak számitana?
És a doki ismerte a clostit?
Mert azt mondtad, hogy ott Japoban elég gyenguszok az ilyenfajta gyogyik.
Te egy kicsit magyar dokifejjel gondolkodtál :lol: :lol: De szerintem jó így, ha a dokid is megerősitett ebben a clostiszedés-ügyben. :)

Nálunk Marcell extra nyűgös volt tegnap, vagy az idő, vagy a tegnapelőtti szuri volt rá ilyen hatással :?
Ma már remélem, jobb lesz :?
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.20 11:51-kor.
Vendég
 


Melaszka
Hat itt serophene a neve de ugyanaz mint a closti azert is irtam ugy :roll: a masik gyogyok mas stimunak szamitanak :roll: szerintem :oops: Ugyhogy most tuszoket novesztek 8)
Marcellel meg mi volt,hogy nem aludt :roll: Jaah szerintem is lehet a szuri volt a bibi :?

Kitty
Fuu hat nehogy az eletunk olyan egyszeru legyen ma :twisted: remeljuk tenyleg joindulatu az a joindulatu :roll: es akkor miert kell muteni :?: mert en meg ehhez nem ertek :oops: Sok sok erot kuldok neked es kuldom anyudnak a varazsenerdzsiket 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na sziasztok!!!!!

Tegnap nagyon volt Nócival a napunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vettünk rucikat a kicsiknek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Látom, 16 lett az FSH-d :shock: :shock: :shock: :shock:
Drukk a következő konziig!!!!! Hátha... :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Örülök, hogy a doki elfogadta a papírt!!!!
Azt hiszem, én is megvárnám, hogy több petém érjem, hiszen akkor sokkal nagyobb esélyekkel indulsz majd a leszívásnál!!!!!
Ja azért nem jöttem már este, mert mentünk apósomat felköszönteni. Tegnap volt 62 éves!!!

Pendi!
Kezdek aggódni a nem alvásod miatt :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Mitől lehet ez :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Fejfájás ellen most csak annyi van, hogy lefekszem és alszok :? :? :? :? :? Én is remélem, hogy csak a gyógyszertől!!!!
Jó munkát mára!!!!!

Kitty!
Drága, sajnálom, hogy anyudnál rossz híreket kaptatok!!!! Nagyon drukkolok, hogy jóindulatú maradjon és a műtét is sikeres legyen!!!!!!!!!
Nagyon várunk majd a hírekkel!!!!!!

Melaszka!
Marcinak jó alvást és nyügimentes napot kívánok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Aposnak boldog 62.-et 8) :lol: Kép Kisrucikrol lesz kep 8) Te meg most hogy veszed a ruhakat :roll: Unixex szinben :?: :idea: Meg 3het es felidos vagy :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Egyenlőre uniszexeket keresek. Íme:

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
A dinos...a macis uuuuuv es a nyuszis is tecc 8) :D Noci mit vett :roll: Mennyie kostaltak ezeket...naon tunderik 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Tudom, hogy tegnap nem jöttem, de tegnap már az uccsó boltban mondtam épp Zsunak, hogy valami nem stimmel lehet minjá kirakom a rókucit, de sikerült kibirni és nem! Nos apát odarángattam, mert tudtam, hogy vonattal már képtelen lennék hazamenni! Nos nagy nehézkesen eljött értem, de azért azt megkaptam hazafelé, hogy csavarogni van erőm, de utána haza azt már nem! Nos de megértette, hogy valami nem stimmelt a gyomrommal! Ma már nadon jól vagyok lehet tegnap csak már sok volt a csavi! Pedig jól esett és egyáltalán nem volt húúúúúúú, de nadon meleg! Sőt én fáztam és még délután mondtam is Zsunak, hogy kapar a torkom! De ez is elmúlt! Sőt ma már anniyra jól vagyok, hogy sütöttem ma rétest méghozzá túrósat meggyes túrósat, diós meggyeset meg cseresznyés mákosat! Nos lehet nyálat csorgatni! De a helyzet az, hogy nem lett az igazi, mert nagyon lágy lett a töltelék és most kiskanállal kell enni! Na de azért az íze az valami fenséges!!!!!! Na jó nem csorgatok több nyálat!!!!
Ja és minnyá megyek a babaruhákat szétválogatni, mert vannak olyanok amiket kaptam és azok háááááááááát, hogy öszinte legyek nem mindet adnám a lánykámra, mert olyan a minősége így elajándékozom! Ami nem kell!
Képet én is csináltatok a ruhákról azaz csinálok és akkor felteszem őket! Lesznek olyanok amin eldobom az agyam szinten ennivaló!!! De majd ugy is meglátjátok! Na nem mindet tegnap vettem, de lesz benne az is!

Kitty! nagyon sajnálom, ami anyuddal van, de mivel mint írtad annyi rosszon sikerült jól átkerülnie jól így tudom nem lesz semmi gond! Sok erőt és kitartást kivánok nektek, de legföképpen anyudnak nagyon sok pozitív energiát küldök!!!!!!!!!! És bármi van gyere! Mert mi mind egyként szoritunk nektek!!! Sok puszi és nagy ölelés nektek!

Brid! Szerintem jól teszed, hogy kértél clostyt! Igen inkább legyen még egy gyogyszeres hónap, de nagyobb eséllyel indulhattok neki a nagy utnak! Tudom, hogy ezen az egy hónapon már nem múlik semmi! Sőt, ha többet szívnak le akkor többet is ültetnek vissza és akkor nagy az esélye annak, hogy nem is egy hanem több szép és egészséges babod legyen! Már a finisben vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pendi! Ez elég megfontolandó ajánlat! Nagyon incsiklandózó! És lehet is élünk vele! Majd megbeszélem apával mit szól hozzá!!!
Na és akkor viszek fánkot, mert azt nem felejtettem ám el!!!!!!!!!!!
Amugy a kicsikéinknek még nem inditottuk el a tajkártyát, mert azt valóban csak a megszületés után lehet elintézni, de csak kikértük a formanyomtatványt, hogy elöre kitöltsem és akkor apának csak könnyebb a dolga! Ő alapjáraton nem egy ügyetintéző tipus! Pláne papirokat töltögetni! Így elöre beszerzek mindent és utána csak neki el kell vinnie a kész papirokat és beadni! Mert ugyebár Ő pasi!!!!!!!!!!!!!!
De jó, hogy párod szeret pecázni! Az én párom nem igen mondjuk én sem vagyok a türelem embere meg az igazság, hogy én a halhoz hozzá sem nyulnék, mert jajjjj! Pláne megenni! na azt végképp nem!!!! De egy darabig el tudok vele szorakálni!!!!
És milyen lett a tejcsis éjszaka???? Remélem már valami segit!!!! vagy probálj meg a nappaliban aludni, hosz ott is kihuzhatos az ágy aszondod! Ha ott megy akkor tényleg a vízérrel van a gond!!!

Ja és nálam is van valami ami nem stimmel! A kiscicám szerintünk beteg! Olyan kis gebenguba! És mikor nyvog akkor csak tátog, de nem ad ki hangot! És alig eszik! Ugy sajnálom! De annak ellenére ugy tud bujni mindenkihez!!! Édeskismanom! Olyan kis esetlen csórim!!! Pedig nedves kis nózója!!
Most lehet morbid leszek, de ha netán megdöglik akkor remélem nem itthon, mert azt nem élem túl, pláne így babásan nem szeretnék kikészülni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Haaaat a finistol azert meg messze vgyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jot nevettem rajtad :lol: :lol: meg az az igazsag ngyon tav olinak latom a dolgokat es elsem tudom kepzelni,hogy en akar kismami lehessek 2het mulva :shock: :oops: na jo kicsit tobb 8) Es nana,hogy nagyobb az sely bar kettonel tobbet nem kerek vissza max akkor ha 3lesz csak :roll: de ez meg a jovo zeneje :arrow: addig is novesztem a petijeimet :twisted: :lol:

Fotokat varjuk 8) Hogyhogy olyan ruhat kaptal ami szetvolt nyuzva :shock: hogy lehet egy csecsemorucit szetnyuzni :?: :shock: Jp sokat csaviztatok :lol: fagyi volt vegul :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid!
Hát gondolom ugy lett a babaruci szétnyuzva, hogy sok sok baba megkapta már és mindeki szétmosta meg stb! Meg van olyan amit kétlek, hogy a foltokat kiszedem belölük! meg annyira vannak csak szétnyuzva, hogy olyan bojhos, hogy azt én nem csak szégyneből nem adnám a lányomra,, mert még az én böröm is iritálja hát még az Ő kicsi börét hogy iritáná! Szal némelyik ocsmány! Azokat lehet még inygé se adom oda hanem jobb a kukába tenni! Mert ugy még magamat is cikibe hozom!
Drágám! Hidd el ez már korátnt sincs olyan messz, mint ahogy azt te érzed! És igen szokj hozzá a gondolathoz, hogy lesznek csodálatosan szép kismanoid és te is hozod majd a rengeteg fotot diccsbe! És az a 2 vagy esteleg 3 hét az már semmi! Már több van hátra mint elöre!!!
És különben is 2 vagy 3 az már tök mindegy!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


És most kapcsolok! Miért is nevettél ki????? :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kismano ez tetszik :lol: akkor kismanoim lesznek :wink: Nem teged nevettelek ki hanem azt hogy irtad,hogy a finisben vgyok mar :lol: :lol: :lol: tudod ezt akkor mondjak mikor mar valaki nemsokara szul 8) :lol: de en ertem,hogy nem arra a finisr gondoltal :wink: Mar talaltam is szep csecse vonalzit 8) fuuu ha majd meglatod naon vagany :wink: remelem feltehetem hamarosan :roll: Ruhakat meg azert ne dobd ki mert van olyan akinek ugy is jo hidd el en mar csak tudom :roll:

Na en meg megyek filmet nezni apaval 8) ugy fajt csorikamnak a hata lement az akupunkturashoz 9re ma mert mar nem birja :? nem is normalis wazze mar honapok ota csak szenved vele :twisted: szal minnya itthon van aztan filmet nezunk es kozben novesztem a tuszoket azaz a kis manokaimat 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


En voltam a 8888.hsz :shock:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Gratu a sok 8-hoz!
és igen akkor is a finisben vagy csak másképp!
Jó filmnézést jó sok peti nővesztést!
Párod meg lehet elmehetne a hátával egy jó kis csontkovácshoz!
Pusza jócakát nektek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócikám!
Örülök, hogy rókakoma elkerült!!!! Hát apának nemvolt valami jó kedve a kocsiban, azt láttam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Húúúúúúúúúúúúú rétes.... szerintem vasárnap mi is csinálunk majd.... na jó, előveszem a fagyasztóból és beteszem a sütőbe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegény cicuskád!!!! Simizd meg helyettem is!!!!

Bridg!
Jó lett a vonalzód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Kocce 8) de majd ha meglatod a babas vonalim fuuu az megjobb 8) csak felrakhassam :roll:

Noci
En nem vgyok sutiparti ezert kiis maradt az irasombol :oops: de azert te nagyon ugyi vgy,hogy ennyit sutottel :shock: enyem apa nem eszik sutit es mondta ugy sussek o nem fog enni belole mert fogyozik :twisted: lement ilyen gyogymasszazsra ugye tegnap es aszontak neki kicsit fogynia kene :shock: meg ilyet pedig apa oke nem vekony de nem is dagi szegenykem :roll: csakhat ezek a hule japok aki tobb mint 50kilo az ma dagi :twisted:

Tuszoket tovabbra is novesztem es elkezdtem szedni az elevitet reggel es a folsavat este 1 tabi :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mese a gyűrűről...

Egy ötvenes, őszülő férfi, karján egy szép fiatal nővel sétált be pénteken este egy ékszerboltba. Azt mondta az ékszerésznek, hogy egy különleges gyűrűt szeretne a barátnője számára. Az ékszerész végigtekintett az árukészletén és egy 5.000 dolláros gyűrűvel tért vissza. Az idős férfi azt mondta:
- Ön nem értett meg, egészen különleges dologra gondoltam.
Erre a kijelentésére az ékszerész a különleges árukészletéhez ment és egy újabb gyűrűvel állt elő.
- Ez egy káprázatos gyűrű, potom 40.000 dollárért - mondta az ékszerész.
A fiatal hölgy szemei felcsillantak, s izgalmában egész testében remegni kezdett. Ezt látván, az ötvenes őszülő férfi azt mondta:
- Ezt szeretnénk.
Az ékszerésznek a fizetés módja utáni érdeklődésére az ötvenes őszülő férfi azt válaszolta, hogy csekkel fizet.
- Tudom, hogy ön biztos szeretne lenni benne, hogy a csekkemnek van fedezete, ezért megírom most és ön hétfőn felhívhatja a bankot, hogy ellenőrizze, majd hétfőn délután beugrok a gyűrűért - mondta.
Hétfőn reggel az ékszerész nagyon lehangoltan telefonált az ötvenes őszülő férfinak:
- Uram, azon a számlán nincs pénz.
- Tudom - felelte az ötvenes őszülő férfi. - De el tudja képzelni, micsoda hétvégém volt?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt mindenkink!

Bár inkább most már napot!!!
Én éppen az OSZK-ban ülök egy marha unalmas info. órán. EGy nálam három évvel fiatalabb tanár tartja... szegény csak néz nagyokat, hogy miket tanultunk és miket nem, mert nem nagyon kapott hozzánk utasítást.... az elősző tanárunk sajnos egy hónapja elhunyt. Agyvérzést kapott. 48 éves volt.

Bridg!
Csak növeszgesd szorgalmasan a tüszőcskéidet!!!!
Vicc: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Zsuzsum! Hát apának valóban nem volt jó kedve jól láttad! De tudod milyen hülyéség miatt?? Hogy nem talált két felsőjét! Egy fehéret miat Ő tett be a szennyesbe csak azt hitte, hogy egy darabért elinditom a gépet és egy másikat amit beaksztottam már réges rég a szekrénybe, mert nem gondoltam, hogy még fel akarja venni! Hisz mondjuk nem gondoltam, hogy lesz ilyen tré időnk mostanában! De máskor minden kis nyavajáért fel tud hívni most nem! Hát így járt!!!!
A cicámnak meg átadom a simit köszönjük!!!!
És milyen rétes van a fagyoban???? Pedig, ha megvaszed külön a réteslapot meg amit szeretnél beletenni nem nehéz! Sőt egyszerübb mint egy piskota!!!!

Brid! Nem modod, hogy párodnak fogyiznia kell??? Hosz nem is dagi ugy ahogy mondod! Bár szép kerek a kis pofija, de Ő pont úgy néz ki jól ahogy van! na nehogy félreértsd!!!!
A sütire meg ne is gondolj! Nem baj, ha ti nem vagytok egy nagy sütisek! Én megenném mindet helyettetek, de a rétesből is csak egyet ettem, mert ugye nem szabad!!! Helyette ettem 3 szem őszibarackot!! na és az jól esett! Ancikám hozta!

Én megyek takaritgatok, hátha apa elvisz ma valahova! Bár most dolgozik csórim, de remélem megyünk csavingázni!!!! Ha más nem a tescoba, mert kéne ez is meg az is!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsuzsum! Te szegény! No meg szegény tantoka! Nem baj, majd ti srgitetek nemki!! vagy nem????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Részvétem az elhunyt tantóka után!! Rettenetesen fiatal volt még!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Ugyi vgy,hogy csak egyet ettel...erre latod nem is gondoltam :shock: marminthogy te nem is ehetsz retest sem :? mar 26hetes vgy epp azt neztem olyan 10het meg tuti jo-jo egy kicst meg annal is tobb de azert az mar ngyon kozel van :shock:

Zsu
Te az orarol irsz :shock: gondolom mennyire lekot akkor az uj tanar :lol: A vicc meg nekem is tecc :lol: :lol: :lol: :lol: Te hogyhogy most vgy suliba?SZombaton :roll:

Jelentes
Egesz nap szepen szorgalmasan novesztgettem a tuszocskeket 8) :lol: Patinal voltam ott kicsit ettem,dekoraltuk a bebi szobajat 8) aztan lementunk vasarolgatni ott ok egy nagy forgalmas kozpont reszen laknak :arrow: nekem az a sok ember mar sok :oops: most ertem haza fel oraja apacska meg ledolt a nagy golfozas utan :lol: lassan vacsi :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Hát most májusban minden pénteken és szombaton suliban csücsülök.... bár egyre nehezebb ennyit ülnöm :? :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Nos mára én is kivok! Nos ma szépen végig nyaltam a lakást aztán apácska is hazaért a melodiából és ebédeltünk anyuséknál bolognait amit persze megint nem szabadott, de jól esett és most értünk haza az auchanból! Pont fogtak az örök tolvajokat! Lehet nemsokára átnézünk a sogorékhoz! Csajok olyan csecse a pocakom! Olyan szépen gömbölyödik!!!! Tettszik nadddddddon!!!!

Brid! Hát igen elvileg még 11 hét és már szabadon megszülethet úgy hogy akkor már nem lesz koraszülött! DE nem bánom, ha tovább marad egy picit még, de annak is örülnék, ha már a kezemben dajkálhatnám a kis meztelen fenekét!!!

Zsuzsu! nem csodálom, hogy már nehezen ülsz a sulipadban! Ott kényelmetlen! Meg azért még 1-2 órát csak csak elül az ember, de ettől többet pocakosan nem megy! Ez a rész már inkább fekve kényelmes!!!

Ja és képzeljétek, hogy voltunk az auchanba ott volt egy kis totyogo van középen az üzlet sor részén egy kissebb vízeseés és nagyon tetszett a kölöknek és sikongatott meg csak ugy kajlán dobálta a lábait, mert ugye a futás még nem igen ment neki! Nos apácska elkezdte utánozni azt mindenki minket nézett! Muris volt nem mondom!! De jót nevettem!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?