Jó reggelt!
Nem bírok megint aludni. 3 óta fenn vagyok.
UTÁLOM!!!!! Fáj a fejem, nyűgös vagyok. Mit oda nem adnék egy végigalvós éjszakáért.....
Zsu
Hát nem sikerült jól az a kerti party. Nagyon sajnálom Szívem! Remélem azrét már jobban vagy! A dokikról meg nem nyilatkozom. Felháborító!!!!!!!! Ez a magyar eü. sajna.... De a te dokid nagyon jó fej. És tök jó, hogy fogadott, mert legalább meg tudtátok nézni kicsi babátokat.
És rendben van vele minden!
Nagyon szép lesz a gyerekszoba.
A szomszéd bácsi miatt részvétem.
Most nagyon sok idős elment.
Enis
A barátnőd fura, hogy azon panaszkodik, hogy mennyibe kerül a kaja a babának. ennyi, és kész. Ezen nem tud változtatni, és kár ezen bosszankodnia. Tudhatta ezt akkor is, amikor várta a babát.
[quote]m írta:ost olvastam,hogy amelyik családból valaki eltávozik,ott mindig jön valaki más helyette Wink Remélem hamarosan....
aranyos vagy! én is remélem, de nagyon nagy a család.. Nem biztos, hogy ide jön az a gólya...
Na jól belekontárkodott az eső a grillpartytokba. Pedig milyen jókat lehet még utána dumcsizni, ejtőzni. De legalább enni tudtatok. Legalább azt megvárta.
Neked kitartást, és jó munkát hétvégéig. Azért remélem van segítséged. Milyen lakásról van szó? Ablakcsere volt?
És begyüjtötted a laptetűt.
Gratulálok!
Nócika
Örülök, hogy a keriszülők megvannak, és elfogadták a felkérést.
ez nagyon nagy megtiszteltetés, naná, hogy elfogadják....
Na tényleg tessék feltenni képet arról a felsőről!
Végül megvolt az ágynemű mosás?
Irigy vagyok a talitok miatt. Én meg itt vgyok jó messze tőletek. Jó lenne talizni. Megnézném a pocitokat, és levenném a mintát.
Nahát! Mire a cukrod jó,addigra a vérnyomásod szórakozik? Milyen munka ez? Azrét remélem nem lesz baj. Menyi volt a vérnyomásod? Mert nem mondtad.
Kitty
Mit fogtok még elültetni? Jó sok minden van már a kertben.
nagyon ügyesek vagytok!
Csucsu
Biztosan jól sikerült a lagzi.
És lovashintó?
Az de szép lehetett.
Gondolom a gyerekek jó sokat mászkáltak rajta.
Melaszka
Sajnálom Marcika kibukfencezését. SZerencsére nem történt nagy baj az ijedségen kívül. Általában ezek a balesetek szerencsés kimenetelüek szoktak lenni. A baba meg ahonnan le lehet esni, vagy ki lehet esni, le- és kiesik. Elhiszem, hogy nagyon sírtál.
Apudnak jó későn érkeztél.
De minden rendben van vele ugye? Anyukád mennyi idős?
És, ha jól figyeltem a párod is pont 40 éves volt amikor Marcika megszületett? Micsoda véletlen.
Bridget
Bocsi, vagy nem jól néztem, de többször visszaolvastam, vagy csak buta vagyok. Miért kell a párodnak az a szingli papír? Mire jó? Vagy egyáltalán mi ez? A hivatal állítja ki? Értem én, hogy a lombikhoz, de nem inkább azt kellene bizonyítani, hogy ti összetartoztok? Nem értem őket. Az, hogy ő szingli, vagy nem, az egy dolog. Vagy ott másként értelmezik a dolgokat? Ott nem lehet különélő házaspár? Egyáltalán lehet válni?
az a karikagyűrű, meg elhiszem, hogy "fejfájást" okoz. Még jó, hogy más is mondta neki, hogy ne a kezén hordja. Végül vettél neki láncot?
Mosómasa:....
Milyen találó név..
Milyen guszta kajákat raktál ide fel.
Máris összefutott a nyál a számban.
Nálam nem sok történés van. Melóztam, aludtam, ma meg fogászat apának délelőtt. Még a múlt hónapban kért időpontot, mert kitört a tömése, és azt pótolják. elkísérem, mert kérte.
Délután szobarendezés lesz. Bár most már nem tudom, hogy mitől nem alszok, mert ma apa helyén aludtam, és így sem ment. Pedig erre megoldást kell találnom, mert nem így jó.
Holnap havi képzésen leszek délutánig. De majd igyekszem jönni.