Orsi!
Na örülök, hogy akkor mára én is "okoztam"
Neked jókedvet!
Hát megmondom őszintén, hogy le sem merem írni, hogy Jáz mikor kel, mert akkor azt hiszem "kenterbe vágnám" magam előtted
és akkor odalenne a "jókedvcsinálásom" Részedre!! És lehet, hogy szóba sem állnál velem többet!!!!
De azért naggggyon halkan megsúgom, hogy
Jáz kb. fél 8-8 között kel!!!! (na szóba állsz még velem ezekután?
)
Ehhez hozzátartozik, hogy aludna Ő reggelig egyhuzamban (1x kipróbáltam, akkor 7-kor kelt) az esti szopi után (ami 8-9 közé esik) de mivel "éncicijeim"
ezt nem bírják elviselni
(Isten tartsa meg jószokásukat jósokáig!!!), ezért keltem kb. hajnali 2-3 között egy hajnali szopira.
Koli: Hogy van az, hogy a B betűs nevek bejönnek és Koli mégis Koli és még a második neve sem B betűvel kezdődik???
Nahogyisvanezkéremszépen????
Fölvilágosulást kérek!!!! Vagy majd másodjára kerülnek képbe a B betűs nevek? (akár fiú-akár lány?)
Jáz-alvás: Nagyon rendes Csajszim van!!! El sem hittem volna, hogy Adri után kapok még egy "alvógépet"!!!!
Gondoltam is magamban, hogy na Adri jól elkényeztetett ezzel a "sokalvásával, nemsírásával" egyszóval, hogy tényleg jó gyerek VOLT
.....hangsúlyozom VOLT
mert most egy égedelem
de azért naon szeretem!!!!.....és majd bizti másodjára "szívok"
majd egy hasfájóssal-nemalvóssal, de nagyonnagyon lekopogom...KOPPKOPPKOPP....hogy nem így lett!!!
Ha fent van, (mostanság egyre többet
), akkor is eljátszik anyájával
vagy a feje fölé lógatott játékokkal, ha meg megunja és nincs még itt a kajaideje
.....mert azt jelzi hangos méltatlankodással és "erős ujjszopival"
...... akkor durmol tovább.
Úgy hogy csak azt tudom mondani és kívánni, hogy....Kívánok Neked (és Mindenkinek!!!) ilyen rendes gyereket!!!!! De komolyan!!! Akár fiú, akár lány lesz!!!
Úgy hogy ezért (is) tudok jönni napközben is!
De ha gondolod, akkor visszaváltok éjszakai műszakra!
Csak akkor viszont küldjed a "Bagolytársaimat" is, mert magamban beszélgetni uncsi!!!
Meg a végén még hülének néztek!!!
Vali!
Gyógyok Viktor térdére!!!!
Na megyek, "bizonyítok"
Veronixnak, hogy a Lányom mégis csak az ÉN lányom!!!!
Majd még jövök.....vagy nem!