Na, és akkor a stori...(kissé megkésve, mert odafeküdtem Levi mellé és egy iciripicirit szunytunk)
Apa tegnap altat, én meg szökőévben egyszer füribe be, hajat beszárít, mert délután mentem a Kút.-ba, és mégis...
Erre felkelnek, kijön, rámnéz és közli, hogy a fene enné meg, legalább a fejem megcsinálhattam volna...
megyünk át anyósékhoz leadni Prücsköt, kiszállunk a kocsiból, anyósom közli, hogy milyen jól sikerült a hajam, Peti morog, besettenkedik a házba, mondván, persze persze....
Bemegyünk, jön az egyik huga, felveszi Levit, rámnéz, majd közli, hogy Zsófi, de jó lett a hajad....Peti megint no komment, csak ráveti magát a makarónira...
1 óra múlva megjön másik hug, ki nem találjátok mi volt a kb. 3. mondata....na, szegény Péterem erre már bevetette magát a spejzba, hátha talál vmi kedvcsináló sütikét. (ja, talált)
Majd kijön és közli morogva, hogy ő azt hitte csak elaludtam (merthogy a fél oldalon fel volt tűzve hullámcsattal) és olyan másképp állt, ki gondolta volna hogy ez "normális"....
Na, a hab a tortán, hogy délután Ő már nem volt ott, amikor mentem Leviért, de a sógornőm igen és már fetrengtünk a nevetéstől hugokkal, amikor Ő is megállapította menetrendszerűen a dolgot....majd mondta, hogy a minap nem talált az elegáns szoknyájához felsőt a pocakjára, mire a férje (párom tesója ugye) elővett egy csinibb polót a sajátjai közül és tényleg!! komolyan felajánlotta, hogy azzal is biztosan csini lesz.
Jó hosszú lett, bocsi, de olyan derűssé tette a tegnapomat.
Veronikusz, a körömpöri nálunk is nyerő.
Orsi még tegnap akartam, igen írásban "beszédesebb" vagy mint egész gimi alatt, no de legalább végre többet is tudok Rólad. Ami késik, nem múlik!
Tenci, azta, Levi, kb. 10x szopizott ennyi idősen. Volt olyan nap, hogy kb. egész nap cicivel a szájában volt. Mondjuk Ő most is, sokx eszik keveset és ha tud, sokszor kakil piciket.
Ancsa, végre....én is Jáz.-ra tippeltem volna. Te voltál Érden vagy fordítva?Kislánykád is csodaszép. Ja, és a süti....
Bodzaszörpöt nekem is, nekem is, én csak 1 nap alatt elkészíthető, higítottat tudok, ilyenkor reggel megcsinálom 5 literes üvegbe és csak ezt isszuk. Csak ugye ez két hét, aztán nincs több bodzavirág....de viszont 5 perc alatt megvan és két óra múlva iható.
Reni, mutass képet!
Heni, jobbulást Nektek!