Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam jönni, mert doki után elmentünk apával még vásárolni is. De végigolvastam, csak nagyon sokat írtatok
Nah dokinál: minden rendben bébibogyóval, 1280 g. És már olyan nagy, kaptam róla egy 2D képet, dehát nem nagyon látszik rajta semmi, mert se így se úgy nem fért bele a képbe
És hát beterpesztéses puncumutogatás megint volt. Vagyis még nem volt olyan UH, hogy ne terpesztett volna be
Megnyugodtam azért. Viszont a 3 keresztes vízeletemre kaptam antibogyót, meg kúpot is (10 napra való adagot)
Ma elbaktattam a táppénzes papírért, hát persze hogy hazafelé szakadt az eső. A rendelőtől kb 5 percre lakom, de a bugyim is vízes lett esernyő alatt.
Pocakom még mindig keményedik ettől az időtől, nektek nem? Doki mondta, hogy frontoktól van. MagneB6 egyem rá.
Doki tegnap beírta a naptárába a kiírt időpontomat
Cukormérő: azért vettem ezt, mert ezt ajánlották a diabetológián, hogy most ez a legjobb, és ez mér a legpontosabban. És nekem senki nem mondta, hogy nem mérnek pontosan. Én az értékeimtől nagyon kész voltam
De a tegnapi összehasonlítás alapján (labor értékek, és cukormérő értékek) azt mondta a doktornő, hogy ez nagyon durva eltérés, és ahhoz drága ez a készülék, hogy ennyire férremérjen. Ezért mondta, h cseréljem vissza. Mert van hogy majdnem kettő egész eltérés is van az értékemnél.
Tündi: amióta csinálom ezt a diétát egyáltalán nem vízesedem. Pedig én már a 20 héttől elég keményen vízesedtem, és akkora elefánt bokám volt, hogy csak na.
Nem tudom, hogy a napi 6*i étkezés, vagy a kevesebb mennyiség miatt de most teljesen elmúlt.
Persze nem azt mondom, hogy drasztikusan diétázzál te is, de szerintem, ha egy kicsit odafigyelsz akkor a kajával is karban lehet tartani ezt a vízesedéses dolgot. És én úgy gondolom, hogy a vérnyomásod jó, ezért tuti nem fektetnek be. Ja és remélem amivel most próbálkozol az is bevállik.
Anettoo: tök jó, hogy jöttél, és pörögsz, és sokat írtál. Bár gyakrabban megtennéd
Nagyon csini vagy, és szép a pocakod, de hogy láttam a tiedet, és majdnem egyidősek vagyunk nem parázom, hogy mekkora az enyém. Mert mindenkitől megkapom hogy milyen nagy
Pedig bogyó rendes mérettekkel rendelkezik.
A diéta elött összesen 7 kg híztam, de amióta csinálom a diétát lement 2 kg. Vagyis összesen 5-nél járok.
Persze nem vékonyan estem teherbe.
De reménykedem, hogy Zora majd a felesleget leszopizza.
Mondtam is apának, hogy ha majd meglesz babó, akkor nagyon figyelnem kell, hogy a diéta abbahagyása után ne zabáljak, mert akkor pikk - pakk felreppennek a kg-ok.
Kórházi ruha: hát én nyáron tuti nem veszek majd fel melegítőt, én minnél lengébb, és könyebb ruházatot próbálok majd beszerezni. Mert biztos dög meleg lesz.