Elindultunk, itt a link
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/l ... N7n1C9AIXj
Már a hajamat sem tudtam mellette megszárítani nyugiban, mert ment rá az elosztóra is
Ami tök jó is, hiszen nagyon ügyes, de már előre félek, hogy mi lesz, ha durván beindult, ami szerintem pár nap. Megpróbált felülni!!!
Hasalásból egykézre támaszkodva feltolta magát és ült
És aztán azzal a lendülettel dőlt is oldalra és szegénynek sikerült a habitapin kívülre pottyannia, így kicsi feje is koppant
De ment is tovább, mint ha mi se történt volna
Kata - szerintem jól nézel ki, a képeken mindig csini vagy, amiket felteszel, cukik a képek most is!!!
LKata - akkor megnyugodtam, hogy nem csak minket esz meg a "kosz", annyira gáz, de ma se sikerült takarítani, ma a hajmosáson vagyok túl és egy nagy sétán a gyerekkel, ja és port töröltem de., amíg Lottika aludt. Norbika tündér, mint mindig, hallod, én már nem merem betenni a hintájába, épp amiatt, amit látok a képen, egyszer majdnem kiesett belőle, pedig be volt kötve, de oldalra hajol már ki, unja a hintát. Próbálom most eladni valahol, már 22 e forint újonnan!
Igen, szerintem a felső fogak durvábbak!!! Megy most mindig a homeós bogyó, napi 3-4 alkalommal és kenem a Dologéllel is, bár az szerintem lópikulát se ér
Éva - egyem meg Áront, egy tünemény, gyönyörű baba!!! Lora pedig mint már mondottam régebben is, egy igazi angyal, nagyon jól sikerültek a gyerekeid
Persze te is nagyon szép vagy, volt honnan örökölniük
A ruci tünemény, nekem a rózsaszín jobban tetszik, akármennyire is nagylányosabb, de gyönyörű!
A fiókpakolás nem semmi, a kockás ing-farmer összeállítás valami hihetetlen édes, megzabálom Áront
Nagyon cukik vagytok, hogy így bíztattok a fehér rucira
Nyugtonmalac, neked köszi a ruciajánlást is!!!
Még egyelőre sehol se vagyunk, "csak" elgondolás, de azért kicsit rossz, hogy "csak" a szocpol miatt... mondtam is páromnak, aki rákontrázott, hogy nem csak azért, de mégis... más, ha már megkérte volna a kezem anno... egyelőre gyűrűt csináltatnánk, van csomó aranyam itthon (nem hordok aranyat már régóta) és abból szeretnénk egy pár gyűrűt csináltatni, csak még nem tudom, hogy hol, hogy milyet, néztem a neten, olyan szépek vannak, nehéz választani.
Adri - nem semmi, hogy miket kóstoltok
Azért a Fanta húzós
Rég nem tettél fel képet Julcsikáról, várom! Gratula a fogacskához, ti hogy viseltétek? Hallal vigyázzatok, úgy tudom, hogy csak 12 hónapos kortól adható/ajánlott.
Na ennyire futotta, még alszik, gyorsan pakolászok, aztán megyünk nagybevásárolni, ha Zoli hazajött a melóból, már semmi sincs itthon, kivéve bébikaját, azt mégsem szeretném felenni a gyerek elöl