Új privát üzeneted érkezett!

Mó,
ok, megpróbálom,de akkor add meg a Te születési dátumodat, mert egy fontos hozzá, akkor legyen a tied és szövegbe meg beleírom, hogy hat gyermek édesanyja, jó így?

mi maradunk még itt egy darabig, valószínű, hogy azért nem maradunk itt örökre. Egyenlőre ki csak nyaralni megyünk, aztán majd meglátjuk. A férjem papírjait is rendezni kéne, mármint az állampolgárságot, addig nem szeretnénk menni, de az még kb három év sajnos. Nálatok, a férjed, gondolom már magyar állampolgár is, ugye?

Witch,
köszönöm, neked a védőnő ajánlotta vagy magadtól adtál neki ilyen pépet?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

oké jó lesz,köszi ,hogy segítessz,a születési dátumom:1973 02 28. igen a férjem megkapta a magyar állampolgárságot még 1999-ben,mert ő 1989 óta él itt.te kiköltöznél?én nem bírnám kint,csak max 2-3 hetet.hány gyereket terveztek?te császárral szültél????

mó73

Kriszta!

Magamtól adtam, mivel Jamina nem bírja a tápit, így tejpépet, gyümit meg főzeléket kap, és már néha husival :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch,az tök jó,az én gyerekeim is mind így voltak,a tápszer csak kijött belőlük,meg az nem is olyan jó,ezért én is korán elkezdtem adni nekik a vegyesebb étrendet.és elmondhatom,hogy mind a 6 gyerekem egészséges és szép.

mó73

Mó,
Írtam privit és küldtem a vonalzót, próbáld ki és ha nem tetszik, akkor még változtatunk rajta!

Rólunk:
ma megyünk babamasszázsra, már nagyon várom :) remélem Uche sem lesz most nyűgös.

Kép
tubikriszta

Kriszta!

Mesélj majd milyen, és hol, és mennyi ? ÉRdekel, én szoktam könyv alapján maszírozni a csajt, olyankor megnyugszik :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

szia kriszta,köszi nagyon tetszik!!írtam privit.

mó73

Sziasztok!

Kriszta!

Biztos élvezni fogja.....majd mesélj.

Én tegnap adtam Atinak alma és narancs levet. Először nem díjazta, de aztán el sem tudtam venni Tőle. :)

Vasárnap volt a keresztelő. Olyan ügyes volt. Bevallom kicsit féltem, hogy fog majd viselkedni, mert elég hamar megunja a dolgokat, de nagyon okos fiú volt.
Amikor elkezdte a pap a szertartást, Ő is elkezdett "beszélni". Azt hittem megzabálom! :)

Olyan hihetetlen...ma egy éve, hogy megcsináltam a terhességi tesztet. :)

Kép
nika28

Sziasztok!

A védőnőnk elvégzett egy ilyen tanfolyamot és ingyenesen csinálja, négy alkalom, heti egyszer másfél óra. Megtanuljuk és utána otthon is tudjuk csinálni. Ha végeztünk, utána majd írok!
mindjárt összepakolok a babónak aztán megyünk majd olyan háromnegyed kettő körül. Az a szerencsém, hogy itt van a közelben kb öt perc tőlünk.

Nika,
Vannak képek a keresztelőről? Tegyél majd fel egyet-kettőt.

Witch,
amúgy nem tudom, hogy fizetős masszázs hol van, de biztos, hogy van. Én legszívesebben babaúszásra vinném, de nem tudom, hogy hol van a közelben, ami lőrinchez közel van, mert az örstől tudok egyet kifelé, de az nagyon messze van, meg nekem nincs kocsim,szóval busszal azt nem tudnám megközelíteni két óra alatt sem.

Mó,
Akkor tedd fel a vonalzót :)

Kép
tubikriszta

Kriszta

Én is vinném, oda ahova mondod, a Hermina útra, ha gondolod mehetünk együtt, csak legyen meg a nagykocsi :) Így neked is jobb lenne nem?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Gödöllőn a kastélyparkban babahordozó és textilpelenkázó klub indul. Akit érdekel a téma testközelből szeretettel várjuk. Az első klub május 19-én kedden délelőtt 10 órakor lesz. Ha bárkit érdekel nyugodtan kérdezzetek :)

Esetleg valaki meg tudná írni a topikos tali mikor lesz és hol, vagy lesz egyáltalán?
gombahölgy

Sziasztok Csajok!

Mivel lemondták egy páran a talit nem tudom megtartsuk e??
Felteszem a táblát!Beszéljük meg mi legyen,mert ha még többen lemondjátok akkor lemondom a foglalást!

Luki,Bibar,Mamm,Rebe és többiek merre vagytok?????
gabicsibe

Kép
gabicsibe

Gabi

nekem sem bizti a munkám miatt... :cry: :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Gabi!

Nekünk sem jó, mert vendégek jönnek. :(

Nem bánnám, ha máskor jöttek volna.......de nekik most jó:(

Kép
nika28

Sziasztok csajok,
Gyors bejelentkezés, mert már jó rég voltam! :oops: Nekem fel sem tűnt volna, ha Gabi nem üzen! :wink: Olvastalak benneteket, csak az írás maradt el. A csajok nagyon lekötnek mostanság! Dobok két mostani képet:
Kép ZSANNA Kép BLANKA

Megpróbálok majd kicsit visszaolvasni is később. De az feltűnt, hogy Bibar és Luki nagyon eltűnt! Hahó csajok, hol vagytok? Kérdezem én, aki szintén rég jelentkezett! :oops:

Gabi,
Én amondó vagyok, hogy keressünk másik időpontot, hátha az azoknak is jó lesz, akik most lemondták (nekünk mondjuk jó lenne)!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sajnálom,hogy nem jön össze ez a tali :( akkor lemondom!
És régiek tessék vissza jönni!!!Nem ér így eltünni!!!!!

Rebe
Szépek a csajok :D és te is jöhetnél kicsit sűrűbben és megoszthatnád velünk,hogy miket csinálnak már!!!

Képzeljétek holnap lesz 1 hete,hogy Boti utoljára szopizott :cry: Allergiás lettem és elkezdtem fulladni,el kellett vele mennem orvoshoz és sajnos gyógyszert kell szednem :( Úgy néz ki kezdődő asztmám van :(
Érdekes nem feszül a cicim,de most az egyikben találtam kis csomókat amit valamennyire sikerült kimassziroznom.Remélem nem gyullad be.

LUki,Mamm,Juci,Agnese,Share tessék írni!!!!!Elan ha haza értetek te is jelentkezz!!!!!
gabicsibe

Ime két kép a kópémról

Kép Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Vukiról tud valaki valamit? :?: :?:

Szuper lett a vonalzód. :D :D

Nika

Ati nagyon ügyes. Biztos aranyos volt a keresztelőn. Képet kérünk! :lol: :lol: :lol:

Rebe

Csajok gyönyörűek.Már kezdenek kislányosodni. :P :P :P

Chesti

Köszi a dicséretet. :lol: A Mietta név, a Mária olasz becézéséből ered. A párom fedezte fel az utónevek között.Nekem sem tűnt fel addig. :roll: :roll: A lányod csodaszép. :lol: :lol: :lol: A "beállós" kép nagyon tetszik.Igazi kis hölgy. :P :P

Gomba

Én is gödöllői voltam. Nem jártál véletlenül az Erkelbe?

Kriszta

Uche nagyon édes. :D :D És az a csókos száj! Na meg azok a combok! :lol: :lol:

Gabi

Boti kész nagyfiú.Látom járgányban nincs hiány.Napszemcsiben nagyon vagány. 8) :lol:

Rólunk: Jön a fogunk.Úgy látom,hogy kettő is egyszerre.Így mostanában nyálasabbak és nyűgösebbek vagyunk. :D :(

Kép
Kép
vszandra

Két kép Manókámról.
Kép Kép

Kép
Kép
vszandra

Sziasztok!

Gabi,
nagyon szép Boti és nagyon nagy már, hihetetlen milyen kis vagány csávó lett belőle :)

Vszandra,
Mietta csodás lány, nagyon szép. A fogzásba mi is beszállunk sajnos :(

Rebe,
a lányok gyönyörűek, látszik, hogy milyen kis csajosak? szeretik egymást utánozni is?

Rólunk:
a babamasszázs jó lett volna, ha Uche nem nyűgösködik végig, így a kezembe kellett végig tartani és csak néztem a többieket. A védőnő megnézte és jön elől mindkét első két foga alul, szóval jól tippeltem. Szegényt nagyon megviseli és hihetetlen, de csak kézben marad, aludni nagyon ritkán alszik. Sajnos nem használ neki nagyon semmi.

Witch,
érdekelne engem is a babaúszás, tudod, hogy ott mennyibe kerül?

Kép
tubikriszta

vszandra,nagyon cuki a kislány!!!!!! és a babakocsitok is tetszik!!!!! kriszta!köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mó73

Sziasztok,

Mi még mindig vidéken, így rövidre fogom, amennyire lehet...

A babák csodaszépek! A picurkák láttán megint kedvem támadt szülni, és ez kitart egészen addig, amig nem áll mögöttem egy újabb harcos éjszaka :) Reggel fáradtabb vagyok, mint este, komolyan :)

Juci, szegény Liló, nagyon odaverte magát? Volt kék búb meg minden?

Vszandra, az én Gabim sem rajong nagyon a darabos kajáért. Egy hónapja próbálom kevésbé turmixolni a dolgokat, meg adok neki olyan bébiételt (üvegeset), ami darabosabb, és már látok némi fejlődést. A szendvicsevés még messze van, sajnos :) Az ivásra sajnos nincs tippem, Gabim nagyon sokat iszik, pohárból és cumisüvegből is, mikor hogy hozza a helyzet.

Mó, odavagyok a saslikért, látom nagyon megy nálatok :) Anno mi is sütögettünk ilyet, mikor még Kárpátalján éltünk... most panelban nem olyan mókás. Mármint a szüleimnél. Miért írtad amúgy, hogy a tápszer nem jó? Értem, hogy nálatok nem vált be, de azért a gyerekek többségénél nem okoz problémát...

Benszi, akkor már csak 4 fog és kész, vége, de jó nektek :)

Gomba, ti textilpelust használtok? Hogy vált be?

Tubikriszta, sajnos a fogacskák akár 2 hónapon át is készülődhetnek... Gabi már másfél hónappal a kibújás előtt fogzott ezerrel, de csak hullámokban tört rá. Pár napig nagyon gáz volt, aztán elmúlt, hogy 2-3 nap múlva megint előjöjjön.

Rebe, jó, hogy bejelentkeztél, gyönyörűek a csajszik, és olyan nagyok már! Lassan 1 évesek lesznek ők is, hihetetlen, nem? Mizujs a járkálással, próbálkoznak már?

Gabicsibe, Boti nagyon vagány nagyfiú lett. Már tud motorozni? Nem semmi! Jár már? Hogy álltok fogacskákkal? Sajnálom a himlőt, de a lényeg, hogy Boti nem kapta el. Ti hol szereztétek? Sajnálom a szoptatást, de az a lényeg, hogy eddig szopott Boti. És tök jó, hogy ezek szerint simán lemondott a ciciről, ugye? Viszont ezt az asztmát nem értem, mitől jöhetett elő? Durva...

Húú, nem is emlékszem, miket írtam legutóbb... szóval most itt vagyunk a szüleimnél még pár napig vidéken,aztán megyünk vissza apához Budapestre. Gabi nagyon szeret itt lenni, elkényeztetik :) Mindennap megyünk a játszótérre, a favorit most a homokozás, hát annyira nem vagyok feldobva tőle, mert hiába vagyok résen, jut a szájába is. Immunrendszer-erősítő :) 6 foga van kint, és brutálisan fogzik megint, jön a szemfoga. Így a változatosság kedvéért megint 3-4 alkalommal ébreszt éjjel.

Már nálunk is csak minimál-szoptatás van, elalvás előtt nyammog egy kicsit a mellemen, szerintem kb. úgy 30-40 gramm lehet bennük, nem több. Utána még benyakal 2.5 deci tápszert simán. Azért amíg van valamennyi tejem, szeretném szoptatni, majd meglátjuk, meddig sikerül.

Ami a mozgást illeti, egyelőre ott tartunk, hogy a bútorok mentén lépeget, de amikor megfogom a kezét, vagy a hóna alatt, hogy lépegessen, inkább leül :) A védőnő azt mondta, ne erőltessem, hadd másszon, amennyit akar, majd elindul, ha kedve tartja. Nem is izgat, tényleg nincs értelme siettetni, én is másfél évesen kezdtem el járni.

Ami a beszédet illeti, továbbra is a szótagismétléseknél tartunk, bábábá, meg pápápá, meg kákáká megy most ezerrel és nagyon hangosan. Ugyanakkor időnként felmutat a csillárra, és közli, hogy mmmmmmmppa! Amit akár lámpának is felfoghatunk, isten tudja :) De egy csomó mindent megért már, felszólításra integet (ha azt hallja, hogy "integess" vagy "pá-pá" vagy "winke-winke"), megkeresi a játékait, meg a könyveiben az állatkákat.

Ami a talit illeti, szerintem is halasszuk el. Nekünk jó lenne, de jó lenne, ha több ember el tudna jönni...

Na és akkor pár kép ... :)

Kép Kép

Kép
elan

Kriszta
Próbáld meg a homeos Chamomille-t nekünk az segített.Most egyenlőre elég lefekvés elött dentinox gél.Sokat szenved Boti is mire végre kibújik egy foga.Iszonyat ideges tud lenni és iszonyat erővel ráharap dolgokra,még a feje is bele remeg szegénykémnek.

NIka
Hol vannak azok a keresztelős képek?És melyik templomban volt?MI is szeretnénk keresztelőt,de nem vagyunk összeházasodva így esélyünk sincs rá.Esküvőt meg nem akarunk.

Szandra
Nagyon édes a lánykád!Látom a Chicconak ez egy jobban sikerült kocsija.Nektek is csak ajánlani tudom a homeos bogyót.

Vicuska
ogy döntöttél munka ügyben??Ramikáról újabb fotó??

Luki
Költözködtök,hogy nem írsz???

Bibar
remélem meggondolod magad!

Elan
Igaza van a védőnőnek majd elindul ha ő úgy érzi.És addig örülj míg nem megy,mert én naponta legalább 4-5 órát sétálok Botival.Egyedül még nem megy így engem rángat mindenhová.Közöttünk tesz néhány lépést,de egyedül nem megy.A kezünket is csak biztonságérzetnek használja.Motorral lassan halad,viszont a leszállást profin csinálja és nem tudom honnan vette,mert nem mutatta meg neki senki.Homokevés ismerős,nálunk is bejön,meg a kavics evés minél kisebb annál finomabb.
nektek már ennyi fogatok van??Botinak most búlt ki a harmadik és készülődik a negyedik.Ő most végig alussza az éjszakákat kopp-kopp.tegnap este 8 kor már aludt,5 kor ébredt,benyomta a tápi és aludt tovább fél 8-ig.Két óra múlva meg megint lefeküdt és alszik mint a tej.Szerintem lesz ennek még böjtje!

Nálatok mind a 6 gyrekőc lombik?Bocs ha már írtad lehet elsiklottam felette!

Witch
megzabálnám azokat a sonkákat!nagyon szépen nő a kiscsaj és nagyon hasonlít rád :D
gabicsibe

Elan
Boti simán lemondott a ciciről,meg is lepődtem rajta.Eddig még nem kereste :( Kicsit fáj is a szivem emiatt.
gabicsibe

Sziasztok!

Teszek majd fel a keresztelőről képeket. Nem sok van, mert inkább videóztunk.

Gabi!

Boti igazi nagyfiú már! :)
Nagyon helyes! :)

Elan!

Gabi is nagyon édes fiú! Megzabálom ahogy nevet! :)

Kép
nika28

elan,bocsi rosszul írtam,vagyis rosszul fogalmaztam,mert a tápszer jó,sőt nekem minda 6 tápszeres volt,csak nem volt elég ,ezért,hogy színesebb és gazdagabb étrendjük legyen,korán elkezdtük a új kaják ,pépek bevezetését.1996 -ban ez még elfogadott is volt,ma már titokba kellett ,mert a védőnők és orvosok nem tartják jónak,ha túl korán kap a pici ezt-azt.

mó73

gabicsibe,még nem írtam privit?most írok!olvasd el.

mó73

Elolvastam és válaszoltam :D
gabicsibe

gabicsibe,elolvastam,és köszi,hogy megértessz!

mó73

Tubikriszta!

Nagyon szép nevet választottatok! Nagyon tudom értékelni az olyan neveket, amiknek mögöttes jelentése is van. Uche gyönyörű baba lett, mindig megcsodálom.
Köszi az érdeklődést, velünk annyi van, hogy 6 sikertelen inszem után elkezdtük az első lombikot és jövő héten lehet hogy beültetés lesz. Emlékszem, amikor idekerültem a fórumra, neked akkor derült ki hogy sikerült az inszemed. Hogy megy az idő..... :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Hát mindenki eltünt?

Gabicsibe Botondnak boldog névnapot!

Szandra a teát kipróbáltad?

Elán Az én fiam is még mászik. Nem is erőltetem a lábra állást. Igy is még mindig bukik. a keze helyet a feje ér le előbb. Tanuljon meg egyensulyozni mászás közben. Igaz már mindennél próbál felállni, sőt fel is áll, ha tud kapaszkodni akkor lép pár lépést, de ez nem az én unszolásomra. Holnap folytatom. Az étkezéssel kapcsolatban is irnék, de mennem kell.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

sziasztok,ma nagyon jó idő volt,vettünk virágokat,mint minden májusban,imádom őket.Alexról egy kép: Kép

mó73

Sziasztok!

Elán Gábor sokat nőt. Igazi huncut fiu. Tegnap az evésről akartam neked meg Szandrának irni. Szóval nálunk jó kéthete elkezdődött a kunyera korszak. Amikor leülök az asztalhoz vagy csak még tányérozok ő már odaáll a székemhez, hogy ő is velünk/ velem tart az étkezésben. A leveseket imádja, de már et nokedlit is. A joghurtom meg a favorit, képes egy dobozol megenni. Nem is bánom. Sajnos a gyümivel továbra sem barátkozott meg. Naponta nem eszi, csak, ha kihagyok egy két napot. Ja a kajában is, amit eszünk csak olyat, amit szét tud nyomni a nyelvével. A fogait nem használja. De én már ennek is örülök.

Rebe Aranyosak a lányok. Mesélj mit csinálnak mostanában? Hogy vagytok?

Gabicsibe Boti ügyes fiu. Már igy motorozik. Mi is vettünk Marcellnak motort, de a lábát még nem használja. Viszont élvezi, ha toljuk. Csak a derekunk birja.
Sajnálom, hogy beteg lettél. A fogzásnál a homeo bogyo sem használ? Nekem azóta javult a helyzet. Igaz most csak egy örlő jön kifele.

Tubikriszta Próbáld ki amit Gabi ajánlot. Nálunk bevált. Igaz kb 2 hét kell, hogy igazán hatásos legyen.

Mo73 Jó lett a vonalzód. Szépek a gyerekek. Alex meg egy igazi kopé. Gondolom a nagyobak kényeztetik.

Próbálok képet felteni. Egy két életkép.

Ja, tegnap jól megszivatam magam. Bejött az eper szezon. Természetesen ettem. Este meg a fiam óránként sirt, mig a kupot meg nem kapta. Na ennyit az eper, málna, büszke,szeder szezonról. Pedig mindegyik van a kertben és imádom is.

Jerika

Kép
jezsoerika

szia jezsoerika,hát igen nagyon kényeztetik,sőt túlságosan is. mi imádjuk az epret,az összes gyerek,de már lassan érik nálunk a meggy és a cseresznye is.

mó73

Úgylátom mindenki eltűnt,nekem ma ilyen tipikus pihenő napom volt,alig csináltam valamit.Az idő viszont nagyon rohan,nézegettem a régebbi képeket itthon,Alex jó nagyot nőtt 1év alatt.Itt van 2 tavalyi kép: Kép Kép

mó73

Sziasztok!

Gabi!

Boldog névnapot Botinak utólag is! :)

Szandra Neked is Boldog névnapot!
Annyira Írtam a múltkor, hogy A Te szépségedet meg sem dicsértem! :oops: Nagyon édes a kis csajod! :)

Mó!

Alex nagyon helyes pasi! :)

Ati tegnap a hasára fordult. :)
Szombaton egész délután az oldalra fordulást gyakorolta, meg még este alvás helyett is azt csinálta. Tegnap délután meg gondolt egyet és már hasra is fordult. Nagyon tetszik Neki a helyzet, mert azóta mást sem csinál. Elég tisztába tenni. :)

A kért keresztelős képek:

Kép

egyelőre ennyi, mert felébredt....
majd jövök még

Kép
nika28

Folyt köv.:

Kereszt anyuékkal, és anyával:

Kép

Incselkedés a papával:
Kép

Ez tegnap készült:

Kép

Kép
nika28

nika,nagyon aranyos, képzeld Alexem a keresztelés első 10percében tök nyugodt volt,aztán végig sírta az egészet,akkor 3hónapos volt.utána az étteremben meg megint megnyugodott.

mó73

Sziasztok!
Csak egy röpke bejelentkezés, aztán rohanok szopiztatni. Visszaolvasni, stb. nem tudom, mikor fogok tudni:

Anna lányunk május 12-én 10.03-kor 60 cm-rel (bár védőnő szerint nincs annyi, rosszul mérik a kórházban) és 3950 g-mal megszületett.
Végül császár lett, magától nem akart elindulni a szülés, és a nagy méreten kívül utólag még az is kiderült, hogy nem jól tartotta a fejét a kisasszony. Mindketten jól vagyunk, tegnap jöttünk haza a kórházból.
Kezdek regenerálódni, és próbálom megszokni az új helyzetet. Kicsit nyögvenyelős még a szoptatás, de remélem, beindul rendesen. Anna jó kislány, ha nem kelteném föl néha enni, nemcsak az éjszakát, de az egész napot is átaludná...

Kép
Kép
vuki124

Vuki!

Gratulálok :) Azért csak keltsd fel a kisasszonyt :) Enni kell még neki sokat :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vuki!

Gratulálok! Sok tejcit, és türelmet a szopihoz. Előbb utóbb ráérez. :)
Éjjel, ha nem kel fel, ne ébreszd fel. Nekem is kellett 3 óránként nappal ébresztenem, mert kicsit sárga volt Ati, de a doktornő mondta, hogy éjjel eszembe ne jusson. (mondjuk nem is akartam) :)

Ha van időd azért várunk:)

Kép
nika28

És kérünk képet is:)
Szép nagy a kisasszony!

Kép
nika28

vuki,GRATULÁLOK .sok boldogságot és sok egészséget kívánok.

mó73

Vuki

gratulálok a kiscsajhoz :D Nagyon sok boldogságot,egészséget és sok tejcit kívánok.Boti is sokat aludt az első héten a sárgaság miatt,aztán meg egyre kevesebbet.A szopiba majd hipp-hopp bele jöttök!és kérünk képeket!!!

Erika
Tök jó,hogy Marcell már ennyi mindent eszik!A járást pedig tényleg nem kell erőltetni,majd elkezdi ha már itt az ideje!Most nem használom a homeot,mert az éjszakák végre nyugisak.
sajnos tényleg eltüntek a régiek :( itt a jó idő és mindenki kint van a szabadban,remélem azért majd csak vissza rázódunk!Annyira hiányzik mindenki :(

Nika
Hihetetlen milyen nagy már a Ati!És azok a szemek :shock: Gratuláloka hasraforduláshoz :D
gabicsibe

Néhány kép, mig alszik. Kép
Mi már biciglivel közlekedünk.

Kép
Tipegő foglalkozáson.

Kép
unokatesóval

Kép
A felfedező.

Kép
mosoly

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Vuki,
Hatalmas Gratula, és kitartás a szoptatáshoz, tudom, hogy nem könnyű, de biztos, hogy menni fog!
Ha lesz egy kis időd, akkor majd kérünk képet :)

Erika,
Nagyon szép a kisfiad, főként a felfedező és a mosolygós :)

Gabicsibe, Erika,

Köszönöm a tippet, nagyon bevált nálunk a homeopátiás bogyó :) olyan, mint előtte volt.

Nika,

hatalmas már Ati, tényleg szép nagyfiú. A keresztelős képen is aranyos :)

Mó,
tényleg nagyon sokat nőt már Alex, hihetetlen, de én is nagyon ritkán ébredek rá, hogy már mindjárt fél éves a pindur :)

Rólunk:
ma is voltunk babamasszázson, nagyon élvezte Uche :) olyan aranyos volt. Majd hazajöttünk evett és most azóta szundizik :)
én is teszek fel egy-két képet :)
kaját, de gyorsan :)
Kép
játszottam, egyedül a kiságyban :)
Kép

Kép
tubikriszta

ez még lemaradt :)

Kép

Kép
tubikriszta

Sziasztok!

Vuki Gratulálok a lányod megérkezéséhez. Jó egészséget és sok tejcsit kivánok.

Nika Gratula a hasraforduláshoz. Jók a képek. Szép kisfiu. Ha jól látom Római Katolikusak vagytok?

Gabicsibe Igen. Örülök, hogy már eszeget. Tegnap azt ette amit mi. Paprikáskrumpli virslivel, nokedlivel, csak turmixolva. Üres lett a tányérja. Keresztelővel kapcsolatban, ha egyforma vallásuak vagytok akkor miért nem keresztelik meg? Mi igaz házasok vagyunk, de templomba nem esküdtünk. A helyi pap azt mondta, hogy házasság és egyházpénz után keresztel. Erre én rákérdeztem másik papra aki azt mondta, hogy házasság nélkül is keresztel, azt legfeljebb bepotoljuk. Igy mentünk el a férjem szülőfalujába a gyereket megkeresztelni. Egyik pap ezt követel a másik azt. Próbáljatok másikkal beszélni. Örülnének, hogy ebben a világban még akarják a vallást.

Tubikriszta Örülök, hogy segitett a homeo. A kis srác pedig aranyos. Kedvencem az utolsó. Ügyesen tartja a fejét.

Mo73 Ezt a nagy családot nem egyszerü ellátni. Ha szabad megkérdeznem, most te melletük még dolgozol vagy anyaságin vagy otthon?

Fiona Mi van veletek. A lányod itthon van még vagy kint van már? A fiacskádnak jön e már uj foga? Legalább képet!

Bibar, Benszi, Luki legaább képet! És a többiek is!

Na jó befejezem, nem akarok erőszakosnak tünni., csak kiváncsi vagyok.

Jerika

Kép
jezsoerika

Jerika!

Igen Római katolikusok vagyunk.
Nálunk is volt herce hurca. A nagy Bazilikában már az sem tetszett, hogy a kereszt szülők nem házasok, és 5 évre visszamenőleg kérték az egyház adót. Végül egy kisebb templomban volt,ahol azt mondták annyit adnak a kereszt szülők amennyit szánnak.

Lehet, hogy nem jól emlékszem, de Ti nem fehérváriak vagytok? :)

Kép
nika28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?