Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:50-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Anetto!

Depi oka a hasifájás és a bizonytalanság, hogy felhívjam a dokimat vagy sem. Meg, hogy minden buta bacit elkapok még nem hevertem ki a náthát teljesen éjszaka még mindig fájogat a torkom. A hasi szurkálást írták másokis, hogy nő a baba az okozza. Derekam is fáj és nem tudom, hogy a vesetágulat miatt sugárzik oda valami vagy csak ez is egy normális terhességi tünet. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szóval full szerencsétlennek érzem magam. Jövő pénteken kell mennem az orvoshoz remélem minden oksi lesz.
nikó

Sziasztok!

Huhaa..visszaolvastam..de el is felejtettem egy csomó mindent! :oops:

Tegnap voltam a védőnőnél 4hét alatt 5kg,én vezetem itt a hízási rekodrdot 4 hét alatt azt hiszem :roll: De ennek nagyon nagy része víz.azt mondta elég csúnya a lábam,eltünt a bokám annyira be van dagadva.sószegény diétára fogott,eddig is figyeltem rá,de semmi hatása.Na meg sok sok pihenést javasolt amit nem tudok megtenni egyenlőre a melósok végett.
Ma vettem csalán tesát,de nem tudom,hogy megmerjem-e inni...
Pénteken megyek a terhelésses cukorra...már előre parázok....

Madaran és Ildi,nektek is szép nagy pocitok van :)

Madaran,nagyon szép baucitok van!:)

Kata és a puskák apukák :) Lassan megalapíthatjuk "a psukás apukák klubját" :wink: :wink:

Dani,nagyon szép kislány Zsófi :)

Mellszívó:nekem Avantos kézi volt,jó volt!

Kép
Kép
tundi24

Hú lányok, köszi ezt a sok választ a sterilizáló, mellszívó...stb. cuccokra !
A sok véleményt elolvasva végül úgy döntöttem, hogy mikrós sterilizálót veszek, bébiételmelegítőt nem és bibiőrt sem ! Légzésfigyelőt kapunk a tesóméktől, mellszívót pedig akkor veszek majd csak, ha szükség lesz rá !

Köszönöm a válaszokat az allergiára is, most hogy esős-hideg idő van elmúlt, na de ha visszajön a jóidő, biztos megint szenvedek tőle ! Majd keresek valami homeopátiás gyogyit rá !

Kovisziszka
Mit kell csinálni a sterilizáló folyadékkal ?...csak simán avval kell elmosni a cumisüveget ?

Dbea
Előre próbálj meg nem aggódni, mert biztos ez csak egy óvinzézkedés !!

Madaran
Mi volt a baj, ami miatt ilyen sokáig nem jött össze a baba ?

Beusmimi
Jajjj de jó, hogy már nem kell feküdnöd !! :D

Tündi
Én jövő héten megyek a védőnőhöz és már előre félek a mérlegtől...tuti le fog cseszni, hogy sokat híztam ! :roll: :?

Kép
Kép
rilla_

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:51-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:52-kor.

anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:52-kor.

anettoo

Anettoo,
nekem is babaközelbenes rugalmas van :D , én annyira imádtam, hogy nem akartam lecserélni, még akkor sem, amikor már túl nehéz volt Berci az elölhordozáshoz. Így direkt kölcsönadtam, és utána kénytelen voltam háton hordozni. :lol: Remélem, neked is beválik!

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:53-kor.

anettoo

Sziasztok,
nagyon belendültetek, klassz volt olvasgatni a sok hasznos infót, anetto - nincs miért bocsit kérned, jó olvasni azt, akinek van már tapasztalata! El is gondolkodtattál néhány dologban, pedig mint lejjebb látod majd, én kicsit másfelé tűnödtem eddig. A rugalmas kendő is fejvakarásra késztetett, mert ahogy korábban írtam, tartok kicsit tőle, mit szerencsétlenkednék a felvételével, én eddig inkább a Bohém Mamás erszényre gondoltam.

bener - Köszi szépen, már jobban vagyok, bár a hangom alapján még mindig kiadhatnék egy hamis Bonnie Tyler lemezt.

Nadrág: hehe, csatlakozom a lábszárközepes, megkötős aljú puha nacikat birtoklók táborához, én az Auchanban öleltem magamhoz a puha és jó árú ruhadarabot! Itt piros, pink és fekete színben árulták: piros nem volt a méretemben, pinket - míg e dühös szív dobog - soha, így maradt a fekete.

Elektromos mütyürök:
Mi egy közeli rokon egy szem babája utáni Medelea elektromosba ruháztunk be nagyon kedvező áron. Jókat hallottam erről, és tudom, hogy sokat jövünk-megyünk, szóval valószínűleg kihasználjuk majd.
Sterilizáló, melegítő: egyenlőre nem szeretnénk, de ster. folyadékra én is gondoltam, köszi a tippeket a márkákhoz és árakhoz, le is másoltam magamnak (nyitottam egy külön fájlt a napi hasznos infóknak tőletek!). A kifőzés eredményét már én is "megcsodáltam" párszor másoknál, lehet, hogy megpróbálkozom a citromsavval, de előre biztos nem veszek gépet. A melegítővel is úgy vagyok, hogy bármikor megvehető, ha szükség lesz rá.

Bébiőr, légzésfigyelő:
Mi még nem döntöttünk, de a párom már most jobban aggódik ezen, mint kellene, ezért amint lesz időnk, szeretnénk elmenni a Madarász utcai Kórházba (XIII.), ahol a Bölcsőhalál Prevenciós Centrum egyik orvosa minden! kedden 4-6-ig oktatást tart erről és a segítségnyújtás módjairól. 2000,- Ft-ba kerül, de szerintem fontos, hogy az ember tudja: képes segíteni. Én beérném egy kölcsönözhető légzésfigyelővel, aztán később egy vásárolható bébiőrrel, de hogy a párom (is) nyugodtabban pihenhessen, inkább innen közelítjük meg a kérdést, és utána döntünk.

Ma megyek a szülésznőhöz ismerkedni, roppant kíváncsi leszek!
Holnap pedig végre utazunk Somlóra, majd az Őrségbe, de még egyáltalán nem pakoltam össze. :oops: Az útiterv megvan, a csapat megvan, a többi majd csak lesz valahogy.

Szécsi Noémi Kismama naplóját olvasta valaki? Most olvasom utazás közben, és jókat szórakozom rajta, különösen ami a közlekedési eszközökön terpesztett lábbal ülő férfinépet érintő dörgedelmeit illeti :D .

Kép
goldplast

Tényleg van termés :)

Rilla, látom sokan írtak a témában :) Én is aventos kézi mellszívót használtam, nagyon szerettem.
Sterilizáló folyadék: egy nagyobb műanyag tálba víz + egy kupaknyi folyadék,és éjszakára szépen beledobálni a cuccokat. Nekem kényelmes volt, és olcsóbb, mint a mikrós. 3-6 hónapig kell csak sterilizálni (ki mennyire veszi komolyan, én nem akartam komolyabban beruházni rá.) A bébiőr meg ténylgeg csak akkor kell, ha akkora a házatok/kertetek, hogy nem hallanád meg a babát. A mózes erre is jó, Milu abban aludt napközben és vittem magammal szobáról-szobára.

Nikó, tényleg nyugodj meg! Szerintem mindegyikünknek vannak fájdogálásai, szurkálásai, húzódások, meg egyebek, ezek valamennyire normális tünetek, hiszen nő-tágul a méhünk, és tolja szét a többi belső szervünket. Ha nem érzed jól magad, feküdj le pihenni egy jó könyvvel, vagy ülj be egy kád meleg vízbe, az ellazít. De ne stresszelj, mert azt a baba is megérzi.

Anett, nagyon jó a cukoreredményed!

Tündi, valahol olvastam, hogy a vízhajtó teák nem a legjobbak, mert a magzatvízre is kihatnak...
Homeoban ezek vannak: http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=204
Vendég

Vendég

Megkerestem ezt a rugalmas kendős képet, mert ezen nagggggyon jól látszik, milyen jól tartja a babát, szinte eggyé válnak az anyukával. Liv biztos nem bánná, hogy felteszem ide is, a hordozós topikban is fent van valahol. :) Most kivételesen nagyban, hogy mindenki lássa (egy kis reklám a kendőnek, a kendőrajongótól :wink: ).

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Anetto, Cscsi!

Köszi nektek, lefeküdtem és ígérem nó stresz! Mert bizony Grétike lassan kirúgja a hasim oldalát úgy pörög.

Tündi!

A vízhajtó teát én is kerülném.
Egyes teák (főként a vízhajtók) tilalmi listán vannak a várandósság alatt. Ezt a neten találtam, indokolva nem volt. Én is a homeopátiás szerekre voksolok.

Ha jól olvasom akkor kell vinni a kórházba a szüléskor a házassági anyakönyvi kivonatot?
Még azt szeretném megtudni, hogy most táppénzen vagyok ez a szülésig így is marad? Ha megvan a baba akkor attól a naptól szülési szabadság van? Ezeket nem nagyon tudom hogy van.
nikó

Sziasztok!

Már megint sokat irtatok :D :D

Zsizsa:jól néz ki a kendő ill a kép.Tényleg nagyon szépen fpogja a babát,de én maradok a babazsákánál.

Anett:tökjó ,hogy ilyen sokat irtál.Hol lehet elolvasni azt a szüléstörténetet?
Nagyon jó ez a cukoreredmény!!! Nekem amikor jó lett modnták is,hogy nem kell mennem csak diétázzak és mérjem otthon magamnak.

Kandi:vszinű igazad van,most még - 3,5-nél tartok.Majd holnap megyek a védőnőhőz és minden kiderül.
Igaz Márknál sem hiztam csak 4 kilót.
Vendég

Nikó:igen a szülésig táppénzen vagy,majd ha megszületik Gréti onnantól kezdődik a gyás.
Vendég

Sziasztok!

Ma este megyek 4-d-re alig várom....

Bener igen csak bedobom a poharat és kész,de nem olcsó de mi még utána is használtuk amikor a rágcsálni valókat tettük bele egy pár kirándulás közben de a zacsis amit valaki irt(bocsi elfelejtetten ki)az is jó és sokkal olcsóbb.

Szülésznő téma (megint..) nekem is a szülésznő fogja az egész nst. csinállni megbeszéltük soron kivül úgy mint Anettoonál.

Én egyébként most nem híztam egy dkg.-se a 4 hét alatt.
De már összességbe 8-nál tartok....

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:53-kor.

anettoo

Ja még aztszem Noémi irta a bébiőrös dolgot...
nállunk nagyon jó mert ha fönt alszik az emeleten és én lennt fözök vagy ilyesmi akkor hallom ..meg úgye Nolival most ellég sokat leszünk kinnt az udvaron hiába téllel kezdünk és viszem magammal a ketyerét és fogom hallani,hogy nincs e gond... :D

Akkor látom máshol is igy volt a szopis ismeretség mint nállunk, csesztek megmutatni a csecsemősők ,de most ebben is lesz segítségem külön a szülésznő személyében :P

Zsizsa ha jól olvastam Te is az Istvánba szültél úgye?Kinél?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Danidaniel Zsófi zabálni való a képen :P :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Mi még a névvel sehogy se állunk :x vagyis apa már eldöntötte :? a Csillát..már úgy hívja is ...Tegnap este azt kérdezte töllem :miért nem örülök ennek? nem érti,hogy nekem nem nagyon jön be...,hogy a kiscsajt is Csillának hívjuk..persze az én szüleim majd ki ugrannak az örömtől....

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Anett: valamit félreértettél. Nekem volt fogadott szülésznőm (Sárközi Anikó Beáta az iwiw-en fönt van az ismerőseim között). De akkor annyira sokan jöttek szülni, hogy mással is kellett foglalkoznia. Így nem tudott sokat lenni velem, mikor vajúdtam. De nekem bejött a férjem így nem voltam egyedül. A szülésnél pedig nagyon lelkiismeretes volt.
Én most szerintem nem fogadok, mert úgy láttam, hogy minden szülésznő nagyon rendes.

A dokim: Várkonyi Péter. Én meg vagyok vele elégedve.

Bébiőr: Nekünk Ádinál nem volt, mert mindig vele voltam, meg egy szobába aludtunk, tehát mindent halottam. De most lesz. Mert ha a kicsi alszik akkor Ádival tuti ki kell mennem az udvarra, vagy legalábbis becsukni az ajtót. Akkor meg jobb ha mindent hallok.

Többgyerekes anyukák: Milyen ágyneműbe alszanak a gyerkőcök. Nem tudom, hogy milyet vegyek Ádinak. Vagy neki maradjon ami van (bár őt alig lehet betakarni, mert annyit mozog), és a kicsinek vegyek újat.
Ti vesztek újat?

Ágyra tehető pelenkázót nem tudtok olcsón?

Kép

Kép
ádibaba

Anetto,hát majdnem megkönnyeztem a szüléstörténetedet!!!! :) És tényleg hamar teljesült az utolsó mondatod!:)

Sissi,4kg azt nevezem :) Én egy hónap alatt többet híztam :oops:

Ádibaba,mi már vettünk új ágyneműt Lucusnak.És ami volt neki,azt nem is sokáig használta,szépen kimosom és az lesz Zsombinak is.

Bim-bam,szerintem a nagy többség úgy van vele,hogy nem adná a saját nevét a gyerekének.Én sem adnám sem az enyémet,sem apáét,de még másodiknak sem.Én amugy sem vok 2 neves párti.

Köszi a hsz-eket a vízhajtó teával kapcsolatban.Még nem ittam belőlle.Lehet felhívom még1x előtte a dokit.MErt még jó múltkorában azt mondta,hogy semmilyen vízhajtót nem szabad bevenni,de csalánteát ihatok néha.De ő nem javasolta a homesos cuccot sem,mert azt mondta az is kihat a magzatvízre..szóval lehet nem veszek semmit sem,csak görögdinnyét...az remélem nem árt a magzatvíznek!

Kép
Kép
tundi24

Ádibaba Nolinak már van új paplan,párna ágyneműje ..persze verdás...ő választotta..
A kiscsajnak veszek egy újjat mert a Noliét odaadtuk váltásnak egy ikres házaspárnak

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Végre-végre, hogy sokat írtatok!!! :lol: :lol:

Adri :lol: Rilla :lol:
10 év alatt ismeretlen eredetű meddőség névre hallgattunk. A doktornő meg talált egy baktériumot, amit simán doxicyklinnel kikezelt. Azt mondta, hogy a dokik egy része még kenetet sem tud venni normálisan. Na, a Kaáliról mindent gondoltam, csak ezt nem... És mégis...
De most már végre minden oké. Csak azt a rengeteg időt, hormont sajnálom, amit belémnyomtak 2003 óta... a pénz sem utolsó, de az kevésbé érdekel...

Anettoo :lol: pont hiányoltunk már, miért lenne baj, ha a sok tapasztalatot leírod. Erről a sterilizálós mosogatószerről én sem hallottam még, úgyhogy köszi. Azt hittem valami tablettát kell beletenni a vÍzbe.

Tegnap megnézte a család is a bébi dvd-t! na, volt ám minden: apukám csak foltokat látott, néha fedezte fel a picúrt, tesóm találgatott, hol hány ujja van, biztos megvan-e mind? Anyukám néma csöndben...aztán persze az okosságok, hogy kire is hasonlít...
mi lesz itt később....még jó, hogy ekkora a család.. :roll: :roll:

Ma itt is eléggé búval b.. idő van. Zsigi is nyugodtabb, kevesebbet mocorog, De most ennek tudom be. na, ha este beindul a foci, akkor mindig rúgja Ő is!!!!

MIt főztök- főztetek ma???Tegnap sóskát csináltam, ma valami husit kéne talán egy nagy adag salival...hmmmm!!!

LÁngost én is csináltam múlt hét végén. A recept kb uez, de én megspóroltam a gyúrást, beraktam a kenyérsütő gépbe, ott dagaszottam, kelesztettem, aztán csak sütni kellett!!!hmm :P :P lehet, hgoy megint csinálok...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anettoo, hol is van az a szüléssztori, a frisseket is mindig el szoktam olvasni...

Hűha!!! beléptünk a 100-on belüliekhez!!!! 8) wow :shock:

madaran

Ádibaba, Milu is rengeteget forog éjjelente... Én vettem egy normál méretű takarót, és azt teszem rá keresztben, így akármerre fordul bőven marad rajta takaró :)
Vagy hálózsák...
Vendég

Anettoo :lol: Elolvastam, gyönyörű, jól el is pityeredtem.... Fantasztikus férjed lehet. Jó volt olvasni, köszönöm...

Többieknek is van történet leírva???Úgy elolvasnám azokat is!!! :wink:

anna

madaran

Hívtam a dokit,azt mondta tartsam a diétát,ne szedjek be semmit sem.Majd jöv héten pénteken megnézi a leleteimet.Meg hogy milyen lesz a terhelés eredménye,vérnyomásom..stb..és azt mondta lehet befektet :cry: :cry: :cry:
Na hát én erről jó gyorsan le fogom beszélni!Luca mellett nem fogok bevonulni a kórházba...

Kép
Kép
tundi24

Oölyan szar ez a gép....megnyitom a szüléstörténetett és valahova elteszi és nem találom nem dobja egyből ki..és most volt nemrég frissítve...és telepítve..mindjárt megtanul repülni.... :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Na végre..el tudtam olvasni.. :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

sziasztok!Van valaki aki szentesi?
anita1986

Anettoo,
a rugalmas kendővel az a jó, hogy annak elég egyszerű a használata, egyetlen fontos dolog van, hogy elég szorosra kell kötni. :)

Bim-bam,
én a másodikat szültem az Istvánban, Siklósnál.
Mi sem adjuk a saját nevünket a gyerekeknek, még másodiknak sem (nincs is második nevük, hihi), pedig anyósék második névnek a saját nevüket adták tovább, és a sógornőm is ezt folytatta (ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy ha lesz harmadik gyerek, ő vajon milyen nevet kap).

Ádibaba,
nálunk gyapjúhálózsákban alszanak a gyerekek, ősztől a legnagyobb kap egy újat, és mindenki megkapja az eggyel nagyobbét.

Madaran,
én ma lencsefőzit csináltam tojáspörkölttel. :) Holnap tejberizs lesz (csütörtökönként kapunk házitejet), holnapután káposztaleves és tojásos nokedli vagy héjában sült krumpli sült hagymával.
A lángost én is csak addig gyúrtam, amíg összeállt, ez kb. 5 perc volt, talán még annyi sem, utána kelt magától. :)

Tündi,
remélem, nem fektetnek be, drukkok mennek!

Na, ennyit még életemben nem írtam egy nap. :D

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok lányok!

Nekem is megvan a lelet:
éhgyomri vércukor 3,3
terheléses 4,6

Az éhgyomri alacsony, ott 4,4-től számít jónak. Ez mitől lehet?

Kép
angelita

most mi vaaan??? mmiért kellene befeküdnöd??, asszem lemaradtam valamiről, visszaolvasok... :roll: :wink:

madaran

Zsizsa :lol: :lol:
Hú, így egész hétre előre megvan a fejedben, hogy mit főzöl?? Jók az ötletek. Tojásos nokedli :P :P imádom.. És a tejberízs is tetszik... Köszi a tippeket. Mára már megvan, most dobtam fel: gombaleves, héjában főtt krumpli, husi és sali (kefíres---épp most tesztelem) :wink:

Angelita :lol: szerintem ezen nem kell aggódni, jók az eredmények! De Linácska biztos tud neked többet mondani :wink:

madaran

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, csak leakarom írni.
Úgy néz ki, hogy a frissen vásárolt (15.000.-FT), diabetológia által ajánlott cukormérőm durván félremér!!!!! :shock: :shock: :shock:
A márkája ACCU-CHEK Active a tv-ben is most ezt reklámozzák. Vissza is fogom cseréltetni. Teljes streszben voltam miatta!!!!
A 6 pontos eredményem (labor általi)
Re elötti: 4,77
Re utánni: 5,17 (60 perc)
EB elötti: 3,83
EB utánni: 6,35 (60 perc)
VA eéötti: 4,19
VA utánni: 6,62 (60 perc)

Az én általam mért értékek az új vércukor mérőmmel ugyan abban az időben:

Re elötti: 5,2
Re utánni: 6,9 (60 perc)
EB elötti: 4,6
EB utánni: 6,9 (60 perc)
Ve elötti: 4,9
Va utánni: 7,9 (60 perc)

Nah és a lényeg egyenlőre nem kell az inzulin :lol: , hát velem ma madarat lehet fogatni.
Persze hetente vérvétel, de csak reggeli utánni 60 perccel. A vízeletemben sajna 3 +-es baci van, kértek rá tenyészetet is. Ma megyek a dokimhoz is fél ötre, és láthatom bébibogyót :lol:
Én ettől az időtől nagyon keményedek, Ti nem?
Most van egy kis dolgom, aztán majd jövök visszaolvasn!

Adri

Kép

Kép
irdab

Remélem azért Tündi nem fogja azt mondani a doki...az nagyon rossz lehetne mindenkire nézve...
Én ma nem fözök..
Bodza szörpöt csinálok ma ,apa vállalta a fözést...gondolom rendel valamit...
A tegnapi túrostésztára csak hümmögöt a drága :? Kérdezte,hogy jól vagyok -e mert a 13 év alatt talán ha 5× csináltam... :shock:

Noli most aludt el...azt hittem ma már nem is fog..teljesen be van zsongva,hogy láthatja a hugit a monitoron... :P
Olyan édi volt ma..
mondta,hogy kakilnia kell mondom neki jó menjünk a wc-re most pár hója megyünk csak wc-re már eltellik 20 perc k.b kérdezem,hogy na hogy állsz?
Erre ő leszál bejön és azt mondja,hogy nem értem eddig azt mondtad,hogy ülve kakiljak ne állva(pelusba mindig igy végezte) most mi van,akkor,hogy kell csinálni?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:54-kor.

anettoo

Adriiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szuper eredmények, tök jó, hogy nem kell inzulin!!!!! A kölcsön gépet -az volt, ugye?- meg adjátok vissza sürgősen...

Tünde :lol: :lol:
A dagadás, hízás v. mi miatt kellene befeküdni??? nEhogy már!!!

Bim-bam, :lol:
nekem az egész bodza szörpi beindult, ma akartam már üvegbe tenni :twisted: :twisted: :twisted: Dobhatom ki az egészet...
Leírnád nekem a receptedet??? még nem késő csinálni egy újabb adagot..
Noli nem semmi :wink: :wink: ülve vagy állva :D

madaran

Ja, igen
valaki magyarázza már meg nekem ---most már végképp nem értem-- hogy mi a különbség a bébiőr és a légzésfigyelő között?? eddig azt hittem, hogy a kettő egy és ua! Vagy lehet egybe is kapni. Azt hittem, javítsatok ki, hogy arra szolgál, hogy ha kimarad a bb légzése, akkor sípol v. jelez valahogyan... Melyik kell inkább szerintetek??? Nálunk nagy a kert, de nem nagyon tervezem akár pár percre is itthagyni...

madaran

Madaran!

Bébiőr: ezen hallod a babát ha sír az egyik a babánál a másik nálad olyasmi mint egy voki-toki. Van olyan amit bent a lakásba tudsz csak használni de van olyan is ami több méterig müködik és kitudod vinni a kertbe is pl. Ha te kint vagy bébi meg alszik.

Légzésfigyelő: Akkor jelez ha kimarad a baba légzése ez a bölcsőhalál elkerülése ellen van.

Van kombinált is ami légzésfigyelő és bébiőr is egyben.

http://www.angelcare.hu/
nikó

irdab:
:D :D Ugy orulok!!!!
Nekem Timinel volt ilyen. Mondjuk a 2 pontos meres helyett en mertem magamnak anno 30 percenkent a sajat merommel, es teljesen ketsegbe estem utana 3 napig, amig ki nem derult, hogy 8,3 helyett csak 5,2 lett a 120 perces eredmenyem. Az enyem is durvan fole mert. Nekem akkor azt mondtak azert, mert a cukor valamiert a hajszalerekben sokkal jobban jelen van, mint a venas verben. Szerinetm hulyeseg, akkor miert nem ugy allitjak be a meroket... De egy cukorbeteg ismerosom is merte maganak a sajat meroen es a venas vert is mertek neki es neki is mindig fole mert a meroje, pedig neki tenyleg fontos volt. Szoval nagyon nagyon orulok!!! Ugy erezetem, hogy mar valami jonak is kell veled tortenni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baratodildi 2009.05.13 15:41-kor.

baratodildi

Sziasztok!

De jó sokat írtatok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

bebior:
Nekunk volt, nekem nagyon bevalt, mert akarhova mentunk kesobb is Timivel nem kellett attol felnem, hogy nem hallom meg ha sir. Annyira jo erzekenyre be lehet allitani, hogy meg siras elott az ebredezeset is meghallottam, igy szinte soha nem ebredt sirva fel :) A masik ami miatt nagyon jo volt, hogy egy kicsit nyugodt szivvel tudtam a lakas masik vegeben is hazimunkazni, amig aludt, nem feltem, hogy nem hallom meg ha hivna.

legzesfigyelo:
En nagy legzesfigyelo parti vagyok, bar engem tobbszor foloslegesen riasztott, mert lemaszott rola valahogyan es ugy erzekelte a figyelo, hogy nem vesz levegot, ram meg jott a frasz... Mar az elojelzo csippantasa is megallitotta bennem az utot. Viszont van egy masik forumrol egy ismeros lany, akinek egy teljesen problemamentes szules es terhesseg utan 14 napos kisfianal leallt a legzes es o eppen a konyhaban evett akkor. ha nem hallja meg a riasztast es nem tudja hogyan elessze ujra a kisfiat, akkor mar nem elne a kicsi. Szerencsere nala minden jol sult el, de nekem nagy tanulsag volt, hogy ilyen kiadason mar nem sporolhatok, ha annyi mindenre olyan sokat koltunk a baba miatt. Szoval en nagy legzesfigyelo parti vagyok :)

angelita:
Az enyem is alacsony volt, azt mondtak ra, semmi gond, biztos nagyon ehes voltam mar.

bim-bam:
Bodza szorp. :P Nyam nyamm..... Huuu, de innek :roll:

tundi:
Remelem jok lesznek az eredmenyeid es nem kell befekudnod. Tenyleg nem lenne egyszeru gyerkoc mellol. biztos a doki is csak utolso megoldasnak hasznalna, meg lehet csak 1-2 ejszakara gondolt, nem???

Nalunk jovo heten kezdodik a nagy elektromos vezetek csere, festes... egyszoval: lakasfelujitas, mar elkezdtem pakolaszni. Nem lesz konnyu, nem is erzem magam hozza elegge fitnek igazsag szerint mar, de ha most nem, ket kisgyerek mellol meg nehezebb lesz... Biztos ki fogok dobalni nehany foloslegesse valt dolgot a pakolas kozben, hatah tobb helyem lesz a szekrenyekben a kistesonak. Ennyi elonye legalabb lesz :D
nev kerdesben most a Csaba tunik nalunk befutonak, de meg az Arpad es az Attila mindig versenyben van. Aztan lehet teljesen mas lesz. :roll: Lany nevvel egyszerubben lennek....

baratodildi

Sziasztok Lányok!

Adri nagy gratula az eredményekhez. :D Reméljük nem lesz már magasabb.
És felteszem a képet Marcusról csak eddig nem volt itthon a fotó apa elvitte kicsit dicsekedni a munkahelyünkre. :lol:

Íme: Kép
és mégegy: Kép

Kép
Kép
beusmimi

Ildi
Jó a kép rólad :lol:

Madaran
Szépen látszódik a kisfiad is a képen!
Pocid nem nagyon látszik a képen a kabát alatt :oops: :wink:

Rilla
Sterilizálót, bébiétel-melegítőt nem veszek.
Légzésfigyelő lesz és talán bébiőr is.

Dbea
Nekem is van valami ellenanyagom. A vércsoportos papíromra rá is van írva, hogy csak választott vért kaphatok. Férjecském azt mondta, hogy ezzel nem kell nagyon törődni, nem okoz se nálam, se a babánál gondot.

Bikmakk
Ha kell, akkor inkább a diéta, minthogy bajotok legyen!

Kandi
Nem a front viselt meg? Jobban vagy már?

Danidaniel
Nagyon szép Zsófi!
Nálatok is kell apának a puska :wink:

Zsizsa, Anettoo
Köszi :lol:

Irdab
Hurrá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beus
Marcus gyönyörű :lol:
Vendég

Ádibaba,
mi is vettünk már új ágyneműt Lilinek 100x140-est, úgyhogy a 70x100-asokat megkaphatja Levi. Amúgy Lilinek vettünk anno egy tuti gyapjúgarnitúrát, aztán kiderült, hogy olyan allergiás rá, hogy csak no. Az még újonnan szinte megvan.

Angelita,
miért 4,4-től számít jónak az éhgyomri??? Elvileg 3,3-5,5-ig. Vagy lehet, hogy labora válogatja.

Madaran,
a légzésfigyelő az, amelyik sípol, ha kimarad a baba légzése. A bébiőr az, amelyiket a gyerek mellé teszed, és hallod, ha sír. A legtöbb légzésfigyelő tudja ez utóbbit is, vagyis közvetít hangot is. A síma bébiőr viszont nem figyel légzést.

Irdab,
ne cseréltesd vissza az Accu-Cheket. Nekem a 6,9-et mérte 9,4-nek. Azt mondták, hogy általában mind fölémér, jó nem kellene ennyire, de fölémérnek, ill. az ujjbegyből vett kapilláris vér, és a vénás nem ugyanazt az eredményt adja, ezért kell néha laborban ellenőriztetni. A vénás mindig kevesebb. Nekem azt mondták, hogy egy 0,5-1-et vonjak le belőle, és kb az a jó. Én is visszavittem, azt mondták, ha ennyire durva az eltérés, újra tudják kalibráltatni, de végül én nem akartam. Függ attól is, hogy a tesztcsíknak mikor jár le a szavatossága... Én most úgy vagyok vele, hogy 7-ig nem aggódom.

Beusmimi,
nagyon aranyosak a képek.

Ma voltam a köldökzsinórvér levételhez vérvétlen, mert még egy kórokozó hiányzott. Az orvos úgy volt vele, hogy nehogy már egyet nézessen, ha szúrnak, úgyhogy lekérte a teljes TORCH-ot. Hátha már átestem a toxoplazmán :lol: Jó, tudom, úgysem...
Viszont találkoztam az ismerősömmel, már hiányolt, hogy hol voltam eddig, pedig nem volt miért a kórházba mennem. A lényeg, hogy azt mondta, hogy majd hívjam a 35. héten, és intézi nekem a ctg időpontot (amúgy mindenki időpontra jön, de legalább ezt sem kell nekem). Aztán kérdeztem, lesz-e, mikor én szülök, azt mondta igen, de bármi kell, szóljak, és intézi. Én mondtam, hogy nekem nem kell semmi, csak hogy szülés után együtt legyek a babával (nálunk nem minden hely baba-mamás, csak 10 talán). És csak annyit mondott, hogy "vele leszel". Nekem ez annyira megnyugtató, el sem tudnám képzelni egy hatágyasban, baba nélkül, tuti depis lennék...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Irdab,jajj de jó,hogy jók lettek az értékeid!:)

Madaran,a vizesedés miatt mondta a doki,hogy lehet be kell feküdni.Összesen 7kg-t híztam eddig.Mondjuk az sem kevés...Lucával 6kg volt ennyi idő után.De akkor nem vizesedtem.
De du elmentem egy gyógyászati boltba és vettem egy specko térdharisnyát,ami vizesedés ellen van.Reggel felkeléskor kell felvenni és estig kell hordani,és beszéltem Luca doki nénijével is aki homeózik,és ajánlott schüszler sót,de nem vízhajtó hatású.Ezt már más kismama is szedte,és semmi gondja nem volt utána neki.3x1et kell,holnap veszek és kipórbálom.

Linácska,ki tudja,lehet mégis átestél rajta,sose tudni.

Beus,nagyon szép baba Marcus is!:) Dicsekedhet is vele apa!:)

Ildi,nem tudom,hány éjszakára gondolt,de hetekig tuti nem megyek be.Lucát nem hagyom itthon.Apa sem tud itthon maradni,és hát a mama sem mindig tud vele lenni.Most megteszek mindnet,hogy elkerüljem a kórházat...
Kitartás a felújításhoz!

Üdv Anita,írj magatokról!

Mennem kell,Lucám balhézik! :P

Kép
Kép
tundi24

Beusmimi!
Fantasztikus képek,az első mintha leszidtad volna...második meg,mintha megdicsérted volna...és elmosolyodik!

Ági!Köszike,ma jobban vagyok...bizti front volt és lesz is...de ma legalább aktív tudtam lenni!

Tündi!Miért akar befektetni?A vizesedés miatt?Toxémiára gyanakszik a dokid?

Ildi!Nem irigyellek a felújítás miatt....ill. ami utána lesz az jó....de ami közben...

Adri!Jó,hogy Neked se kell inzulin!

Anna!Én karalábé főzeléket főztem húsgombóccal(csirkemell húsiból)!Imádjuk....Natinak meg pizzát sütöttem....

Zsófi nagyon cuki azon a képen is!
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?