Sziasztok,
nagyon belendültetek, klassz volt olvasgatni a sok hasznos infót,
anetto - nincs miért bocsit kérned, jó olvasni azt, akinek van már tapasztalata! El is gondolkodtattál néhány dologban, pedig mint lejjebb látod majd, én kicsit másfelé tűnödtem eddig. A rugalmas kendő is fejvakarásra késztetett, mert ahogy korábban írtam, tartok kicsit tőle, mit szerencsétlenkednék a felvételével, én eddig inkább a Bohém Mamás erszényre gondoltam.
bener - Köszi szépen, már jobban vagyok, bár a hangom alapján még mindig kiadhatnék egy hamis Bonnie Tyler lemezt.
Nadrág: hehe, csatlakozom a lábszárközepes, megkötős aljú puha nacikat birtoklók táborához, én az Auchanban öleltem magamhoz a puha és jó árú ruhadarabot! Itt piros, pink és fekete színben árulták: piros nem volt a méretemben, pinket - míg e dühös szív dobog - soha, így maradt a fekete.
Elektromos mütyürök:
Mi egy közeli rokon egy szem babája utáni Medelea elektromosba ruháztunk be nagyon kedvező áron. Jókat hallottam erről, és tudom, hogy sokat jövünk-megyünk, szóval valószínűleg kihasználjuk majd.
Sterilizáló, melegítő: egyenlőre nem szeretnénk, de ster. folyadékra én is gondoltam, köszi a tippeket a márkákhoz és árakhoz, le is másoltam magamnak (nyitottam egy külön fájlt a napi hasznos infóknak tőletek!). A kifőzés eredményét már én is "megcsodáltam" párszor másoknál, lehet, hogy megpróbálkozom a citromsavval, de előre biztos nem veszek gépet. A melegítővel is úgy vagyok, hogy bármikor megvehető, ha szükség lesz rá.
Bébiőr, légzésfigyelő:
Mi még nem döntöttünk, de a párom már most jobban aggódik ezen, mint kellene, ezért amint lesz időnk, szeretnénk elmenni a Madarász utcai Kórházba (XIII.), ahol a Bölcsőhalál Prevenciós Centrum egyik orvosa minden! kedden 4-6-ig oktatást tart erről és a segítségnyújtás módjairól. 2000,- Ft-ba kerül, de szerintem fontos, hogy az ember tudja: képes segíteni. Én beérném egy kölcsönözhető légzésfigyelővel, aztán később egy vásárolható bébiőrrel, de hogy a párom (is) nyugodtabban pihenhessen, inkább innen közelítjük meg a kérdést, és utána döntünk.
Ma megyek a szülésznőhöz ismerkedni, roppant kíváncsi leszek!
Holnap pedig végre utazunk Somlóra, majd az Őrségbe, de még egyáltalán nem pakoltam össze.
Az útiterv megvan, a csapat megvan, a többi majd csak lesz valahogy.
Szécsi Noémi Kismama naplóját olvasta valaki? Most olvasom utazás közben, és jókat szórakozom rajta, különösen ami a közlekedési eszközökön terpesztett lábbal ülő férfinépet érintő dörgedelmeit illeti
.