Sziasztok!
Ani:én is ezt szoktam csinálni ,mindent elolvasok ,átrágok ,megbeszélek lyan emberekkel akiknek van hasonló problémájuk.Így biztos nem szúrok el semmit.
Örülök,hogy Eliza nem reklamált,hogy maciskv. kapott nem pedig kakaót.De bitos joban is örülneki,mert együtt kv-hat anyával a kis drága
Tuntun:jaj ezek a gyerekek.....
Berni is valamelyik nap mondta ,hogy szeretne már megnőni ,unalmas gyereknek lenni
Nme érti,hogy a felnőtteknek is vannak tiltott dolgok,és ha gyerekként ezt nem tanuljuk meg ,hogy amit nem lehet azt nem lehet ,akkor felnőtt korban bajok lesznek.
Gyerekként max nyaklevest kap és 1-2 nap szobafogság,de felnőttként bezárnak minket ,hosszúidőre messze a családtól.
Na de szerebcse ,hogy nem varázsütésre lesznek felnőtek,így van még ideje a kis kókusznak megérni és ezeket a dolgokat megérteni.
Erik nem sír
azért gyógypuszik a szuri helyére.
Fürdőd nem is kupis.
Dadomi:hmm fürdő és ruhák
meg a szennyestartó ,és a mosógép este,Biza néha nálunk se férbele a szennyestartóba.
Már vettem kosarakat ,ha úgy alakul még se a földön tapossuk a ruhákat
Anyósnak sokat kellett futkosnom a temetés körül ezért az ithoni dolgok maradtak.
Kicsi Csillagszeműd jól van? Szegény gyerek
Csak ne lehet anyira rossz az a tejmenes étrend.Hamár nem képesek oda figyelni
Párom volt a dokinéninél reggel,vérnyomása kezd jó lenni.Vérvételi eredménye nem tökéletes.Magas a koleszterin szintje.
Mondtam neki,hogy "te nem is eszünk olyan ételeket
"
Na nem vészesen magas,egy kis oda figyeléssel,lehet javítani.
na pont úgy jártunk ,mint Aniék,halat ,gombát ,csirkemellett,salátákat idáig is ette,.
Állítólag örökletes is,mert ő is mondta a dokinéninek,miket szoktunk enni.Persze eszünk pörköltet is,meg minden mást ,de nem sűrűn.Most meg jön a grill szezon ,húsi salátával.
na ,de kibújt a szög a zsákból,hogy a KAKAÓ miatt van akkor valószinű.
Na igen.....az én párom képes 1 tábla csokit befalni ,néha 2-öt is.
Föleg délutáni ébredés után,imádja a csokit.És ezt majdnem minden nap megteszi.
Szóval ő sem ehet mostanában sok csokit.Csak pár falatot.
A vércukorszintje jó.
Az idő nálunk is pocsék
Dius-kismami???? hidegfront nem csalogatja Ármint.Lesz a hétvégén egy nagyon erős hidegfront a
www.idokep.hu szerint.