Sziasztok!
Ági, tévé: nem is tudom mikor néztem utoljára végig valami műsort.
Remélem sikerült a vizsgád!
Léna, ari a fürcsis kép!
Barbi, igen, biztos, hogy éhes. Mert olyankor szinte már ráveti magát a cicire, és annyira tömi az öklét a szájába, hogy csak úgy cuppog.
Cumit nem használunk, és igazából nem is akarok. Én ezt már régen elhatároztam. Bár az igaz, hogy már többen próbáltak rábeszélni ismerősök is, de eddig még sikerült kitartanom. Igazából nem tudom megmagyarázni, hogy pontosan miért, de valahogy cumiellenes vagyok. Aztán lehet, hogy majd egyszer változtatok az álláspontomon.
Ed, örülök, hogy sikerült átvészelni az oltást.
Fogászat? Remélem nem volt annyira vészes!
Azt nem mondtad, hogy ti ennyire nagy kirándulók vagytok. Sziklamászás meg minden, ez igen!
Én azt hittem, hogy csak úgy elmentetek sétálni egyet az erdőbe.
Laura, merre vagy? Gondoltam rátok nagyon! Remélem bejött a telihold, és már babázol!
Tegnap voltunk a Heim Pálba, oda kellett menni vérvételre az anyatej leadáshoz. (Gondoltam rátok Barbi, hátha most vagytok ott). És találkoztam egy előző főiskolai osztálytársammal. Olyan régen láttuk egymást, neki már 3,5 éves a fia, most veszik majd ki a manduláját,pedig amikor államvizsgáztunk, még csak fél éves lehetett.
Képzeljétek Kitti mostanában "beszélget" velünk. Persze csak olyanokat mond, hogy: "heeööö", "gögögö" és hasonlók. De olyan édes!
És ahogy beszélünk hozzá, van, amikor jár a szája, figyel nagyon, és látszik, hogy ő is mondaná, de nem mindig jön ki hang a torkán és olyankor inkább elvigyorodik.
Pusza,
Tünde