Új privát üzeneted érkezett!

nini

Nagyon szépen köszönöm a segítséget:) igen énis azon szenvedek hogy úúútálom a hálóinget:(

azt a spéci betétet meg derítsd ki ha tudod:)

Remélem azért vlahogy sikerülni fog összerakni mindent:) vag majd utólag rohangál majd kétségbeesve apuka:)

Panndi énis gratulálok...szépek vagytok:) nem bánném ha énis hasonlóan járnék:)
bnéancsa

Panndi!

Szépek vagytok nagyon! Fruzsi szép nagy hajasbaba!
Nekem is ilyen villámgyors volt a 2.szülésem és bizony olyankor tényleg többet kell varrni (nekem Lelel még 2. gyerekként is képes volt méhszájat szaggatni,mert szép nagy feje volt és hihetelen gyorsan jött! Tényleg,Fruzsinak mekkora lett végül a fejkörfogata?)! Aztán Bercinek félórával tovább tartott megszületni, Kamilla meg jól elhúzta...

Veronika!

Pálminak nagyon boldog névnapot! Egyre jobban tetszik a neve,de Apa tuti nem menne bele...

Márti
borossné becz márta

A méhszájam nekem is sérült. Képzeld, csak 35 centi lett :lol:

Pálminak boldog névnapot!
Vendég

Panndi, nagyon szépek vagytok! jó látni ilyen képeket :lol:

Pálminak mi is boldog névnapot kívánunk! :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Panndi
Nagyon szépek vagytok, gratulálok még egyszer! Zsófi mit szólt Fruzsihoz?

Veronika
Pálminak nagyon boldog névnapot kívánok!

Márti
Hogy sikerült a kirándulás? Megsütötted végül valamelyik sütit?

Ancsa
Nini jól leírt mindent, ne ijedj meg ha jó nagy táskád lesz vagy esetleg 2, én is sok mindent vittem.

Mi ma grilleztünk, aztán délután kisvasutaztunk, holnap majd hozok képet.

Kép
Kép
susytunder

Panndi, nagyon szépek vagytok!

mtunde

Veronika
Valahogy engem nem igazán érdekelt hogyan festek a kórházba :)
Amúgy én a kórházi betétet nem is használtam, már mondtam azt nagyon dícsérték, amit vettem. Egy fórumon találtam, most próbálom felkutatni :) :)

Ancsa, hanyadik héten jársz ? ( csak, hogy mennyire siessek :) )
A hálóinggel meg szerintem ne foglalkozz, ha csak nem abban alszol otthon is.

Tünde
már én is regisztráltam :) sok dolgot leírnak, amiről az emberek nem szeretnek vagy épp nem illik beszélni.

Ma a római parton sétáltunk, sógornőmmel, apával meg a 2 babucival. Olyan szomorúságot okozott nekem Márk, hogy jó pár óráig nem is tudtam kikecmeregni a letargiából. A kislányt úgy nevelik, mint régen, az elején hagyták üvölteni és most egyátlán nem sírós, csak ha éhes, de amúgy nem is lehet hallani a hangját. Mi nem így neveljük, azt olvastam, hogy ilyenkor alakul ki a babáknál a bizalom, ezért nem jó dolog ha a baba sokat üvölt, persze nem mindig kell felkapni - nem is tesszük - de nem sűrűn fordult elő - inkább soha-, hogy álomba kelljen sírnia magát. A szomorúságot az okozta, hogy Márk végig üvöltötte az utat. Csalódottnak éreztem magam :(

Kép

NIKI
nini.n

Nini,
ez véletlenül alakulhatott így... én sem vagyok híve a sírni hagyásnak, Pálmi mikor sírt mindig kiderült, hogy volt is valami baja... és egy 2 másodperces dologgal pl. hogy visszaadom a cumit a szájába már aludt is szépen el...

Lehet, hogy a kislány alapjáraton is nyugodtabb, és gondolom Márk sem üvölt mindig, ez most épp pont így alakult...

Márti,
kicsit hasonló is a Kamilla - Pálma hangzásra (sok hasonló betűből van, a-m-l) és mindkettő növénynév. Nekem is tetszik a Kamilla, de nekünk nem menne a vezetéknévhez.
A Jázmin tetszene a következő babának, de most sok Jázmin van :( Pedig még jó is lenne, mert ugyanakkor van a névnapja, mint Pálmának, és ünnepelhetnénk együtt :) (ugyan nem az a fő névnapja, de május 10-hez is írják...)

Pálmi egyébként meg apa szülinapjára jött, a második baba meg ha összejön ahogy tervezem, akkor az én szülinapomra fog jönni :) Hülyeségeken agyalok, mi? :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Susy,
Kristóf kb. ekkora volt mint most Pálmi mikor becsatlakoztam a fórumba... őrület :) Akkor az a 7 hónap olyan nagy babának tűnt :lol: Most már nem :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Veronika
Igen, nagyon rohan az idő. Én is épp minap csodálkoztam rá, hogy nem régen még terhes voltál, most meg már fél éves elmúlt Pálmi! :)

Ancsa
Még azt akartam neked írni, hogy bár tény, hogy nagyon meleg van a kórházban, azért mi téli időszakban, fűtésszezonban szültünk, nem tudom most mi a helyzet, mert ugye már nincs fűtés.

Nini
Kristóf is csinált ilyet, és szerintem még fog is. Mi cipőt szerettünk neki venni, de még csak rá sem tudtam próbálni akkora hisztit vágott, mindenki minket nézett.

Hoztam képet tegnapról, ha nem baj.
Kép

Kép

Kép

Lányok Szalamandráról tudtok valamit?

Kép
Kép
susytunder

Nini ...még 5 hetem van.....ha a meleg nem szól közbe de mondjuk nemhiszem mert a picúr mégmindíg elég fent riszálja a popsiát:)

Susy....hát lehet kettő lesz belőle:) de mostmár tényleg összekéne lassan pakolni persze még ezt azt bekell szerznem.....

Nagyon köszi az eddigi segítséget.......közületek szült valaki Turi Zsuzsa dokinőnél?
bnéancsa

Sziasztok!

Panndi - Én is gratulálok mégegyszer és szépek vagytok!

Ancsa - Ne aggodj a csomag miatt én kb 1 hónappal kezdtem összerakni, de indulás elött még mindigg hiányzott ez az, pedig nagyor rendes volt Alexander, mert csak 1 nappal jött hamarabb. A hállóingen én is agyaltam, mert én ruha nélkül aludtam töbnyrire(néha még most is) :oops: És ezért nem is tudtam elképzelni hogy fogom kibírni, de sikerült 2 jót kifogni és azóta megszerettem. Mondjuk nekem eszembe se jutott, hogy váltóruha kéne, de olyanba ruhába mentem ami most is jó rám és csak addig volt rajtam amig bementünk és nem öltöztem át szüléshez. Mondjuk én vittem még magammal egy kis folyékony mosószet hátha kell...
-Nekem nem volt választott dokim és nem is hallotam a dr.nőről.

Susy - Kristóf milyen szép nagyfiú már...

Nini - Mi is szoktunk hasonlóan sétálni, de álltalában mostmár nem Alexander a síros gyerek, hanem a "szomszédunk" a 4.-ről (mi 1.-ön lakunk) ott fél éves mult a kisfiú és mióta nem a bölcsös részben van a babakocsiban nagyon ritkán szeret "halkan" sétálni, és anyukája emmiatt mindig haza is megy vele, mert nem bírja hallgatni, hogy sír sőt újjabban kenguruban kezdjük a sétát és csak után rakja bele a kocsiba... Szóval minden gyerek és szülő más és ne érezd rosszul magad e miatt Alexander nek is volt egy ilyen korszaka, de kinőte! :lol:

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Sziasztok

Panndi, gartulálok, csöpséghez, nagyon aranyos jó egészséget nektek.

bnéancsa Még nem szültem nála /Turi Zsuzsa/, de nála fogok szülni, de csak augusztusba, barátnőm szült nála 7 éve. Ő nagyon elégedett volt vele, nekem Ő ajánlotta őt. Én nagyon elégedett vagyok vele, eddig, igaz még nem túl sokat jártam nála, nemrég váltottam orvost.

Kenderike

Kenderike
Kép
kenderike

Ancsa,
5 hét van hátra? Hú, akkor mindjárt lesz egy újabb fórumos babánk! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Panndi: Nagyon gratulálok Fruzsihoz! Csodaszép kislány. :D Zsófi is egy kis tünemény!

Kép

Kép
nikuc

Panndi - nagyon édesek vagytok!!!! Irigyellek a szülés miatt, remélem a következőnél nekem is megadatik a természetes szülés.

Nini - elhiszem, hogy kellemetlen volt, de ne stresszeld emiatt magad. Ambi a hasfájós időszakban üvöltött néha séta közben, ezért mmindig nálam volt a kendő, hgoy legalább akkor rajtam legyen. Én sem hagytam soha sírni Ambit. Ahogy Vera is írja, ilyen pici babáknál mindig oka van a sírásnak. Lehet fájt valamije, vagy egyszerűen nem volt kedve sétálni, vagy zavarta valami. Csak ő még máshogy nem tudja elmondani.

Ancsa - én sem hálóinget vittem, hanem rövidnadrágot és pólót. Én is nagyon fázós vagyok, a szülőszobán majdnem megfagytam (császárral szültem és vagy 4 takaró volt rajtam), felüdülés volt a 40 fok, mikor kitoltak a folyosóra :) Minden jót nektek, maradj közöttünk és gyere gyakran :)

Susy - Kristóf még mindig imádnivaló :)

Tünde - nagyon jó lett a magazin! Már reklámozom is az ismerőseimnek, barátaimnak :) És még emlékszem erre a képre Villőről :)

dytke

Gabesz - hogy alakulnak azéjszkáitok? régen nem írtál. Remélem alszotok, mint a bunda :) Mi nem, de azért vannak jobb éjszakák. Most nem olyan gáz, mint az első fogakkal

dytke

kenderike!

Nekem Turi dokinő 1000 éve a család nőgyógyásza.....és engem is azért győzött meg,mert annó kb 30 évvel ezelött mikor anyum velem volt terhes akkor neki valami hapi nőgyogyija volt,de a Turi mellette volt mint nemtom én mi csak akkor még a szabolcs utcába....namind1 és nálam mikor terhes lettem az első vizsgálat amit csinált az egy vérzékenységi vizsgálat volt,mert így 30 év távlatba emlékezett rá hogy anyum akkor velem vérzékeny volt....szerintem ez eléggé meggyőző érv hogy tényleg alapos:) úgyhogy mondtam hogy nemérdekel ha fél napokat kell rá várni mikor menek hozzá vizsgálatra.....kibírom. ultkor már végre sikerült megbeszélnem vele hogy azért én nem ánnám ám ha ottlenne velem a szüésnél...mondta hogyha szeretném,persze semmi gond...
A brátnőd mondott valamit hogy mennyit szoktak neki adni a szülésért?

Veronika....jaja kezdek is izgulni:)

Dytke....igen valszínű énis valami rövidnadrág meg hosszabb bő póló......

Sziasztok...majd még jövök:)
bnéancsa

Panndi!
Gratulálok a hajasbabádhoz!Minden jót és sok tejcsit!

Ancsa! Én még ásványvizet vittem magammal, lehetett belőle inni a szülőszobán is és utánna is sokat fogyasztottam a szoptatás és a meleg miatt...Ja és úgy érdemes csomagolni, hogy pakolási hely nem nagyon van a szobában, a cuccod töbnyire a táskádban fér el.
Most márciusban a babának adtak pelust és popsitörlőt is, de régebben vinni kellett.

Kép
becsengo

Sziasztok!

Lányok használt már valaki közületek úszó pelust? Lehet nem jól írom a nevét, de a lényeg, hogy medencébe kell ráadni a gyerekre. melyiket érdemes venni?

Kép
Kép
susytunder

Susy, mi használjuk - babaúszáson már ez is kötelező a nadrág alá, ill. a strandon csak magában használtam - nekünk a Libero vált ebből is be (7-12kg és 10-16kg-os méretekben van)

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Köszi szépen! Tegnap néztük az Achanba, Huggies volt 10 db- os 2000- ért, a Liberonak is ennyi az ára?
Tényleg! Ti voltatok már a Maglódi Auchanba?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Valaki írta pár hete, hogy kiprobálta az Up & Go pelust most pár hete vetteünk mi is és nagyon bevált, végre nem 10 perc szenvedés a pelusozás :) viszont nem tudjátok, hogy lehet e kapni nagyobb kiszerelésben, mert a kis csomagból már alig van és nem igazán mondanám így olcsónak... :? Más márkából láttam nagyobb kiszerelést, de az a súllya miatt nem lenne jó rá. :(

Kajálási kérdésem is lenne. 4 hónapos lett amikor 1.-ör felirta nekünk a dr-nőnk a sinlacot. Akkor még magába kapta csak, de nem evett belőle túl sokat. Aztán késöbb ahogy bevezettük a gyümiket akkortól nem volt hajlandó megenni sehogy. Most ott tartunk, hogy gyümölccsel és fözelékkel megeszi, de natur nem. Nem tudnátok ajánlani vaami más hasonló tejmentes pépet, mert a dr.-nőnk tápszert és ha-s milupa pépet írt fel hellyette, de a pép nem jött be neki egyálltalán, azt még a kajájába se tudom keverni. :cry:

Előre is köszönöm!

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Dytke,
egyébként a gyerek könyvben csak 4 hónapos korig írják, hogy ha sír baja van... most már elkezd kialakulni a saját akarata is... :)

Kép

Kép
sz.veronika

vera - igen, tudom. de meg lehet különböztetni azt a sírást, hogy ha valami baja van, vagy ha azért sír, mert megsértődött, hogy egyedül hagytad, vagy mert nem csinálhatja, amit akar.

dytke

Liliommanó: humana tejmentes almapép, humana tejmentes grízpép, holle rizskrém, holle kölespép. Holle dolgokat általában bioboltban érdemes keresni. Humana talán tescoban.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Susy, én Dm-ben veszem, ott a Libero úszó pelus kedvezmények nélkül sem több 1600 ft-nál, ha jól emlékszem, a Huggiessal sincs semmi baj, de kb.200-300 Ft-tal drágább és egyáltalán nem tud többet :lol:

Kinga, az Up&Go pelusok elég drágák, van ám sok hátulütőjük is (pl. kakit nem valami fényes menet kiszedni belőlük) nekem Lillu is nagy harcos, ha pelusozásról van szó, de én csak ezért nem használnám :oops: ha bilizték már akkor nagy ajándék, de addig szerintem felesleges... bocs, hogy így kéretlen belekotyogok :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Dytke,
hát én nem mindig tudom megkülönböztetni :oops: Most pl. már 2-3 hete mérgeskedik egész nap és nem tudom mi ez... Tippjeim persze vannak, de az csak találgatás...

Kép

Kép
sz.veronika

Ildi
Köszi, megnézem majd a DM- ben.

Szalamandra?

Kép
Kép
susytunder

Vera - Ambinál már lehet tudni. Pl. ha fel akar ülni, de ott a szekrény, vagy kanapé, akkor ordít, nyilván nem másért, mint azért mert nem tud. Vagy pelenkázásnál, ha nem engedem elfordulni, ha leteszem, stb. Lehet később te is tudni fogod miért sír. Korábban én sem tudtam. ha baja van, még mindig nem tudom, hogy a foga fáj, vagy a hasa, mert mindkettővel küzd, de a "hisztiket" meg tudom különböztetni.

Susy- holnap írok Szalamandrának egy sms-t, vagy mailt, hogy mi van velük.

dytke

Dytke
Ok! Köszi!

Kép
Kép
susytunder

Meguntam a keresgélést, ezért be mentem a gyógyszertárba és megkérdeztem :) MOLIMED :) Én ezt használtam !

Susy
Mi még nem próbáltuk, de a Huggiest vettük, DE! Ne az auchanba vedd. Tescoba le van árazva, mi 12 db vettünk 599-ért :)

Dytke
Azt megértettem, mikor fájt a hasa, de ez hiszti. Mostanság már minden nap elkeserít :( úgy érzem, hogy rosszul csináltam mindent az elmúlt 7 hónapban :( minden amit eddig tettem hiába volt !

Kép

NIKI
nini.n

Sziasztok lányok! Végre kialudtam magam, és tudok jelentkezni! :)
Vasárnap éjjel-hétfő délig a János kórházban vendégeskedtünk egy csöppet. Drága Manónk ugyanis dobott egy hasast az ágyról. Körbekerítettük, ahogy szoktuk, az egyik oldal a fal és az ágy között fel van töltve párnákkal, ha leesne még ennek ellenére is, az ágy közepére raktam, és csak a cumijáért szaladtam le. Természetesen fél pillanat alatt oldalt termett, valahogy átdobta magát az (addig) áthatolhatatlan akadályon ,és "természetesen" a béleletlen oldalon. :oops: Már a puffanásra berohantam. Mikor megláttam hason, az ágy mellett, még a szívem is megállt. Felkaptam, így mire vett egy nagy levegőt, és elkezdett bömbölni, már ringattam. Közben hívtam az orvost. Kérdezte, mi volt, mondtam, hogy 40 cm magasról esett a szőnyegpadlóra, nem hányt, üvöltött. (de addigra már kezdett megnyugodni). Ő mondta, hogy semmi baja nincs, de megnyugtatásul vigyem az ügyeletre. Ott is azt mondták, hogy 99,9 %, hogy semmi baj, de ugorjunk be a kórházba egy koponyaröntgenre. Bementünk ( Ő nagyon élvezte, leszedte a doktornő sztetoszkópját is), csináltak egy röntgent (azt már annyira nem, eléggé üvöltött), persze minden rendben volt, de azt mondták, hogy meg fogja nézni a röntgenorvos is a leletet, meg a neurólógus is ellenőrzi Petit, Ők meg csak reggel vannak, így maradunk. Vigyorgott az összes ápolónőre, és baromira tetszett neki a dolog. Másnap a vérvétel már annyira nem. De az is negatív lett, mint minden más, így hazajöhettünk. Azóta úgy alszik az ágyon, hogy a másik oldalt is teleraktuk párnával. :oops:

Pálminak nagyon boldog névnapot kívánok!

Humana almapép a Tescoban kapható, mi a Holle rizspépet a Herbáliában szoktuk venni, az minden Tescoban van szinte, és nagyon segítőkészek. Nekünk meg is hozzák. :wink: Mivel körtés nem volt, csak sima. :lol:

Kép

Kép
nikuc

nikuc: örülök, hogy nem lett baj :) Zsófi is esett le párszor :oops: Meg ő a teraszról is, motorral együtt :?

Hoztam pár fotót :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Nikuc! Sajnálom az esést, de örülök, hogy nincs semmi baj. Ez minden gyereket előbb utóbb utolér.

Panndi! Gyönyörűek a lányok! Annyira jó volt olvasni a szülésedet. Remélem nekem is valami hasonló összejön másodszorra, ha nem is ilyen villámgyors, de ha már nem kell indítani az is jó. Dokibácsink jófej lehetett.

Nálunk szörnyű éjszaka volt. Adél kihányta az uzsit este. Telehányta az ágyunkat, aztán mi is kaptunk, az ő ágyát is át kellett húzni. Teát, vizet visszaküldte. Aztán elaludt. Vele aludtam a földön. Kettőkor ébredt, kapott teát, aztán később pici tejet is. Ezek már nem jöttek vissza. Reggel fél 7ig a szokásos alvás. Most fél adag tejet kapott. Újra alszik, jókedvű. Este szörnyű volt. Csak feküdt, nem tartotta magát. Nagyon sajnáltam szegényt.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Szegény Adél :(

Jó fej volt, és nagyon büszke volt magára, hogy milyen szépen varrt össze :lol: A szülőszobán is mondta, meg varratszedésnél is :D
Na persze a szokásos határozottsága most is meg volt, elég hangos szülés volt :wink:
Vendég

Susy, azt tegnap elfelejtettem, még nem voltunk bent a maglódi auchanban, pedig mellette sokat mentem már el :lol:

Panndi, jaj nagyon édesek a lányok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nikuc, jó hogy ennyivel megúsztátok :wink: de ilyen mindenhol előfordul, Lilla is ugrott már fejest innen-onnan :roll: :oops: :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Nini,
ne keseredj el, én most több babáról is hallottam, hogy ebben a korban nyavalygósak lettek... lehet, hogy ez éltekori sajátosság, kezd felébredni bennük az öntudat.

Nikuc,
jaj de jó, hogy nem lett semmi baja! Én nem is merem Pálmit sehova se feltenni, többnyire a földön van a habtapin, vagy rövid időre a járókában. Egyedül a konyhaasztalon szokott lenni, amíg reggelizek, de akkor ott vagyok vele.

Panndi,
nagyon cuki Zsófi ahogy babázik! :) Nekem ez a büszkélkedés a szép varrással olyan visszás... a párom dokija is az orrsövény műtéte után állandóan mondogatta, hogy milyen szépre csinálta... ez kicsit olyan, mintha minket akart volna győzködni, hogy nehogy úgy gondoljuk, hogy nem... Persze a ti dokitokat nem ismerem :)

Gabi,
mitől hányhatott??? Szörnyű lehetett!

Lányok,
letöltöttem az Anya, taníts engem c. könyvet, amiről itt is szó volt korábban. Egyelőre még csak az elején tartok, a 6-7 hónapos babáknak szóló részig jutottam el, de eddig tetszik! Akinek kell:

http://anyakuci.multiply.com/video/item ... _engem.pdf

Kép

Kép
sz.veronika

Mi próbáltuk Lilluval ezt a könyvet, nekem nem tetszett :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

veronika: ja, nem úgy mondta, de tényleg jobb lett, mint a múltkori, mert most szülés után rögtön tudtam ülni, akkor egy hétig nem :?

Voltunk játszótéren, Zsófi fejre esett a padról :oops:
Vendég

Panndi!
Látom élvezi Zsófi a babázást!!! Nagyon aranyosak együtt!

Kép
becsengo

Együtt, négyen, focistásat játszanak :lol: Kép

Kép
becsengo

De jó ez a négyes kép :)

Nálatok milyen korkülönbségek vannak, ki mennyi idős?
Vendég

sziasztok!

dytke, susy, köszönöm, hogy gondoltatok ránk! :)
Jól vagyunk, de többször voltunk vidéken, anyósomnál, aztán meg a hugoméknál, utána meg vendégeink voltak, így még olvasni sem tudtam. De most már jövök újra, és próbálok visszaolvasni is, hogy kinél mi újság.

De, azt már láttam is, hogy panndi, megszületett a kis Fruzsid, sok szeretettel gratulálok! Nagyon helyesek a csajok!

Nálunk Róza már mászik, mint egy kis felhúzható baba :) Fel is áll, meg is áll rövidke időkre. És nagyon meglódult a táplálkozás is, lelkesen eszi a főzelékeket, de adtam már neki rizsgolyókat, kiflicsücsköt, natúr joghurtot, pulykasonkát, tésztát, reszelt sajtot, és végre újra eszi a nem dobozos gyümölcsöt, egyelőre banánt próbáltam babakeksszel, és nagyon örülök, hogy ízlik neki.

Na, olvasok :)

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

Szalamandra
Örülök, hogy minden rendben veletek! :)

Veronika
Én sem szeretem ezt a könyvet, de van akinek bejön.

Lányok! Fogzástól mennyire mehet föl a láz? Kristófnak 38.2, de semmi baja, csak melegnek éreztem, megmértem és ennyi lett. Nem folyik az orra, nem köhög, jó kedvű, de lázas. Ráadásul holnap elutaznánk. :?

Kép
Kép
susytunder

Panndi!

Szépséges kislányok!
Jó ég! Jól van Zsófi,ugye?
Jaj,a hangos szülésről jut eszembe! A következőt hogy tervezed? EDA-val vagy anélkül? Ha jól emlékszem,Neked már van összehasonlítási alapod?
Ilyenkor mit jelent a doki határozottsága a Tiednél?
Az enyém az 1. szülésnél,miután rohadtul fájt a derekam a labdán és nem akartam többet ráülni,viszont nem tágultam,nyomatékosan közölte velem,hogy most van szükség a labdára,úgyhogy félórán át labdáztam...utáltam érte mert rettenetesen fájt minden porcikám a labdán,de olyan határozott volt a doki,hogy meg sem fordult a fejemben,hogy ne fogadjak szót! És neki lett igaza,rögtön tágulni kezdtem,pedig előtte már órák óta toporogtunk 3 ujjnyi méhszájnál...

Becsengo!

Jaj,nagyon jó a tesós kép! Látszik,hogy nagyon szeretik egymást a manók!
Na és milyen a 4 gyerkőccel,mesélj! Igazi sorstárs vagy nekem,bár én egyre jobban imádom,hogy ennyien vagyunk itthon(leszámítva,hogy sosincs meg a zoknik párja)!
Tényleg, Nálatok lesz folytatás? :lol:

Nikuc!

Hú,de jó,hogy nincs baj! Még jó,hogy Peti ilyen jól viselte a kórházat!

Susy!

Szemfognál nálunk majdnem 40 fok volt! Meg 3 napig semmit evés-ivás is!
Majd jövök este képekkel,meg fogsz lepődni,hol voltunk!

Márti
borossné becz márta

dytke, nálunk is vannak sajna hasonló éjszakák, mint amit írtál, hogy óránként-félóránként-negyed óránként ébredtem Rózával. Most pár napja jobb, de tudom, hogy csak átmeneti szünet :)
Kaja: Róza is igen lassan kapott rá a kajára, szerintem nálunk is 2-3 hónap volt míg mini adagokat evett. Aztán egyszer csak már benyomott egybe egy üveges bébikaját. Azt gondolom, hogy addig valójában alig volt rá szüksége. Mikortól valóban kellett a szervezetének, ette is. És, nálunk Róza sokáig nem ette azokat a gyümölcsöket, amiket lereszeltem vagy turmixoltam neki, de az üveges babakaja gyümit igen. Ez nem jó hír, de most újra eszik rendeset. Szóval, ez is csak átmeneti, kitartás :)

Kép
Kép
szalamandra

Veronika
Láttam egyszer az egyik Pálmis képeden, hogy hasal ilyen színes puha, összerakható cuccon. Ma voltunk kinn az outletbe ott 6db-ot adtak 1800-ért az jó ? Ti hol vettétek ?

Kép

NIKI
nini.n

Márti
Nagyon kíváncsivá tettél. :)

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?