Sziasztok lányok! Végre kialudtam magam, és tudok jelentkezni!
Vasárnap éjjel-hétfő délig a János kórházban vendégeskedtünk egy csöppet. Drága Manónk ugyanis dobott egy hasast az ágyról. Körbekerítettük, ahogy szoktuk, az egyik oldal a fal és az ágy között fel van töltve párnákkal, ha leesne még ennek ellenére is, az ágy közepére raktam, és csak a cumijáért szaladtam le. Természetesen fél pillanat alatt oldalt termett, valahogy átdobta magát az (addig) áthatolhatatlan akadályon ,és "természetesen" a béleletlen oldalon.
Már a puffanásra berohantam. Mikor megláttam hason, az ágy mellett, még a szívem is megállt. Felkaptam, így mire vett egy nagy levegőt, és elkezdett bömbölni, már ringattam. Közben hívtam az orvost. Kérdezte, mi volt, mondtam, hogy 40 cm magasról esett a szőnyegpadlóra, nem hányt, üvöltött. (de addigra már kezdett megnyugodni). Ő mondta, hogy semmi baja nincs, de megnyugtatásul vigyem az ügyeletre. Ott is azt mondták, hogy 99,9 %, hogy semmi baj, de ugorjunk be a kórházba egy koponyaröntgenre. Bementünk ( Ő nagyon élvezte, leszedte a doktornő sztetoszkópját is), csináltak egy röntgent (azt már annyira nem, eléggé üvöltött), persze minden rendben volt, de azt mondták, hogy meg fogja nézni a röntgenorvos is a leletet, meg a neurólógus is ellenőrzi Petit, Ők meg csak reggel vannak, így maradunk. Vigyorgott az összes ápolónőre, és baromira tetszett neki a dolog. Másnap a vérvétel már annyira nem. De az is negatív lett, mint minden más, így hazajöhettünk. Azóta úgy alszik az ágyon, hogy a másik oldalt is teleraktuk párnával.
Pálminak nagyon boldog névnapot kívánok!
Humana almapép a Tescoban kapható, mi a Holle rizspépet a Herbáliában szoktuk venni, az minden Tescoban van szinte, és nagyon segítőkészek. Nekünk meg is hozzák.
Mivel körtés nem volt, csak sima.