Tünde!
Van Tomikának cumija?
Léna akkor lett egy igazi jó kisbaba, amikor megtanulta szopizni a nagyujját, és mind a két kezén szopja felváltva. Azóta eltudja altatni magát, és ha picit megébred, már olyan profin megy neki az ujjszopi, hogy félálomban odatudja venni, szopik rajta 1-2-t, majd alszik tovább.
Angi!
Én úgy tudom, hogy havi 4 "magánszülésük" lehet a szülésznőknek.
Gabi!
Fejsz még? Ha igen, mikor? Éjjel is?
Léna kb. 1,5 hónapja aluszza át az éjszakákat, na de nem mindig. Lehet, hogy nem így van, de én azt figyeltem meg, hogy ha néhány éjjelt átalszik (pl. 10-11-től reggel 6-7-8!-ig), akkor lecsökken a tejmennyiségem, mert nem kelek fel éjjel fejni (sőt 1 hónapos kora óta egyáltalán nem fejek), ilyenkor jönnek azok az éjszakák, amikor 1-2 majd 5-6 tájékában is felkel szopizni. Szerintetek lehet ilyen?
A másik, amin mostanában töröm a fejem, hogy mikor kezdjük el a hozzátáplálást. Tudom a hivatalos álláspontot, hogy 6 hónap, de szerintem ezt ugyanúgy nem szabad napra pontosan betartani, mint a 3 óránkénti szoptatást sem.
Enikő, Tünde!
Le vagyok döbbenve, én még nem is hallottam olyat, hogy megmarad a tejfog.
Enikő!
Összeköltöztök? Hát ez új, mintha a múltkor azt mondtad volna, hogy nem akarsz pasival együtt élni...
Zsófi és Gigi is jól eltüntek, meg még sok mindenki régi. A múlt héten olvasgattam a 2002-es hozzászólásokat, nagyon érdekes volt!
Üdv!
Nóri