Új privát üzeneted érkezett!

Anita! TÉnyleg? MElyik bolt volt a Tiétek? Írhatsz mélt is, kíváncsivá tettélKép. anya@kissvirag.hu
Igen, Ő az 1hónapos unokaöcsém:DDD. MA itt voltak, és figyel, nézelődik, forgatja a fejét, átalussza az éjszakát 2hetes kora ótaKép. Sztem is kimaradt az újszülött kor:D
SZép 7végét!
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Dancsi

Mél ment

Szilvi
szedem
 
 


Angi: Már 2 hetes kora óta átalussza az éjszakát! Bátornál még azt is furcsálom, hogy 6 hetesen már csak hajnalban ébreszt.

Megnéztük a házunkat! Nem azért, hogy én választottam, ki a színeket, de tök jók lettek a szobák. Kép

Gabi3
inecsg
 
 

 
 

Gabi,
De jó nektek, hogy már itt tartotok! Én is úgy költöznék már.
Vendég
 


Gabi! Gratu a házhozKép

Anita! ÖÖÖ, a Nővéremék nem voltak tegnap a CorábanKép. NEm Velük találkoztál, az tuti. NEm kevered vkivel?

.:Angi:.
angiszeged
 
 


PTündi: Nekem is van egy tejfogam ami nem nőtt le. A bal felső 3-as. És tesómnak is ugyanez meg apukámnak is. Szóval igencsak esélyes, hogy a Bogi is örökliKép Nagyon érdekes, hogy neked sok fogad van ami tejfog, ilyenről még nem hallottam! Mert ilyenről ami a mi családunkban van már sokszor, de hogy ilyen sok tejfog legyen még így harmincegynehányKép évesen is.....hát ilyenről még nem!

Gabi3: Milyen színeket választottál?? A vakolás, ha géppel csinálják 1-2 nap alatt elkészül az egész házban, ha ügyes,gyors brigád dologzik. Állatira értek hozzá, a párom ezzel (is) foglalkozikKép! Szóval ki vagyok kupálódva vakolás ügyben.
Nőgyogyilag okés vagyok, a szövettan negatív lett és a cisztáim is elmúltak. Már nem görcsöl a hasam sem, sőt a mensim is rendesen megjön és nem görcsölök. Ilyen még nem voltKép!!

Angi: Olvastalak a Déli apróban, hogy árulsz autósülést. Engem érdekellne amelyik 18 kg-ig jó. Milyen tipusú és mennyibe kerül??? Jöhet priviben is! Köszi

BAnita: Nem is panaszkodom, apuka télleg nagyon jól viselkedikKép! Mitha kicserélték volna. Régen miért nem volt ilyen rendes?? Nem tudom, férfiből van, lehetetlen "elmenni" rajta!

Na puszkaaKép
Enikő és Bogi

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Angi,
Virágnál ki volt a dokid, akire annyit panaszkodtál már? És most? Írhatod mail-ben is.

Köszi:
Dancsi
Vendég
 


Most dr. KEresztúri Attila. És én is Zsókát szeretném fogadni. MAjd jövő héten beszélek is vele.
Volt: prof. R.B. (ha nem tudod így, megírom mélben)

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Sziasztok!

Angi!
Pénteken találkoztam tesódékkal a Cora-ban, nem szombaton. Még köszöntünk is egymásnak. A te szüleidnek van játékboltja a Passage-on, nem? Most direkt megnéztem a profilodban a képet, biztos hogy nem keverlek össze senkivel (a nővéredet sem).

Enikő!
A párod mivel foglalkozik?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita
 
 


Anita írtam mélt!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Anita! De Ők pénteken sem voltak a Corába:D
Mióta Antika megszületett, nem voltak multiba az újszülöttel, biztos nem Őket láttad!!!
De attól még biztos ismerjük egymást, igen volt az emeleten sok évig, és már vagy 4éve a Pasageon van üzlete a szüleimnek. De Te ki vagy? MElyik bolt volt a TIétek? GOndolkodtam egy csomót, de nem ugrik beKép. Én akkor már ott dolgoztam?

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Enikő: A nappali, konyha és az egyik gyszoba napsárga, igen halvány. A másik gyszoba citrom sárga, jó lett volna az is napsárgának,de nem akartam egyformát. A háló barack színű, az is halvány nem túl erős. A dolgozó kékes szürke egy kis zöld beütéssel. A kiszolgáló helyiségek, háztartási, kamra, WC, szélfogó fehér. A külső festést még nem csinálták, de az is sorra fog kerülni. Fogalmam nincs azt hogy fogják csinálni.
Örülök, hogy nőgyogyilag minden oké!

Dancsi: Te még egyben? Kép A ti házatok hogy áll? Ma elkezdték a burkolást, ma reggel vitték el a hideg burkolatok egy részét.

Képzeljétek Bátor kétszer egymás után végig aludta az éjszakát. Vasárnap 6-kor kelt, ma meg 5-kor. El ne kiabáljam, de most is alszik és egyedül szunnyadt el. Igaz az autósülésben.
Flóra meg reggel megszoptatta a Malackáját, meg is büfiztette. Kép Olyan kis okos.


Gabi3
inecsg
 
 


Gabi,
Még itthon vagyok, csütörtökön kell befeküdnöm, legalábbis a múlt héten ezt beszéltük a dokival. Aznapra vagyok kiírva, szóval nem is értem miért kell már aznap befeküdnöm. De már fel is írtak, mert állítólag full-on van az osztály.

Házunkat a héten cserepezik, mi aug. körül költözünk. Jövő héten vakolnak, június közepén jön a burkoló, meg a festő.

Pont ma megyek a bankba hitel folyósítást kérni, mert fogyóban a pénzünk.

Angi,
Zsókának szerintem tényleg szóljál időben, mert azt hiszem meg van határozva, hogy priviben hány szülést vállalhatnak havona. Nem biztos, de mintha valaki mondta volna ezt nekem.
Vendég
 


Tünde!
Van Tomikának cumija?
Léna akkor lett egy igazi jó kisbaba, amikor megtanulta szopizni a nagyujját, és mind a két kezén szopja felváltva. Azóta eltudja altatni magát, és ha picit megébred, már olyan profin megy neki az ujjszopi, hogy félálomban odatudja venni, szopik rajta 1-2-t, majd alszik tovább.

Angi!
Én úgy tudom, hogy havi 4 "magánszülésük" lehet a szülésznőknek.

Gabi!
Fejsz még? Ha igen, mikor? Éjjel is?

Léna kb. 1,5 hónapja aluszza át az éjszakákat, na de nem mindig. Lehet, hogy nem így van, de én azt figyeltem meg, hogy ha néhány éjjelt átalszik (pl. 10-11-től reggel 6-7-8!-ig), akkor lecsökken a tejmennyiségem, mert nem kelek fel éjjel fejni (sőt 1 hónapos kora óta egyáltalán nem fejek), ilyenkor jönnek azok az éjszakák, amikor 1-2 majd 5-6 tájékában is felkel szopizni. Szerintetek lehet ilyen?
A másik, amin mostanában töröm a fejem, hogy mikor kezdjük el a hozzátáplálást. Tudom a hivatalos álláspontot, hogy 6 hónap, de szerintem ezt ugyanúgy nem szabad napra pontosan betartani, mint a 3 óránkénti szoptatást sem.

Enikő, Tünde!
Le vagyok döbbenve, én még nem is hallottam olyat, hogy megmarad a tejfog.

Enikő!
Összeköltöztök? Hát ez új, mintha a múltkor azt mondtad volna, hogy nem akarsz pasival együtt élni... Kép

Zsófi és Gigi is jól eltüntek, meg még sok mindenki régi. A múlt héten olvasgattam a 2002-es hozzászólásokat, nagyon érdekes volt!

Üdv!
Nóri
norcee
 
 


Sziasztok!

Lara, mi is gratulalunk Bercel babahoz! Kép

Emese, nagyon aranyos kisfiad van, es Te is jol neztel ki szules utan! Kép

Gabi, mekkora a hazatok? Emeletes? Az angolt en is kezdem felejteni, csak remelem, hogy midnen visszajon majd.

Tunde, sajnalom a fogaidat! Talalkozunk valamikor a heten?

Mi Debrecenben voltunk a hetvegen, Kristof egesz jol birta a vendegeskedest.
Ma meg megyunk utlevelet csinaltatni, kivancsi vagyok mennyit kell varni.

Agi
agi77
 
 


Nóri: Már nem fejek. Kb. 2-3 hete. Feleslegesnek tartom, meg időm sincs rá, csak akkor fejek, ha érzem kidurran és Bátor éppen az igazak álmát alussza. Egyszerűbb, ha ő maga szippantja ki. Vmelyik nap fejtem egy kicsit lefekvés előtt, de elfelejtettem másnap lefagyasztani, Flóra itta meg. Szerintem előfodulhat, amit írtál az éjszaka átalvása és a tejcsi mennyiségével kapcsolatban. Bátor is hol 3-4 óránkét szopizik, hol óránként. A hozzátáplálás megkezdését azért találták ki 6 hónapos korra, mert a babák emésztő rendszere ekkortájt kezd alkalmassá válni az anyatejen kívül más élelmiszer megemésztésére. Érdemes betartani, de inkább később kezd, mint hogy ez miatt később valami galibát okozon. Ezzel nem azt akartam írni, ha valaki 4 hónaposan elkezdi a krumplit, almát, akkor a gyereke tuti beteg lesz, csak nagyobb esélye van rá, mint egy 6-7 hónapos csak szoptatott csecsemőnek. Rosszul fogalmaztam, nem beteg lesz, csak hajlamosabbáválik az allergiás megbetegedésekre. Bátor is kezdei megtalálni a kezét. Egyre többet mosolyog és felismer! Flóra után én annyira nem örülök az ujjszopásnak, viszont tudom, hogy sokkal jobb, mint a cumi.

Dancsi: A ctg még nem mutat semmi bíztatót?

Ági: A házunk 125 nm, földszintes, nem akartam a gyerekek miatt lépcsőt.

Gabi3
inecsg
 
 


Nóri, Gabi! Úgy emlékszem, néhány éve még 4-6 hónapot mondtak, az utóbbi időben meg már csak a hatot hallom. Ez megváltozott volna, vagy csak kezdik elfelejteni, mit is ajánlottak még egynehány éve? Most őszintén nem tudom, mi ennek az oka.
Szvsz azt gondolom, hogy lehetnek babák, akik esetleg hat hós kor előtt érettekké válnak a hozzátáplálásra, hisz nem egyformán fejlődnek.
Megvannak a jelek, ami mutatja, hogy elérkezett az idő, ezt már korábban tárgyaltuk. Meg jó, ha az anya a megérzésére is hallgat az okos tanácsok mellett.

Lara, nagy gratula ehhez a szép nevű gyermekhez!!!

Mi megvagyunk, Benedek gyors ütemben fejlődik, már kezét fogva jár és okosodik.

Pussz.:Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Gabi,
a múlt heti (betöltött 39 hét) ctg-n a legnagyobb kitérés 20-as volt. Majd szerdán megyek újra.
Vendég
 


Szia Enikő!

Hogy vagy? Örülök, hogy minden jól alakul! Kép

Nóri:

A lányomra gondolsz, Zsuzsófira? Márminthogy eltünt.
Az az igazság, hogy ez a topik átment friss kisbabás topikba, amiben mi már/még nem vagyunk benne, ezért nem is nagyon járunk erre, ha igen, akkor is csak olvasunk.
Zsófi is a 2003 nyárvégi babáknál ír inkább, mert ott mindenkinek kb. annyiidős a gyereke, mint az ő Bencije.

Gabi3: Aranyos lehet Flóra! És szép lehet a házatok! Imádom a napsárgát. Kép

Mesó
meso
 
 


Ja, és most tett fel oda képeket Benciről, ha valaki kiváncsi rá.
Egy képnek a címét beírom ide: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/81054.jpg
Ezen az én Annám is látható! :-)
meso
 
 


NóriKép: Ő ragaszkodik annyira hozzá, én valójában nem is akarom KépKépKép Na, jó, igazából eddig minden pasi idegesített, és ő valamiért nem. Vele egész jól együtt lehet élni. Tök jól alkalmazkodó, velem ellentétbenKép Azért mert fiatalabb tőlem és még alakulgatni fog. Nekünk már van egy rég kialakult életvitelünk, neki könnyebb alkalmazkodni hozzánk, mint nekünk hozzá! Ez IS jó a fiatalabb pasikbanKép Szóval egyelőre úgy van, hogy összeköltözünk, azt hiszem ő az a férfi (eddig az első), akivel úgy érzem, hogy le tudnám élni az életem Kép

Dancsi: kitartás!! Mikor lesz legközelebb frontKép???

Enikő
Meso: Annyi mesélnivalóm van. Amikor találkozunk sosincs időnk dumcsizniKép De azért Zsófi beszámol rólunk ugye?Kép Panka jól van? És a többiek? Puszka nektek!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Gabi, akkor jo nagy lesz a hazatok, jol tettetek, hogy nem lesz lepcso, es igy biztosan tagasabb is lesz.

Megcsinaltattuk az utleveleket, csak 20 percet kellett varnunk. (Az egyetlen szepseghibaja az volt, hogy ott volt a goreny szuleszno is. Persze az 5 kilo vakolat most sem hianyzott rola.)

Sziasztok: Agi
agi77
 
 


Agi ma voltatok útlevelet csináltatni?? Hánykor?? Mi is voltunk apával Kép 10kor értünk oda és 1kor végeztünk!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Eniko, nem a multkor voltatok? Mi csak negyed 2 korul ertunk oda. Ezek szerint pont elkerultuk egymast.

Agi
agi77
 
 


Enikő,
A babát a múlt heti holdfogyatkozás és a hülye időjárás sem csalogatta ki. Szerintem tojik ő a frontokra. De végülis van még 3 napja, csak az mamája irtó türelmetlen. Pedig nem kellene.
Mocorgo1
 


Sziasztok
Megvan az ADSL nálunk.
Sajnos a hétvégénken szomorú dolog történt. Meghalt a nagymamám. Lotti egyetlen dédije, 81 éves volt és nagyon beteg. Lotti meg keresi. Mondtuk neki, hogy elment. Ő meg mondta, hogy haza. Azt hiszem, ha nem lenne Lotti, sokkal nehezebben viselnénk a dolgot, de muszáj előtte erősnek lennünk.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Enikő,

Sorry, az előző hsz, a régi nick-emen ment el,annyira arra vagyok még ráállva. Szóval Mocorgó = Dancsi

A babát a múlt heti holdfogyatkozás és a hülye időjárás sem csalogatta ki. Szerintem tojik ő a frontokra. De végülis van még 3 napja, csak az mamája irtó türelmetlen. Pedig nem kellene.

Dancsi
Vendég
 


Ági: Igen múlt héten Boginak csináltattuk az útlevelet, most apának Kép Akkor ezek szerint mi8nél később mész annál szerencsésebb várakozás szempontjából az okmányiroda!

Dancsi: Tudom, hogy Te vagy a Mocorgó KépKép Nem baj szépen türelmesen kivárja a csemete az idejét. Neked csak kitartónak kell lenni!! Nyugi sok sok türelmet kívánok++++++

Melinda: Őszinte részvétemKép

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Melinda!

Részvétem a Nagymamád miatt! Nekem a Nagypapám ment el, csütörtökön volt a temetése, hát nem volt egy leányálom.

Dancsi
Vendég
 


Lányok, lányok! irtam csüt. max.5 percet kell várni az útlevélnél. Kép

Dancsi,Melinda! részvétem a nagyik miatt!

Nóri! Orsi 9kor alszik el akkor fejek és reggel fél8-8kor kel akkor eszik megint. Utána még muszáj fejnem mert annyire telelesz éjjel, de napközben nem fejek. Én nem vettem észre kevesebb lenne a tejem, ugyanannyit fagyasztok.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Meso és minden "öreg"!
Ne tünjetek el, mert nekünk "friss" babásoknak szükségünk van a tapasztalataitokra!
Igaz, lányok?

Nóri
norcee
 
 


Dancsi, Melinda, oszinte reszvetem! Kép csak hogy csatlakozzak, nekem a Nagymamam halt meg, raadasul ugy, hogy nem is latta Kristofot. Pedig meg lathatta volna. Kép

Nori, en semmi penzert nem hagynam, hogy Toni maradjon itthon Kristoffal. Megszakadna a szivem, ha itthon kellene hagynom.

A szoptatassal kapcsolatban csak annyit, hogy a francia baratnom most irta, hogy beiratta bolcsibe a gyereket, (aki meg meg sem szuletett). Naluk 10 het a szulesi szabadsag, utana vissza kell menni dolgozni. Azt hiszem naluk ritkasag, ha valaki 6 honapig kizarolag szoptat. (Nem kell nekem esni Kép, aki teheti, csak szoptasson!)

Agi
agi77
 
 


Melinda: Részvétem! Kép

Gerika: De honnan tudod, hogy felkészült már az emésztőrendszere? Én biztos kivárom a 6 hónapot sőt ha lehet kicsit tovább is húzom a dolgot. Flórát is 7 hónaposan kezdtem el hozzátáplálni.

Meso: Mekkorák már a kölkök! Attól, hogy nem kicsik a babókák még lehet ide jönni.

Nóri: Azért én, mint régi motoros még itt vagyok!!!

Dancsi: Az egyik rökönunknak már egy hete meg kellett volna szülnie. Neki 40-es értékek körül mozog a ctg és tökre zárt a méhszája. Csak kitartás.

Gabi3
inecsg
 
 


Gabi! És mit csinálsz, ha Bátor már 4-5 hónaposan ' majd ki nézi az ételt a szádból ? Mert ilyen is előfordulhat. Egyébként test és tudat szorosan összekapcsolódik. (Gondoljunk csak pl a képzelt terhességre.) Vagyis, ha már érdeklődik a felnőttek ételei iránt, akkor több mint valószínű az emésztőcsatornája is felkészült a hozzátáplálásra.
De alapvetően döntse el ezt az anya. Ő van a legtöbbet gyermekével, ő szereti valszeg a legjobban, neki van a legnagyobb esélye így a helyes döntésre...Arról nem is beszélve, hogy ez az ő feladata/felelőssége.

Ági! Akkor már értem ,miért olyan népszerű ott a tápszer! Azért sztem egy jóléti államtól elvárhatná az ember, hogy legalább egy évet adjanak az anyukáknak/babáknak. Nem?
Hogy van Kristóf? Nem írsz róla. Mászik, pakol," beszél "? Kép

Dancsi, Melinda, Ági! Részvét a nagyszülők miatt. Kép

Meso! Ágival mi is itt vagyunk, pedig mi is tavaly nyáron szültünk. Zsuzsófi Bencéje és az én Benedekem között csak egy hét különbség van. Gyertek gyakrabban! Kép


Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Erika: Azért én megvárom a 6 hót! Biztos, ami biztos, ha már nem sikerült elkerülni 3 naposan a tápit.

Gabi3
inecsg
 
 


Gabi, te egyszerre vagy öreg és friss babás is! Kép

Erika, Gabi, Ági!
Azért kezdtem el gondolkodni ezen a hozzátápláláson, mert pl. tegnap Léna kivette a kilfit a kezemből (persze nem engedtem neki, hogy benyomja a szájába), meg úgy néz és akkorákat nyel, amikor mi eszünk. Ha odatartjuk neki az almát, akkor meg lelkesen nyalogatja. Szóval az érdeklődés megvan.

Nóri
norcee
 
 


Gabi3! Ne is mond, ettől az automatikus tápszerezéstől mindig kiakadok. Attól félnek vajon, hogy az anyukák éhen halasztják a babájukat??? Szörnyű. Ha látom, hogy éhes, úgyis megkérem őket, hogy adjanak enni vmit, mint ahogy tettem is a második babámnál. Meg gondolom más is ezt tenné, ha szükséges.
Ez is egy hátránya ezeknek a nagyüzemi szüléseknek, mindenki csak rövid távon gondolkodik, nagy a felelősség, az a fontos, addig míg ott vagyunk, nagy baj ne legyen, hogy utána mit össze kínlódik az anyuka az összhang , a természetes rend megzavarása miatt, az már kit érdekel. Meg persze kevesen vannak a színvonalas ellátáshoz, így meg mindenki csak veszít. Fél a szülész, fél az újszülöttgyógyász. Így aztán fél az anyuka is. Baba meg szenved. De ez lehet, már egy másik topik témája lehetne...

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Erika, koszi, jol van Kristof, akkor egy kis helyzetjelentes. Kép Maszik, kapaszkodva felall, 2 foga van, papazik, tapsol, puszit ad, mondja, hogy baba, es apa, illetve tegnaptol halandzsazik, ezt meg nem sikerult megfejtenem. Altalaban szereti az idegeneket, de van, hogy elszegyelli magat. Nagyon anyas, aminek en csak orulok. Meg szopik, legalabb 6x naponta. Eleg jo evo, de vekony alkat.
Amugy ugy gondolom, h. minden baba egy csoda, fantasztikus, hogy a kis magatehetetlen ujszulottbol milyen ertelmes kis emberkek lesznek.

Nori, lehet, hogy Lena felkeszult a hozzataplalasra? Azert meg nyugodtan varhatsz.

Agi
agi77
 
 


Nóri: Szerintem is várj még a hozzátápival! Van bőven tejed más teljesen felesleges még neki. Ráér még a többi kaja. Elég sokáig azon fog élni.

Erika: Tudod a fura, az hogy Flórával megúsztuk a tápit. A klinikai gydoki meg majdnem hogy rábeszélt. Kép Nem akarok rosszat írni róla, mert inkább tovább benntartott minket, minthogy a gykórházban kössünk ki sárgaság miatt. Mert a kórházban simán kiengedik a sárga babákat Van rá jónéhány példa itt a topikban is és az én környezetemben is. Ráadásul simán kiadják a babákat úgy hogy nem tudnak szopizni, vagy nincs elegendő teje az anyukának!
Nem is mérgelem tovább magam....

Gabi3
inecsg
 
 


Nóri:

Szerintem Léna még egy jó darabig mindent, de mindent a szájába fog venni.
Ujság, távirányató, telefon, játék... Mindent ami a keze ill. szája közelébe kerül.
Ezek, nem egyértelmq jelek a hozátáplálást illetQen. Szerintem
Nina
nina74
 
 


Nina!
Tudom, és egyelőre még várok, csak játszom a gondolattal, meg töröm a fejem, hogy mi terem nálunk, mi anyósoméknál, mert majd "bio"-t szeretnék neki adni.

Jaj lányok, ez a 4 hónapos oltás borzalmas... Mind a két lábába, szopni is alig akart...

Nóri
norcee
 
 


Sziasztok

Lara, gratulálok Bercelhez, jó egészséget nektek. Kép

Nóri, akkor felkészülök én is lelkiekben a 4 hós szurira, nálunk két hét múlva esedékes.
Virág is mindent megkóstolna, az újságot nagyon enné, ha a kezéhez tartjuk, megmarkolja, húzná a szájához és tátja nagyra, de csak a keze jut el a célig. Kép

Melinda, sajnálom a nagymamád. Kép

Gigi
gigi1
 
 


Őrületes tempóban halad a beszéddel Lotti. A legújabb szavai: sikerült, posta, üdítő, gratulálok.

Köszönöm a részvétnyilvánításokat. Az is borzasztó a dologban, hogy anyu szülinapján ment el a dédi (anyu édesanyja volt).

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


Sziasztok!

Nóri!
Van Tomikának cumija, de nem használja. A legelején - amikor állandóan szopott - megpróbáltam a szájába tenni, de kiköpte. Nem is bántam, mert nem szívesen adtam neki. A múltkor egyszer véletlenül a szájába vette a hüvelykujját, és elkezdte szopni. Azóta is mindig rágja a kezét, de nem jön rá, hogy ki kellene nyújtani az ujját.

Ági!
Inkább a jövő hétre beszéljünk már meg talit, mert ez a hét elég zsúfolt, minden napra jut valami.

Mesó!
Nagyon édik a gyerekek.

Melinda!
Részvétem!

Gabi3!
Most a klinikán is elég sárgán kiengedik a babákat. Tomikát is 3 hetes korában benn akarták fogni a gyerekkórházban, mert még mindig sárga volt, de én nem hagytam ott, mert nem lehettem volna vele. Teljesen csak 2 hónapos korára múlt el. A szobatársam babája szintén így járt, ők bent is voltak a kórházban. Mondjuk én nagyon örültem, hogy hazaengedtek (így is 7 napig voltunk bent), de utána jól megszenvedtünk az itthoni kékfényezéssel. Ráadásul akkor alig volt baba a klinikán. Na, mindegy, szerencsére túlvagyunk rajta.

Ma du. bementünk Tomikával a munkahelyemre. Begyűjtöttük a dícséreteket. Tomika fölébredt, nagyon vidám volt, mosolygott, mindenki el volt ájulva tőle. (Egyszer már voltunk bent, de akkor rosszul ébredt, és sírt.)
Most a kedvence az ágy fölé fölkötött Pampers-napocska. Azt nézi,hangosan nevet hozzá, csak akkor kiabál, ha nem mozog. Akkor oda kell menni, meglökni a napot, és minden rendben. Mondtam is, hogy szerkeszteni kell egy napocska mozgató szerkentyűt.
Ja, használt vagy használ valaki Avent varázsitatót? Ma nézegettem a Tescoban, és van olyan, ami 3 hónapos kortól már jó. Azért gondoltam, rá, mert jön a nyár, és ha elmegyünk, és Tomika megszomjazik, tudnék vinni forralt vizet. Mert ugye nem mindenütt tudom megszoptatni. Cumisüveget meg nem akarok adni neki. Ha valakinek ven tapasztalata, szívesen venném.

Jó éjszakát!
PTünde
ptünde
 
 


Melinda: Ez a gratulálok nagyon aranyos lehet!

Tünde: Mi használjuk a varázsitatót, de még csak Flóra iszik belőle. Flóra az Avent cumikat is használja/ta. Tudom ajánlani. A varázsitató lehet hogy még korai, de próbáld ki. Az Aventet csak ajánlani tudom. Flóra a varázsitatóból először nem akart inni, de egy idő után rájött a dolog nyitjára. Az itatót jobban meg kell szippantani, mint az avent cumit. A cumis fajtából a variálható lyuknagyságút ajánlom. Nézz körül a www.avent.hu-n.

Gabi3
inecsg
 
 


A varázsitatót Lotti is használja, de egyre többször iszik pohárból.

Gabi3! Ja, és emlegeti, hogy a pici Bátor szopizik, alszik, sír.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29
 
 


SziasztoK!

Nemcsak azért jövök ritkán, mert itt csak kisbabásak vannak, hanem azért is mert úgy érzem nincs értelem. Sose válaszoltok, ha kérdezek akkor se. Akkor meg minek? Javítsatok ki ha tévedek, de így éreztem.

Velünk sok új dolog nincs, Bocika elindult, most már mindig két lábon közlekedik, sokat esikKép

Boci sose használta a varázsitatót, egyszerűen nem jött rá, hogy kell használniKép Viszont mostmár alig-alig használjuk a cumisüveget, inkább pohárból iszik, s ennek én nagyon örülök.

Ja, és már nem védekezünkKép Kíváncsi leszek mikorra jön össze a kistesóKépKépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsófi: Megy a drukk ezerrel kistesó ügyben Kép Hajrá! Kép
Bencinek meg vegyél térdvédőt, popsivédője vanKép Csók a családnak!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Sziasztok!
Melinda, most olvastam végig a topicot a leveled után. Nem is tudtam, hogy meghalt a nagyid! Nagyon nagyon sajnálom. Anyukád anyukája, ugye? Szerintem a nagypapáddal akkor volt a szerelem, hogy miután elment, nagymamid sem találta már a helyét. Őszinte részvétem!.
Annak viszont örülök, hogy a párod rászánta magát az adsl-re, meglátod mennyivel jobb így.

Tündi, írtó édes Tomika, nagyon szép kisfiú és gyönyörű szája van. A papája is nagyon helyes lehet, ha tényleg rá hasonlít.:-)))

Gyerekek, milyen az a varázsitató? Nálunk szelepes csőrös pohár van, ami csak akkor folyik, ha szívja Luca. Elég ritkán van használatban, mert a síma pohárból jobban jön a folyadék és azt jobban szereti.

Volt valaki a Minimax boltban? Elfogadhatók az árai?
B
babamama
 
 


Babamama, szerintem a csoros pohar a varazsitato. Kristof is most tanulta meg hasznalni, de nem szereti.
(Melyik a Minimax?)

Tunde, szerintem meg korai ez Tomikanak, mi avent cumisuveget hasznalunk, abbol is az ujszulotteknek valot, az allithato lukut kikopi a gyerek.
Ok, talalkozzunk a jovo heten. Kép

Agi
agi77
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?