Új privát üzeneted érkezett!

huhh Csajok!

most néztem a naplót!!
teljesen kiborultam!!! nem tudom láttátok-e de jobb,ha nem......

nem tudom megérteni az ilyen nőket

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Sziasztok,

fiacskám épségben hazaért. :lol: :lol: Azóta be sem állt a szája, de nem csoda, olyan "szűkszavú", mint az anyukája. :oops: :oops:
Fényképet sajnos alig csinált, merthogy mindig otthagyta a böröndben a fényképezőt. :roll: :roll:
Eriknek vett egy lovacskát, aminek ha megnyomod az alját akkor összerogyik, én kaptam egy bagoly alakú fűszertartót, magának meg vett egy sakk-készletet, meg egy vastag, faragott ceruzát. Apának nem hozott semmit, mert azt mondta, hogy nem akart hülyeséget venni.

Mesi, én már régóta nem nézem ezeket a műsorokat.

A mi esküvőnk nem volt olyan nagy kb. 50-en voltunk. Sajnos anyósom mostani férjének pont akkor került kórházba az apukája, pont aznap halt meg amikor visszaértünk a nászútról. :cry: Mentünk nagy örömmel hozzájuk és még el sem vitték.
Mint azt már írtam pont ma 21. éve, hogy megismerkedtünk rá 2 évre volt az eljegyzésünk és + 4 évre rá volt az esküvőnk. Természetesen amikor hordtuk szét a meghívókat, vagy csak néztek v. konkrétan rá is kérdeztek, hogy terhes vagyok-e. :roll: :roll: :roll: És a 7. házassági évünkben született meg Ricsike. Úgyhogy mi jól előkészítettük a terepet :lol: :lol: Idén leszünk 15. éves házasok. Jól elszállt az idő.

Na mára elköszönök, még vacsizunk, aztán irány a TV.

Jó éjt Mindenkinek!!!!!
Vendég
 


Tuntun!
Gratula a 21évhez :D

és örülök,h Ricsike rendben hazaért és jól érezte magát :D

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 

 
 

Köszi Mesi, aranyos vagy!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Emma, Árminnak nagyon boldog névnapot!

Bocsi, hogy most másra nem reagálok,de nagyon fáradt vagyok és tegnap éjjel óta fájogatok össze-vissza, majd meglátjuk mi lesz. Megyek is és lefekszem.

Jó éjszakát mindenkinek!
dius02
 
 


Jó reggelt!

Dius-Bencus vigyázz magadra!!!!

Mondom reggel a fiamnak, hogy egy-két képeslapot vehettél volna. A válasz: azt mondta Éva néni, hogy felesleges, amikor ott vannak a fényképek. Ja, ha fényképezett volna, még igaz is lenne. :roll: :roll:
Ricsike visszafelé hányt a buszon. Furcsállottam, mert neki nincs gondja a járműveken, aztán kiderült, hogy a csütörtökön becsomagolt szendvicsből evett :!: :!: Azért ma meg fogom említeni a tanárnőnek, hogy egy 8 éves gyereknek, azért még szólni kell, hogy a kész szendvicsét dobja ki pl. szombat reggel. A külön becsomagolt szalámi is ott volt a táskájába. Így még örülök is, hogy hányt, mert legalább nem lett valami más baja. :? :? Bár szerinte jó volt még az a szendvics, dehát mégis csak vaj volt benne.
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Árminoknak Boldog névnapot!!!
Kép

Tuntun:ma éjjel akkor már nyugodtan aludtál :wink: Hány csokit ettél meg mire haza ért Ricsike?
Én is szét izgultam volna a fejem.

Dius-Barnus:ez a zaba utáni lekisimi furi ismerős :lol:

Dius_kismami:a sógóromnak pénteken hajnalban megszületett a lánya.Drukk neked is,ugye ezek már a jósló fájások.


Rékababa: tényleg őstulok a nagybátyád.Lekisimi!!!!!


Been:Lábméretek vannak nálunk is.Apáé 46-os ,Bernié 34-35,Zsombié 24-25 (a citő fajtájától függ a gyerekek cipő mérete) Nekem van 39-es és 40-es cipőm is.


Ani:szúnyog ,ne is mond :evil: befújtam Zsombi Authen-nel ,a fejét nem mertem ,ne hogy a szemébe dörzsölje.Hát nem össze csípkedték a kis arcát ,még a haja fejbőrét is :evil: :evil: :evil:
Csak az egyik féltekéjén számoltam meg 11 csípést :cry: :cry: :cry:
Én a piros pöttyöket is bekenem calciumuscal.De nagyon jó az Afhter Bait Kids szunyog és rovarcsípés krém is.(remélem jól írtam a nevét) én évek óta az Authen szúnyog üzőt és ezt a csípés enyhítő krémet használom.Ez vált be.
Az OFF-ra csak úgy jöttek a dögök.Mint a méhet a mézre :evil:

Asszem Tesco-ban is lehet kapni nem csak a patikában.

Egyébként most szombaton kellett volna a repülővel lepermetezni ezeket a vérszívó dögöket,mert most kelletek ki és kevés a fecske is.Most megszívják magukat aztán mennek petétrakni,és pont jön az eső párnap múlva.EHHHH :evil: :evil:

Mesi:nekünk is nagy Lagzink volt.Jól is sikerült.
De nem fájdítom a részletekkel Azokat akinek sajnos nem lehetett olyan ez a nap amilyenek megálmodták :cry:
Mi 11 éve vagyunk együtt és most lesz Júnis 24-én a 9-dik Házassági é.f.


Tuntun:Boldog évfordulót.Nagyon szép pár vagytok :roll: ha szabad ilyet mondanom.
Nekünk Zsombi született a 7-dik hf.-kor :wink:

Megyek lányok mert rengeteg ruhát mostam és még kb 4 mosás hátra van :evil: ebben vannak az ágynemük is.Meg kabátok ,megvártam amíg téníyleg jó idő lesz és frankón ,gyorsan megtudnak szárani.
berni611
 
 


Köszi Évi, aranyos vagy.

Én is az Authen-t használom. Egy pár évvel ezelőtt volt Ricsi a Mátrában forgatni és akkor mondta nekik a doki, hogy ezt vegyék, mert ez a legjobb. Akkor még csak a gyógyiban volt kapható, mostmár Tesco, DM-ben is láttam.
Szúnyogcsípés utánra én meg a gyógyszertári cinkes rázókeveréket használom. Nekünk az nagyon bevált. Anyósoméknál rengeteg a szúnyog, volt olyan, hogy Ricsin több mint 50 csípést kentem be vele. Képzeljétek szegény gyereket, alig tudott aludni a viszketés miatt. Ez meg másnapra lehúzza neki.

Mosás nálam is megy, amit Ricsike hazahozott, meg ami még összegyűlt a 2 nap alatt, ha már úgyis kell. Egyébként én csak hétvégén mosok, hétközben nem.

Tegnap este megnyírta Apa a fiúkat nagyon helyesek lettek. :lol: :lol:
Ja és tegnap még volt eseményünk: Erik letesztelte, hogy allergiás-e a darázscsípésre. :( :( A homokozóban fogott egy darazsat és megcsípte az ujjacskáját. Apósomnak van valami medvehagyma növénye és annak a levével pillanatok alatt megnyugtatta a kis kezét.
Minden bogarat összeszed ez a gyerek. :? :?
Vendég
 


Évi, nem ettem csokit, mert csinálom a 90 naposat, így ma lesz a napja az édességnek. Még csüt-n amikor ment Ricsike akkor fagyiztunk együtt. :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Megtudnátok nekem mondani, hogy Szekszárdon hol van a DM?!

Baján átalakítás miatt zárva van júni 10-ig, és pelust ott szoktunk venni!

Előre is köszi!

Majd még jövök!
dius02
 
 


dius van kettő is,egyik a park centerben,ahol a mc.donalds is van. A mekivel majdnem szemben,ahol van a takko is. A másik bennt a központban,ahol van a nagyposta,a piac...
Vendég
 


Hát tényleg fel kell állítani a medencét :lol: :lol: Erik egy szál pelusban volt kint egész nap, még a naptej is előkerült.
Vendég
 


bakker tuntun,itt meg nem lehet kimenni,mert megzabálnak a szúnyogok. Vagy a tűző napon vagy,vagy véged. Állitólag lesz irtás nálunk holnap,már épp ideje. Az unióban állitólag tilos a szúnyogokat irtani :shock:
Persze,tőlünk északabbra alig vannak,hisz hidegebb van. Itt bezzeg :twisted:
Eliza egész nap kiabál:szunog,hess,szunog,mennnyel!!! :lol:
tuntun örülök,hogy Ricsi jól érezte magát.
Na,megyünk,megpróbálom elaltatni Elizát... :roll:
Vendég
 


Nálunk tavaly is irtották, de nem a levegőből, hanem járt utcáról utcára valami kocsi - késő este - és iszonyú büdös füstöt/gázt eresztett. Olyasmi szaga volt mint a záptojásnak. Egyébként igen, permetezni tilos. De azért aki ezt kitalálta, azt beültetném pl. hozzátok egy-két órára a hűvösbe, majd meggondolná.....

Ani, gyertek hozzánk, majd jól elleszünk nálunk. :lol: :lol:
Vendég
 


itt is van légi meg földi irtás is,minden évben,többször is. A nagynéném jár tejér,itt a faluban,és azt mondta,szombaton alig tudták megfejni a teheneket,úgy csapkodták a farkukkal a szúnyogokat. Szegény állatokat halálra csípik. A szomszédban is a kismalacok tiszta pöttyösek a szúnyogcsípésektől...
Mennék én,csak ne lennétek olyan messze...
Vendég
 


Anyósoméknál meg a nyuszikat tizedelték meg. :( :( Most úgy néznek ki a nyúlólak, mint egy szafari sátor, mindenhol szúnyogháló, függöny :lol: :lol:

Nekünk meg megint születtek nyuszik, lesz hús bőven hál istennek. Mi nagyon szeretjük a nyúlhúst és milyen baromi drága egyébként.

Most éppen bontogattam a csekkeket. :twisted: :twisted: Mire befizetek egy adagot itt a következő. Utálom...........

Ani, azt akartam kérdezni, hogy idén tervezitek, hogy feljöttök a Vasúttörténetibe gyereknapra? Ha jól emlékszem tavaly voltatok nem? Mert ha igen, akkor megbeszélhetnék egy talit....
Vendég
 


Mindjárt rakok fel képeket :lol: :lol:
Vendég
 


télapókor voltunk tavaly,gyereknapkor Győrben voltunk. Idén nem készültünk sehova,akkor lesz pünkösd is...de lesz vmi jó a vasúttörténetiben gyereknapkor?Mert akkor megbeszélhetjük... :wink:
Vendég
 


nem is,tavaly gyereknapkor Szegeden voltunk,a Vadasparkban :oops:
Vendég
 


A mamánál:

Kép

Szintén a mamánál a sógorom 3 fiából a 2 kisebb:

Kép

Fetrengek a porban:

Kép

Ma reggeli készülődés:

Kép

Így nézem a Noddy-t:

Kép
Vendég
 


Bocsi :oops: :oops: :oops:. Ja tényleg télapókor voltatok :lol: :lol: Még csak a reklámját hallottam a Minimaxon, de majd megnézem a honlapjukat.
Vendég
 


A fiam szerint nem honlap, hanem holnap :lol: :lol: Végül is annak van értelme.
Vendég
 


Na még egy utolsó kép:

Kép
Vendég
 


Ja tudom még mit akartam írni:

Emma, ne izgulj Ármin miatt, az oviban volt, hogy az óvónő "segített ki", hogy Ricsike mit mondott. :roll: :roll: :roll:

Mesi, meg Neked akartam még mesélni a B. Attiláról, hogy angolul nem dadog :shock: :shock: Tökre meglepődtem rajta.
Vendég
 


Most látom, hogy milyen kupis fürdőszobát raktam fel :oops: :oops: De legalább látjátok, hogy néha én is csinálok valamit. :lol: :lol:
És ha már úgyis nézitek, nézzétek meg a mosógépemet, milyen csini kis "vékonyka", ideális minden fürdőszobába. :lol: :lol:
Vendég
 


Hali!

Tuntun!
nekünk is olyan csini vékony gépünk van,mert csak az fér be :lol:
hogy derült ki,hogy angolul nem dadog ? :shock:

nagyon helyesek a fiaid,kinézem vmelyiket Larának vagy Ani Kristófját? :P

mi tavaly gyereknapon nem voltunk messze,mert nem akartuk tömegbe vinni, de idén megyünk,csak nem tömegbe,hanem haza-vidékre :) már nagyon várom,február óta nem voltam otthon a vizsgák miatt :?

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Helló Mesi,

tavaly Ausztriában forgattak a férjemék és az Attila is volt kint náluk. Bár németül nem tudnak, de a németeknél mindenki értett angolul, na és így derült ki. Egyébként nagyon jól beszéli az angolt.

Hát én azt mondanám, hogy Erik Larának való :lol: :lol: :lol: Kristóf mégiscsak idősebb. :lol: :lol: Kristófot hagyjuk meg Hannának nem?
Ricsikét meg összehozzuk vagy Josi Noémijével, vagy Évi Bernijével. :lol: :lol:

Én imádom a gépemet, már ecseteltem a lányoknak, hogy a legjobb tulajdonsága, hogy be lehet előre programozni. :lol: :lol:
Vendég
 


Mára elköszönök, legyetek jók (azért ne nagyon)


Mindenkinek kellemes estét!!!!
Vendég
 


OK Tuntun,megegyeztünk :D :wink:

kerítőnők leszünk? :P

Egyébként tetszik a fürdőszobád,szépek a színek :)

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


Köszi Mesi, a férjemet dicsérd Ő választotta :lol: :lol:
Vendég
 


sziasztok

Ma aztán mindenki jól eltűnt...
Képzeljétek,kevesebb lett a nyunyog,pedig csak ma lesz irtás.
Reggel Elizával elmentünk fodrászkodni,én vágattam kicsit belőle. Eliza nagyon ügyi volt,nézegette a mesekönyveket,amiket vittem neki,meg beszélgetett a nénikkel...
Délután meg bőrgyógyászhoz megyünk,sokszor viszket a bőre,meg száraz,piros foltjai vannak,inkább megmutatom. Messze nem kell mennünk,mert a szomszéd utcában van a doktornéninek magánrendelése :D
Mesi,hol van az a haza???
Vendég
 


hú,lányok,úgy felhúztam magam...már idejönnek,becsengetnek,hogy adakozz egy kisgyerek utókezeléséhez,és ha nem adsz,rohadt szarul érzed magad...úgy nézett rám a hapsi,mert nem adtam,hogy huh...Elég sokat adakoztam az elmúlt pár évben,minden területen...nagyon nem szeretem az ilyent. És még meg is mutatja a kisgyerek képét,hogy az ember még szarabbul érezze magát. Adjanak csekket,ahol lehet pénzt befizetni,de én nem adok senkinek személyesen,ha bunkónak hisznek,akkor sem. Komolyan mondom,már utálok ajtót nyitni. Na,most jól kidühöngtem magam,ne haragudjatok...
Vendég
 


Szia Ani,

elhiszem, már csak ez hiányzik, hogy ilyenekkel "házaljanak". Nálunk a Jehova tanúi a rendszeres becsengetők. :twisted:

Nekem meg az adománykérő csekkeket küldik, de szinte hetente. Az OMSZ-től pl. múlt héten 2X kaptam, meg valami természetvédő egyesülettől is :evil: Régebben azért 2X évente befizettem csekken 2.000,- Ft-ot, de egy pár hónappal ezelőtt olvastam, hogy azok a pénzek nem is jutnak el az alapítványokhoz. Felsorolták, hogy melyik cégek az érintettek természetesen benne volt az is, aminek én fizettem.

Úgyhogy én már nem fizetek senkinek!
Vendég
 


Vagyok ám, nem menekültök meg tőlem :P

Emma! Árminnak kicsit megkésve nagyon boldog névnapot!!!!

Cseriani! Az ilyen kéregetőket én is utálom! Szekszárdon az Erste bank előtt szoktak állni, és azok annyira pofátlanul szemtelenek, hogy borzalom. Már múltkor megfogadtam, hogy legközelebb azt mondom nekik, hogy feljelentem őket zaklatásért, mert ez már kimeríti simán a zaklatás tényét.
Na én meg ma a bölcsiben akadtam ki de rendesen. Bár nem szóltam semmit, mert csúnyát mondtam volna, majd holnap, addigra ülepszik a dolog. Képzeljétek, ki kellett tölteni beíratkozáskor egy papírt, hogy allergiás-e a gyerek valamire. Beírtam, hogy a tejérzékenység vizsgálat folyamatban van, következő mondatom, hogy "Joghurtot ehet a gyerek." Erre tegnap túrógombóc... Szóltam szépen, hogy túrót egyáltalán ne, mert az a legrosszabb, attól olyan hasmenése volt, hogy sebes lett a feneke Dominak. Oké, megértették. Ma megyek érte, túrórudit eszik az én fiam :evil: :evil: Nem kértem neki tejmentes étrendet, mert a vezető szerint nagyon nem jó, és megbeszéltük, hogy ha olyan kaja van, nem kap belőle a gyerek. Hát k...a jó, erre a lehető legrosszabbat, túrórudit etetnek vele! Ezek után fogom neki kérni a tejmentes étrendet. Annyira nem lehet rossz, meg aztán itthon továbbra is az én főztömet eszi.
Még mindig olyan ideges vagyok ezért....

Megyek megebédelek, kávézok, meg csinálom a dolgom... a szokásos... :wink: Domi elaludt az autóban hazafelé. Ja most én vagyok ám az "úr", megkaptam az autót. Mondtam apánknak, hogy azért az nem fog ám menni, hogy reggel "szétszórom" a gyerekeket, ráadásul jó távol egymástól, meg még én is menjek dolgozni, aztán Domiért és mindezt busszal meg gyalogosan, kb a 6.50-es busszal el kéne indulnunk, hogy még beérjek dolgozni is. Ő meg ugye egyedül az autóval. Erre megkaptam, a héten már autózunk. Bár reggelente nem szeretek, mert ami forgalom van a központban, az borzalom :evil: Tegnap már megfogadtam, hogy kikerülöm a központot nem arra megyek, hanem "kertek alatt", de olyan lüke vagyok, hogy ma megint arra indultam el, nem akartam már visszafordulni, mire rájöttem... :oops:
Na megyek tényleg enni

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Jó étvágyat ill egészségedre az ebédet Dadomi! :lol: :lol:

Úgy látszik ez ma a kiakadások napja. A szomszédom meséli, hogy az picikémmel egyidős kisfiút felvették szeptembertől a bölcsödébe, kérdezem megy az anyja dolgozni? Azt mondja dehogy megy :twisted: :twisted: Én meg csak néztem nagy bambán, mert nekünk munkáltatói igazolást kellett vinnünk, csak úgy vették fel a gyereket. Bár még nem hívtam őket, de ezer %, hogy nincs hely a bölcsibe, mert 25.000 városra van 20 férőhely. Néztem a környéken magánbölcsit, kapaszkodjatok meg 63.000 Ft/hó és ebben nagylelkűen benne van a pelenka. Szóval azért mehetnék vissza dolgozni, hogy kifizessem a bölcsit, a kajámat, meg a benzint. Jó mi? A szomszédasszonyom meg itthon mereszti és reggelente elpaterolja a gyerekeit.
Sajnos változott nálunk itthon a helyzet, így mindenképp kell bölcsödét keresnem :( :(
Vendég
 


Tuntun! Hozd ide Szekszárdra Eriket, itt 26-30 ezer között van egy hónapra a bölcsi a maszek helyeken :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


hááát,dadomi,hallod. Sztem írj egy papírt,hogy mit ehet,mit nem...bár,akkor is előfordulhat ilyen :(
Szerencsére nálunk nagyon odafigyelnek a konyhások is,meg az óvónénik is,ha egy gyerek vmit nem ehet. Meg remélem a bölcsivel-családi napközivel-sem lesz gond,és Eliza tényleg mehet szeptembertől. Nálam fordított a helyzet,helyem még nincs,de ha nem mehetne Eliza bölcsibe,nem is kereshetnék magamnak. tuntun ha publikus,mi váltzott,hogy muszáj Eriknek bölcsibe menni??
Hallod,annyira édesek a képeken. Kupi a fürdőben??Ne is mondd. Dehát mit csinálsz te otthon egész nap???Nem igaz,hogy nincs időd elpakolni,irgum-burgum :P :lol: :lol: :lol:
dadomi ugye ettél?Egyél,téged úgyis mindig féltelek,mikor kicsit jobban fúj a szél,nehogy elfújjon :P Apának szerezz egy bicajt,és add be neki,hogy milyen csodás vádlija lesz a tekeréstől :wink:
Vendég
 


tuntun,nálunk csak 15000/hó,de a pelust neked kell vigyed,meg a szappant,wc papírt,szalvétát is.
Tényleg,múltnap hallottam a híradóban,hogy hogy fel voltak háborodva anyukák,hogy az oviban kértek tisztasági csomagot,és nehogymá,stb...nálunk 1 évben 2x kell vinni klotyópapírt,zsepit,szalvétát,szappant.
Vendég
 


Na jó az Ricsike hazahozott mosnivalója volt :lol: :lol: Egyébként ma is egész nap pakolok. :? :? Tegnap összepakoltam Erik téli cuccait és felhoztam a nyáriakat. Sajnos neki még nincs külön szekrénye, hanem csak egy komódja és abba csak így váltogatva férnek el a cuccok.

Figyelj Ani, apósom úgy sem olvassa :lol: :lol: Sajnos mostanában túl sokat néz a pohár fenekére. Engem igazából nem zavart, addig amíg már nem tudja magát türtőztetni akkor sem amikor a gyerek rá van bízva. Nem mondom, hogy tajt részegre issza magát, de ....... Szóval ezért kell bölcsődét keresnem.

Egyébként hívtam most az itteni bölcsit és mondja a nő, hogy a betelt 20 helyre 90 valahány jelentkező van várólistán. Kérdeztem tőle, hogy nem tud-e a környéken valami olcsóbb magánbölcsit, mondja hogy nem, de késő ősszel hívjam fel őket, hátha be tudnák a gyereket "nyomni" a minicsoportba. De nem Ő mondta :lol: :lol: Úgyhogy azért nézelődők körbe és ezt a vonalat is észben tartom.
Hátha szerencsénk lesz.
Vendég
 


Ani 15.000,- ki is fizetnék, de több mint 60.000,- :!: :!: Nálunk is mindig kellett vinni, sőt az iskolába is kell papírzsepit, kéztörlőt, szalvétát. Viszont mondja a gyerek, hogy nincs szappan a WC-ben. De nem elfogy, hanem alapból nincs.
Vendég
 


Ani! Hát azért annyira nem kell félteni, nem fog elfújni a szél :P Egyébként ettem! :D A hasam nem igazán akar szép lapos lenni :lol: A fiúkra fogom mindig, hogy ők nyújtották ki :wink: Domin meg gondolkodom, hogy átviszem a városi bölcsi játszócsoportjába, pénzben ugyanannyi, de onnan van esélye bejutni a nem fizetősbe (ezt most mondta az ottani vezető - időben...), és ott főzik a tejmentes kajákat, szóval ott talán odafigyelnek ilyenre. Azért nem mindegy, a gyerekem egészségével nem akarok játszani.
Tuntun! Nem is kupis a fürdőd. A mienkben most bent van a gyerekek lebontott parkolóháza (már nem játszottak vele, most egy időre eltüntetem, aztán majd megint újdonság lesz), mert még lusta voltam levinni a tárolóba. Csak a fél fürdőt foglalja el :oops: Szennyes ruha meg... most éppen befér a szennyestartóba, de amikor igazán összejön a mosnivaló... na hagyjuk, igaz Cseriani? :wink: Egyébként meg ha nem lennél ilyen babanetfüggő.... :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Most éppen inkább kávéfüggő lennék, de vízkőtleníti magát az a fránya. Na megyek is megnézem, hátha végzett már magával :lol: :lol:

Egyébként nekem mindenre van időm, amire akarom, csak sok mindenre nem akarom, hogy legyen. :P :P :P
Vendég
 


Utolsó kotyogás, aztán Rátok sem nézek estig.

Nekem nincs szennyestartóm, mióta felújítottuk a fürdőt, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem fér be. :lol: :lol: A paraván és a radiátor között van kb. 50 cm hely, odatettem be a gyerekek fürdőjátékait és a szennyest, mégpedig nagy szemeteszsákba :oops: :oops: A 120 l-es zsák pont hétvégre telik meg. :lol: :lol: Ez nem is látszik és helyet sem foglal külön.

Na puszi Mindenkinek, megyek vasalni és befejezem a pakolást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.13 11:42-kor.
Vendég
 


Árminoknak utólag boldog névnapot, Tuntunéknak boldog évfordulót!!

Dius, Árminod nem indult még el kifelé? ;-)

Barnusnak tegnapra boldog hófordulót!!

Bocsi, de most csak ennyi, csak elolvastalak Titeket, amig alszik a kiscsaládom, mert különben sosem tudom majd pótolni :oops: Egyébként mi jól érezzük magunkat, sokat sétálunk, pancsolunk, most már alszunk is szerencsére, de az első 2 éjszaka nem telt túl jól :wink:

yuyu79
 
 


Julcsi,

Szia, de jó, hogy benéztél!!!! Érezzétek továbbra is nagyon jól magatokat. Majd ha hazajössz várjuk a beszámolót meg a képeket.

Enikőnek boldog hófordulót!!!

Kép
Vendég
 


Julcsi, csak most olvastalak pontosabban :oops: :oops: Köszönjük!!!
Vendég
 


Dadomi sajnálom, hogy ilyenek a bölcsiben.
Tuntun nálunk csak 5500 Ft a bölcsi, igaz a pelust, törlőkendőt vinni kell. És minden hónapban egy 100-as papírzsepit, 2 db wc papírt, és egy csomag szalvétát. De viszont nagyon jól bánnak a gyerekekkel. Odafigyelnek az étkezéseikre és az allergiákra is.
A szomszéd anyukának biztos kell otthon a pihenés azért vették be a bölcsibe gyerkőcét. Szegény, biztos sok a dolga. :twisted: Különben nekem is kellett vinnem az igazolást, hogy dolgozom, különben nem vették volna be.
Sajnálom, hogy apósod elkezdett inni, tudom, hogy milyen. Sajna.

Esküvő: mi 9 éves házasok leszünk most a nyáron. Majd megmutatom, hogy milyenek is voltunk még jóval fiatalabban. Még az az igazi vidéki lagzink volt, olyan 100 fős vendégséggel, menyasszony szöktetéssel, menyecske tánccal. Párom mamája sárközi népviseletes ruhákat varr és a menyecsketáncra azt vettem fel.
Vendég
 


Sziasztok!

Alig győzők olvasni,annyira beindultatok :)

A bölcsi nekem is fejtörést okoz,de majd beiratom itt vhova... már kellett volna,de mindig elnapolom vmi miatt....

Ani!
haza=szabolcs megye,pontosabban Ajak nevű település,ami Nyíregyháza és Záhony között helyezkedik el :D

De ma derült ki,hogy mégsem tudunk hazamenni,mert a férjem főnöke keresztühúzta a számításainkat..huuhhh nagyon elszállt tőle az agyam!! lesz július,mire haza tudunk menni...

A "kéregetőket" én sem szeretem! Ide is be szoktak csengetni,csak tudnám ki engedi be őket...

Dadomi!
tök jó hogy "figyelnek" a bölcsiben arra amit mondasz...kész....

Rákababa!
várjuk azt a képet :lol:

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi
 
 


nna,Eliza kisasszonynak atópiás dermatitisze van. Semmi csoki és kakaó. A csokival nem is lesz gond,a kakaót meg megpróbálom kiváltani a macikv-val,azt ajánlotta. Kaptunk ilyen krémet,meg olyan krémet,kezdésnek,meg fürdetőt,aztán,majd ha javul a helyzet,akkor már nem muszáj ezeket a gyógyszertári kutyulékokat használni,lehet mást is. Na,azért nem vészes a helyzet,nem olyan az egész teste,csak a combija,meg a karhajlata,szerencsére. 99%,hogy kinövi,de ez öröklött hajlam,és mivel én vagyok ilyen nyavajás,mindig van vmi bőrbajom,tuti,hogy szegénykém tőlem örökölte.

Mesi nagyon sajnálom,hogy nem tudtok hazamenni. De minél később,annál jobb,nem??? :roll:

tényleg csajok,tegyünk már fel esküvői képeket,kiváncsi vagyok mindenkire :P
Vendég
 


Sziasztok!

Gyors helyezet jelentés.
Ma az Ezer volt a fül-orr -gégén,még nem az igazai a füle,de nem kell visszamenni ,csak akkor ,ha panasz van.
Elek dokinak van magánrendelése Szek.-on szerda délután a Holub U.-ban.

Ani:én még mindíg gyógyszertáti kutyulékot használok ,nem is merek mást.Zsombi is ekcémás csak nem tudni mitől, Március-ban kezdődik és kb Júniusra elmúlik teljesen.
Ha nagyon bevörösödik akkor gyószertálilag higítot Elocomos krémmel kell beknem napi 1-szer.Napközben körömvirág és gyógyszertári testáplóval kell kenegetnem.
Most egész jól néz ki a bőre.

Szegény Eliza :cry: ,viszket is neki,remélem gyorsan elmúlik és tényleg kinővi!!!!

Tuntun:Pesten,mindíg katasztrófális a bölcsi és ovi :cry: :cry: :cry:

Dadomi:Berni az "Én ovim"-ba járt másfél évet.Na a környékére sem akar menni.


Esküvői kép van rólunk az iwiw-en :wink:

Na puszi megyünk Kép
:wink: :wink: :wink:
berni611
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?