Vagyok ám, nem menekültök meg tőlem
Emma! Árminnak kicsit megkésve nagyon boldog névnapot!!!!
Cseriani! Az ilyen kéregetőket én is utálom! Szekszárdon az Erste bank előtt szoktak állni, és azok annyira pofátlanul szemtelenek, hogy borzalom. Már múltkor megfogadtam, hogy legközelebb azt mondom nekik, hogy feljelentem őket zaklatásért, mert ez már kimeríti simán a zaklatás tényét.
Na én meg ma a bölcsiben akadtam ki de rendesen. Bár nem szóltam semmit, mert csúnyát mondtam volna, majd holnap, addigra ülepszik a dolog. Képzeljétek, ki kellett tölteni beíratkozáskor egy papírt, hogy allergiás-e a gyerek valamire. Beírtam, hogy a tejérzékenység vizsgálat folyamatban van, következő mondatom, hogy "Joghurtot ehet a gyerek." Erre tegnap túrógombóc... Szóltam szépen, hogy túrót egyáltalán ne, mert az a legrosszabb, attól olyan hasmenése volt, hogy sebes lett a feneke Dominak. Oké, megértették. Ma megyek érte, túrórudit eszik az én fiam
Nem kértem neki tejmentes étrendet, mert a vezető szerint nagyon nem jó, és megbeszéltük, hogy ha olyan kaja van, nem kap belőle a gyerek. Hát k...a jó, erre a lehető legrosszabbat, túrórudit etetnek vele! Ezek után fogom neki kérni a tejmentes étrendet. Annyira nem lehet rossz, meg aztán itthon továbbra is az én főztömet eszi.
Még mindig olyan ideges vagyok ezért....
Megyek megebédelek, kávézok, meg csinálom a dolgom... a szokásos...
Domi elaludt az autóban hazafelé. Ja most én vagyok ám az "úr", megkaptam az autót. Mondtam apánknak, hogy azért az nem fog ám menni, hogy reggel "szétszórom" a gyerekeket, ráadásul jó távol egymástól, meg még én is menjek dolgozni, aztán Domiért és mindezt busszal meg gyalogosan, kb a 6.50-es busszal el kéne indulnunk, hogy még beérjek dolgozni is. Ő meg ugye egyedül az autóval. Erre megkaptam, a héten már autózunk. Bár reggelente nem szeretek, mert ami forgalom van a központban, az borzalom
Tegnap már megfogadtam, hogy kikerülöm a központot nem arra megyek, hanem "kertek alatt", de olyan lüke vagyok, hogy ma megint arra indultam el, nem akartam már visszafordulni, mire rájöttem...
Na megyek tényleg enni