Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Hát igen egész nap mászkálunk,illetve futok Dini után mert iszonyú gyorsan teker és fut.Izomláz garantálva.Én sem tudtam,hogy lesznek ott sorházak.Szerintem a strand miatt is meg egyébként is nagyon zsúfolt lesz a környék.Egyébként én szeretem Zugló azt a részét bár nekem az az ideális ha minél közelebb vagyok a metróhoz.Mi nem voltunk még a füredi játszón.tegnap itt voltunk a Kőszeg utcában egy kis játszón de kiakadtam az egyik anyukára(gyakorlatilag rászólt Dinire hogy most azonnal adja vissza a lapátot és különben is ne vegyen el semmit),ezek után a gyerek irigységétől már nem is voltam meglepve.A vezér útin is sokan szoktak lenni de még ilyen magatartással szerencsére ott nem találkoztam.
Dini alvása úgy rendeződött,hogy később fekszik és csak úgy alszik el ha odabújok hozzá.Aztán ha felkel(általában hajnalban)akkor most már sírás nélkül átjön és bebújik hozzán így alszunk tovább.Szóval ez van.Anyuéknál egy ágyban aludtun így nem volt gond.Szerencsére el tudjuk hozni anyuéktól azt az ágyat így egyenlőre nem veszünk de azért elnézünk az ikeába mert úgy is kell más is és akkor megnézem azt az ágyat is.Köszi,hogy szóltál!
Nem tudom,hogy mondtam e már de a mi házunkban van még egy eladó lakás ha vkit érdekel.Tetőtéri több mint 100nm és van hozzá egy 40nm-es terasz és garázs is.Az ára 30millió körül van.
Mára búcsuzom,mindenkinek puszi és jó költözködést,játszózást!
nyetus76
 
 


Sziasztok kedves régiek és újak!
Nem túntem el, csak a legutóbbi üzenetem időszaka körül vírustámadás érte a gépünket és apánk megkért, hogy egy kicsit jööjjek le, mert neki munkaeszköze eme szerkezet. Megpróbáltunk egy másikat beüzemelni, de nem ment. Remélem most nem leszünk fertőzőttek.
Örömmel tapasztalom, hogy gyarapodtunk a topicon,kedves Jimma, Barbara és Brigitta üdvözöllek Bennteket.
Jimma!Zsuzsa doktor nénit mi is tudjuk ajánlani, nálunk szinte életet mentett. Amikor a nagyobbik lányt haza hoztuk a kórházból 1 hetesen akkor elkezdte, hogy nem szopott, nem pisilt, nem lehetett felkelteni, ezért elvittük az ügyeletre és éppen Ő volt benn. Pontosan elmondta, hogy mit csináljunk és bár nem ő lett az orvosunk azért egy ideig még figyelemmel kísért minket.

Klára! Jövő héten szerintem tudunk találkozni, mert Judit erdei táborban lesz és egész héten nem kell érte menni, ezért tudnánk alkalmazkodni hozzátok és a latin könyvhöz. A Pennynél levő játszót nem ismerem, de majd felderítem.Örülök, hogy Janka is egyre ügyesebb és kezd már csacsogni.

Nyetus!Ancsa hasonlóan működik alvás tére. Elalszik az ágyában, valamikor felébred éjjel, vagy sem, akkor áttesszük hozzánk, rögtön elalszik, de én igyekszem reggelre visszazsuppolni,nem akarom, hogy a mi ágyunkban ébredjen. Időnként bonyolítja a helyzetet, hogy Jucus is megjelenik, tehát kicsit tömegszállás van. Persze mindig azt halljuk, hogy ez helytele, de olyan jó érzés amikor ott szuszognak és ez egyszer úgyis el fog múlni.
Egyre jobban lehet Ancsával beszélgetni, persze még sok mindent hibásan ejt, de most már mindent kommentál magyaráz, lehet, hogy a gyerekek még jobban érthetőek egymás számára.
A KŐszeg utcai játszón is megfordulunk, de csak ritkán, inkább télen ha van hó.
A motorozásnál pedig szaladok Ancsa után, de nagyon rendes mert a kereszteződésekben megáll.Szerintem jövő héten veletek is tudunk találkozni, a csütörtök kivételével szinte minden időpont jó.

Moku! Örülök, hogy tetszettek a lányok és visszatértél. Az utcánkban van egy család akinek Sal dr. az orvosuk, ők elégedettek vele, bár nem mindig találta el a megfelelő homeopátiás készítményt.

Betegek is voltunk, de arról majd legközelebb, addig is igyekszem még egyszer az üzeneteiteket elolvasni. Holnap Anyák napi ünnepség lesz Jucuséknál.
Sziasztok, puszi!Eszter
szti
 
 


Sziasztok! Elutazunk a hétvégére, de még írok gyorsan egyet. Eszter, jó, hogy megint itt vagy! Oké, akkor a jövő héten valamelyik délután viszem a könyvet. Maradjunk a Vezér útinál? Igazából a kicsiknek sajnos még mindig az a legjobb, mert csak ott van igazán kis csúszda. Meg talán a Kassai téren, de az messze van. Tegnap voltunk a Füredin, de nem tetszett az, hogy sok (nagy)szülő ott dohányzott. Mondjuk ez a Vezéren is előfordul. (Barbara, a Vezér úti egyébként a Gödöllői utcánál van.)
Együttalvásról senkit nem akarok győzködni, csak megnyugtatásul annyit, hogy bár mindig azzal fenyegetnek, hogy akkor sose kerül majd ki a baba a saját ágyába, Gellért 2,5 évesen gond nélkül elfogadta a saját ágyát, pedig előtte csakis velem aludt, délután is. Janka is velem alszik egyelőre, igazából meg is nyugtat, ha hallom a szuszogását. Kép
Nyetus, írj valamit a tetőtéri lakásról! Még senki nem lakott benne? Mert akkor a szocpol miatt érdekelne. Hányadik emelet a tetőtér nálatok? Hány szoba van? A szomszédok mennyire viselik el a gyerekeket? (Itt nálunk nem igazán lelkesednek értük sajna Kép)
Barbara, veletek mi újság? Megszoktátok már a környéket?
Puszi mindenkinek, megyek csomagolni, K.
klara
 
 

 
 

Sziasztok,
én sem leszek hétvégén így mindenkinek boldog anyáknapját előre is!
Klára,a tetőtérinél nincs közvelen szomszédod csak szemben van egy kis lakás.Szocpol mehet mert új és még be sincs fejezve,vagyis a burkoló anyagokat még lehet választani.A negyedik a tetőtér(lift van).A szomszédok jó fejek,többnyire fiatalok és úgy vettem észre szeretik a gyerekeket.Rajtunk kívül egy 8 hónapos baba lakik itt de ők is akarnak kis játszót létesíteni a kertbe(feltéve ha kész lesz mert még nincs fű)és szerintem nem kifogásolják a többiek ha leteszünk egy hintát vagy egy homokozót.
Dini továbbra is csak a szavak elejét mondogatja és persze zagyvál.Ha van vmi ötletetek,hogy lehet ezt a beszédet fejleszteni írjátok meg,szívesen vennék egy két jó tanácsot(ha tudtok ilyet).
ciao mindenkinek
nyetus76
 
 


Sziasztok!
csak gyorsan irok es fokent Klaranak: Talatam uj cimet, ime:Herminamező, 100 m2, 32 mFt,
06 30 2306442, 2,5 szoba+hall. 2 erkely+garazs. Polgari lakas. Hat nem olcso, de legalabb nagy es van garazs is.
Udv mindenkinek, rohanok egy csatlakozasi unnepsegre. Hetfotol dolgozom 6 oraban. Majd elmeselem, h milyen, ha erdekel titeket.
Bocs, majd meg jelentkezem. Jo hetveget mindenkinek!!!
Moku
moku
 
 


Sziasztok!

Én is zuglói vagyok és szoktalak benneteket olvasgatni. Remélem nem baj Kép.
Barbarától szeretnék kérdezni valamit:
A Pascal melletti sorházak minket is nagyon érdekelnének. Tudsz valami konkrétumot erről? Én úgy tudtam oda csak társasházakat építenek. Különben ez a weboldaluk: (ha te is erre gondoltál) www.paskal-park.hu
Előre is köszi az infót!

Üdv: Vica
vica
 
 


Sziasztok!

Nyetus!!! Leírod, hol lehet érdeklődni a lakás után, köszi! És melyik utca ez?

Vica!
Én mindenkitől azt hallom, hogy egyenlőre még nincs tervbe, de ez általában-sok példa volt már rá- igény szerint is szokott működni. Tehát, jelezni kell az ottani beruházó cég felé, hogy lenne igény sorházra is, és meg kell beszélni a részleteket!

Klára!

A környéket szokjuk... én most dolgozom, pénetek megyünk a játszóra délután.... a szomszédaink jó fejek... végre :-)

most mennem is kell, vár a munka... szép napot!
Barbara
jimma
 
 


Sziasztok,
Akkor gyorsan még a lakásról.Ha jól emléxem 3kisebb szoba van és egy nagyobb nappali,fürdő,előszoba,konyha,étkező és persze a nagy terasz.Mindez a tihamér u-ban az örstől egy megálló a nagy lajos k.úti otp mögötti utca.
Találtam egy számot ami az építésvezetőé de majd ő megadja az illetékes számát ha kell.
Fekete Zoltán 0630 6253121
Elég sokan nézték mostanában így remélem még aktuális ,ja és nyugodtan hivatkozzatok rám mert ismer(szabados ágnes).
Sok szerencsét,
ciao
nyetus76
 
 


Sziasztok!
Nyetus, köszi a számot, felhívtam, de sajna már nem aktuális. Kép Pedig egészen beleéltem magam, hogy szomszédok leszünk.
Ha délután szép idő lesz, jöttök a Vezér útira? És Eszterék?
Tegnap a Kassai téri játszón voltunk, szvsz az a legjobb, csak kicsit messze van.
Pusz, K.
klara
 
 


Sziasztok!

Akkor én már meg sem próbálom... :-(


Lányok!

Segítség kéne, igen nagy bajban vagyok... Zsófi kislányom kezelhetetlenné vált... állandóan hisztizik, ha valami nem úgy történik, ahogy Ő akarja... ez első hallásra talán a dackorszak? Korainak tartom... Már komolyan azt fontolgatom, hogy orvoshoz viszem... pl.: konyhaszekrény kipakolást nem engedem, földhöz csapja magát, és hisztizik. pl.2: Beledugdos mindenfélét mindenhova (dvd, video stb.) nem engedem, rászólok hiszti, földhözcsapás. És ez már nem is csak hiszit, ordítás!!!
Valakinél volt már ilyen? Már nem tudom, hogy hogyan kezeljem, hogy szótfogadjon... csapjak a fenekére? De akkor is ordítás lesz a vége szerintem... Jajj, remélem, nem néztek hülyének... de ez most tényleg nagy gond nálunk.

Köszi, ha valaki tud nyilatkozni...

Sziasztok
Barbara
jimma
 
 


Hali!
Barbara, Gellért fiamnál is igen hamar beindult a dackorszak. Már tök jól beszélt másfél évesen, és épp valakinek panaszkodtam erről. Mire belekotyogott: "nem dackorszak". Kép
Hát, próbálj kiküszöbölni mindent, amit lehet (konfliktuskerülés): konyhaszekrény ajtajaira gyerekzár, egyet hagyjál meg neki pakolászásra, ott ne legyen semmi törékeny vagy veszélyes. Más kérdés, hogy aztán győzzed visszapakolni a műanyag edénykéket. De ez a legkevesebb. Vagy: ha a szemetesbe turkál, tedd ki a szemetest az erkélyre. DVD, video fel magasra vagy be valami szekrénybe. Dehogy nézlek hülyének. Szvsz úgy kéne, hogy csak a legszükségesebbeket nem engedni, azt viszont sose. Pl sütő gombját nem tekergetheti. Ilyenért asszem rácsaptam a fiam kezére anno. De erre nem biztatlak. Nem az a baja Zsófinak, hogy sokszor vigyáz rá más? És így akarja a figyelmedet magára irányítani teljes mértékben, amikor együtt vagytok. Na nem okoskodom itt, csak ez is egy gondolat.
Móku, köszi szépen, hogy figyeled a hirdetéseket! Ez az utóbbi meg túl drága nekünk, főleg szocpol nélkül. Ekkora kölcsönt nem mernék felvenni. Végül hová mentél dolgozni? Milyen? Baba kivel van addig?
Barbara, ti még csak egy hete költöztetek, és máris új lakást keresel? Kép Te is vándormadár-típus vagy? Kép
Kép K.
klara
 
 


Klára!

nem vagyunk vándormadarak, ahol most lakunk, azt béreljük, hogy megtudjuk, milyen nem a belvárosban lakini, illetve milyen az újépítésű lakás hangulata... egy hét alatt is elég volt belátnom, hogy jó. ez a lakás igazából az ára miatt tetszett, de még a pénzünk nincs meg rá, mert árulunk egy telket, és hitelt vennénk fel rá.. kb 2 éves project. Addig pedig maradunk ebben, emit most bérlünk.

Azt, hogy sokat vigyázna rá más... nem tudom, más gyere ilyenkor már bölcsiben van...az talán rosszabb, mint a mi fogadott nagyink, aki otthon nálunk vigyáz Zsófira. Az ötleteket köszi.. igazából nem is én, hanem a férjem bírja a legnehezebben... Megpróbálok mindent. A gyerekzáron már gondolkodtam én is, de hol lehet konyhaszekrényre gyerekzárat venni?
aranyos vagy, köszi ...
barbara
jimma
 
 


Sziasztok,
Sajnálom a lakást és kiváncsi vagyok,hogy végül ki vette meg.Hisztizés nálunk is van volt,mondjuk még földhöz nem vágta magát.Dinit az idegesíti ha nem arra megyünk amerre ő akar.Ilyenkor ha belefér megyünk arra vagy megpróbálom elterelni a figyelmét vmivel.Pl. itt egy bogár vagy kutyus gyere nézzük meg stb.
Otthon ugyanez bár itthon nem hisztizik mostanában annyit inkább direkt huncutkodik.Pl. rám néz tudja, hogy nem lehet és röhögve csinálja.Sajnos nálunk a rácsapás nem működik,hiába csapok a fenekére vagy a kezére azt hiszi ez is játék és röhög rajta.
Konyhában nálunk is a műanyagok elöl vannak és azokat pakolja már egész kicsi kora óta, így igazából mostanra már nem is érdekli annyira és teljesen jól el van egyedül amíg én főzök.Mindenhol tologatja a kis autóit, még az ágyunkban is autók vannak.Most ez a sláger.
Barbara,kitartás ez is elmúlik,próbáld meg ezt a figyelem elterelést hátha...(:
Megyek,tényleg sajnálom ezt a lakást de remélem találtok vmi jót.
puszi
nyetus76
 
 


Klára,ma nem megyünk a játszóra mert jönnek hozzánk.Szerintem csütörtökön megyünk.Gyertek ti is ha tudtok.
nyetus76
 
 


Jimma

Gyerekzárat láttam a Tescoban és a MegaToys-ban, de szerintem még 1000 helyen kapható, de ha olyan a fogantyú, akkor elég, ha összegumizod. Én egyszerű bugyigumit raktam rá (lehet, hogy láttad is szombatonKép Én is azt csináltam, amit Klara ajánlott. Van egy pakolós fiók és egy pakolós szekrény a többi le van zárva. Na ezeket Balázs rendszeresen ki is pakolja Kép Ja és van a fiókokra gyerekzáram, de a mi fiókunkhoz nem passzól. Szóljál ha találkozunk, hogy adjam oda.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!
Barbara, a vándormadarat inkább önkritikának írtam, mert mi is kb kétévente költözünk. Viszont nem tudtam, hogy ezt most bérlitek. Ja, a Paskálos értékesítőiroda számát írjam ide, vagy megnézted a Vica-féle honlapon?
Kertvárosnak valóban vannak előnyei, de a férjem pl rendkívül utál innen járni dolgozni, ezért szeretnénk beljebb keveredni, az Amerikai út vidékére. Csak az egy nagyon divatos és drága környék. Na mindegy, majdcsak lesz valahogy.
Bölcsibe a fiam is járt 19 hónapos korától. És dacossá is tette kellőképpen. Mondjuk szerintem a bölcsi jobb, mint az otthoni bébiszitter, mert a gyerektársaságot nagyon igénylik. Persze hátrányai is vannak, állandó betegeskedés pl.
Gyerekzár: nekünk ikeás van, illetve dupla ajtókra összecsatolható, amit valóban kiválthat az egyszerű gumi. A fiókzárat mi sem tudjuk felszerelni.
Nyetus, akkor megcélozzuk a csütörtököt.
Nyanya, szia! Jöttél szomszédolni? Kép
Vica, szia neked is! Írjál is, ne csak olvass! Úgyis olyan kevesen vagyunk itt. Kép
Pusza, K.
klara
 
 


Sziasztok!

köszi a segítséget... Nyetus! Zsófi is ki szokott röhögni...

Kriszta! Szomszédolsz... node node :-)
Jaaa..nagyon jók az egri képek.

puszi mindenkienk:Barbara
jimma
 
 


Sziasztok!

Klára, köszi a kedves meghívást. Írhatok egy pár sort magunkról, de nem tudom mennyire tudok bekapcsolódni a társalgásotokba, sokszor alig van időm, és ha leülök a gép elé, mint most is, olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy úszik az egész lakás. Én meg csak olvasgatok Kép.

Mi a Répásy utcában lakunk (Adria sétány eleje).
Van 2 kis gyerkőcöm. 3 éves lányom (Inez, akit Incsinek hívunk), ő is a Lengyel úti oviba jár (piros csoportba), és van egy 8 és fél hónapos kisfiam Dani. Hát nagyjából ennyi a rövid bemutatkozás. Kép

Barbara: írtam a Paskálosoknak, hogy esetleg lesz-e sorház a területen, de kategórikus válaszként azt kaptam, hogy NEM (sajnos). De esetleg ha valamit megtudsz az ügyben akkor szólj! KösziKép

Üdv mindenkinek:
Vica
vica
 
 


Vica!

Én felhívtam őket, és azt mondták, hogy nem lesz...

De találtunk egy aranyos, szép lakást... 2 éve épült 86 nm 4 nm erkély, és gyönyörű játszóteres kert. Minden nagyon szép, csak nekik elég sürgős, és mi még nem vagyunk vásárló pozícióban, pedig az ára sem rossz, mert teremgarázs és tároló is van hozzá. Az ára 27 millió, amiből még engedenk valamennyit. Három házra van tőlünk, nagyon szép újépítésű környezetben...

Hááát ez van... lesz majd másik...

Üdv mindenkinek:
Barbara

u.i.: Klára! Ma reggel bevetettem a szigort, és nem engedem a konyhaszekrény pakolást... meglátjuk
jimma
 
 


Barbara

Csak nosztalgiázom Kép Hiányzik a XIV. ker.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Kriszta!

akkor gyertek át... hallom mentek a férjurammal vezetni... utána maradjatok egy kicsit, és nosztalgiázhatsz...
jimma
 
 


Sziasztok!
Vica, akkor sejtem, hogy ki lehetsz! Mi zöld csopisok vagyunk! Kép Szoktatok járni a Lengyel utca végében levő játszóra? (Az talán maga a Répásy utca?)
Barbara, na igen, mi is valami ilyesmi lakást keresünk, csak ráadásul a "belvároshoz" közelebb. Viszont 27 jó árnak tűnik. A Körvasút soron van?
Szereztetek gyerekzárat?
Nyetus, akkor holnap du Vezér út?
Eszter, hová lettél? Vigyem a könyvet?
Pussz, K.
klara
 
 


Jimma

Férjurad jön ide, hogy maradjunk Kép Mi lenne ha ti is átjönnétek Zsófival és furikázás után kitalálunk valamit. Majd telefonon megbeszéljük.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Klára, igen szoktunk a Lengyel utca végében lévő játszóra menni, vagyis szinte csak oda járunk, közel van és jó a társaság Kép. Ti is szoktatok? Bár én nem tudom kik lehettek Kép. De az oviban már halottam Gellért nevét Kép

Üdv: Vica
vica
 
 


Sziasztok,
Klára,ha nem esik akkor megyünk(jön egy régi ismerősöm is a kisfiával ha minden igaz).
Remélem találkozuink.
Lakásokról még annyit,hogy épül most az Örs vezér út elején egy társasház(örs vezér u. és kőszeg u sarok)nem tudom milyen és mik vannak de még szeinten egy jó fél év az átadás,szóval akit érdekel nézze meg.Pál Bau kft.az építettő cég.
sziasztok
nyetus76
 
 


Sziasztok!
Jövő héten készülünk a Vezér úti játszóra, szerdán jártunk ott,de nem előre tervezetten. Életem párjának szerveztem a szülinapját tortával stb. mikor közölte, hogy majd máskor és ő tervezni, meg házat épiteni akar, és ezért vissza kellett mondani a tortát. Időnként roppant nehéz e férfinépeken kiigazodni.
A lakás témához:nálunk a Mirtusz utcában a közepe táján a Nyetus által említett cég épít egy másik házat, elég jó hely, csendes része az utcának. Esetleg érdemes megnézni.
Judit hazajött a táborból, tűrhető idejük volt és nagyon jól érezte magát.
A szekrény nyitogatással szerencsénk van, Ancsa elfogadta, hogy a konyhában az egyikből pakolhat, de a többiből nem, a szobaiak pedig nem nagyon izgatják legfeljebb csak a kinyitásig, de nem pakol ki.
A Lengyel utcai játszótér az óvoda közelében van, az Egressy úthoz közel?
Jó hétvégét és jobb időt kivánok.
Eszter
szti
 
 


Sziasztok!
Eszter: igen még az ovi után van a játszó, az Egressyhez közel. Nem egy nagy szám (tehát semmi különös nincs: homokozó, csúszda, mászókák, hinta), de elég jó helyen van. Nagyon sok fa van így nyáron szerintem nincs is ennél jobb hely a környéken, bár az idén még nem nagyon tudtuk ezt kihasználni Kép.

Üdv: Vica
vica
 
 


Sziasztok,
sajna a múlt heti játszót elmosta az eső de ha jó idő van akkor szerdán tervezem,hogy kimegyünk a vezér útira.
Meg van Dini ágya,tetszik neki, hogy ki lehet húzni és kapott két új párnát amit össze vissza dobál,ez most nagyon bejön nála.Odabújás azért még kell de tegnap pl. már reggel 6-ig aludt egyedül csak akkor jött át hozzánk.Kép
most megyek mert kezdődik az esti műszak.
sziasztok
nyetus76
 
 


Sziasztok! Hát nem jött össze semmi tali. Kép Nyetus napján borús volt az idő, Eszterrel nem beszéltük meg, Barbarát nem tudom, mert a hétvégén megint alig voltunk itthon. Bánat.
Vica, igen ezért kérdeztem azt a játszót, mert olyan jó árnyas! És közel az ovihoz. Nagy verőfényben szvsz mi is odamegyünk majd, mert az összes többi játszót tűzi a nap. Na jó, a Kerékgyártót nem annyira. Kép
Vica, általában Jankával szoktam menni Gellértért, így összetéveszthetetlen vagyok, mert a zöldben senki másnak nincs ilyen korú (15 hó)kishuga. Kép A babakocsink is zöld. Lehet, hogy később szoktam menni, mint Ti. Majd ma igyekszem, hátha összefutunk. Kép Én is csak a kistesó miatt gondolom, hogy Te ki lehetsz a pirosak közül. Kép
Móku, annyira melózol, hogy nem is írsz? Kép Ne haljunk ki innen! Kép
Nyetus, végül az ikeás ágyat vettétek?
Írjatok, K.
klara
 
 


Sziasztok!

Klára: Én ebéd után szoktam elhozni Incsit, úgyhogy szerintem nem nagyon találkozhattunk Kép. De ha mégis, akkor figyelmetlen voltam!

Üdv: Vica
vica
 
 


Sziasztok!

Holnap reggel nézzük meg álmaink lakását... 73 nm a lakás, és 40 nm terasz, 2 éves házban. húúúúúú jajj de várom.

Tali valakivel pénteken a játszón?
jimma
 
 


Barbara, tényleg, a mi lakásunk nem érdekel esetleg? Nektek még kényelmes lenne, 1+2 félszoba, 5 éves házban, garázzsal. Konyha gépekkel, beépített szekrény maradna. Mi beljebb szeretnénk költözni, ezért adnánk el. 22M fix. Kép Ja, és a Paskál mellett van, de csendes mellékutcára néz. 1. emelet, nyugati fekvésű leginkább, de 3 irányban van ablaka. Kertben hinta.
Pénteken hánykor mennétek a játszóra?
Vica, akkor elbizonytalanodtam. Van több kistesó is a pirosaknál? Ritkán, de előfordul, hogy Gellért is ebéd után jön haza. Nálatok is ma van az anyáknapi buli?
Na indulok is, pussz, K.
klara
 
 


Szia Klára!

Nekünk szempont a nagy terasz, és az, hogy a körülötte lévő házak is újak legyenek... A Tiétek milyen?
jimma
 
 


Barbara, tudod mit, nézd meg egyszer! de persze Zsófival! Kép Különben két erkélyünk van, de egyik sem terasz. Az utca túloldalán épül a Paskál, de ezen a felén két új ház van körülöttünk (az egyik még nincs teljesen kész) meg két régi, az egyik eladó, valszeg rövidesen ahelyett is újat építenek majd. Viszont ez nem lakópark, hanem kis társasház (6 lakás), ami előny szokott lenni. A lakópark kb lakótelep, számomra a Porcelán is eléggé ilyen, mármint a nagy házak. Azok a kicsik, a saját játszóterekkel helyesek. "Álmaid lakása" is ott van? Számolj majd be! Kép
Pussz, K.
klara
 
 


Sziasztok!

Klara: még egy ilyen kistesóról tudok (ő 10 hónapos), de lehet másnak is, mert annyira még nem ismerem a csoportot, Incsi csak januártól jár. Nálunk csütörtökön lesz az anyák napja, már nagyon váromKép. Nálatok milyen volt? Bár az Éva néniből kinézem, hogy nagyon felkészíti a gyerekeket. Amúgy hogy vagytok megelégedve az ovónénikkel?

Üdv: Vica
vica
 
 


Szia Klára!

Pocsék volt a lakás, két éves, de olyan mértékben le van lakva, mintha 10 éve épült volna. És az elosztása is borzalom... telefonban még minden szép és jó volt persze... na mindegy.

Mi 14 lakásosba lakunk, és szerinten nagyon helyes a ház is a kert is a terasz is (7nm)...

Szivesen elmegyünk valamikor, persze Zsófival...

pussz:Barbara
jimma
 
 


Sziasztok!
Barbara, nálunk asszem 6 nm az erkély, de nem nagyon használjuk. Sajnálom, hogy nem jött be az "álomkéró", így van ez, telefonban minden tökéletes, aztán meg...
Nem írtad, pénteken hánykor készültök játszózni. Délelőtt vagy csak délután?
Vica, akkor összekevertelek a másik babás mamával a pirosból. Na majdcsak összefutunk valamikor. Anyáknapja nagyon kedves volt, szép kis műsort produkáltak, Gellért is nagyon lelkes volt az énekléseknél, aranyosak voltak. Éva néni valóban nagyon lelkiismeretes, és komolyan veszi ezeket a dolgokat. Néha kicsit túl komolyan Kép Nekem Eszter néni jön be nagyon, bár őt van, aki szigorúnak tartja, de ennyi szerintem kell. A legaranyosabb a dadus nénink, Margit néni. De a ti óvónénijeitek is kedvesek, Ica néni nagyon szimpi nekem. Általában véve nagyon szeretjük az ovit, és aggódom már előre, hogy Jankát is felvegyék majd, mert nem vagyunk körzetiek. Állítólag idén kijött ez ügyben valami szigorítás. Kép
Tegnap voltunk a Vezéren, de nem láttunk ismerőst. janka kétpofára zabálta a kavicsokat meg a homokot, ez eléggé frusztrál ott. Kép
Na megyek, sok puszi a többieknek is, hali, K.
klara
 
 


Sziasztok!

Barbara: én is sajnálom, hogy nem jött össze a lakás Kép De én ezzel úgy vagyok, hogy nem szabad elsietni, meg kell várni a legjobb ajánlatot (illetve keresgélni kell), mert ez egy életre szól, vagy legalábbis elég hosszú időre.

Klára: én még nem hallottam erről a szigorítésról semmit, de azt tudom, hogy most nagyon sokan jönnek az oviba (Paskál park miatt is) és gondolom a körzetesek előnyt fognak élvezni. Incsinek is Ica néni a kedvencse Kép.

Üdv: Vica
vica
 
 


Sziasztok!

Mi pénteken délelőtt is ki szoktunk menni egy kicsit, és délután hosszabban, de a péntek délután mindig változó, mert ha a férjem itthon van, akkor lehet, hogy máshova megyünk. De ha nem esik az eső, pénteken délelőtt mi kinnt leszünk a Kerékgyártó utcai játszón.


Barbara
jimma
 
 


Sziasztok,
Hát senkit nem irigylek lakás keresés miatt.Én utálok költözni,eddig 7szer költöztem,plussz a kolesz és elképzelhető,hogy még fogunk.Na de addig is élvezem a mostani lakást.
Klára,örülök,hogy összefutottunk a játszón.Mi már 3órája játszóztunk és láttad Dinit,hogy sírt mikor el kellett jönnie.Teljesen fel van pörögve még este 10-kor is csak játszana.Az új ágyát szereti (anyuék féle kihúzhatós de dupla széles),az utóbbi három éjszakát ott töltötte és nem is jött át hozzánk.Sőt reggel megkért,hogy én bújjak az ő ágyába!Olyan cuki volt!
Na megyek mert lakógyűlés lesz.Brrr.........
pusza
nyetus76
 
 


Sziasztok!
Mi is állandóan költözünk, de elég jól bírjuk. Kép Végleges megoldásra nincs pénzünk soha, viszont mindig egy kicsit jobb lakást sikerül vennünk. Költözködni elég fárasztó, de a változatosság gyönyörködtet. Kép Na nem mindig.
Barbara, ha szép idő lesz, lehet, hogy kinézünk délelőtt a Kerékgyártóra Jankával. Arról ismerheted fel őt, hogy bár pici, megpróbál felmászni mindenre. Kép És csetlik-botlik, mert a bal lába kissé befelé fordul. Kép Nemsoká megyünk ortopédiára, kíváncsi vagyok, mit mondanak.
Nyetus, örülök, hogy végre összefutottunk! Dini továbbra is nagyon helyes kisfiú, stipistopi Jankának! Kép Odavagyok az ilyen gyönyörű, kék szemekért.
Vica, milyen volt az anyáknapi műsor? Hallottam kintről pár taktust, és láttam, milyen sok anyuka volt. Még az ajtóban is álltak? Kép
Pussz, K.
klara
 
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy ilyen sokáig nem írtam, de időnként csak olvasásra van időm. Azért igyekszem szorgalmasabb lenni. Jucus beteg lett a hétvégén, magas láza volt, a doktornő azt mondta, hogy minden lehet belőle: tűszös mandulagyulladás vagy éppen semmi. Szerencsére ez utóbbi lett, két nap alatt rendbe jött. Persze még ezt is sokallta, mert suliba akart menni, szerdától már ment.

Ancsa egyre többet próbál beszélni, de időnként nem nagyon értjük és jó néhány betűt kever, pl. t és k, de csak bizonyos szavakban, aztán elnyel hangokat, és nem mond h hangot a szavak elején. Remélem ezek elmúlnak illetve helyre jönnek majd.
Ti hogy álltok ebben a témában?

Mi is készülünk az ortopédiára, mert nekünk-Jankával ellentétben_ kissé kifelé állnak a lábacskáink, talán már kevésbé mint korábban, de egy kicsit szokatlan.Klára, hová mentek ortopédiára és kihez?

Örülök, hogy néhányatoknak már sikerült találkoznotok, remélm hamarosan mi is tudunk csatlakozni.

Képzeljétek, állítólag leállt annak a háznak az építése amiről Nyetus írt/Kőszeg-Mirtusz-Örs vezér tér sarok/ mert a tervekkel ellentétben nem épülnek erkélyek és a leendő lakók erkéllyel fizettek be. Nem tudom, hogy mi az igazság de egy ideje nem sok minden történik és erkélynek a nagyon keskeny ajtókon kívül nyoma sincs.

Jimma! Nem vigaszképpen írom, de más gyerkőcök is produkálnak hisztiket. Van egy barátnőm akinek a kislánya minden ok és átmenet nélkül napjában többször el kezd zokogni, sikítani, folyik a könnye, visít és látszólag semmi oka sincs rá. Aztán egyszercsak abbahagyja. Egyáltalán nem tudjuk megfejteni az okát, de szegény anyukáját erősen megviseli.
Mi most a cumival küzdünk, sokat cumizott aztán néhány hete magától lerakta, csak alváshoz kellett, aztán egy ideje megint rákapott. Lehet, hogy unaloműző, mert motorozáshoz, játszótérhez meg néhány egyéb dologhoz nem használja.
Van valami ötletetek, vagy legyek türelmes, egyszer majd leteszi?

Klára! Én is aggódom egy kicsit az ovi miatt mert mi sem vagyunk körzetesek és elég népszerű Jucus volt ovija. Arra a szigorításra gondolsz ami a létszámokat illeti?
Azt tudom, hogy az iskolák számára előírták, hogy mennyi lehet a max. létszám egy osztályban, és afölött nem lehet senkit felvenni. Lehet, hogy az ovikra is lett ilyen szabály? Vagy azt szigorították, hogy nem körzetes gyerek hogy vehető fel? Gondoltam, hogy ősszel bemegyek az oviba, hogy a vezető felé jelezzem kérésünket.

Jön valaki a jövő héten valamelyik játszóra/ Vezér út, Csertő park, stb./
Vica!Köszi a játszótér infot, én egy másikra gondoltam, az inkább az Egresyhez van közelebb, de megtaláltam azt is amiről írtál, tényleg jó nak tűnik a nagy melegek idején. De idén egyaltalán lesz ilyen idő!?

Remélem tudtam egy kicsit pótolni a lemaradásomat.
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Puszi, Eszter
szti
 
 


Sziasztok,
Klára,köszi a bókot Dini nevében is.Janka nagyon sokat nőtt és nagyon édi volt.Én nem vettem észre a lábán semmit de mondjuk nem is figyeltem annyira.Remélem minden oké lesz vele.
Eszter neked is info:Dr Temesszentandrássy Hedvig
tel:394 5733 (12.kerületben van)
Dr Balla Mária orthopédiai klinika xi.ker. Karolina út.
Nekem anno őket ajánlotta a doktor nénink ha esetleg vmi nagyobb baj lenne.
Beszéd nálunk továbbra is zagyva de már egyre többet mond azért,viszont még mindig csak az első szótagot illetve duplázza az első szótagot.
Ez a mama papánál jó de de pl.azt hogy Nóri úgy mondja nónó vagy csak nó.Szóval Eszter ti jobban álltok de remélem Dini is hamarosan beindul.
Cumi nálunk magától elhagyta ahogy több foga lett szétrágta és másik nem kellet neki.Már ő is csak alváshoz használta amikor ez volt.Azóta a kedvenc kacsáját rágja alváskor.Képzelhetitek,hogy néz ki szegény kacsa.
Jó fejek ezek az építtetők,amikor fizetni kell akkor minden precíz aztán meg...
Nálunk még mindig nem csinálták meg a kertet midig csak ígérik, hogy jövőhéten.Mondjuk ez az erkélyekhez képest nem olyan nagy ügy csak bosszantó.
Majm még jelentkezem játszó ügyben,most sziasztok
nyetus76
 
 


hááát én figyeltem, nem találkoztam új emberekkel pénteken... vagy csak nem figyeletem???

barbara
jimma
 
 


Sziasztok!

Klára: nagyon aranyos volt az anyák napi műsor Kép
A beíratkozással kapcsolatban, (nekem a sógornőm ovónő) és ő azt mondta, hogy azt egyetlen egy ovi sem teheti meg, hogy nem veszi fel a kistesót (persze ha a nagy még oda jár), azt mondta, hogy ez talán még fontosabb szempont, mint, hogy kerületi-e az illető. Különben állítólag most az ovinkba a huszon valahány helyre 50-en jelentkeztek. És mi lesz itt ha kész lesz teljesen a Paskál park Kép

Olyan szépen süt a nap! Nekem nagyon jó kedvem van tőle, remélem nektek is! Kép

Üdv: Vica
vica
 
 


Sziasztok!
Barbara, nem voltunk végül pénteken a Kerékgyártón, de már nem tudtam megírni. Kép Talán majd most.
Vica, jó is lenne, ha így lenne, de minket nem biztattak nagyon. Igaz, még nem is aktuális a kérdés, csak jövőre. Nem is, két év múlva.
Amúgy arra gondoltam, hogy megszűnik az ún. előjegyzés, amikor az év közben 3. évüket betöltő gyerekeket is be lehetett iratni májusban, viszont a helyeket feltöltik, és így pl. a februáriak mehetnek bölcsibe. Ha meg véletlenül lenne hely év közben, akkor mint nem körzetinek nincs esélyünk a sok jelentkező között. Az ovinkban ráadásul a vegyes csoport miatt alacsonyak a keretszámok. Mi egyébként a Rózsavölgyi térre tartozunk, ami messze is esik tőlünk, és totál lepukkant hely. Az udvara szuper nagy, de belül... Kép És amikor ott jártam, az egyik óvónő hihetetlen stílusban üvöltözött a gyerekekkel. Kép Pedig bőven elég annak a szegéy gyereknek, ha az anyja üvöltözik Kép Eszter, ti melyik oviba is jártatok?
Ortopédiára Kismarosra megyünk egy ismerőshöz, hát, jó messze van. Csütörtökön megyünk. Nyetus, azért köszi az infókat, ki tudja...
Beszéd: nálunk továbbra is ezek vannak: nem (azonnali válasz minden kérdésre Kép), cica (ami él és mozog), hinta, kösz, tessék. Kép Gellért ilyenkor azt mondta, vonat, autó. Jellemző. Kép
Cumi Jankának sose volt, ő ujjszopó, Gellért 1 éves koráig volt bősz cumizó, akkor egy kis seb lett a száján (elesett), és elhagyta magától. Viszont mióta kistesója van, rágja a körmét. Kép
Mi ma és holnap megyünk játszóra valószínűleg, de nem tudom, melyikre. Ezt nálunk a fiam szokta eldönteni. Kép
Pussz, K.
klara
 
 


Sziasztok!
Most találtam ezt a topikot.
Mi is Zuglóban lakunk. Szoktunk menni a Kerékgyártó (-Öv utca) utcai játszótérre a fiúkkal. Ők 19 hónaposak Viktor és Zoltán. Ma délelőtt is ott voltunk 1 órát. Viki hisztizett is mikor eljöttünk. Jó az a játszó, csak kár, hogy nincs végig kerítés. Állítólag ellopták? Ezért csak néha megyünk oda és csak rövid ideig.
Eri
simones
 
 


Sziasztok!

Én ugyan még csak leendő anyuka vagyok (36 hetes kismama) azonban itt lakom Zuglóban és szeretnék tőletek tanácsot kérni. Keresek egy igazán jó pedikűröst a környéken. Ha esetleg valaki tud ilyet, kérem írja meg. Nem szívesen mennék egy teljesen ismeretlen helyre, jobban örülnék, ha ajánlana valaki egyet (gondolom tudjátok, hogy nagy pocakkal már egyre nehézkesebb a lábápolás...)

Előre is köszi,

Gabi
galmadi
 
 


Szia Gabi!

A barátnőm a Nagy Lajos úti OTP melletti Ében Hotelben dolgozik mint pedikűrös, én is hozzá járok és nyugodtan tudom neked ajánlani. Ha gondolod megadom az elérhetőségét.
Eszter
szti
 
 


Sziasztok! Ejnyebejnye, hogy kipusztultunk innen. Kép
Sziasztok, újak! Hát pedikűröst azt nem tudok, életemben nem voltam. Viszont továbbra is keresek én is jó fordrászt, aki tényleg egyenesre tudja vágni a hajamat, és nem nagyon drága.
Eszter, most már találkozzunk valamikor könyv-ügyben is! Mi délutánonként általában a Vezérre megyünk, mert Gellértnek az a kedvence, de ma nem biztos, mert ezt az erős szelet nem nagyon bírjuk.
Voltunk ortopédián, szerencsére Janka lábának nincs baja, csak túl gyorsan akar menni. Kép
Írjatok ti is!
K.
klara
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?