Sziasztok!
Barbara, nem voltunk végül pénteken a Kerékgyártón, de már nem tudtam megírni.
Talán majd most.
Vica, jó is lenne, ha így lenne, de minket nem biztattak nagyon. Igaz, még nem is aktuális a kérdés, csak jövőre. Nem is, két év múlva.
Amúgy arra gondoltam, hogy megszűnik az ún. előjegyzés, amikor az év közben 3. évüket betöltő gyerekeket is be lehetett iratni májusban, viszont a helyeket feltöltik, és így pl. a februáriak mehetnek bölcsibe. Ha meg véletlenül lenne hely év közben, akkor mint nem körzetinek nincs esélyünk a sok jelentkező között. Az ovinkban ráadásul a vegyes csoport miatt alacsonyak a keretszámok. Mi egyébként a Rózsavölgyi térre tartozunk, ami messze is esik tőlünk, és totál lepukkant hely. Az udvara szuper nagy, de belül...
És amikor ott jártam, az egyik óvónő hihetetlen stílusban üvöltözött a gyerekekkel.
Pedig bőven elég annak a szegéy gyereknek, ha az anyja üvöltözik
Eszter, ti melyik oviba is jártatok?
Ortopédiára Kismarosra megyünk egy ismerőshöz, hát, jó messze van. Csütörtökön megyünk. Nyetus, azért köszi az infókat, ki tudja...
Beszéd: nálunk továbbra is ezek vannak: nem (azonnali válasz minden kérdésre
), cica (ami él és mozog), hinta, kösz, tessék.
Gellért ilyenkor azt mondta, vonat, autó. Jellemző.
Cumi Jankának sose volt, ő ujjszopó, Gellért 1 éves koráig volt bősz cumizó, akkor egy kis seb lett a száján (elesett), és elhagyta magától. Viszont mióta kistesója van, rágja a körmét.
Mi ma és holnap megyünk játszóra valószínűleg, de nem tudom, melyikre. Ezt nálunk a fiam szokta eldönteni.
Pussz, K.