Új privát üzeneted érkezett!

Röpcsi!Köszönöm! :lol: Igen pont úgy táncolok a gép előtt mit a csirke! :lol: :lol: Örülök,hogy jobban vagy!

Kép
rena85

Ezt a laptetőt megosztom mindenkivel!Hozzon nektek is szerencsét!

Kép
rena85

Sziasztok!

Látom mindenki jól van!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szombat délutántól nem volt jó a net, tegnap meg a Tesóméknál Keresztlányoztam, majd a Tesóm hazahozott és megcsinálta a netet, a hülye NOD kavarta a dolgokat!!!!! :evil: :evil: :evil: Bár szerintem most sem 100 %-os, hamarosan szerintem újra kell telepíteni! :?

Na pénteken aztán mégsem kavartam be a lángosnak valót, mert a barátnőm este 10-kor ment haza, és utána már nem volt kedvem!!!! :lol: :lol: :lol: Szombaton csináltam meg, és nagyon fini lett!!! :wink: 3-4 napig simán fel lehet használni a tésztáját, így aztán mindig friss lángost tudok sütni!!! :wink: :D

Twist

Hogy van a kismamink??????
Magne B6-ot szeded, vagy csak alkalmanként? :wink:

Röpcsi

Te hol dolgozol hogy ilyen közel van hozzátok a klinika? :shock:
Látom jó kedved van!!!! :lol: :lol: :lol:

Rena

Mézes-citromos teát ihatsz az jó a megfázásra, torokra, de én simán mézet is szoktam szopogatni!!!! :wink: :D

Adri

Mindjárt vége a kivizsgálásoknak, ez tök jó!!!!! :D
Melyik lh tesztet vetted végülis alapul????
Vendég

Ditke
Üdv! :D Gondolom jó volt a keresztlányoddal, nagyon aranyos lehet! :D
A lángos készítésben én is ezt szeretem, hogy másnap, harmadnap is megtudom csinálni, mert nem romlik meg!

Én a Kálvin tér fele, a Baross utca elején dolgozok.
Bocsi :oops:, múltkor nem írtam, pedig kérdezted, hogy mit dolgozok. Ügyvédi irodában, irodavezető/titkárnő vagyok.....a "főnök" jobb és bal keze. :lol:

És Te?
Vendég

Köszönöm szépen Rena! :D :D :D
Vendég

Röpcsi

Akkor nem unalmas a munkaköröd!!!! :wink: :D

Én radiológus asszisztens vagyok! :wink:
Vendég

Ditke
Nem, tényleg nem unalmas!
Sok betegetek volt ma?
Vendég

Gratulálok Rena a laptetőhöz!!! :D
Vendég

Röpcsi

Olyan lightosan jöttek, ma UH-s voltam, szépen 2-3-assával jöttek, máskor meg mindenki egyszerre!!!!! :? De így jobb!!!! :wink: Aztán meg megy a duma, hogy én voltam itt hamarabb, nekem megy a buszom stb...... :? :shock:

Voltak már durva dolgok!!! :shock:
Volt olyan amikor egy fiatal nő mondta hogy mikor akarom már behívni, már olyan régóta itt ül! :shock: Mondtam hogy ja, csak az a bibi hogy magának délután 1-re kellett volna jönnie ami a papírjára is rá van írva, nem pedig 9-re!!!!! :shock: Vannak előtte még egy csomóan akiknek éhgyomorral kellett jönniük!!!! Ő pedig ehet!!!! :?
Egy kolléganőnknek volt egy aranyköpése egy másik volt kolléganővel aki szingliként ment nyugdíjba, hát ő aztán mindig nagyon sietett haza. Egyszer közölte is vele a másik kolléganő hogy ugyan már hová menne, hisz még le sem telt a munkaideje? :lol: Mire ő: Már reggel 7 órától itt vagyok!!!! :shock:(1/2 8-tól van rendelés) Erre a kollegina: Szabadidejében mindenki azt csinál amit akar!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Röpcsi

Jelölj meg nyugodtan! :wink:
Vendég

Jó estét!
Kukucs, itt vagyok!

Jobbulást az érintetteknek, olvastam Röpcsi, hogy hasmars volt ismét. Rem. már jobban vagy! Itt lesz azonnal a szerda, tarts ki, s várunk a jó eredménnyel. Biztos mindent rendben fognak találni!

Rena neked hogy megy a munka? Ahogy olvastam, mindig vannak maradványtünetek? Ajjajj!

Twist, rem. nem lesz több ilyen méhgörcs, csak óvatosan! Hűűű, már nagyon jönnek a kismamis tünetek!!!! Kell még az utró is? Bromo is kell még, vagy most vitaminozol?

Ditke, ennyire ölre kell menni a szabikért, rem. azért lesz nyugis hosszabb pihenésed! Sajnálom és átérzem ezt a macerát a laparral, nagyon tudtam én is aggódni, hogy a menzi beleszól. Végül az első hsg-met hiúsította meg a piros betűs nap! Bosszantó, s arra újabb hónapot kellett várni. Rem. neked hamar meglesz, s indulhat a lombik!

Adri, végül hogy számoltad a napokat? Mikor lesz a kövi vérvétel? Párod mikor megy katonavizsgálatra?

Vki írta a SOTE ARO mobil számát, én azt még nem mertem hívni, de felveszik tutira? Ti azt is próbáltátok már? Lehet legközelebb én is azon telcsizek, mert a múltkor is rossz helyre kapcsoltak, egyszer meg én pötyögtem be téves melléket és a főigazgatói titkárság jelentkezett be. :oops:

Na, ugye mindenkinek írtam?! :roll:
Üdv :wink:
Vendég

sziasztok!

Ditke: DEI ovu lh tesz a papíron amit kaptunk ez volt írva ezt kellett vennem a Sotéval szembeni gyógyszertárba lehet csak kapni 4200 FT.
Szombaton is szép 2 csíkos voltam és érzem is,hogy pé van....
Szerdán megyek az 5.napi vv-re és Pénteken a 7.napira akkor lesz a terheléses kicsit hosszabb... :roll: az milyen csajok tényleg roszúl lesz az ember tőle :?: :?: :roll:
lányok és én végeztem is a vv-telekkel utánna mi lesz :?: mi következeik :?: :roll:
a páromat majd szerdán bejelentem :!:
Twist: vigyázz magadra és gratula a rókakomához már én is rókáznák :lol: :lol:
Röpcsi: jobbulást és szorítok szerdára :!: :lol:

puszi mindenkinek :!:

Kép
Adri
badró1

Szia Adri!
Hát bizony a terheléses nem kellemes, de egyénfüggő, én vacakul voltam, aki aznap volt még az nem volt rosszul, sőt sétálgatott, pedig jobb ülni, azt is mondják. Az első szúráskor kapsz egy kicsi branült, leveszik a vért, és szólnak a dokinak (nekem Murber volt) és beadja a szert, az nem fáj. Utána kint a váróban kell üldögélni fél órát azt hiszem. Én szédültem, és ásítoztam, nagyon nagyon álmos voltam és nagyon vártam, hogy vége legyen. Fél óra múlva bekopogsz, majd levesznek még vért és eltávolítják a branült. Hosszadalmas, kicsit nyúzott lehetsz tőle, de hamar elmúlik aztán ez.
Vendég

Kedi

Hát a hosszabb, nyugis pihenésem akkor lesz, ha műtét után itthon leszek tp-en! :?
De legalább kikapcsolódok!!!!! :wink: Olvasok, tévézek, süttetem magam a napon!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Ja, és ide is írogatok!!!! :lol: :lol: :lol:

Adri

Mondom én hogy mindjárt vége a kivizsgálásoknak!!!! :D
Én is úgy voltam mint Kedi a terhelésesnél, szédültem, hányingerem volt, álmos voltam!!!! :? Van akinek semmi baja!!!! Úgy látszik ebben is selejtes vagyok!!!! :lol: :lol: :lol:
Amikor megvan a Párod időpontja, annak 1 hét múlva már eredménye lesz, akkor már érdemes időpontot kérni a prof.-hoz megbeszélni a leleteket.

Röpcsi

A terheléses inzulint melyik nap csinálják, azt is szerdán?
Vendég

Sziasztok Csajok!
Jó későn jöttem, most így alakult. Szóval, képzeljétek, hogy a www.femibion.hu-ra ha regisztráltok, akkor kaptok egy ajándék minta terhesvitamint és egy egész ajándékcsomagot, várandós öröknaptárral és képeslapokkal:) Épp ma kaptam meg:) Főleg nagyon örültem a fél doboz Femibionnak, mivel pont azt szedem:))
Vendég

Adri és Röpcsi, akkor nagy drukk nektek szerdára a vérvételekhez!!!

Kedikém, persze, hogy felveszik a mobilszámot:)) Első alkalommal adtak nekem egy papírt, hogy ezen hívjam őket bejelentkezés miatt. Bízz bennem!:)

Most kismami vitaminozom és Magne B6-ot is szedek. És persze este Bromo és napi 3x az utró. Ezek vannak. De én, a nagy migrénes tökéletesen fejfájásmentes lettem, amióta lakik valaki odabenn. Nem hiszem el, hogy hetek óta egyszer sem fájt a fejem, egy kicsit sem. Ez szuper!:)

Ditke, jól megmondtad a türelmetlen csajnak! Nem értem, hogy miért ment oda 9-re, ha 1-re volt időpontja. Ez a feledékenység-klinika?:-))))) Mert akkor érhető:))))
Amúgy pedig drukk a laparhoz és jó lesz utána pihizni, főleg ilyen kemény melót elfelejthetsz végre.)

Rena, gratula a laptetőhöz! Nemcsak babásodást hoz, hanem mindenféle áldott szerencsét az életben, meglátod!:))
Vendég

Twist

Nagyon szuper hogy küldtek ajándékba neked terhes vitamint és egy csomó mindent még mellé! :wink: Rókakoma volt azóta????
Akkor szerencsés vagy hogy még a migréned is elmúlt!!!!! :wink: :D

A kolléganőnk szólása szállóige lett azóta köztünk, bár a betegeken nem alkalmazzuk!!!!! :lol: :lol: :lol:

A múltkor volt egy öreg néni, aki kb. vállamig ha ért, agyonra kifenve a szemöldöke, olyan bohócosra :lol: , és megkérdi hogy az unokáját mikor hívom már be, mert már 9 órától itt vannak(19 éves srác, magasvérnyomás miatt kérték az UH-t). Mondom nemsoká, de vannak cukorbetegek, idősek, rákos betegek, azokat fogom behívni hamarabb!!!! :wink: Akkor még le sem esett hogy itt sem voltak 9 órakor!!!! :wink: :? Mondtam neki nyugodjon meg! Erre ő ökölbe szorított kézzel csapkod maga mellett és fenhangom kiabál hogy :Nem nyugszom, nem nyugszom!!!!!! :lol: :lol: :lol: Mondom: akkor üljön le!!!!! Megint csapkod, megint kiabál: Nem ülök, nem ülök!!!! :lol: :lol: Ő ezt jelenteni fogja!!!! Mondtam menjen jelentse, de míg itt veszekszik velem, nem fogunk haladni odabent, aztán otthagytam!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Gyorsan jöttem fel ide, mert dolgozgatnom kellene. :?

Ditke, hogy micsoda emberek vannak, s főleg az idősek, s mindig a fiatalokat szólják meg, ill. szidják. Nem lehet könnyű meló ennyi emberrel, pláne, ha még neked is támadnak a saját hülyeségeik miatt! Sosem értettem miért kell így viselkedni.
Ha túlleszel a laparon, akkor majd jól ki fogod tudni magad pihenni, hamar hozzá lehet szokni, csak utána olyan vacak visszatérni a melóba.

Twist, köszi a tippet, én is elkezdtem szedni, nagyon fogok regisztrálni,legalábbis megpróbálom. Később még priviben jövök, de most hajtom a munkát!

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!

ui: végre aktív a vonalzóm!

8)
Vendég

Sziasztok!

Ditke!Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
rena85

Ditkének! :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma beszéltem az endokrinológus orvosunkkal, mert pontosítani akartam, hogy hányra, hova (épület) és kihez kell majd mennünk holnap.
Reggel fél 8-ra megyünk majd a Szent Imre Kórházba, hogy időben ott legyünk! :D
Ma este 18:00 óra után már nincs kaja, csak ásványvíz (buborék mentes) fogyasztás 24:00-ig. :(

Kedi
Igen, nemsokára itt lesz a szerda és mehetek a vizsire! :D :( Remélem én is, hogy minden rendben lesz! :wink:
Egyébként már én is felhívtam az ARO főigazgatói titkárságát meg más osztályokat, irodát is! :?
Néha mondjuk nagyon hülye helyre tudják a portások kapcsolni az embert! :?

Adri
Akkor 1 napon megyünk vérvételre, én is holnap megyek! :D Szorítok én is, holnapra is és péntekre is a terheléses vérvételre! :wink:

Ditke
A terheléses inzulin vérvétel vizsgálatot holnap, azaz szerda reggel csinálják meg. Először 8 órakor vesznek le tőlem vért, majd utána meg kell innom kb. 5 percen belül egy bögre cukros vizet (elég xar, de ki lehet bírni) és utána rá 2 órára újra vesznek le tőlem vért. :oops:

Twist
Gratulálok a rókakomához, ez már tuti kismami tünet! :D
Én regisztráltam az általad felírt oldalra, de nem találom, hogy hol lehet rendelni? :?:

[color=darkred]Rena

Milyen napod van ma?
Szedsz most még valamilyen gyógyszert?

Ditke
Hát nem semmi betegek járnak hozzátok! :?
Öregekből és fiatalokból egyaránt van nem komplett ember! :!:
Nálunk is időnként megfordul egy, két fura ember.
Vendég

Röpcsi!Látom akkor pörögnek nálatok az események.Mikorra várható a lombik?
Még szedek az allergiámra gyogyit meg persze még mindíg kell inhalálnom.

Kép
rena85

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!!!! :D :D :D

Röpcsi

Vigyél egy fél citromot a cukros lötyihez, úgy ihatóbb!!!! :wink: :D Drukkolunk neked holnap!!!!!!! :wink: :D

Rena

Hogy vagy????? :wink:

Kedi

Komolyan mondom felüdülés lesz itthon nekem a lapar után!!!!! :wink: :lol: :lol: Vannak furább történetek is, majd mesélek még, ha jobban lesz időm!!!! :lol: :lol: :lol:

Twist??????????????????????????????????????????????????
Vendég

Sziasztok!

DITKE, Boldog születésnapot! :mrgreen:

Drukk holnapra Röpcsinek és Adrinak!

Twist merre vagy?

Rena, vacak ez a tavaszi-nyári időszak, most minden virágzik.Kitartást.

Ma lesz az eurovíziós dalverseny 1. elődöntő, imádom ezt a műsort. Nézi valaki még közületek? Jó lesz kikapcsolódni, holnap egy előadást tartok.....nagyon parázom, nem s vagyok elégedett, csak legyek már túl rajta! :roll:
Vendég

Sziasztok!
Röpcsi: én is szorítok!
most megyek met hívnak...... :roll:
holnap jövök :!: :lol:
puszi mindenkinek :!: :lol:

Ditke:

Kép

Kép
Adri
badró1

Kedi, Adri

Nektek is nagyon köszönöm a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok!!!! :wink: :D
Vendég

Ditke, nagyon boldog szülinapot kívánok neked! Tegnap megírtam már ezt, de nem bírtam elküldeni, mert hívott a férjem, ledőltem mellé és bealudtam.
Kép
Vendég

Röpcsike, nagy drukk a vérvételedhez és várjuk a jó eredményeket!!! Tényleg 18 órától már nem lehet enni a vérvétel előtt? Az a baj, hogy én amikor voltam, akkor éjfélig ettem. Nagyon félreértettem akkor valamit:( Lehet, hogy ha tudom ezt, akkor jobb eredményem lett volna? Na, majd kismamiság alatt is van ilyen vérvétel és megnézzük, hogy akkor milyen eredményem lesz, de viszont már figyelek a 18 órától való nem evésre.

Adri, csak ügyesen, ma lesz a vérvételed neked is, számolj majd be róla.

Gondolok ám rátok és szorítok nektek!!!:)))

Ditke, milyen bunkó emberek vannak, olvastam a történetet, hogy a fiatal srác, hogy beszólt! Nehéz lehet ennyi türelmetlen emberrel küzdeni nap mint nap. Mikor lesz a lapar? Alig várom, hogy túlessél rajta és otthon pihenj és írogass ide nekünk!:)))) Nagy megkönnyebbülés lesz túllenni rajta:)))

Rena, érzed, hogy gyógyulsz? MIlyen változások vannak?

Kedikém, melyik csatornán volt a dalverseny? Én mostanában az Áll az alku-t szoktam nézni, aztán már alszom is. Kitartást neked ehhez az egy hónaphoz még a nyári szünet előtt. A hajtás rossz, azt tudom. De gondolj arra, hogy utána pihi lesz. Érzel valamilyen bíztató tüneteket különben? Szorítok neked++++++++++++++!!!

Nem nagyon bírom a korai kelést és a munkahelyi dolgokat. Délutánra már tiszta nyomi vagyok, alig tudom húzni magam az utcán. Tegnap pedig egész nap hányingerem volt, ez még rontott a helyzeten. De mindezt feledtetné velem, ha végre láthatnám a babát UH-on. Be is jelentkeztem e hétre több helyre is, de a párom lebeszélt, hogy nem UH-ozzam annyit a babát, nem tesz jót neki, és hogy úgyis csak még petezsákot látni. Jövő héten viszont már talán a pulzálást is láthatjuk. Így okés, próbálom tartani magam és kivárni az egy hetet az első UH-ig. Nehéz, mert kíváncsi vagyok:)
Vendég

Sziasztok lányok!

Megvolt az 5.napi vv-telem és ma is gyorsan ment 8-ra értem oda és már fél 9-kor a villamoson ültem :lol:
holnap meló és pénteken megint megyek a terhelésesre,uttána hétfőn a 9.napi vv-re és kész vagyok a vv-telekkel. :lol:
a páromat bejelentettem kedden megyünk kiskatona vizsgálatra.. :lol:
szerintetek mikor csinálják a HSG(rögenest) :?:
mert a Murber nem nagyon akarja elfogadni a uh-ost :roll: :cry:
ami már megvan :roll:
Ditke: szivesen a köszöntést :lol: :lol:
Röpcsi: neked milyen volt ma :?:
Kedi:hogy sikerűlt az előadás :?:
Twist: én is ugy hallottam,hogy nem jó a babának a sok uh... :roll:
türelem biztos minden rendben van oda bent :lol: :lol: vigyázz magadra és ezeket a kismamis tüneteket küzd le, már nem fog sokáig tartani csak félidőig ugy hiszem.... :!: :?: :roll: :lol:
Rena: és te,hogy vagy jól érzed már magad,gyógyulgatsz :?:
Puszi megyek főzni..... :roll: :lol:

Kép
Adri
badró1

Sziasztok!

Megjöttem a vérvételről csak már várt rám egy ingatlanos ezért csak most tudtam feljönni.
Nagyon simán ment minden, persze azért lesz mit mesélnem Nektek....
Majd jövök egy kis beszámolóval, csak most itt van az asztalomon egy, két munka azokat megcsinálom.
Egy kicsit bágyadt vagyok, kissé megviselt ez a mai nap, de a lényeg, hogy túl vagyok rajta! :D

Köszönöm a szurkolást, drukkolást! :wink:
Vendég

Sziasztok!!!! :wink:

Twist

Neked is köszönöm a szülinapi köszöntést!!!! :wink:
A tünetek jelzik hogy minden okés odabent nyugi!!!! :wink: :D Én is ilyen türelmetlen vagyok!!!! :oops: :lol: Én is mindig úgy éreztem magam, mint akin átment a gyorsvonat. :?

Adri

De jó hogy mindjárt kész vagytok!!!! :D Pénteken kérhetsz is időpontot a prof.-hoz hogy megbeszéljétek a leleteket. A kiskatona vizsgálat eredménye megvan 1 hét alatt, én is így kértem hogy ne kelljen sokat várni. :wink:
Nekem 5 otthoni próbálkozás után, de nekem már volt két terhességem, így nem tudom mikor kérik a röntgenes hsg-t. :shock: Bár már mondogatta hamarabb is!!! :? :shock: Aztán úgy döntöttem márciusban hogy legyünk túl rajta!!!! És akkor ott ért az első pofon!!!! :shock: :? :roll:

Kedi

Milyen előadást tartottál????? :wink: Jól sikerült???? :wink: :D

Rena

Mizujs????? :wink:

Röpcsi

Várjuk a beszámolót!!!!! :wink: :D

Hétfőn megyek a bemutatásra és az altatóorvoshoz!!!!! :wink: :D Na remélem akkor már lesz időpontom is a laparhoz!!!! :wink:
Vendég

Röpcsike, nagyon várjuk a beszámolót!!!!:)) Remélem, hogy jó híreid vannak, szorítottam neked ezerrel!

Hát, nem bírtam ki, elmentem UH-ra. És láttunk egy szép petezsákot, ami szabályos alakú és jó helyen van. Megijedtem, mert nem láttunk benne még embriót. Most vagyok az 5. hét + 4. napon. De nagy kutatást végeztem a net-en és ez még nem baj. A 6. héten jelenik meg az embrió, így jövő héten a Kaális UH-on remélem, hogy látunk valakit.
És azt mondták a csajok a másik fórumon, hogy ők bizony a jobb felső sarokban látnak valamit, ami hasonlít egy másik petezsákra:)) Szóval, még mindig nem tudom, hogy hányan vannak odabent és reménykedem, hogy egy hét múlva minden látszani fog, aminek kell!

Kép
Vendég

Jó estét!

Röpcsi, várom a beszámolót, örülök hogy rendben lezajlott. Gondolom az eredményre már nagyon kíváncsi vagy, mennyit kell rá várni? Nem volt nagyon vacak a lötyi, amit inni kellett?

Adri, szuperül haladtok, holnap után túlleszel a terhelésesen, az lesz hosszabb idő, de a hétfői is ügyesen fog menni. Nekem a laparos zárójelentésem ellenére (elzáródást találtak) kértek egy hsg-t. Itt a sote-n a hagyományos röntgenest szeretik, állítólag ez pontosabb képet ad, s ha van elzáródás meg is szüntetheti. Sajnos mindenre egy gép van, ezért én az első alkalommal 1,5 hónapot vártam és a menzi bezavart, az újabb időpont egy hónap múlva volt. Tehát elég sok a várakozási idő, de ez is szerencse kérdése szerintem. Úgyis mondja a prof kell-e ez neketek. Nekem ugye egyéb bajom (endometriózis) is van. Remélem nálatok is hamar elkezdődhet vmi kezelés.

Köszi Adri, eldaráltam az előadást. Jó programok voltak, a többiek is ügyesek voltak.

Ditke, ma a melóhelyen volt ilyen nyílt nap és előadásokat tartottunk. Már fősuli óta nem tartottam ilyen előadást.

Twist, köszi, de semmi biztató jelem nincs, sőt, nagyon menzi gyanús vagyok magamnak. :(
A dalverseny az m1-en volt, a csüt.-i elődöntőben lesz a magyar srác.

Rena merre jársz? Nagyon kifáradsz a melóban gondolom. Tarts ki, már csak 2 nap és hétvége és hamarosan pünkösd is lesz, s nem kell hétfőn sem melózni! :D
Vendég

Twist, gartula, olyan szép! Megértem, hogy minél előbb látni szeretted volna! Olyan gyönyörű, s tényleg látni fent a sarokban olyat, mint ami be van keretezve pirossal. Jövő héten tuti minden kiderül! Vigyázz magadra és gyönyörködj!

Ditke, mindjárt itt a hétfő, szerintem műtétre hamar befektetnek! Szurkolok, hogy így legyen,s túl legyél rajta mihamarabb!
Vendég

Helló Mindenkinek!!!

Kép
Vendég

Bocsi Lányok! :oops: Tegnap nagyon elfáradtam és az 1-2 munkából aztán több lett.......
Így csak most tudok írni a tegnapi napról!

Szóval.....már írom is.....

Kép
Vendég

Kedden, szerencsére előbb el tudtam menni a munkahelyemről, mivel a kolleganőm, aki nálunk csak besegít időnként az irodában szerdán is jött hozzánk és ahhoz, hogy Ő másnap be tudjon jönni oda kellett neki adnom a kulcsomat. De mivel neki 17:00 órakor el kellett indulnia a fogorvosához, 17:00 órakor mind a ketten felálltunk és elindultunk. Így oda tudtam neki adni a kulcsomat.
Szerencsére, mert ilyen azért csak ritkán van, a férjemnek miután megírtam az sms-t, hogy elindulok haza, felhívott, hogy nemsokára az irodához ér, ne mennyek még vagy csak, lassan mert nem sokára ideér, és akkor együtt megyünk haza. Tök örültem neki!!! :D :D :D
Szerencsére, mert ilyen azért csak ritkán van, a férjemnek miután megírtam az sms-t, hogy elindulok haza, felhívott, hogy nemsokára az irodához ér, ne mennyek még vagy csak, lassan mert nem sokára ideér, és akkor együtt megyünk haza. Tök örültem neki!!!
Otthon ettünk egy jó kis hidegtálas kaját, majd kb. olyan 19:00 óra körül én mondtam, hogy 1 órát alszok és utána fogok majd neki állni, tornászni. Na, elaludtam, de nemcsak én, hanem a párom is. Mind a ketten jól bealudtunk. Kép Fél 10-kor keltünk fel körülbelül, 10-ig vergődtünk vissza-vissza aludtunk, majd 10 órakor felkeltünk inni, tévét nézni stb. Eszembe jutott, hogy húúú a tervezett tornával most mi lesz, hiszen bealudtam, most meg már késő van, de jó lenne, ha azért egy kicsit megmozgatnám magamat……..habár őszintén bevallom nem nagyon volt hozzá kedvem. Na, a lényeg, ami a lényeg, este fél 11 –kor neki álltam tornászni, biciklizni nem bicikliztem, csak a földön végeztem el különböző tornagyakorlatokat, mindezt 40 percig. Utána tusolás, hajmosás és végül fél, háromnegyed 1-kor lefeküdtünk aludni. Kép
Vendég

Másnap reggel ugyanúgy keltünk, mint a hét többi napján, habár aznap reggel kezdtem már ideges lenni a vizsgálat miatt. Valahogy ami jó volt nekem az se volt jó! :( :oops: Na mindegy……
A kórházhoz érve eszembe jutott, hogy én hülye Kép megnézhettem volna a neten a kórház tervrajzát, mert akkor tudnám, hogy merre van az a bizonyos K épület ahova mennünk kellett. Szerencsére a főépületbe minden nagyon jól ki volt írva. Nyilak mutattak jobbra, balra, egyenesen, le, föl……..és minden, de tényleg minden érthetően ki volt írva :!: :!: :!:
A kiírások alapján gyorsan, pillanatok alatt megtaláltuk ezt az épületszárnyat, ami az első perctől kezdve jó benyomást tett ránk. Minden vadonatúj volt, nagy tisztaság volt mindenhol stb.
Húztunk diabeteses kártyát majd egy fátyolos nő és egy másik nő mellé álltunk sorba. 20 percig senki se jött ki és senki se ment be. De valaki volt, bent mert azt hallottuk. A férjem 8 óra előtt 1,2 perccel odament a portáshoz megkérdezni, hogy van-e itt valaki, mert reggel 7 órától van rendelés és már 8 óra van. A portás mondta kopogjunk be. Bekopogtunk, a főnővér pedig normálisan kiszólt, hogy még egy kistürelmet kér, mindjárt hívja majd a betegeket. (Mint később kiderült egy olyan pár volt bent, akiknél a nőnél, szintén olyan vizsgálat volt mint nálam, csak a kiscsaj rosszul lett a vérvételtől is, utána meg a cukros lötyitől is. Le kellett fektetni olyan rosszul lett, azért nem haladtunk). Miután ők kijöttek, a fátyolos nőt behívták, aki 5 perc után már ki is jött. Utána én jöttem, mint kiderült, nem az a nő, aki még ott állt, mikor mi megérkeztünk. Bementem, odaadtam a beutalót, TAJ kártyát és elmondtam milyen vizsgálatra jöttem, miket kér az orvosom. A főnővér beírta az adatok a gépbe, aláírtam a szokásos elszámolási papírt, majd levette a vért, ami egyáltalán nem volt vészes. Megkérdezte, hogy hoztam-e cukrot!? :?: :?: :?: :?: :?: :?: Mondtam nem, nem mondta az Alföldi dr. Úr, hogy hozni kell! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: De ha mondta volna, hoztam volna :!: :!: :!: Erre a főnővér, rendben van, akkor ezt most megelőlegezem :D, de majd miután végeztünk, a kórház gyógyszertárába mennyek el és vegyem meg, majd a következő vérvételkor adjam vissza neki. :shock: :?
Vendég

Nagyon tiszta, előttem vagy 5-ször elmosott bögrébe kb. 2,5 jól megpúpozott evőkanálnyi cukrot, a tasakból beleöntött a bögrémbe, majd nem csurig, de jól felöntötte vízzel. :x :x :x Összekeverte és azt 5 percen belül előtte meg is kellett innom. :oops: :cry: Megittam, visszaadtam a bögrét, erre a főnővér mondja, hogy óóó hát a bögre alján még van egy kis kortyocska………….meg persze tömény cukor :evil: ………megkeverem és akkor ezt még igya meg :!:
Lányok, míg ittam előtte a lötyit, egy, kétszer már elfogott a hányinger :oops: :oops: :oops: , de amikor a végét ittam Kép azt hittem mindjárt oda taccsolok, annyira rossz, pocsék volt. :( :( :(
Megkérdeztem utána, hogy kb. mikorra lesz meg a lelet, azt mondta 3, 4 hét! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A főnővér mondta, hogy fél 11-re mennyek majd vissza, így ez idő alatt elmentünk megvenni a kórház gyógyszertárába a cukrot (108,-Ft), megnéztünk a kocsit, hogy jó helyen állunk-e, majd újságokkal a kezünkbe visszamentünk a várakozóhelyiségbe a hátralevő időt eltölteni.
Elég gyorsan elrepült az idő, ami alatt időnként úgy éreztem a gyomromba csak cukorhegyek vannak ugyanis valami tömény érzést éreztem a gyomromba, amitől egy kicsit rosszullét fogott el. :( Enni, ha ehettem volna is, nem nagyon kívántam semmit. Persze mellettünk nem messze ült egy nyugdíjas nő, aki újság olvasás közben elkezdett enni egy almát. Hát szendvicset meg főtt kaját nem kívántam, de egy gyümit, az Ő almáját, nagyon szívesen megettem volna. Mondtam is páromnak, ha itt eldobná a csutkáját, biztos egyből rávetném magam. Kép Persze nem, de valahogy ennyire kívántam volna a gyümit. :D
Fél 11 fele már odamentünk a főnővér szobája elé, ahol 2 nyugdíjas a többi odaváróval szemben már ott állt az ajtónál. Egy harmadik nő pedig még összecsukható széket is hozott magával és mindig közelebb és közelebb ült az ajtóhoz. :shock: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm,hogy aggódtok az egészségem miatt.Mától teljesen gyógyultnak kiáltom ki magam mert a párom szerint ma már a régi hangom van már nincs benne rekedtség!

Adri!Nagyon jó,hogy nemsokára végeztek a kivizsgálásokkal.

Ditke!Otthon megünnepeltétek már a szülinapod?

Twist!Már most édes a babód.Nekem is úgy tűnik,hogy a jobb oldalon lakik még valaki! :wink:

Kedi!Hétfőn tényleg pünkösd lesz?Én erről teljesen megfeletkeztem.

Röpcsi!Nem semmi vagy,hogy fél 11-kor még neki tudtál állni tornázni.Ügyi vagy és nagyon kitartó!Ügyi vagy,hogy nem dobtad vissza a nővérnek a lötyit.Hát igen vannak ilyen kettyós emberek akik még kisszéket is visznek az előbb bejutás miatt.

Kép
rena85

Mikor én is odaálltam kérdezték tőlem, hogy hányra kaptam időpontot. Mondtam, hogy reggel már volt egy vérvétel vizsgálatom és most fél 11-re kellett visszajönnöm. Erre a széken ülő nő megszólal: „Nekem meg 10 órára kellett ide jönnöm, arra kaptam időpontot, úgyhogy ha most kinyitják az ajtót, akkor én be is megyek. Mondtam jól van, de Én fél 11-kor ha betetszik menni, ha nem én akkor is bemegyek. Erre a 2 nyugdíjas elkezdte mondani, hogy az egyiknek beutalója, a másiknak lelete van és így meg úgy………. Nem kapták fel a vizet csak Ők is beakartak volna már menni. Mondtam a férjemnek az órára nézve, hogy fél 11 van, én bekopogok. A főnővér kinyitotta az ajtót, kijött az, aki bent volt majd bevágott elém az a széken ülős nő, mondván, hogy Ő következik most. Erre én szóltam a főnővérnek, hogy letelt a 2 óra, fél 11 van, a 2. vérvétel vizsgálatra jönnék. Egyből behívott, mondta jöjjek csak, leveszi akkor 2-szorra is a vért. Addig a székes tyúkot leültette, akinek leesett, hogy esélye sincs arra, hogy előbb vele foglalkozzanak.
Hát ez csúcs volt! :shock: A bal karomból vette le először a vért és az akkor ráragasztott tapasz még mindig rajta volt, elfelejtettem levenni és gondoltam másodszorra a jobból fog majd venni vért. Hát nem! :? Fogta a tapaszt és egy perc alatt lehúzta, levette (a hajam szála égnek állt Kép , mert én mindig lassan szoktam levenni, persze tudom, hogy úgy jobban fáj, de én így szoktam). Mondjuk, nézzük a jó oldalát, legalább 6 centis helyen ingyen borotválásba volt részem. :lol: :lol: :lol:
A 2. vérvétel nagyon fájt Kép ezt látta rajtam a nő is meg is kérdezte, hogy minden rendben van-e, leakarok-e feküdni, kérek-e inni stb. Mondtam, hogy nem, csak ez most valahogy nagyon fájt, de jól vagyok! :D Megkérdeztem még egyszer, hogy mikor érdeklődhetek az eredmény iránt és most már azt mondta 3 hét. Megadta a számát, ami érdeklődhetek majd, ez Ő nála csöng, tehát nem kapcsolgatnak majd ide-oda, amikor majd hívom. Elköszöntem és eljöttünk.
Az alagsorba a párom vett szendvicset és jó jelként betudtuk, hogy a büfé mellett babaruhákat árultak, amik nagyon arik voltak
:!: :D :!:
Vendég

Sziiaaa Rena!

Örülök, hogy ismét a régi önmagad vagy és már teljesen meggyógyultál! :D :D :D
Vendég

[quote="rena85"]R írta:rena85öpcsi!Látom akkor pörögnek nálatok az események.Mikorra várható a lombik?
Még szedek az allergiámra gyogyit meg persze még mindíg kell inhalálnom.

Igen, pörögnek nálunk az események! :D A lombik elvileg 2, 3 hét múlva kezdődne nálunk, vagy a következő hónapban, ezt még pontosan nem tudom megmondani!
Az inhalálod az a szívós fajta, amiket a tv-ben is látni? Csak azért kérdezem, mert a párom mamájának fulladásra olyat írtak most föl, hogy az egész egy tojás alakú spray, ami abból áll, hogy a tojás aljában van a gyógyszer, amit magában a tartóban össze lehet törni, majd rá kell tenni a tetejét és megnyomni és máris fújja ki a friss gyógyszert. Még sose láttam ilyet, de nagyon jól néz ki. A párom mamája szerint az íze is jobb! :D
Vendég

Adri
Örülök, hogy ilyen jól haladtok a vizsgálatokkal! :D Jó gyorsan végeztél akkor szerdán, ezt nevezem! :wink:
DRUKKOLOK, holnapra a terheléses vizsgálatra! :D :wink:
A hétfő is nemsokára itt lesz és a párod is hamarosan mehet majd a vizsgálatra......aztán jön a konzi! :D Kíváncsi vagyok mit mondanak majd Nektek! :D
Az uh-os vizsgálat miben különbözik a röntgenestől? Nekem röntgenes volt!
Vendég

Kedi
Az eurovíziós dalversenyt én is szoktam nézni, de most teljesen kiment a fejemből! :( Melyik csatornán adják?
Jó, hogy túl vagy az előadáson, jól sikerült és mindenki jól szerepelt! :D Nekem is, ha valamiről beszélnem kellett annó, mindig eldaráltam. Aztán kérdés van nincs rész jött és ennyi! Így egy füst alatt túl lettem rajta.

„Gondolom az eredményre már nagyon kíváncsi vagy, mennyit kell rá várni?”
Igen, az eredményre már nagyon kíváncsiak vagyunk! :D :D :D A vérvétel után nagyon lenyugodtam, de ha az eredményre gondolok, bedobog a szívem az izgatottságtól, hogy vajon milyen lesz!
Az eredményre, az első vérvételnél a főnővér azt mondta 3, 4 hét mire meg lesz, a második vérvételnél viszont már csak 3 hét várakozási időt mondott. Az orvosunk viszont, mikor múlthéten és most a hét elején beszéltem vele, azt mondta 1 hét múlva lesz meg az eredmény.
Ezen a héten már nem, de jövő héten szerdán v. csütörtökön felhívom és megkérdezem tőle. Addigra kiszámolom rendesen a napokat is, hogy mikor kezdhetnénk el hamarabb a lombikot és főleg a program kezdésének idejével érvelve ha kell megsürgetném az eredmény közlést.

"Nem volt nagyon vacak a lötyi, amit inni kellett?"
De nagyon vacak, rossz volt! :( :( :( Feljebb írtam milyen volt!
Tömény cukor volt a bögre vízben, ráadásul ami lerakódott ami 100%-os cukor volt még fel lett kavarva és azt is meg kellett innom! :( Azthittem a végén már terülj, terülj asztalka lesz ha nem tartom vissza!
Vendég

Twist
Igen, a párodnak igaza van, a sok uh-zás nem jó a babának! De!!! Én sok embertől hallottam már, hogy az elején nem várták meg a kórházi vizsgálatot és már előtte elmentek uh vizsgálatra és semmi, de semmi baja nem lett a babának, babáknak! :D :D :D
Szerintem egyikünk se tudta volna megállni, hiszen annyira vágyunk várjuk a babákat nem igaz?!?

Én is úgy látom, hogy fent jobb oldalon lakik még valaki! :D
Ő kisebbnek tűnik, persze nem Ő van a kép közepén. De mondok valamit! Ha Ő még kicsi, kisebb is, mint aki be van karikázva, akkor is sok ikres kismamitól hallottam, hogy az uh vizsgálatkor a 2 baba közül először az egyik mindig kisebb egy picit, mint a másik. Ez nem baj, ugyanúgy egészségesen születik, született meg Ő is, mint a tesója! :D :D :D
Jövő héten már biztos jobban fognak látszani a picik, de lényeg Twist, hogy ott van, vannak!!! Sikerült!!! :D :D :D Istenem, de csodálatos érzés lehet ez az egész!
Vendég

Ditke
Az altatóorvosnál, hogy zajlik a bemutatás?
Megkérdezi, hogy milyen betegségeid voltak, műtétek stb? Milyen gyógyszerre vagy allergiás? Vizsgálat van, a vérnyomásmérésen kívül?
Aznap ki is derül akkor, hogy mikor lesz a lapar, ugye?
Remélem most már mihamarabb túl leszel rajta és aztán otthon pihizhetsz! :D :wink: Na meg írhatsz nekünk! :wink:

Sajnos, úgy néz ki tényleg nagy válság van, még az egészségügyben is, ugyanis mint olvashattad a tea helyett csak sima vizet kaptam és citromot nem is vihettem. Ráadásul a 108,-Ft-os cukrot meg is kellett vennem! :(
Vendég

Tegnap egyébként nem tornásztam, mert ahogy hazaértünk megint mind a ketten bealudtunk, Kép.
Nagyon elfáradtunk!

De ma szeretnék tornászni, kikapcsol, ilyenkor nem gondolok semmire, csak arra, hogy SIKERÜL, JÓ LESZ AZ EREDMÉNY!!! :D
Leginkább hifi hallgatás, helyben futás, ugrálás közben érzem magamat nagyon szabadnak, lazának, jókedvűnek!

Kép
Vendég

Röpcsi!Olyan jó már csak pár hét és te is kismami leszel!
Az én inhalátorom kerek narancssárgás szírű egy jó nagy levegővétellel kell kiszívnom a gyógyszert belőle ami apró szemcsés porocska és fincsi édes.

Kép
rena85

Kedi
Nemsokára kiderült, hogy sikerült-e spontán a babyke!
NAGYON DRUKKOLOK!!!

Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?