Dojika:
Köszi..
Persze,amit tudok,nagyon szívesen segítek..
Úgysem laktok messze
Boldog szülinapot Máténak!!
Borcsi:
Ezt most hogy érted,hogy nem mondok semmit?
Az előző lapon írtam.. Csak azt is kérdeztem,mik a kedvenc színeid,meg ilyenek..
Ahhoz,hogy valakinek tényleg kedve szerint való dolgot lehessen tervezni, azért tudni kell róla pár dolgot..
Meg magáról a helyiségről is.. Hol van ablak,mekkora (a fényviszonyok miatt.. Mert ha sötét a helyiség,nem lehet sötét színekre festeni..)
Én nem láttam a képen,hogy át lett festve.. Bár szerintem ez végülis mindegy..
Akkor,ha ez a kamra,hogy néz ki a konyhád? Vagy a kamra lett kinevezve konyhának?
Rakok akkor fel képet kifejezetten bútor-átalakításról.. Ötletnek..
Ez volt régen a cipősszekrényünk. Teljesen egyszerű bútorlapos cipősszekrény:
Vettem hozzá fenyő bútorlapokat,meg 2db rattan kosarat.Sajnos a képen nem annyira látszik,de a fenyő lapokból méretre vágtam 3 db-ot,lepácoltam,és hozzácsavaroztam a csipősszekrényhez.
A szekrényt átfestettem,decoupage mintákat ragasztottam rá,és a helyükre toltam a fiókokat.
(Nem muszáj varrni bele bélést..,nekem így jobban tetszett)
És így van helye a sapkáknak,kesztyűknek is
Ez a régi vizespad is cipősszekrény lett...... Ugyanilyen átalakítással..
De ha van a nagyi padlásán bármilyen régi tárgy...,mindent át lehet alakítani,hogy lehessen használni valamire
Vagy egy másik átalakítás..
Erről eredetiben nincs képem,de nem volt valami gyönyörű.. Egy sima Auchan-os,szürke,tolóajtós szekrényke volt..
A tolóajtókat kiszereltem,helyette középre becsavaroztam egy elválasztót. Így átfestettem az egészet fehérre.
A bal oldalára varrtam függönyt,jobb oldalára szabtam fenyő-lapokból polcot,és lepácoltam. A tetejére egy Auchan-os olcsó kis dohányzóasztal fedlapja került,az is pácolva..
Szóval..,IKEÁs kosarakkal most így néz ki..