Jó reggelt!
Brigi, mutatsz képet a legényről???
Orsi, akkor mikor is mész kukucskálni? Már kérdeztem, lehet, hogy válaszoltál, de nem láttam.
Tigrincs, sztem Orsi nem akart megbántani, meg amúgy is ismered a mondást: Mindent Szentnek maga felé hajlik a keze....
De sztem jó ötlet, bár gondolom, Tündének fotóalanyban nem lesz hiánya, de ha mégis, állunk rendelkezésére.....
Dóri, még nem nagyon írtál Donátról, hogy eszik, alszik? Tünde még mindig imádja, gondolom...képek?
Vandini, gyere, ne tűnj el....
Gyuzsó, csodás pocak és hatalmas úriember bérli. Vigyázz magadra....kár, hogy elkerüljük egymást, én holnap megyek a Kút.-ba....bár nem ennyire felemelő élményre.
Steffi, szegény Martin. Soksok gyógypuszi, remélem már Ő is "olvashatja" ezt délután.
Veronikusz, ne titokzatoskodj, mit főztél?
Andi, Balu-legózik képek?
Lilluska, mi is fa-pártiak. Kaptunk egy ősrégi járókát, igaz a közepe kicsit ferdén illeszkedik már, mert megvetemedett, de két hétig festegettük, antikdió színre. Most olyan szép, kifejezetten szeretem a nappaliba a sok antikbútor között, tök jól beleolvad. Csak Levi nem marad meg benne,abszolút mellékesvtényező, nemde?
De én szeretek üldögélni mellette. Majd dobok képet.
Fasírt megmentve, Levi úgy üvöltött az illata miatt, hogy kénytelen voltam adni neki. Szóval tegnap este fél9kor addig visított a lábamnál, hogy fasírtot vacsizott.
Tudom, tudom, gáz, na de mit tegyek? Rá a tejpépre kis desszertnek.....imádta. Azért annak örülök, hogy nem érzékeny a pocakja már és semmire sem allergizál egyenlőre.
Szép napot Nektek, vigyázzatok magatokra!