Szilvianyu!
Ráugranék Apjukra (mármint a sajátomra), de ma reggel mi fogadott, na mi?: MEGJÖTT!!!Basszus, annyira jól megvoltam pedig nélküle másfél évig! Pedig még szopik Noé, mégha kevesebbet is már! Na mindegy, nem tudom mit hittem...
Szóval most sztornó az unga-bunga, ahogy Te hívtad!
Zsanka!
Van ez a felhelyezhető tabletta, nem jut eszébe a neve, van kúp is, (az Nekem Soma után nem jött be). De állítólag azóta van tabletta formában is. 10-15 perccel "eksön" előtt kell felrakni. Szoptatás alatt is lehet.... Pharmatex asszem a neve. Elolvad ott benn, úgy fejti ki a hatását.
Na ilyet fogok íratni. Még nem írattam. Noé óta bevallom nem védekezünk, csak ímmel-ámmal. Én hormont nem v.ok hajlandó már magamba tömni, férjemnek mondtam, most Te jössz (gumi) 12 éve én védekezek, Nekem elég volt. Na Ő meg utálja a gumit, csak nagy ritkán..... úgyhogy most így vagyunk, mint tinikoromban... de mostmár legalább tudom mikor kell várjam hogy megjön-e, nem úgy mint eddig!
Betti!
Szilvia1981!
Cipő: háááát Noénak is iszonyat magas lábfeje van (tőlem örökölte), most kapott bátyáméktól egy olyan vászoncipőt mint Áronon volt a Jubiban múltkor (tescos). 18 hónapos méretűt, igenám, de a lábfején alig megy rá, viszont hosszú.... Milyen színű amúgy a cipő? Elhozhatod esetleg megnézem, bár van egy sötétkék Nike-nk is Somáról. Jövő héten egyik napot megbeszélhetjük délelőtt, amikor jöttök erre a Jubiba.
Ez a rugós v.mi jól néz ki, de meddig használná Áron? Ha már elindul, utána nem, nem? Marha sok a postaköltség tényleg.......
Ebben a hónapban megyünk 3 napra nyaralni, aztán júli-aug-ban mi csak 1-1 napra, meg majd az új strandra, ebben a hónapban lesz 2 névnap, 2 szülinap a családban. Most vettem másik babakocsit, júliusban névnap (Soma) szülinap (Noé), meg kellene 1-gyel nagyobb autósülés is (ezt kapja Anyuéktól szülinapra majd), utána beiskolázás Nálunk is, szóval nem sorolom a kiadásokat, úgyhogy Én sem rendelek, bocsi.
Betti!
Azta, a mogyorós Mercitől? Abban pedig annyira apródarabos a mogyoró..... elég nehéz ügy. Ezt a műsort én is néztem, voltak benne alvási nehézséges gyerekek is.
Végülis kaptál időpontot neurológushoz?Mikorra?
Cseriviola!
Nekünk volt 2 törpillánk, de Soma már egyedül nyomja az üzletet és elcserélte ovis társával. Jól kitalálta ezt a Spar amúgy, én fiam azóta ilyen színezőt kér, ez lett a kedvenc rajzfilm! Egyébként ki lehet tapogatni a papíron keresztül, próbáldd meg melóban! A hosszú haj árulkodó lehet+tart a bal kezében egy virágszirmot (lapos)!
Vikid mint egy kis hölgy abban a ruhában! Hallod mekkora fiúk vannak a csoportjába!!!
Szilvianyu!
Van 2 törppicurunk, ha kell elcserélhetjük.(De Csilla azt monta, Dóri azzal cserél Veletek!) Nekünk még nincs vásárlótörpünk, péktörpünk és tréfink.
Pont akkor Hanna kezét fogta, de nem végig, mert ugye változott közben a körjáték!
Cirmike!
Cipőt én sem vettem, ne is foglalkozz Vele! Volt egy amúgyis használatos félcipője Somának, azt adtam rá. Ilyen hülyeséget, hogy Rékáéknál kellett tipikus ünneplő ruha.
Na elküldöm mert kisregény!