Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Csak gyorsban ugrok be, sajnos nem tudunk menni a plazába mert apa ma este 8 helyett délután 1re megy melóba. Így nincs időnk megnézni a judos bemutatót :(

A törp láz szerencsére nálunk nem túl erős. 3 db van eddig ,de igazból nem ragaszkodik hozzájuk nagyon.

Délután Alma koncert, aki tud jöjjön, mert nagyon jók!!!

Szép napot mindenkinek!
angika

EDB anyu!

Na jó! Azért nem kizárólag a beszélgetésre gondoltam, de sokszor tényleg már a gyerekzsivaj (amit Dani okoz) miatt már kérdezni sem tudunk egymástól. Danit túlkiabálni meg aztán....
Napközbeni ungi-bungiról meg álmodni sem merek. Erre kizárólag az esti órák adottak, de éjszakás esetén ez sem ugyebár.

Erre a műsorra emlékszem. Sokat néztük is és álmomban sem gondoltam volna, hogy mi is ezzel fogunk küzdeni, plusz erős hiszti. Rákeresek majd a neten, mert a club-on már nem adják.

Úgy néz ki hozzánk is eljut lassan a Digi. Azt beszélik, hogy az a földtúrás sok helyen itt Kertvárosban már az. Mármint, hogy fektetik a kábeleket.

Megyek mert zúgolódás van!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!!

Zsanka!
Hú de kellemetlen lehetett a küret.Nem is altattak el??
Én szoptatás alatt a Cerazettet szedtem(tejcsökkenést nem tapasztaltam),bár Istike igaz csak négy hónapig szopizott,mert egyik napról a másikra dührohamot kapott ha ciciznie kellet,igy tápszerezni is kezdtük,ergo egy idő után csak tápszer lett.
Ezután gumi=mi utáljuk.
Most meg rendes fogigátló(novynette).

Gabi!
A junior menüt is turmixolod Daninak?Vagy azt már megeszi??
Olvasom nektek gastros kivizsgálást javasolt a doki.Hát ők tudják.Bizom benne hogy hamarosan a fiaink csülköt esznek rántott hússal.
Istike 8 hónapos kisbarátnője már rég lekörözte kajálásban.
Te se idegeskedj ha Gergő hamarabb fog rendesen enni mint Dani fiad.
Biztos közre játszik hogy eleve gyomoideggel ülünk le etetni őket.Mi ezért is próbálkoztunk azzal hogy más családtagok is etessék.
Ma ott tartunk hogy közel senki nem meri etetni(csak pudingal,kis csokival).
Én is láttam azt a műsort amit Emeseanyu emlitett.Jó lenne nekünk is egy ilyen nőci.Mert a röhej hogy szakember még nem látta enni a gyereket,tehát lehet hogy nem jól látom mi a gond.
Rágás-e,avagy a nyelés,vagy mindkettő.Azt tudom hogy nem dacból fullákol,mert jóizűen falatozgat,csak mindig bokákolni kezd.
Tegnap mogyorós mercit választott(dédi nem tud angolul),és anyós mesélte hogy majd kijött a szeme,úgy bokákolt szegény.

Na jól belemerültem.
Gabi ha jössz a talira élesben is megbeszélhetjük,megnézhetnénk hogy esznek a fiaink.Persze nem kisérletezni akarok velük. :)

Betti

Kép
berna23

Csererika!
Gyönyörű a csokor amit kaptál Férjuradtól!
Viki volt a legcsinibb.
Lenyűgöz honnan kapsz Vikire ilyen szép ruhákat babakora óta.
Mindegyik nagyon jól áll neki

Kép
berna23

Sziasztok!

Gabrielldaniell,
az a műsor a vásott kölykök. Már nincs sajnos, de én is sokat néztem. Ahogy Szilvi írta, tényleg úgy csinálta, hogy mindig megdicsérte a gyerkőcöt, ha már hozzáért a kajához. Meg játékot csinált a dologból, pl hogy ki kellett válogatni a zöldséget és a gyümölcsöt, vagy a pirosakat-zöldeket stb és ha így megszokja az új és régi kajákat, akkor szívesebben fogja megenni. Olyan is volt, hogy egy táblára (hercegnős vagy autós) felírták a gyerekek nevét, és ha megkóstoltak egy új ételt, akkor egy lépéssel előre lépett a fényképük (mint egy társas) és ha beért a cíélba, kérhettek egy ajándékot. A tévében mindig olyan egyszerűnek tűntek ezek a dolgok...de az életben pffff...Én például nagyon küszködök azzal, hogy Áron csak és kizárólag cicin alszik el itthon. Babakocsiban elalszik lent, ha tolom...de itthon délutáni alvás és este ááááááááá. Akármeddig képes sírni :roll: öklendezik, nem vesz levegőt...nem alszik bele a sírásba, ahogy mondják a "jó tanácsolók" és nem is tudom hallgatni, ahogy sír szegényke. Úgyhogy jön a cici és két perc múlva alvás. Nem lenne olyan nagy teher, csk hát szeretnék már kimozdulni itthonról...

Szilvi,
milyen kapós lett a férjed :wink: Ez az ugra-bugra konkrétan arra jó, hogy ugra-bugráljon :lol: na és hogy el legyen egyedül :D
Pénzről ne is beszéljünk...nyaralást mi lefújtuk, visszamondtuk az utazási irodánál :cry: ez van. Azt hittem délután lesznek Emeséék...hát íígy lemaradtam róla. :cry:

Zsani,
még nem rendeltem innen, de van egy ismerősöm, aki rendelt már..
Én kérdeztem mi az a ...na már nem is jut eszembe a neve. Szóval az a kaparás. Atyaég.
Védekezés...én még szoptatok, gyógyszer kilőve, akármilyen ultramodern és használható... spirál kizárva, nekem nem kell semmi "más" oda bentre :lol: Marad az óvszer...
De csajok, nekem úgy fáj...még most is.

Beborult az ég..csak nem lesz eső. Utálnám :?

sziasztok

KépKép
szilvia1981

Szilvianyu!
Ráugranék Apjukra (mármint a sajátomra), de ma reggel mi fogadott, na mi?: MEGJÖTT!!!Basszus, annyira jól megvoltam pedig nélküle másfél évig! Pedig még szopik Noé, mégha kevesebbet is már! Na mindegy, nem tudom mit hittem...
Szóval most sztornó az unga-bunga, ahogy Te hívtad!

Zsanka!
Van ez a felhelyezhető tabletta, nem jut eszébe a neve, van kúp is, (az Nekem Soma után nem jött be). De állítólag azóta van tabletta formában is. 10-15 perccel "eksön" előtt kell felrakni. Szoptatás alatt is lehet.... Pharmatex asszem a neve. Elolvad ott benn, úgy fejti ki a hatását.
Na ilyet fogok íratni. Még nem írattam. Noé óta bevallom nem védekezünk, csak ímmel-ámmal. Én hormont nem v.ok hajlandó már magamba tömni, férjemnek mondtam, most Te jössz (gumi) 12 éve én védekezek, Nekem elég volt. Na Ő meg utálja a gumit, csak nagy ritkán..... úgyhogy most így vagyunk, mint tinikoromban... de mostmár legalább tudom mikor kell várjam hogy megjön-e, nem úgy mint eddig! :?

Betti!

Szilvia1981!
Cipő: háááát Noénak is iszonyat magas lábfeje van (tőlem örökölte), most kapott bátyáméktól egy olyan vászoncipőt mint Áronon volt a Jubiban múltkor (tescos). 18 hónapos méretűt, igenám, de a lábfején alig megy rá, viszont hosszú.... Milyen színű amúgy a cipő? Elhozhatod esetleg megnézem, bár van egy sötétkék Nike-nk is Somáról. Jövő héten egyik napot megbeszélhetjük délelőtt, amikor jöttök erre a Jubiba.
Ez a rugós v.mi jól néz ki, de meddig használná Áron? Ha már elindul, utána nem, nem? Marha sok a postaköltség tényleg.......
Ebben a hónapban megyünk 3 napra nyaralni, aztán júli-aug-ban mi csak 1-1 napra, meg majd az új strandra, ebben a hónapban lesz 2 névnap, 2 szülinap a családban. Most vettem másik babakocsit, júliusban névnap (Soma) szülinap (Noé), meg kellene 1-gyel nagyobb autósülés is (ezt kapja Anyuéktól szülinapra majd), utána beiskolázás Nálunk is, szóval nem sorolom a kiadásokat, úgyhogy Én sem rendelek, bocsi.

Betti!
Azta, a mogyorós Mercitől? Abban pedig annyira apródarabos a mogyoró..... elég nehéz ügy. Ezt a műsort én is néztem, voltak benne alvási nehézséges gyerekek is.
Végülis kaptál időpontot neurológushoz?Mikorra?

Cseriviola!
Nekünk volt 2 törpillánk, de Soma már egyedül nyomja az üzletet és elcserélte ovis társával. Jól kitalálta ezt a Spar amúgy, én fiam azóta ilyen színezőt kér, ez lett a kedvenc rajzfilm! Egyébként ki lehet tapogatni a papíron keresztül, próbáldd meg melóban! A hosszú haj árulkodó lehet+tart a bal kezében egy virágszirmot (lapos)!
Vikid mint egy kis hölgy abban a ruhában! Hallod mekkora fiúk vannak a csoportjába!!!

Szilvianyu!
Van 2 törppicurunk, ha kell elcserélhetjük.(De Csilla azt monta, Dóri azzal cserél Veletek!) Nekünk még nincs vásárlótörpünk, péktörpünk és tréfink.
Pont akkor Hanna kezét fogta, de nem végig, mert ugye változott közben a körjáték!

Cirmike!
Cipőt én sem vettem, ne is foglalkozz Vele! Volt egy amúgyis használatos félcipője Somának, azt adtam rá. Ilyen hülyeséget, hogy Rékáéknál kellett tipikus ünneplő ruha.

Na elküldöm mert kisregény!

lola77

Sziasztok!

Gyors!

Éjszaka szar! Gergő óránként kelt, 4-kor meguntam, odavettem magam mellé, akkor úgy ahogy aludtunk, plusz egy jó kis fejfájás és hogy teljes legyen a hátam is el kezdett fájni. Délután apa a kertbe vitte Danit én pedig Gergővel sétiztem kicsit. Aztán együtt egy házkör, majd apa dolgozni indult.
Gyerekek végre alszanak, én hulla, fáj a derekam (valószínű köszönhető a jövőheti piros napoknak is) és a hátam is. Mosogatni való most megvár. Nincs erőm már hozzá. Minden nap majd 11-ig a lakást suvickoltam. Besokaltam mára.

Betti!

Igen a junioros kaját is turmixolom neki. Mindent amit lehet aprítva adom neki, mert hányás a vége. Ez a "nézzük meg a Te gyereked hogy eszik" ez jó ötlet már én is kivi vagyok rá. Az szerintem is közrejátszik, hogy milyen idegállapotba ül le vele az ember enni. Na de mindegy! Ezt dobta a gép.
Ja és nálunk Dani a mamáéknál kifejezetten jól eszik. Pl. mikor Gergő született és kórházba voltam, addig ugye anyóséknál volt nagyrészt és fel is szaladt rá fél kiló, aztán hazajöttünk, jött megint a nyögvenyelős kajálás meg egy betegség és máris le is ment a fél kiló. Szóval számít a változatosság, a társaság...

Na megyek! Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvia1981!
Soma után Nekem kábé fél évig nagyon fájt, aztán lassacskán elmúlt... de most Noé után is fájt elég sokáig (pedig ugye Nekem nem ott bújt ki, ezt nem is értem amúgy) de már nem, viszont a "heveskedést" még most sem bírom, csak óvatosan! Muszáj "erőltetni", túllenni rajta, Nekem annó is úgy lett jobb emlékszem! Ja, a szoptatás miatt is szárazabb lehet a hüvely ilyenkor, amiatt is lehet, meg lehet v.mi kisebb seb még a méhszájon, ilyesmi....... Ha mész esetleg rákszűrésre dokidhoz, rákérdezhetsz...

lola77

Lola!
Nekünk Istike pharmatex baba!!
Csak akkor használjátok,ha nem bánnátok hogy jönne hármaska.
Mi mindent betartottunk előirás szerint.Igaz hogy hat év után lettem terhes tőle,de csak 70%-os védettséget ad.
Nődokim egyenesen betiltatná,agyon reklámozzák,hogy hormonmentes meg minden,csak rengeteg tőle a nemkivánt terhesség.
Én utánaolvastam neten fórumokon,és tényleg sokan teherbe esnek mellette.De van aki esküszik rá.

Tali!Tali!
Csütörtök??

Betti
Rohanok főzni.

Kép
berna23

Gabi!
Sajnálom a rossz éjszakát.Ha apa tudja vállalja be kicsit egy sétára a manókat.Ledőlhetnél.Szörnyű tud lenni ha feltolodik a fáradtság,kialvatlanság.

Sex:a kezdet az nekem is pokol,azthittem majd a szülés megoldja.De nem.Gumival még szörnyűbb.Úgy látszik Dokibácsi szűkre varrta vissza a bejáratot.Bár mióta Istike megszületett majd elfelejtettem mi is az az összebújás. :oops:
Mondtam is apjuknak minek szedek én akkor drága fogigátlót.

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti: nekem jó a csütörtök! Többiek???

Nekem is tavaly egy doki Dóri után a pharmatexet ajánlotta, mivel gyógyszert nem használhatok, meg a spirált ajánlotta, de attól én is idegenkedem. Végül mikor elszántam magam pharmatexre, addigra teherbe estem Bencével! :) Most meg már nem kell ilyesmin gondolkodunk, mert elköttettem magam. Remélem ez tuti biztos!!!
Óvszer tényleg elég macerás és drága. Szóval elég nehéz ügy....

Most épp vasalok, anyósomékhoz megyünk ebédre, úgyhogy nem kell főznöm.

Tegnap nagyon ügyi volt Emese, nagyon büszke voltam rá. Kicsit még azért szégyenlős volt. Nekik (másik kezdő lánnyal) csak alapokat kellett bemutatni pár percben, de a haladók már marhán kenték vágták a témát! Jó volt kint a buli! Taliztunk Mátéval és apájával, aztán délután meg átmentünk a Vértesbe, ott Alma koncerteztünk, meg séta, kaja. Ide már nem jött Emese (barátnőzött). Tök jól elvoltunk apával a kicsikkel is. Egyik kicsi az ő kezébe, másik az enyémbe! :) Itt is taliztunk Mátéval, apájával, meg Zsanival és Lilivel is. Lilike édes pofa! Ha nem aludt volna, talán elkértem volna egy kölcsön harapdálásra! :) Nagyon szép!

Ági: jól láttam az omegában Dorkát az apujával (görkori volt náluk)? De Téged nem láttalak, bár nagyon Emesére koncentráltam (meg hát a kicsik is ott voltak velem).

Lola: szegény Te.... nekem még mindig nem jött meg. Nekem korábban is ez volt, nem rendszeres, de lassan elmegyek dokihoz, hogy most hogy is kell ennek működnie (elkötés után). Mensi görcseim már voltak, többször is.

Az előbb tudod mit csináltam tízóraira Bencének? Harminc deka túró, egy vaniliás baba puding, tudod, amit szeretnek (mert nem merek vaniliás cukrot és így édes, krémes, vaniliás lett), meg beletettem egy egész banánt. 600 ml lett belőle. A felét már begyűrte, a másikat holnap adom oda neki. Ízlett neki!
Tegnap én is csináltam (sárga) zöld babot, csirkével, natúr joghurttal. Azt is befalta. Édes pofám!

Holnap ha úgy jön ki, viszem őket méreckedni.

Kedd fodrász, anyák napja!

Csütörtök tali???

Na megyek, vasalok tovább!

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Na végre gép előtt.Jól vagyunk,csak a szokásos esti üvöltések elmaradhatatlanok,napközbe nagyjából elvan,de csak ha kinnt vagyunk igy általában sétálunk.bennt csak ugy alszik sajnos,ha összebujunk :oops:

Én szedek fogigátlót,a tejem sem lett tőle kevesebb.se más izű.csak bazi drága 6800 körül van a 3havi(Azalia),állitólag már csak ez van szoptaás mellett.
Ja és nekem megjött már mikor 8 hetes volt a Mirus ugyhogy Lola örülj,hogy neked még csak most.
Unga-bunga :shock: ...hát,nálunk megy,de én nem nagyon kívánom vagy a fáradtságtól vagy nem tudom mitől,de alig-alig.

Tegnap mi is voltunk a plázába a két csajommal,de csak a Tibi bácsira értünk oda,Zsaniékkal mi is taliztunk,bár Lilikét nem láttuk,mert Zoli pont etette.

Szilvi,ti meddig voltatok,kár,hogy nem taliztunk.

A csütörtök elvileg nekünk is jó,szerdán megyünk méreckedni,kivi vagyok 2 hete volt 5120.Hízik a kis bélpoklos olyan kis váll"izmai" vannak hogy a combijáról már ne is beszéljek.

A darabos evéshez sajna nem tudok hozzászólni,nálunk egyik sem volt ilyen,a Hanna bokákolt a reszelt almától de egyébkénmt megettek mindent.

Hitelekről nem beszélek,nyomor van nálunk is.Ősszel nekiálltunk teraszt csinálni,most persze nem tudjuk befejezni.
Én öülök,hogy Atika nem megy idén suliba,legalább ezzel is spórolok.Ebben a hónapban én sem jutottam el még a turiba se.
Kezd a ..... tele lenni.Ja és lakáskölcsönünket 87-ezerről megemelték februárban 100-ra egy hónapja meg plussz 17-el fizetek többet. :twisted:
Keresgélek valami netes munkát,de sajna majdnem mind átbaszás.

Oviba megvolt nekünk is az anyáknapja,pénteken,Hannának hétfőn lesz.

Képek gyönyörűek mint mindig,megyek kapirgálok még ehy kicsit a kertben,kicsit elvagyok késve ugyan de szeretnék ültetni főző,sütő tököt és cukkinit.Máshoz most nem nagyon van energiám.Vagyis majd nem lesz ha gyomlálni kell.ez pont jó lesz Mírának szeptemberben.

Csütörtökig még jövök,puszi mindenkinek!

Sziasztok!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Csak gyorsan:

CSERIVIOLA!
MA SZERT TETTÜNK EGY TÖRPPILLÁRA!!! HA MEGVAN A VÁSÁRLÓTÖRPÖTÖK (VAGY TRÉFI, PÉKTÖRP, DULIFULI) AKKOR MEHET A CSERE!
ÍRJ MINDENKÉPP MIHAMARABB!

Többieknek:
Van még egy törppicúrunk (tegnapihoz képest is, tehát 2!) és egy törppapánk is felesleges! Kinek kell? a fentieket szeretnénk!

lola77

Zsanka

Közben lett egy sziamiaúnk, cserélhetnék focisra. Írj privit, ha oké és megbeszéljük mikor és hol.

Ha vkinek van felesleges tréfi, okoska (focis, ha a Zsanka nem cserél), akkor szóljon.

Nekünk felesleges pék, vásárló, törpapa és (sziamiaú, ha nem kell Zsankának)

[/u]
Vendég

Janka, ha megtalálom a felesleges focista, okoska törpünket, kérjük helyette a törpapát, jó?

Szilvia

UI: most futok, sok a dolgom (szokásos esti).

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi

Oké :)
Vendég

Sziasztok,

Ha megengeditek én is csatlakoznék a kis csapatotokhoz. Már régóta olvaslak benneteket. Nagyon tetszik, hogy ennyi anyuka ilyen kultúráltan, és békességben tud társalogni egymással. A gyerekek mindenkinél tündériek. Magamról röviden: Juditnak hivnak, 30 éves vagyok, van egy 3,5 éves kislányom, Laura és egy 2 éves kisfiam, Máté. Imádom őket. Pár éve kerültünk Tatabányára munka miatt, most Kertvárosban lakunk családi házban. Több anyukát ismerek közületek: Angélát, Liviát, Cirmikét, Erikát,(ő készitette idén Máté szülinapi tortáját, nagyon szép és finom volt), egyszer Bettivel is találkoztam még az óvárosi Közösségi házas zenebölcsiben, bár lehet, hogy már nem emlékszik rám. Évit, Zsankát, Szilviát és persze gyerkőceiket pedig már láttam Vértesben, Fánivárban. A képek alapján felismertelek benneteket :D
Akit érdekel kis családom, az iwiw-en Bakos Judit néven megtalál.

Judit
jutte

Sziasztok!

LOla
köszi,de már teljes a törpös garnitúránk,tegnap cseréltem el.
Még a barátnőimnek próbálok gyűteni.....

Sziasztok,megyek aludni,fáradt vagyok:(

ERika

cseriviola

Sziasztok!
Már megint rég írtam.
Köszönöm a névnapi jókívánságokat.Megígértem hogy jövök de a laptop úgy döntött, hogy NEM most már jó meg van időm is.

Nagyon arik az anyák napi képek!

Liza forog nem kúszik hanem gurul bepozicionálja magát egy írányba és arra gurul így betud gurulni a játszószönyeg ívei alá. és mint a villám.

fogamzásgátlás

Én 6 hetes után elkeztem szedni vmi tabit már nem tudom a nevét amitől 2 hétig véreztem majd vissza mentem a dokihoz már mint (sztk-n) ott azt mondta hogy mellékhatás majd elmulik szedtem még pár napig és néha rosszul éreztem magam aztán megbeszéltük hogy ennek sok értelme van mert így semmit se lehet én meg mérgezem magam+Lizát. Most természetesen amitöl én tartok de a párom tuti biztos már vettem tesztet :lol: ami természetesen negarív szerencsére.szóval röviden PASSZ.

Sajna erre a talira sem tudunk menni :oops:

Ma voltunk a baba-expon
vettünk maxi cosi gyerek ülést szerintetek jó?
ja használt.Meg édi kis ruhákat.

Megint nem tudok válaszolni mert átfutotam.

Teljes káosz volt az elmúlt időben ballagás, anyáknapja előtte a húgom év végi vizsgája segítettem neki most meg az éretségijén izgulok szerintem jobban mint Ő. na még elmosogatok mert elneteztem......

sziasztok Timi

Kép
xytimi

Szia Jutte!
Én ritkán vagyok itt de azért szoktam helyzetjelentést adni magunkról. köszöntelek.
Mi Gállon lakunk 7 hónapos Elizabet. én Nyerges Tímea vok engem is megtaláltok az iwiwen
na mostmár megyek sziasztok

Kép
xytimi

Sziasztok!

Cserieri :D
Köszi a köszöntést! Aranyos vagy! Viki nagyon csini volt az anyák napján!

Cirmike és Lola
Mindkét srác nagyon édes és vagány volt. Imádom, amikor ingben vannak. Olyan jól áll nekik. Igazi kis pasik lesznek.
Cirmike
Tényleg nagyon csini voltál. És csatlakozom a többiekhez: nagyon jó a hajad.

Pénteken elvittük a lurkókat a Tropicariumba. Bendi nagyon élvezte. De Matyi is nagyon jó baba volt. Tetszett neki a sok apró színes halacska. Majd teszek képeket.

Ma én is voltam babaexpón. Lívivel is összefutottunk. Vettem pár rucit Matyinak (főleg játszóst), meg Bendinek thomasos felsőt. Jó árban voltak a gyerekülések. Nekünk is kell cserélni majd. Bendinek kellene 9-36 kg-os.
Mert Matyika igencsak közelít (ha nincs annyi már) a 9 kg-hoz. Ő megörökli Bendi régi ülését.

Timi
A Maxi-cosi ülések nagyon jók.

Jutte
Üdv köztünk. Kertváros melyik részén laktok? Mert én is a kertesházas részen (bár az elég nagy), a Gorkij utcában. Meglestem a képeket. Tündériek a gyerkőcök.

Az unga-bunga témához
Sajna, nálunk is elég megritkult :cry: . Mire elalszanak a gyerekek, mi is kidőlünk. Főleg, ha Laci még éjszakázni is megy. De remélem, javulni fog a helyzet.
Nekem még nem jött meg, de már fel vagyok rá készülve. Bendinél 9 hónap után jött meg. Matyi is már 7 hós lesz lassan.

Anikó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eagleszem 2009.05.10 22:49-kor.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

És a megígért képek:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Szia Anikó,
Nagyon jók a képek. Mi is tervezzük, hogy elmegyünk a gyerekekkel.
Cseresznyefa utcában lakunk, a Panoráma lakóparkos domb alatti utcában. 2,5 éve épitkeztünk, azóta élvezzük a kertes házat és nyögjük a hitelt.
Mig el nem felejtem, nem kell valakinek paradicsompalánta ingyen? Tavaly ültettünk paradicsomot és elszóródhattak a magok. Nemrég gyomláláskor világositott fel párom, hogy ki ne húzzam, mert az paradicsompalánta, nagyon sok van belőle. Mi most elültettünk belőle ötöt, az bőven elég lesz nekünk, már adtam mindegyik szomszédnak, de még rengeteg van. Szivesen elajándékoznám, különben a komposztba kerül. Sokáig terem bőven, pici, kerek, édes, leves paradicsom.

Judit
jutte

Sziasztok!

Jutte: üdv itt köztünk, szívesen látunk! Én megkerestelek az imént az iwiwen, nekem nem tűnsz ismerősnek (én Szilvit, vagy Áronos Szilvit láttad már Vértesben?). De nagyon csinos vagy, irigy-irigy a nagyon szép alakodra. A gyerkőcök is nagyon édesek, szépek! :)

Köszi a paradicsompalántát, de én panelben élek, nem tudok mit kezdeni vele. Közvetlen család is panelos!

Anikó: mi is voltunk már tropikárumban kétszer, de megint mennénk, Dórika miatt. Biztos jól éreztétek magatokat, jók a fotók!
Biztos alakulni fog az unga-bunga kérdés, ha nagyobbak lesznek a gyerekek. Akkor nem leszel annyira fáradt.

Mennem kell, a két kicsi szétszedi a kisszobát! Nem semmi, amit már le tudnak művelni!!!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Janaka: írtam privit, később visszanézek, hogy mi legyen!

Sz

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, irigy-irigy Jutte a kertes házra is (a hitelre nem)! :)

Emese barátnőjéék meg a Boróka utcában laknak.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu,

Téged láttalak :D Szombaton Alma koncert után a Mekibe mentem Laurával, csajos délutánt tartottunk. Ott ültetek ti is az egyik asztalnál, Dórika melletted evett ügyesen, Bencét pedig a férjed fogta. Zsankáékat is ott láttam.
Megpróbálok képet felrakni Lauráról, pöttyös szoknyában volt.
Köszi a dicséretet a gyerekekre és rám. A vékonyságom genetika, mert sajnos se időm se erőm nincs sportolni. Pedig sokszor jó lenne kikapcsolódni egy picit. Sajnos szüleim messze laknak, anyósom Fehérváron, de rá nem lehet számitani. Sokszor nehéz két kicsivel, mindenhová vinnem kell őket.
Laura szeptemberben elkezdhette az ovit, holott csak novemberben töltötte a hármat. Későn kezdett beszélni, tavaly nyáron indult be a beszéde és emiatt szerettem volna, ha közösségbe megy, hátha jót tesz neki. Szerencsére igazam lett. A Szent Erzsébetbe jár, nagyon szeret ott lenni. Ebéd után megyek érte Mátéval.
Mátéval majdnem minden nap fejlesztésekre járok, Cirmikét is a HRG úszás miatt ismerem. Szóval nem unatkozom. Szép és nehéz anyai feladatot kaptam "fentről".

Judit
jutte

Sajnos nem sikerült a kép feltöltés. Túl nagy a kép. Milyen programmal tudom kicsinyiteni?
jutte

Sziasztok!

Jutte: igen, tényleg ott ültünk! Ott ült velünk kolleganőm, egy fekete hajú lány is, Erika. És miért kell fejlesztésre hordanod Mátét?
Laura akkor nem is kezdett későn beszélni, vagyis akkor még csak 2,5 éves körül volt, nem? Szerintem az még teljesen belefér.

Nekünk fastsone képnézegető programunk van, abban tudom én lekicsinyíteni is, 300*400-asra szoktam.

Most is rakok néhány képet!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép El a kezekkel csajok a pasijaimtól! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kisfiacskám

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Szintén Bence

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórikám

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emesém

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kész vagyok, ha így néz rám!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Anya, nem adsz enni???

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Egy rózsaszín cumis, egy kék cumis

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Judo bemutató - előtte még, izgulás!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bemutató - Emese és judos párja, Szandra

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bemutató - bemelegítés közben

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hátul, a fiú mögött Emese.

Na mennem kell. Bence alszik még, Dórika is kezd álmos lenni (hatkor kelt mindkettő - biztos front van).

Majd később jövök még!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, a program, amivel csináltam a jópofa képeket: photofun.hu.

Ma 9 hónapos édes kukacom! Majd megyünk ma méreckedni, megírom a paramétereket!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Cseriviola!Semmi gond, van jelentkező bőven a törppillára!

Azta Betti, de jó hogy szólsz..............pedig már úgy örültem, hogy ez a Pharmatex jó lesz, de akkor más után kell nézni.
Nekünk is jó a csütörtök. Du. szülői lesz, de a délelőtt oks. Megint fél10?
Ki jön még?

Jutte!
Üdv köztünk! Meg akarlak lesni iwiwen, de tegnap se ma se jött be az oldal! Na most.......
Megnéztelek, tündéri pofák a gyerekeid. Mennyi köztük a korkülönbség? Igazán szép kis család vagytok. Kertvárosban naponta mentek Bánhidára az oviba?Szeret Laurád látni, gondolom, a képekről legalábbis ez látszik. Kiscsopis? Testvérféltékenység van?
Kertesház miatt én is irigykedek, hitel miatt én sem (Nekünk is van :evil: ). Húúúúúúúúú m.hely miatt jöttetek ide Ti is, és lesz is hova visszamenned? LÁtom az SCI-ban dolgozol(tál), ugye? Visszavesznek?

Anikó!
Nem semmi súlya van Matyidnak, tényleg. Noé még csak 8 kiló! Gorkij utca? Nem messze laknak nagymamámék is.

Timi!
Mennyiért vettétek a Maxi Cosi ülést? EU04-es szabvány már?0-18 kg-os kategóriás? (Bocs a sok kérdésért, lassan Nekünk is kell.) Amúgy sokan dícsérik ezt a típust, meg a Römert is asszem. De újjonnan horror áruk van..

Gabi!
Bocs, lehet én v.ok hüle de ti nem kertesben, hanem emeletesben laktok,nem? (Mert mindig írod, hogy kertben voltatok... vagy van a lépiteknek kertje arra gondolsz?)

Na megyek, Noénak tegnap a felső egyik foga áttörte ínyét, ma kicsit nyűgibb, lehet a másik miatt még, nem tudom!

lola77

Kép Laurám Alma koncert után
jutte

Szilvianyu!
Ezek a képek marha jók. Emese puzzlesa nagyon tetszik, Dóriról meg a festmények.......... Bence meg, hát arról ne is beszéljünk, tényleg édipofán néz rád a járókából, én is elolvadnék!
Na tényleg húztam!

lola77

Sikerült!!!!!!!!!!!!
És még egy kép. Voltunk arcfestésen is szombaton.
Kép pillangókisasszony
jutte

Mátém úgy elfáradt vasárnap délelött, hogy ebéd közben bealudt.
Jöjjön a kép. Kép
jutte

Sziasztok!

Csak gyors! Bővebben ha Dani elaludt!

Jutte!

Üdv köztünk. Szerintem tegnap téged láthattalak az utcán. Arra sétáltunk amerre laktok. Mellesleg én is kertvárosi vagyok! Verebély úton lakunk. Fiaink egy idősek kb.

Na majd jövök még!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szuperek a képek Szilvi anyu! Igazán büszke lehetsz a gyerkőcökre. Emeséd többféle sportot kipróbált és azután döntött a judo mellett, vagy már az elején ez tetszett neki?

Most mennem kell a gyerekekkel a dokinőnkhöz kontrollra.

Szilvi anyu, Évi,
este válaszolok a kérdéseitekre.

Sziasztok
jutte

Sziasztok!

Megvagyunk MI is csak betegek is voltunk meg a szgépünk összeomlott és teljes újratelepítés kellett. Mire ez megtörtént a monitor mondta fel a szolgálatot!

Dóri nagyon beteg volt. Húsvét előtt kezdte ugatós köhögéssel éjjel is! Aztán húsvétkor kijött rajta a hányós hasmenéses virus, utána 2 hét itthon, annyira legyengült, hogy mellkasröntgenen is voltunk fent a meloóban és kezdődő tűdőgyulladása volt! Bár lázas nem volt!
Mire a betegsége vége felé jártunk addigra meg a Zsócinak durrant be a füle! De Ő 1 nap alatt letudta az egészet, szerencsére kifakadt neki és gondolom ezért nem fájt utána, de az antibiot azért megette 6 napig!
Na de most már csak jobb lehet!
Anyáknapja csak pénteken lesz nálunk! Nagy a készülődés! Nagyon várom! Azért ilyen későn mert volt egy tavaszköszöntő bulijuk és arra is készültek! Sajna Dóri nem volt, mert akkor volt beteg!

Kép
Kép
moncsi76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?