sziasztok, én is itt, csak nem nagyon volt kedvem írni..
Jankának nagyon drukkolok ma, és figyelem Eni blogját, remélem, minden rendben fog menni!
Balunak és Tigrincsnek így utólag is boldog szüli- és névnapot!
Tigrincs, nahát, h Jázminért már így harcolnak a srácok!
Tünde, jó az oldal, tetszik nagyon, csak egy apró megjegyzés, fehér alapon szürke, kis méretű betűk a sűrű szövegben, hát én elég nehezen olvasom, pedig jó a szemem, de ettől kifolyik (lehet, h át lehet állítani vhol, csak én nem tudok róla?)
Veronikusz, akartam mondani, h Zsófi szerintem nagyon hasonlít rád és nagyon édes!
Krisztának meg a vezetéshez hajrá, tudom milyen idegesítő, mikor a mellettem ülő kapaszkodik, meg folyton beleszól, anyukám csinálta ezt velem, mikor anno vezetni tanultam...jah, meg az első oktató az első órán, amikor még fogalmam sem volt, h mi hol merre hogyan, egyből kivitt a forgalomba, előttem megállt egy kocsi, úgyhogy én is megálltam, ő meg el kezdett velem üvölteni, h miért nem kerülöm ki, aztán visszavitt az iskolához, és sírva szálltam ki, nem is mentem hozzá többet, másik oktatót kerestem, akinek a szeme sem rebbent, mikor a rutinpályán befékeztem, és majdnem kirepült elől...hehe, de régen volt.
Aproo, Levi halálugrása
Dóri, kitöltöttem a pelenkás kérdőívet.
Gabi, kecskés kirándulás jó lehetett, imádom a kecskesajtot, ahogy a franciák csinálják.
mi jól vagyunk, sokat mászkáltunk hétvégén, úszás, római part, kopaszi gát, anyukámnál is voltunk a kertben, a srácok már egész jól elvannak együtt, olyan aranyosak, csak néha kell közbelépni, ha többen is ugyanarra a dologra vetnek szemet.
Zsófi meg egyre ügyesebb, egyedül áll, és guggolgat, egyre többet dumál, néha már értelmes szavakat is vélek felfedezni, és ahogy Aproo is írta, egyre jobban kommunikál, mutogat, h mit akar, miből akar enni, inni, hova menjünk, stb. Jah meg újabban ő is mindenre felmászna, úgyhogy egyre önveszélyesebb, nagyon kell figyelnem. Kedvenc szórakozása, h megszerez egy darab ujságpapírt, hosszú csíkokra szaggatja, majd az egyik darabot elkezdi szopogatni, ha meglátja, h indulok, h elvegyem tőle, megfordul, és menekül a másik irányba, ha elveszem, akkor balhé van, a papírkosárból is képes visszahalászni a darabokat.