Sziasztok!
Hát ami elromolhat, az el is romlik.... és ezt most nem csak a nagyobb csajszikra értem, nekik jobbulást! Éppen most ugrott el a párom a Tesco-ba zuhanyrózsáért, mert megadta magát
Jókor! Épp, mikor használtam - de ügyes "kisprocteres" lévén megoldottam a dolgot (nálunk a fürdés sem egyszerű, mert olasz kád van, beépített dugóval és azt meg az előző lakók tették tönkre).
Marcus legújabb vívmánya a köhécselés. Direkt! Nem hinném, hogy beteg, mert akkor álmában is csinálná. Napközben ezzel szórakozik
Ma kaja szinten a brokkoli debütált, sikerrel. Pedig féltem, hogy gond lesz ugye - krumpli volt benne még, meg répa. De lement, majdnem az összes - és még annyira finom sem volt, túl sok krumplit tettem bele. Anya vett májat, holnap azzal lesz (plusz alma). Ja, és csirkehusit is vett (mellet), azt is megfőzöm, fagyasztom és az is kipróbálásra kerül.
Szirom,
Jó, akkor viszünk üdítőt, rágcsát, sütit. Azért ajánlottam fel a zöldségeket, mert Ildivel nem lakunk messze a piactól, de ahogy gondolod
Mici,
Én nem adtam soha a szülésznőknek, akik vizsgáltak. Csak a dokinak, meg annak a szülésznőnek, szülés után, akinél szültem
De ő nem is akarta elfogadni.
Mese,
Urtica urens homeos bogyó még segíthet. Pihenés sok és szoptatás. De lehet, hogy ez sem segít. Ha semmiképp nem megy, akkor a beletörődés, hogy ennyi volt, te mindent megtettél. Ez lesz a legnehezebb szerintem.
Marycus,
Kaptam a levelet, hívlak ám majd hamarosan. CSak holnap megy anyukám nagyihoz és diliház volt a mai nap.. remélem, hogy holnap jobb lesz. Egyébként tényleg azt beszéltük meg, hogy olyan 1-2 körül mennénk és olyan 7-ig lennénk, ha mindenkinek jó. Eddig nem volt ellenvélemény.
Krisz, Manó,
Drukkolok ezerrel, hogy ne legyen gond. Mind ez a fárnya idő miatt van - hol hűvös van, hol tök meleg. Aztán találja ki az ember, hogy mit adjon a gyerkőcre.
Etetés:
Nálunk már szépen megy kanállal, úgy gondolom (ha anya nem túl béna). Általában énekelek neki, azt szereti Marcus közben
És mindig ráharap a kanálra, úgyhogy alul már jó karcos a műanyag kanál
Ja, Szirom, a Baba Magazinban van egy cikk a cékláról és társairól, meg a nitritről. Olvastad?
H.