Sziasztok!
Nagyon hiányoztatok, ezer éve nem voltam..... sajnos nem tudok gyakrabban jönni, pedig jó volna.
Ma vagyunk 29 hetesek, jó lett a 75 gr-os cukoreredményem, 7,3 lett a 120 perces, ami 7,8-ig jó. Mondjuk lehetett volna kevesebb is, de a dokinő elfogadja. Ha emlékeztek, meséltem, hogy 60 percre vették le első alkalommal a második vért, meg kellett ismételnem a lötyiivást... hát mondthatom, nagy élmény volt, nekem és a babónak is....
Jó nagy sötétség van a Hospinvest birodalomban, mondjuk hallottam, hogy más kórházakban is! Mindegy, túl vagyunk rajta. Próbálok amúgy nem túl sokat enni, sok gyümi-zöldség, kevés kenyér... eddig 6,5 kiló a többletsúlyom. Amúgy nagyon élénk a kissrác, hol jobbról balra, hol balról jobbra toligálja a hasamat, nagyon vicces! Éjszaka sem hagy békén mindig, így többször, több fázisban alszom el, elég éberek az éjszakák. Mostanában a sok állást, jövést-menést nem bírom, esténe bekeményedik a hasam, ilyenkor csak a Magne B6 és a vízszintes testhelyzet segíthet.
Írtátok, hogy a júniusi topicban már születnek a babák.....
hát igen, én is belegondoltam..... annyira telik az idő, így aztán a fészekrakó ösztön nálam is beindult, babaszoba szépítés, takarítás, babaruha mosás, készülődés..... bár mondogatom neki, hogy a 38. hétig maradjon szépen a helyén!!!
Valóban sok a kérdés:
Szülésznő-téma: Mindenki választ szülésznőt?? Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Sote II-n kit érdemes választani?? A 60e az tényleg sok....... inkább az orvosnak szoktunk annyit adni...!
Bim-bam: gratula a cukorhoz, tényleg hol szülsz??
Anett! Hogy rohan az idő...! Jó egészséget kívánok a kisfiadnak a születésnapján, és váljon valóra minden álma!!!
Ágota, nagyon jól álltok a babaszobával és gyönyörű! Tényleg nem olyan nagy a pocid, de nem is baj, a nagy meleg miatt sem gond, ha elmarad az óriás mérettől!
Tündi, nagyon édes a kicsikéd arca, milyen jól látszik a fotón!
Lina, nagyon édes a kukis story!
Van valakinek egy jó listája arról, hogy mit célszerű feltétlenül megvásárolni a babának és magunknak?? Vannak a neten ilyen oldalak, de szerintem sok felesleges dolgot felraknak...! Megvettük a babakocsit, megrendeltük a kiságyat, kókuszmatracot, van már fürdőkádunk, ágyneműnk, a párocskám tegnap felszerelte a macis-málnás lámpát a babaszobába és a függönykarnist, úgyhogy alakulunk, de még nincs kész. Mi a Giordani típusú babakocsi mellett döntöttünk, Tender-orange, olyan stabilnak, viszonylag könnyűnek tűnik, kisebb kocsiba is befér, sokfunkciós, nem kaptunk sehonnan hordozót sem, így ezt választottuk. A kiságy bükk, pelenkázóval kombinált, később ifjúsági ággyá alakítható. Most kellene, hogy érkezzen a napokban a megrendelés, már nagyon várjuk.
A cumisüveges, sterilizálós holmikat hol érdemes beszerezni, Dm-ben, vagy inkább spéci bababoltban, hol olcsóbb??
Kérdés: a táblázatot valahogy nem tudnátok felrakni ide az oldalra, mert - lehet hogy én bénázok - de nem tudtam a linket megnyitni, így kevésbé tudom, ki hol tart....
Vigyázzatok magatokra!
Üdv, Judi