Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Anna, köszi jól vagyunk, bár elég hányingerem van, ma votl a legrosszabb, azt hittem "meghalok". Kolossal is elég dúrván rosszul voltam, csak ugye akkor egyedül szenvedhettem, most meg itt van Kolos...nehéz!

Zsuzsi, írtad h rizstejet iszik Bence. az milyen? hol lehet kapni? tej íze van? bocsi a hülye kérdésekért de fogalmam sincs milyne az a rizstej. halottam már, de még láttam.
snooopy

Sziasztok!

Majd jövök bővebben is...

Mi nem vagyunk jól. :(
Szerdán kihívtuk a dokit, egész nap hányt Levi - kapott szuri, csüt-ön reggel ismét hányt -
elmentünk a dokihoz - írt beutalót. 15 után pedig mentünk a kórházba.
(közepes kiszáradás és hólyagos torokgyuszi)
Kapott 3 infúziót, vérvétel,.. stb. Pénteken majdnem délben jöttünk haza...
egyre több volt a beteg gyerek - azt mondták lesz egy kis járvány.
Most pedig tele van pöttyökkel, ma is voltunk e miatt az ügyeletre.
Két napig semmit nem evett - a kórházban az infúzió mellett volt cici, tegnap is csak cici
(még jó, hogy van) és húsleves ment le..

Niki - tényleg nagyon hasonlít Kornél baba Rékához!
Le sem tagadhatnák, hogy tesók. :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

most csak gyorsan:

LEVINEK JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi: The Bridge kalciumos rizstejet iszik. Herbaházban vesszük kedvezménnyel, egyébként drága. Természetes édes, kellemes íze van, de semmiféleképpen sem tej íze. Bár én már nem nagyon emlékszem a tehéntej ízére, csak arra hogy annak állatíze van, ennek meg növény íze. Próbáljátok ki Bence imádja.

puszi: Zs

Kép Kép
tn_zsuzsi

Orsi sajnálom a hányingert, én megértelek mert Levivel én is nagyon rosszul voltam, de most szerencsére megúsztam. Lehet mert más nemű???????????????? :shock: :wink: :D

Kia, nem semmi, mi a fenét kaphatott el szegény Levike. Majd írj mi újság, gyógypuszit neki!!!

Pár kép rólunk.
Kép Ez aztán az igaz szerelem!!!
Kép Mindennel és mindenhova rajzol!! Kép Kis huncut! Kép Imádommmmmmmmmm!!! Kép Már most kocsimániás!!

Remélem nem voltam sok!!
Szép napot Mindenkinek!!
Kép
KépKép
boganna07

Levinek nagy nagy gyógypuszi. remélem minél hamarabb jobban lesz!!!!

Anna, hát...azt szokták mondani, de nekem van jópár ismerősöm ahol totál ellenkező tünetek voltak és mégis egyneműek a gyerekek. szóval én még reménykedem h lényom lesz a hasonló tünetek ellenére. :lol: és neked is drukkolok, h lányod legyen!!!!!!!!!!! hajrá kispuncisok! :lol: :lol:

Zsuzsi, köszi, kipróbálom. de milyne kedvezményetek van? vlmi allergia a családban és felírja doki? (bocsi ha már mondtad és tudnom kéne)
snooopy

Sziasztok!

Kia:Levinek jobbulást kívánunk!Sajnálom,amin kellett keresztül mennetek!

Mi is szívunk rendesen,Flóri egész hétvégén lázas volt,39,1-39,2-39,4.Ahhoz képest milyen nagy láza van,szinte nem is nyűgös,sokat eszik és iszik is.
Holnap reggel amúgy is mennünk kell Heim Pálba vese festésre,kérlek szépen gondoljatok ránk és küldjétek a ++++++(ránk fér)

Hunci:mi újság van veletek?Sajnálom a kocsidat. :(

Boganna:Levi nagyon aranyos! :D
kingiii

Helló!

Remélem Levi már jobban van és azt is, hogy holnap minden oké lesz Flórával. Küldöm én küldöm a mindenféle pozitív cuccot. :) :)

Levi olyan sokat változott. Nagyon helyes kispasi és tényleg már pasi és nem baba..neki is jó nagy szemei vannak.

Sajnálom, hogy Nyafi eltünt és ebbe a topikba már nem ír, pedig én szeretem olvasni..úgyhogy gyerünk, bujj elő Nyafi! :wink:

Niki gyere gyakrabban, aranyosak nagyon a gyerekek!

Bölcsis dolog nálunk szeptemberben kezdődik, remélem, hogy hamar odaszokik. Az oké, hogy ő is rohan a gyerekekhez, de van egy szint amikor tudatosul, hogy mostmár mindig itt kell maradni, akkor is ha ő nem akar és akkor vannak hisztis reggelek. Itt egészen más a bölcsi. A gyerekek minden nap x időt töltenek kint, akkor is ha esik, gondoskodni kell vízálló cuccokról. Erdőznek sokat, minden hét egy szülő felelős a gyümölcsért a csoportban. Ez azt jelenti, hogy azon a héten amikor mi leszünk sorosak kisebb teherautónyi gyümit kell vinni. :shock: Napersze amennyit egy ilyen csoport igényel. Azt hiszem 10 gyerek...
aztán a többiről bővebben szeptemberben, amikor már saját tapasztalatokat hozok.

Nálunk ma volt egy hatalmas hiszti, nem akarta abbahagyni a sírást. Többek között azért mert nem sikerült letépni egy szőlőszemet, aztán virágföld dobálás.. :x ..na ezek után Panna ment szépen (dehogy ment volna ha rá van bízva) a kiságyba és ott tombolhatott. 15 perc után megnyugodott...
Nem volt jobb ötletem, hatott ugyan, de egészen hihetetlen, hogy hogyan próbálgatják a határaikat..

Többiek, gyertek Ti is adjatok életjelet!

Puszi

dhbetty

Betegeskedő babák hogy vannak?????

pár kép:
no komment :lol:
Kép
segítek naqypapának cipelni a slagot.
Kép
dobolok és apa büszke rám
Kép
csokiskeksz evés után
Kép

és egy video http://www.youtube.com/watch?v=_S-lU9x2EF8 remélem még nem raktam fel.
snooopy

Sziasztok!

Cicus
Gratula a pici lányhoz, szép neve lesz!

Köszi, mi már szerencsére jól vagyunk.
A torka szép, a kiütések elmúltak és ismét csak napi 2 cici van...

Édesek a gyerekek!
(szegény Csabi - a baleset utáni képek :( , Flóra és a pasija :lol: , Vivi, Patrik, Levi - jó a sapija,
Kolos és a csokiskeksz :P és ügyesen dobol :wink: )

Pocakos képek tényleg jöhetnek! :lol:

Nyáron (2 hónap múlva)- ha visszaszólnak, hogy elfogadták az igénylésünket -
balatoni nyaralás lesz :lol: ..és jön Anyu és Apu is (unokázni, pihenni) :P

A héten voltunk háznézőben is - egy kisváros, ide 20 km...
Nem voltak épp a legjobbak.. na és persze messze is van, főleg, ha minden
nap kell utazgatni gyerekkel.
..már főleg azokat nézzünk, amelyiket Bp-ire akarják cserélni..

Kingii
Mi volt a Heim Pálban?

Kórház:
Kép
Ezeket is vettük a börzén:
Kép
Pöttyöske:
Kép
Mindenkinek Kellemes hétvégét
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kolos nagyon helyes és ahogy dobol!!!!! Biztos apa büszkesége.:-)

Kia, örülök hogy Levi jobban van már. Végül nem írtad le hogy mi történt? Mit kapott el? Hány napig voltatok kórházban? Nagyon erős anyuka vagy!! Mi is szenvedünk ezzel a fránya rekedtséggel és pénteken voltunk kontrollon és még mindig semmi változás, de mit a most már lenne. Mi a férjemmel iszonyúan túlaggódunk mindent, nem is tudom mi lesz ha egyszer kórházba jutunk, totál ki lennénk. Na de fel kell nőni a feladathoz, nincs mese.

Niki mi újság? Hogy vagytok?

Zuzi úgy látom nem sikerül egymást elérnünk. Akkor leírom ide. Mi a héten két közeli bölcsibe is voltunk, na esélyünk nem lenne hogy bejussunk a kistesó érkezése miatt, de anyum itt a kerültben tanárnő, ezért van protekció (legalább ez van). A lényeg hogy ha a kitesó születése előtt beveszik akkor ki nem tehetik. Szóval van remény. De most hogy beteg, annyira félek hogy ha bölcsis lesz mindent el fog kapni, és ugye kistesó meg tőle. Szóval most egy kicsit megijedtem a bölcsitől. Majd meglátjuk.

Többiekkel mi van? Mindenki nagyon eltűnt. Mi az oka!!!
Nyafi tessék jönni, nem durcizni!!!!!!! Hiányzol ám nekünk. :lol: :D
Ja a pocakfotó még nem készült el de ígérem pótolom, mert most akkorát nőt ezen a héten hogy csak na.

Szép hétvégét mindenkinek!
Anna, Levi baba, Kistesó
Kép
KépKép
boganna07

Sziasztok!

Alszik mindkét pasim, így van idő írni :P

Anna
Hogy mit kapott el?
Hólyagos, vírusos torokgyulladás...(de hogy kitől - nem tudom.. ) mellé egy kis baci...
hányás... szurit kapott a torokgyuszira, a hányásra...
minden kijött belőle 1 bő napig... ebből lett közepes kiszáradás - ezért lett kórház a végén.
Bent voltam vele csüt. délutántól.... péntekig - majdnem dél volt, amikor hazaengedték.
Ültem egy széken és végig fogtam a kezét, mert egész éjjel ment az infúzió...

Nálunk a férjem az aggódósabb :roll:

A bölcsi... az biztos... sajnos minden betegséget elkapnak... de egyszer át kell esni ezen -
ha a bölcsiben nem, akkor majd az oviban. :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Idióta fejet vágok nagyon, de nincs más ahol pocak is van..

Kép

dhbetty

SSziasztok lányok! Na befejeztem a durcát, ti is hiányoztatok ám nagyon. Csak rosszul esett, hogy nem jött senki. Mi jól vagyunk, ma voltunk Esztergomban, nagy nehezen megtaláltuk a bazilikát, nem hülyének nézni, de piszok nehéz feljutni babakocsival, folyamatosan kerestünk valami kevésbé lépcsős megoldást. Holnap megyünk Zebegénybe, ha nem lesz eső.
Jövő héten kezdem a készülést a záróvizsgámra.
Giginek sikerült megégetni a héten a kezét, már lezártam a gázt és levettem róla a kávéfőzőt, de míg elfordultam a kismaszat fogta a sámliját, felállt rá és megfogta a még forró gázrózsát. De már egész szép a mancsa. Nagyon sajnáltam. Mostanában végigalussza az éjszakákat, mert leszoktunk arról, hogy zoknit adjunk rá. Hurrááááá!
Snoopy gratulálok a másodikhoz. Nagyon helyes az apja dobfelszerelésével Kolos.
Cic remélem örültök, hogy kislány lesz a következő.
Zuzi köszönöm a privit.
Lányok nektek meg a hiányolást.

Kép
nyafi

Nyafi, végreeee!!!! jó h újra itt vagy!!
szegény Gigi, az égés úgy tud fájni.
drukkolok a zárovizsgához, h jól fel tudj készülni.
és tökre örülök, h nem ébred éjjel!!!

Kia, jaj, az a kép. :cry: borzasztó lehetett így látni a gyermeked. én biztos halálra aggódom magam.
amúgy fura dolog ez az aggódás, mert van olyan szitu h párom a parásabb és olyan, h én. ha vlmilyét elvégja, beüti, h párom (tegnap a kocsiajtó kilincsébe, mi annak a neve, amivel kinyitjuk az ajtaját??, ki akarta nyitni az ajtót és beszorult a kisújja, párom ott állt mellette, és kiabált h hogyan szedjem ki, teljesen lebokkolt, odarohanta kilincset lenyomtam és már rohantam is be vele hidegvíz alá. szerencsére nem lett nyoma, de nagyon sírt)

Betty, nagyon édes a pocakod. :D
tényleg ott kinn milyen vizsgálato kötelezőek a várandósoknak? mikor van pl. UH?

én szerdán megyek dokihoz, +UH.
snooopy

Sziasztok!

Éljen, Éljen, Éljen!!! Jaj, de jó, hogy végre itt vagy Nyafi :) Nagyon örülök :-) Hipp-Hipp-Hurrááááá!!!!!

Szegény Gigi, valami összhang lehetett közte és Patrik között. Neki épp egy hete sikerült jól megégetnie 2 ujját is a sütőnél... Durván hólyagos lett a jobb kezén a mutató és a középső ujja... Szegénykém, 2,5 óra sírás után kissé megnyugodott, aludt egyett aztán utána már teljesen férfiasan tűrte a fájdalmat. Pedig tuti fájt még neki másnap is, de már 1 hangja nem volt a drágámnak! :) Imádom! Már egész szép az ujjacskája.

Remélem Giginek is hamar meggyógyul a bibis keze. Sok gyógypuszit küldünk neki :) Neked meg drukkolok nagyon, hogy semmi ne zavarja meg a felkészülést a vizsgára!

Kia: Levikének jobbulás kívánunk és azt, hogy soha többet ne kerüljön kórházba. Annál rosszabb nincs a világon amikor beteg az ember gyereke és nem tud mit csinálni csak vár, hogy javuljon az állapota. Kis Drága Manó, egy hős!!! Nagyon kafa dolgokat vettetek :-)

Betty: nagyon csini vagy, aranyos a pocakod :-)

Orsi: zabálni való Kolos, nagyon cuki a maszatos kép, írj, hogy mi volt az UH-on

Anna: nagyon édes Levike is a képeken, ő is nagyon huncut :) én azért még hívni foglak a bölcsi miatt mert én is megtudtam ezt-azt, és kíváncsi lennék még pár dologra :)

Hunci??? Anikó??? Kingii??? Többiek???? Hol vagytok? Tessék néha írni pár sort...

Kép
zuzmara08

Zuzi mire vagy kiváncsi böliből, és miket tudtál meg? Hátha tudunk egymásnak segíteni.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy Anna Levijét, hogy veszik fel a bölcsibe? Nekem azt mondták, hogy kell vinni a munkáltatótól igazolást, különben nem veszik fel. Na most ha már Anna pocakos vissza veszi-e a munkahelye pár hónapra? Sajnos nekem időközben megszűnt a munkahelyem, úgyhogy ha akarnék sem tudnék visszamenni, sajnos...
Amúgy nekem is azt mondták, hogy ha már felveszik akkor nem teszik ki ha jön a kistesó, max korábban el kell vinni....
Na most ha még van is igazolásom, hogy dolgozom, akkor le kell mondani a gyed-et, hiszen akkor az már nem jár... Szeptembertől mennének ugye bölcsibe, tehát le kell mondani 4 havi gyedről, ami azért nem kevés.
Tudott meg ezen kívül valaki valamit? :-) Vagy esetleg egy okos ötlet? :-)

Kép
zuzmara08

Zuzi írtam privit.

Nyafi jó hogy újra köztünk.!!!! :lol: :lol:

Betty szép a kis pocakod az enyém is kb. ekkor vagy lehet egy ici picit nagyobb.

Kép
KépKép
boganna07

Sziasztok!

Bölcsi kérdésbe ssajnos nem tudok hozzászólni, mert itt minálunk nincs bölcsi, és siófoki lakcímre kéne bejelentkezni, ha bölcsibe akarnám adni. Maradnak a mamáék, szerencsémre ők már nyugdíjasok, korkedvezménnyel mentek el nyugdíjba még anno.

Szegény kicsi babók, gyógypuszi az ujjacskákra! Karcsi nem fogdosta, szerencsére hamar megtanulta, égési sérülés nélkül. Nálunk is és apukáméknál is kályha van, télen nagyon durva lett volna ha fogdossa. Mutattuk neki, hogy meleg, oda tartottuk a tenyerünket, mint amikor tábortűznél melegíted a kezed, azóta ő is azt csinálja, ha mondjuk neki, hogy vigyázz, meleg! Ma reggel tűzoltás volt a tévében, meglátta a tüzet, és akkor is csinálta! Megzabálom!

Kia!
Nem semmi min mentetetk keresztül. Az unokaöcsém a kalicí vírust kapta el 2 hónapja, mert az egyik rokon elfelejtett szólni, hogy beteg, és eljött látogatóba.... :evil:

Betty!
Szép a poci! Akarjátok tudni a nemét?

Nálunk megvolt az első pisi a bilibe! Annyira édes volt, nyomott, mintha kaki jönne, de csak pisi volt. Sajnos belelógott a body alja, így azt le kellett cseréni... :lol: De annyi baj legyen! :lol:
Jövő szeptemberben kezdi az ovit. Kép Ez a legújabb kedvenc képem

Kép

Erika
erisunny

Sziasztok!

Betty
Szép a pocak.. és szerintem nem idióta a fejed :roll:
(Kb nekem is akkor a pocak :( pedig nem lakik benne senki :oops: )
...néhányan biztos azt hiszik, hogy jön a tesó :roll:

Szia Nyafi!
Jó tanulást a záróv.-ra :wink:
Az is meglesz :wink:

Szegény Gigi és Patrik :(
Levi állandóan simogatni akarja a sütőt, vasalót.. hiába mondom, hogy NEM , Meleg... :roll:

Erika
Jövőre már ovi?

Hétvégén kirándultunk...
Levinek nagyon tetszett.. főleg a két szökőkút... :lol:
Kép Kép
Még hintáztunk is...
Kép

Holnap megyünk szurira (bhimlő)
Szegény Manó biztos nem fog örülni a fehérruhás dokinőnek... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Múlt hét hétfőn elmaradt a vizsgálat,mert Flóri nagyon beteg volt.Ma csinálták meg,nagyon-nagyon megkínozták az én pici angyalkámat. :cry: :cry: :cry:
Csütörtökön fog kiderülni,kell e műteni.?! :(
kingiii

Kia!

Mivel itt nincs bölcsi, így ha a gyerek szobatiszta, és betöltötte a 2. életévét, akkor mehet oviba. Unokabátyja másodikán volt 2 éves, és megkapta a "behívóját", ő is szeptemberben kezdi az ovit. Persze csak ha szobatiszta. Ha nem, akkor egy év múlva.

Arrafelé mennybe kerül a bárányhimlő elleni?

Kingiii!!
Drukkolunk nektek, hogy minden rendben legyen a kis Flórával! Remélem nem kell műteni! :oops:

Gondolkoztatok a kullancs elleni védőoltáson? Beadatja valaki?
Mi még nem döntöttük el... Bár ideje lenne, itt nagyon sok erdő van.

Kép

Erika
erisunny

kullancs elleni majd jövőre, pesten nincs sok. én úgy tudom adnak bölcsinként 1-2 hónap türelmi időt, ha még nem helyezkedtél el...

Kép
nyafi

Kingii
DRUKK!! ++++++++
Jobbulást Flórának!!

Ma megkaptuk a szurit... így már csak 2 van, a Meningoc. és a 18 hós,
amiket egy hónap múlva kap.
Az ára? Kb. 1 hete váltotta ki Apa - a Meningoc. 1950 Ft körül volt, a bhimlő pedig 6000 felett (nem emléxem :? )

A kullancs ellenit épp ma említette Apa - szerintem nem adatjuk be
(max. ha olyan helyre megyünk - később átnézzük a testét, benne könnyű megtalálni,
mert eddig csak 1 db anyajegye van :P )

Levinek beindult a 12. foga is.
Tegnap csmellet rántottunk - olyan szépen ette egyedül :lol:
Végre rág rendesen :P

A legújabb szavunk az ótó (eddig csak büm-büm-nek hívta)... na és a néni (mindenkinek mondja :P )
A nappaliban 2 falióra van.. mutatja az egyikat és mondja E (egy) , aztán a másikat TETN (kettő) :D
Már számolunk :lol:

Az ovi - én úgy hallottam, hogy itt csak akkor veszik fel, ha abban az évben betölti a 3 évet és szobatiszta :roll:

Így mos fogat:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kingii Mi volt??????? írjál!!!!Zs

Kép Kép
tn_zsuzsi

Köszi szépen a kedves szavakat.

Még mindig nagy neki a tágulat,valószínű nem fogja kinőni,ezért kellene megműteni,hogy később ne menjen tönkre a bal vese.
Bővebben,majd holnap délután.....
kingiii

Kingii, sajnálom, de nem lesz gond, megműtik és semmi gond nem lesz.

majd írok bővebben, el vagyok havazva ezerrel.

Nyafi, ne haragudj, h nem mentünk, de a migrén az nálam nagyon kemény (most is az van), én elájulok, hányok stb, szóval megértem, hogy szarul esett de én nem tudok ezzel mit kezdeni, mert nem kockáztatok egy rosszullétet, a gyereket is a magánbölcsibe vitettem el, magam sem tudtam elvinni, úgy jött el érte a csajszi, annyira rosszul voltam.

Kia, örülök, hogy minden oké van a kisbeteggel.
Vendég

Sziasztok!

Kingii: Jobbulást Flórának! Minden rendben lesz vele, ez biztos :) Kitartás!!!

Pár szó rólunk! Patrik délelőtt durván belázasodott, egész nap csak rajtam feküdt és sírdogált, alig evett, volt 39,5 fokos láza is. Elvittem dokihoz.... megállapította, hogy skarlátos a drágám. Kapott antibiotikumot, 10 napig kell szednie és 3 óránként a lázcsillapító kúp.
Most kicsit jobban van, nyammog egy kis virslit és vigyorog! Annyira imádom! Ahogy kicsit jobban van már huncutkodik is :) Remélem hamar túl leszünk a lázas időszakon, nagyon megviseli szegényt! Persze engem is, mert a szívem szakad meg amikor beteg, olyan szívesen átvállalnám!
No, megyek csinálok még egy kis kaját neki... Teljesen el van csúszva a napunk, sokszor aludt keveset!

Kép
zuzmara08

Ó szegény Patrik! És miből jött rá, hogy skarlát a doki? Hunci jobbulást!

Kép
nyafi

Zuzi, nem lehet hogy inkább 3 napos láz?Nem hiszem hogy skarlát lenne, kapott 15 hós oltást,nem?

Nyafi, még mindig tart :cry: úúúúúúúúúúúúúúúúútálom :cry: 2.napja....
Vendég

Kingii, kitartás. gondodolok rátok sokat!!

Zuzi, szegény Patrik, neki is jobbulást!!

Hunci, ez a migrén dúrva lehet. nekem "csak" soakt féj a fejem, főleg a baba miatt is, mármint a megváltozott hormonok miatt. én elég fejfájós vagyok, néha már hányingerem is van. szóval megértem, h le vagy olyankor taglózva.
és ez milyen gyakran van neked? remélem nem sokat.
snooopy

havonta 1x de az eltart akár 4 napot is folyamatosan illetve egy durvább front be tud még kavarni.mint ez a mostani, több napja hülye az idő, azóta migrénezek ezerrel és hányok meg nem tudok menni, sötét van a lakásban.rámegy a szememre és zavarnak a fények, fáj a szemem, nem bírom a hangokat, zajokat, ilyenkor ha a gyerek sír, (ne kövezzetek meg) nem bírom elviselni mert még jobban szétdurran az agyam.ilyenkor vele együtt sírok mert még felemelni sem tudom annyira nincs erőm.
Vendég

Sziasztok!

Hunci, jobbulást neked! Remélem minél hamarabb túl leszel rajta. A barátnőm anyukájának van ilyen durva migrénje, kapott rá valami szurit és attól szinte teljesen elmúlt neki. Ha gondolod megkérdezem, hogy mit adtak neki...
Szörnyű ha valakinek ilyen migrénje van. Nekem ennyire nem szokott durva lenni, de az is épp elég.
Ja, amúgy kapott 15 hós oltást... abban van skarlát elleni szer?

Nyafi: gyakorlatilag ahogy meglátta Patrik testét egyből mondta, hogy skarlát... Nagyon apró pöttyök vannak a felső testén. Olyan mint a tű hegye, de pokoli sűrűn, és szinte egybefüggő pirosságot eredményez.
És nagyon magas a láza is, meg a torkába is belenézett.... szóval nemtom. Halvány fogalmam nincs, hogy hol kaphatta el. Nem is volt mostanában gyerekek között. Egyből azt kérdezte a doki, hogy bölcsis-e, de nem az. Szóval nemtom honnan jött ez a nyavaja.
Éjjel óránként mértem a lázát, szinte semmit nem aludtam. Szerencsére nagyon 38 fok fölé nem ment. Reggel 5-kor adtam neki kúpot, mert akkor már szökött felfelé a láza, most alszik...
Ráadásul vasárnap mentünk volna az unokatesója keresztelőjére :cry: hát szegénykém tuti itthon marad. Elvileg akkor már nem fertőz, de nem szeretnénk kockáztatni.

Kép
zuzmara08

Zuzi, megkérdezhetnéd.Nem csak azért kérdeztem, nem-e attól van.Mert 21 napig is lehet az oltás utóhatása.De ha vannak pöttyök már most akkor az nem is 3 napos láz de nem is utóhatás, valszeg skarlát.Bárhonnan elkaphatta, cseppfert-sel terjed.
Vendég

Most én is utánanéztem, de skarlátra nincs oltás. Az mumpsz, kanyaro, rubeola. És úgy is lehet látni, hogy fehér a nyelve és a széle piros és nagyon piros a torka...és antibiót kell rá szedni és utána nem fertőz rá két napra. a házipatika írta itt a neten.

Kép
nyafi

Köszönöm a kedves szavakat,aranyosak vagytok!

Egyenlőre nem műtik meg,addig is havonta kell járnunk ultrahangra.

Amúgy nagyon ügyes csajszi,kakilni már csak bilibe szokott,néha pisilni is(de arra minimum 30 percet kell várni).
Ő is mondatokban beszél,jól megértjük egymást.Akárkivel találkozunk így köszön:szia!-és addig nem hagy békén amíg vissza nem köszönsz. :D

Zuzi:Patriknak jobbulást kívánok!

Kia:Levi nagyon ügyesen mossa a fogát

Hunci Drága:nagyon ügyes fiad van,sajnálom ezt a migrének dolgot,engem is ennyire ki szokott készíteni-szerencse,hogy csak fél évente tőr rám.
Fenékbe Algopyrin injekció nagyon jó!
kingiii

[quote="kingiii"]
írta:
kingiii

Hunci Drága:nagyon ügyes fiad van

köszi, olvastad :lol:

lezárult az autó űgyem, mehetek a biztosítóhoz és imádkozhatok jó pénzért...
Vendég

Hunci, ez nem hangzik vlmi jól. kemény lehet! és nem tudnak ezzel vlmit kezdeni az orvosok? vlmi erős gyógyszer, h legalább a gyereket el tudd látni?
én érzem hasonlóan magam ezektől a rosszullétektől. Kolos nem érti miért nem játszom vele, anya miért nem veszi fel... olyan rossz érzés. néha jobb azért akkor kárpótolom, de van amikor csak feküdni tudok. :cry:

Kingii, erős csaj a te kislányod! és a mamája is. biztos jóra fordul minden.

Zuzi, Patrik hgy van?

Anna, és ti merre jártok? rég nem voltál!

Niki, nagyon édesek a képek a iwiw-en néztem őket. :D

Aniko?? Erika? Betty? többiek??
snooopy

Látom lányok mindenkinek kijutott most a rosszból.

Hunci ez szörnyű lehet, tényleg érdemes lenne valamit kipróbálni erre a fejfájásra, gondolom már ezer orvosnál voltál vele, lehet hogy esetleg valami természetgyógyászt, kéne felkeresni, vagy elmenni talpmasszőrhöz. Sokaknak segített.

Kingii, nagyon sajnálom a kis Flóra babát. te látsz tünetet rajta hogy fájlalja? Mondjuk ha úgy gondolják hogy nem fog javulni , akkor nem lenne egyszerűbb minél hamarabb túl esni ezen a műtéten, vagy van rá esély hogy rendbe jöjjön magától is?

Snoopy nagyon sajnállak, iszonyú lehet ez a hányinger, én Levivel amikor terhes voltam annyira rosszul voltam, hogy el sem tudtam volna képzelni hogy mi lesz a a kistesóval is ilyen rosszul lettem volna. Kitartás, remélem minél hamarabb eltelik ez a 3 hét még, és jobban leszel.

Nyafi, Abigél mancsára gyógypuszit küldünk.

Zuzi, hallod nem semmi skarlát??? Hogy a fenébe kaphatta el, jobban van már szegény kis manóka? Lehet a bölcsi látogatás után jött elő? Gondolom most a kistesó terv is szünetel, nagyon veszélyes lenne most teherbe esned, nem?

Kia örülök hogy Levivel minden ok, és rendbe jött, hihetetlen hogy milyen durva betegségeket tudnak összeszedni ezek a kis prücskök.

Levi úgy néz ki teljesen meggyógyult, viszont ma reggel úgy lerobbantam hogy csak na, még LEvit sem bírom ellátni, szerencsére ma apukámnak nem kellett bemenni így ő van vele. Ilyen rosszul még nem is voltam a császár óta hogy ne tudjak Levivel lenni. Szóval nagyon durván felfáztam, és olyan vesegörcseim voltak reggel hogy csak na, mellé még hasmenés. Most egy kicsit jobb de ma párom hamarabb jön haza így el tudunk menni a dokihoz. Remélem semmi komoly gond nincs.
Ahogy hallom Levi bekakilt. NA nálunk ez az a dolog amit csakis én tudok megcsinálni, szóval mennem kell.
Betty jól vagytok?

Kép
KépKép
boganna07

Sziasztok!

Anna, jobbulást neked! Remélem minél hamarabb elmúlik. Amikor Patrikkal voltam terhes, akkor nekem is voltak vesegörcseim... hát az nem kívánom senkinek. Még kórházban is voltam vele... Állítólag volt vesekövem és Patrik olyan helyre rugdalta ahol nagyon nem volt jó!
Azóta sem tudom mi van a kövemmel :)

Hunci, drukkolok, hogy minden jól menjen a biztosítónál :)

No, Patrikkal az van, hogy tök jól van! Tegnap óta semmi láza, pörög ezerrel, vigyorog, huncutkodik. A pöttyeit bekentem az ekcéma elleni krémmel és elmúltak...
Beszéltem a dokival, már az sem tutik, hogy skarlátja volt, nem volt fehér a nyelve, sem málna szerű és nem volt fehér a szája körüli bőr sem...
Egyedül ezek a pöttyök utaltak skarlátra, de ha meg ekcémás néha, akkor a lázzal kijön az is, hiszen nagyon szereti a meleg helyeket!
Már eszik szépen, jó sok brokkoli főzeléket evett, azt nagyon szereti :) Olyan jó így látni!
Most már végig szedi az antibiotikumot, ártani nem árt.

Kép
zuzmara08

Sziasztok!

Szegény pici babák! Annyira elképzelni sem tudom mit csinálnék ilyen helyzetben. Szerencsére nálunk semmi baj. Kicsit köhög reggel, de ennyi... Aminek nagyon örülök! Csak sajnos tippeket nem tudok adni. Csak szorítok, hogy mindenhol mindekivel minden rendben legyen.

Migrén. Én nem tudom mi az. Illetve tudom, csak nekem nincs az se. Sajnos ebben sem tudok segíteni...

Minden kismama nagyon vigyázzon magára! Rossz olvasni, hogy mindenki milyen rosszul van. Biztos az időjárás is rátesz...

Velünk minden rendben. Annyira édesen játszik a kutyákkal a 80 centis lucernában! :)
Mindig leguggol, és ilyenkor keresni kell, mert nem látszik. Szólongatjuk, és akkor felpattan, és röhög (nem nevet, röhög) . annyira kis tündéri!!! Ma homokozott mezítláb, azt is nagyon élvezte. Sikongatott nagyokat, és mindig betemette a lábát. Anyukáméknál van 2 m3 homok, aki építkezett valaha el tudja képzelni mekkora rakás. Az az ő homokozója... :lol: És imádja.

Ovi.
Jövő decemberben kezdi, utánajártam. Az a lényeg, hogy betöltött 3. életév és szobatiszta legyen. De nem fogom egy hétre bevinni, úgyhogy 2011. januárjában fogja kezdeni.

Betty régen jelentkeztél! Minden rendben?

Egyenlőre ennyi, lassan vége a napnak, mehetek babázni! :lol: És homokozni... :lol:

Mindenkinek jó hétvégét!
Eri
erisunny

Sziasztok!

Jobbulást minden kis és nagy betegnek!

Kingi - Sajnálom, hogy műteni kell... :(
Hunci - Az a fejfájás nagyon rosszul hangzik :(

Mi jelenleg Mándokon vagyunk...
Manó élvezi a homokozást, az állatokat csodálja minden nap :lol:
A szókincsünk több új szóval bővült ismét :D

Dédé (Dédi), Sa (Sanyi), Kaka (már azt is jelenti, hogy Kakas :P ),
Tötő (töltő), Ótó (eddig csak büm-büm volt)..stb

Zuzmara - az ekcéma rajtam is kijött (két éve volt utoljára) :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

ekcémára most kezdtük el Giginek fürdősót használni, állítólag egy hét míg rendbejön, majd kérdezzetek rá, hogy mi lett belőle, mert lehet elfelejtem...

Kép
nyafi

Hát lányok, én nem tudom mi történt a fiammal, de már egy hete azt csinálja velünk hogy hajnal fél négykor felkel és addig nem hajlandó visszaaludni míg meg nem kapja a reggeli tápiját, utána rögtön visszaalszik és reggel nyolcig is képes aludni. Ami nálunk nagy szám mert mindig 6-kor kelt eddig. Mit csináljak, kap vacsit (főzeléket), lefekvés előtt meg tápit és mégis éhes marad. Van valakinek valami jó ötlete?
Róla annyit hogy sajnos hólyaghurutom van, kaptam gyógyszert is rá, napi 4-szer, 2-t kell bevennem, egy hétig. Utána vissza vizelet tenyésztésre, remélem elmúlik, mert állítólag ez terhesség alatt krónikussá is válhat.
Kép
KépKép
boganna07

Sziasztok!

Lányok, nektek megjött már a GYED?

Anna, sajnos nekem nincs ötletem, Patrik vacsira tejpépet kap, az állítólag elég laktató...

Kép
zuzmara08

Anna
Jobbulást!!

A vacsi nekünk is tejpép... vagy a család épp aktuális étele.
Levi is korábban ébred 1 órával - így kb. fél 8-kor :roll:

Gigi Drukk!

A Gyed nekem a hó elején jön, mint a fizetés...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

gyed megjött, én bébiételt adok neki, vagy párizsit kenyérrel vacsira, aztán fürdés után táp. Eddig elég neki!

Kép
nyafi

Sziasztok,

gyed nekünk is megjött.

Anna, érdekes mert Kolos is kel éjjel, 3-4között felsír, olyankor Szabi odahozza közénk és akkor alszik tovább. nekem azt mondták lehet attól, h érzik a változást, h jön tesó, h anya most kevesebbet van vele (én a rosszullétek miatt "hanyagolom" kicsit, persze próbálok így is törődni vele, de van olyan nap amikor egszerűen nem megy. :oops: )... szóval elképzelhető, h azért ébred mert hiányzol neki? csak egy ötlet. tudom, h Te nem vagy rosszul és egész nap vele avgy, de ezek a picik mindent megéreznek.
Neked meg jobbulást!!!

Hunci, migrén elmúlt??

Cic, merre?? jól vagytok??
snooopy

Mi van veletek lányok, sehol senki?????????
Miért nem írtok??????

Niki te is rég írtál mi újság felétek? Picúrok, lakás??
Betty tudom sokat dolgozol és fáradt vagy de néha írjál nekünk mi újság? Panka baba mennyire érzi hogy nemsokára itt a konkurencia?

Hunci hogy ment a biztosítónál, migrén múlóban?

Snoppy kitartás, lehet hogy van benne valami de ilyenkor szerencsére apa megy le hozzá és ha 20 perc után is lent van és nem alszik megyek és kitalálunk együtt valami okosat. Nem értem hogy 3-4 között kell fel mindig, rejtély. Neked a hányinger egyfolytában van, vagy rád tör és akkor minden kijönn belőled?, én próbálkoztam a gyömbér teával az segített egy kicsit, de nagyon rossz íze van.

Cicc ti is jól eltűntetek, pedig nagyon kíváncsaik lennénk rátok, hogy mi újság veletek? Biztos írod a diploma munkádat, kicsi kukkants ide felénk is.

A többieknek is tessék jelentkezni!!!!!!!

Nincs kedvetek a városligetbe összefutni a játszótéren? Az idő sem olyan nagyon meleg, és a babák is biztos élveznék.

Kép
KépKép
boganna07

Kia!

Boldog Születésnapot! :D :D

Kép
aniko...

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?