Látom lányok mindenkinek kijutott most a rosszból.
Hunci ez szörnyű lehet, tényleg érdemes lenne valamit kipróbálni erre a fejfájásra, gondolom már ezer orvosnál voltál vele, lehet hogy esetleg valami természetgyógyászt, kéne felkeresni, vagy elmenni talpmasszőrhöz. Sokaknak segített.
Kingii, nagyon sajnálom a kis Flóra babát. te látsz tünetet rajta hogy fájlalja? Mondjuk ha úgy gondolják hogy nem fog javulni , akkor nem lenne egyszerűbb minél hamarabb túl esni ezen a műtéten, vagy van rá esély hogy rendbe jöjjön magától is?
Snoopy nagyon sajnállak, iszonyú lehet ez a hányinger, én Levivel amikor terhes voltam annyira rosszul voltam, hogy el sem tudtam volna képzelni hogy mi lesz a a kistesóval is ilyen rosszul lettem volna. Kitartás, remélem minél hamarabb eltelik ez a 3 hét még, és jobban leszel.
Nyafi, Abigél mancsára gyógypuszit küldünk.
Zuzi, hallod nem semmi skarlát??? Hogy a fenébe kaphatta el, jobban van már szegény kis manóka? Lehet a bölcsi látogatás után jött elő? Gondolom most a kistesó terv is szünetel, nagyon veszélyes lenne most teherbe esned, nem?
Kia örülök hogy Levivel minden ok, és rendbe jött, hihetetlen hogy milyen durva betegségeket tudnak összeszedni ezek a kis prücskök.
Levi úgy néz ki teljesen meggyógyult, viszont ma reggel úgy lerobbantam hogy csak na, még LEvit sem bírom ellátni, szerencsére ma apukámnak nem kellett bemenni így ő van vele. Ilyen rosszul még nem is voltam a császár óta hogy ne tudjak Levivel lenni. Szóval nagyon durván felfáztam, és olyan vesegörcseim voltak reggel hogy csak na, mellé még hasmenés. Most egy kicsit jobb de ma párom hamarabb jön haza így el tudunk menni a dokihoz. Remélem semmi komoly gond nincs.
Ahogy hallom Levi bekakilt. NA nálunk ez az a dolog amit csakis én tudok megcsinálni, szóval mennem kell.
Betty jól vagytok?