Új privát üzeneted érkezett!

Eddig csak a neten és Békásmegyeren nézelődtem, mivel hosszú távra nem mehetek a hematóma miatt. Az amit én kinéztem magyar 3 részes ágynemű szett magyar, 100% pamut, de méretei 30*40, és 70*90-es. Ez még jó is lenne 3 részes ágyneműhuzatnál, hiszen a nagypárna általában akkora méret, de ha a 2 párnahuzatot befogom, utána marad a paplanhuzat magában, azt meg felnőttek sem használják párna nélkül. Itt azt javasolták vegyek két garnitúra ágyneműt és mivel mosható mossam azt, de valahogy megszokásból gondoltam a huzatra. Mondjuk ha más nem lesz varrok, igaz nem vagyok túl jártas benne :)

Látom Dita te már nekiláttál a ásárlásnak. Én is szívesen nézegetem a cuccokat, de megvárom a 18. hét végét, s ha minden rendben, és a baba neme is ok, akkor vásárolgatok jobban, addig marad a nézelődés.

remény73
 
 


Köszönöm mindenkinek a köszöntést !! :D

Remény
Köszi a szopipárna ötleteket, valószínűleg vatera lesz belőle ! :lol:

Swanny
Mi már megvettük a babakocsit : Wampol Roadster (43 000 Ft) és nagyon bele vagyok szeretve !...kb. 2 hete tettem is fel ide róla képet ! Meg a hordozóról is !

Kép
Kép
rilla_
 
 


Vucuska!
Nagyon édesek a babák!
Örülök, hogy a kicsit korábbi szülés és a császár ellenére is minden szépen alakult! Sok boldogságot, jó egészséget mindannyiótoknak!

Rilla!
Boldog szülinapot így utólag!

Dita, kicsit megkésve a szex témához:
nekem az első 12 hétben tiltotta a dokim (valószínű csak óvatosságból, de inkább betartottam). Aztán egy csapásra szabad volt minden, de pár hét múlva kiderült, hogy mellső oldalon és kissé lent tapadt a méhlepény, így megint el lettem tiltva. Később szépen feljebb került a lepény, tehát nagy veszély most már nem lett volna, de nem igazán vágytam már rá, sehogy se volt kényelmes, rögtön keményedett a hasam... :oops:
Persze, ez nagyon egyénfüggő, ha a dokid azt mondja, szabad, akkor csak nyugodtan! :wink:

Vásárlás:
Hát, én tényleg nem vittem túlzásba.
Ágynemű: azt mondják, csecsemőnek nem is kell párna, egyelőre egy textilpelus lesz a feje alatt, és pléddel fog takarózni. A nagypárnának meg tényleg semmi értelme szerintem...
Babakocsi: nálunk is szempont volt, hogy minél könnyebb legyen, mivel nincs a házunkban lift, az elsőről fogom lecipelni, és főleg BKV-val járunk. Viszont inkább aszfaltos terepen, tehát túl nagy kerék se kellett. Hasonlót vettünk végül, mint amit Swanny és Witch mutat, de csak sportrészt. Mivel nyári baba, a mózest nemigen használnám (és az is maga 5 kiló!), kocsink meg nincs, így megpróbálunk ellenni hordozó nélkül. Hát, mi megvettük "aranyárban"a Brendonban (na jó, kifutó szín volt, így egy kicsit olcsóbban), de remélem, beválik, és azt is, hogy nem csak egy baba fogja használni. Ja, meg rövid távra, BKV-hoz próbálkozom a hordozókendővel. (Ha akartok esetleg venni, mindenképpen érdemes a legnagyobb, LL méretűt beszerezni, mert azt lehet elöl is megkötni, ami kényelmesebb megoldás, mint a háton csomózni. Én ajándékba kaptam egy kisebbet, meglátjuk, hogy boldogulok vele.)
Rucik: ebből kaptunk néhány egész jó állapotút, meg vettem is 1-2 darab újat. De egyelőre csak 56-osat, majd ha meglátjuk, fiú v. lány lett, kap nagyobbakat is. Bár most már izgulok, hogy az 56-os jó lesz-e rá.

Tegnap voltam dokinál. Most 1 mm-rel kevesebbet mértek fejátmérőre (BPD 101 mm), szóval ennyire lehet bízni az UH-mérésekben. A kalkulált súlya 3992 g. És nagyon meg lettünk dícsérve, mert rengeteget mozgott a CTG közben, és a 11 kg-os összhízásom is teljesen OK. A héten egy helyettes doki foglalkozik velünk, de ő is nagyon szimpi volt. Csütörtökön megyek újra, ha addig még nincs semmi. Méhszáj még mindig zárt, úgy látszik, nem nagyon akar kibújni a drágám...

Kép
Kép
vuki124
 
 

 
 

REMÉNY
Válaszoltam a privire, és itt van amit ígértem, de asszem már vki feltette ezt a boltot korábban, hát én innen lestem hogy mi fog majd kelleni, de nézesd át te is olyannal aki mostanában szült mert az én barátnőm is húzott ki belőle felesleges dolgokat.

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... e=kelengye

VUKI
Nagyon ügyes vagy te is és a bébi is. Szép méretei vannak!
Elvileg ma kellett volna jönni a csemetének?
Ez nagyon izgi! NEmsokára a karodban foghatod!
De jóóóóóóóóóóóóóó!!!!! Nagyon kivi vagyok hogy mi lesz a lábacskák között! :)

dita75
 
 


Dita, nem jött semmi privi, vagy nem nekem akartad írni?

A szomszédban van egy anyuka, majd vele átnézetem, de előbb tudni szeretném a babám nemét...

remény73
 
 


Bocs Remény rád gondoltam mert te is a vásárlásról írtál a laptetőn, Bikmakkot akartam írni! :oops: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok,

Rillus,

Hány kg a Roadster Masson babakocsi?:) Nagyon köszi a tippet :lol:


Vuki,
megírnád a márkát is? Nagyon megköszönném :lol: Gratulálok a bébikéhez, nemsokára tényleg találkoztok :lol:

Rucikhoz: az elejére mi is kaptunk egy csomó dolgot, de ha nagyobbacska lesz tuti megyek a turiba. Eszméletlen milyen szépeket lehet kapni, némelyiken még rajta a címke :lol:
És úgy is gyorsan kinövi :lol:





[img][url=http://www.nagyonbaba.hu][img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-31-1-2009_08_20-Kism4r.jpg[/img][/[/img]
swanny
 
 


dita,
köszi a választ! Megnéztem, és én is mazsolázok :)

Nekem is úgy mondták, hogy a párna felesleges az ilyen kicsi babáknak, elég a fejük alá egy textilpelenka.
A sógornőmtől örököltem "ágynemű" szettet, de a párnát már nem is tette bele, a paplanról lebeszélt :), mert szerinte túl merev, és vagy puha pléd vagy hálózsák a hasznos (ezért a paplant ő játszószőnyegnek adta a földre), marad a fejvédő, ami viszont tényleg kell. :)
Szóval mi az ágynemű kérdéssel (egyelőre) nem nagyon foglalkozunk... :)

Kép
bikmakk
 
 


Swanny,
Peg Peregot vettünk, konkrétan ezt a típust:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25
Tényleg nagyon könnyű (8 kg), és egyszerűen összecsukható, de ahhoz képest még épp elég masszív. Sajnos teljesen vízszintesig nem dönthető, csak majdnem. De nálam tapasztaltabbak (védőnő,anyám) azt mondták, hogy ez nem nagy baj. Legfeljebb az elején kipárnázom.

Bikmakk,
A fejvédő miért olyan fontos? Engem erről is lebeszéltek. Végülis mi is felnőttünk anélkül, és nem tudok róla, hogy a tesóim vagy én bármikor is lekoccoltuk volna a kiságyrácsot... Vagy inkább a hidegtől, fénytől véd?
Azt hiszem, Te kérdezted még korábban a pelenkázás helyét: Nálunk a szobájában van egy pelenkázószekrény, ebben épp elférnek a holmijai is. De az első hetekre azt javasolták, hogy inkább a szobában fürdessük, ne fázzon meg, amíg a fürdőből átviszem. Mondjuk kb. 2 lépéssel átérek a fürdőből a szobájába, szóval majd meglátom, attól is függ, milyen hideg lesz.

Köszi a gratulációkat, jaj, már nagyon tűkön ülök! Remélem, valamelyik front végre megteszi a hatását. :)

Kép
Kép
vuki124
 
 


Sziasztok!
Hűűű Vuki! Te most fogsz szülni!!! :D :D Nagyon drukkolok Neked!!!!! Ügyes legyél és no para!!!!!! :D Aztán valaki jelezze ám, hogy mizujs Veled, Veletek! Pussz!!!!

Kép
kira76
 
 


Vuki
Hű de szép nagy babád van, mostmár inkább kintt növeszgesd ! :lol:
Le a kalappal a 11 kg-hoz !!!
Nagyon drukkolok Neked a szüléshez, most Rajtad a fórum szeme !! :D

Swanny
Sajnos nem tudom, hogy hány kg a babakocsi és most meg sem tudom mérni, mert Anyunál hagytuk a pincében a kocsit Budaörsön (220 km-re tőlünk).
De az biztos, hogy nem könnyű, bár ez nekünk nem volt szempont, mert földszinten lakunk, nem kell majd emelgetni. Viszont terepre a legalkalmasabb, ami nálunk szempont volt ! :D

Kép
Kép
rilla_
 
 


Vuki, nekem anyukám mondta a fejvédő fontos, mert anno a tesómnál nem volt, és majdnem gond lett belőle, én biztosan fogok venni, igaz a szettel együtt lehet nálunk venni, az nekem tökéletes lesz.

Ma is bemenetem egy bababoltba, gondolván kicsit sétálok, és beszélgettem az eladóval. Igaz pasi, de 2 éves lesz most a gyerek. Elbeszélgettünk a tapasztalatokról. Lebeszélt a vászon lepedőről, hogy jobb a gumis. Elég sok dolgot megbeszéltünk, amit mérlegelek még 4 hétig, meg több helyet is megnézek, s majd kiderül. Nem tudom mikor lesz áfaemelés, de lehet még előtte kéne vennem néhány dolgot, hogy ne legyen túl sok plusz költség.
Beszélgettünk cumikról, meg hogy sokszor a védőnők is sok felesleges cuccot mondanak, és nem biztos, hogy arra mind, vagy akkora mennyiségre szükség van. Kipróbáltam néhány dolgot, hordozó, babakocsik súlyát, és megint okosabb lettem.

Vuki, drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen, és a gyermekedet mihamarabb lásd, s megfoghasd. Majd kérünk beszámolót mindenről...

remény73
 
 


REMÉNY
Ügyi vagy! Jobb mielőbb és több helyen körülnézni, mert mire odakerül az ember ne legyen belőle kapkodás, és természetesen az ár sem mindegy senkinek!

BIKMAKK
Az a baj a textilpelussal hogy némelyik baba csomóba gyűri alvás alatt, mostanában hallottam vmi jó ötletet ezzel kapcsolatban, majd megnézem hogy küszöbölték ki a dolgot, mert most hirtelen nem jut eszembe. Néha annyi az input hogy csak kapkodom a fejem! :)

ÁFONYA
Még pár nap és láthatjuk megint a kis törpiket úgy várom már a hétfőt!

Ma voltam védőnőnél. Pipiben semmi, mérlegelésnél még fogytam is kicsit, a vérnyomi kicsit magas volt, amit nem is csodálok, mert fél óra dombmászással érek oda a rendelőbe. Múltkor pihiztem előtte 15 percet, de most azonnal behívott.

Holnap megyek vv-re és megkérdeztem tőle hogy most minek kell két órával a vv előtt reggelizni. Azt mondta itt a laborban igy nézik a glükózt! Hát akit ismerek senkinek nem volt ilyen vizsgálata, még annak sem aki ide járt 3 éve.
Na mindegy, én kétszer rákérdeztem, csak jól mondta. :roll:

dita75
 
 


Dita! Nekem megnézték alapból a sima cukrot, majd a gyógyszertárban 200 Ft alatti összegért vett glükózt pohárban vízzel elkeverték, megittam és 2 órára rá újabb vérvétel. Szerintem ha veszel egy glükózt a gyógyszertárban nem kerül sokba, s ha kell van mihez nyúlnod...
Általában cukorterhelésnél ez szokták alkalmazni...
Jó olvasni nem csak én fogytam :) Viszont azóta visszahíztam az 1 kilót, ami akkor lement rólam.

Néha rosszul számol a számlálóm, mert ma már 14 hetes és 1 napos vagyok... :(

Amit lehet kapni a szetthez bébiknek, az nagyon lapos párna, szerintem az nem sok a babának. És talán jobb is mint a pelus, de ez mindenkinél egyéni döntés.

remény73
 
 


REMÉNY
Én amióta hormonokkal tömöm magam kb. 30 kiló jött fel rám. Tavaly amikor álltunk több mint fél évet a baci miatt nem szedtem még kismama vitamint sem, akkor leadtam 20 kilót, ami most megint feljött ahogy elkezdtem szúrni a decát a lombiknál naponta álltam a mérlegre és nem hittem a szememnek!
Le sem merem írni közel 95 kiló vagyok. 2 kiló lement úgy hogy szinte egész nap pihenek és rendesen eszem mindent. Ma sem épp diétás kaja volt ebédre, paradicsomlevest ettem és gránátkockát! Csak ennyit számít hogy már nem szúrkodom magam. Sztem ha már az utrot is elhagyhatom végre amit már alig várok még pár kilótól megszabadulhatok! :?

A nagyonbabás vonalzók általában kétnaponta eszmélnek! Tapasztalat! :wink:

dita75
 
 


Remény
Nekem mindig jó a vonalzóm, pedig nekem is nagyonbabás van...nem értem, hogy a Tiéd miért bénáskodik néha !? :roll:

Kép
Kép
rilla_
 
 


Kira!
Köszi a drukkot!
Hogy vagytok? Olyan rég nem írtál!

Hát, az én babóm úgy látszik, túl jól érzi magát bent! CTG-n minden OK volt ma is, most már naponta kell mennem. 1 hét túlhordás állítólag még teljesen normális, ha addig nem történik semmi, valószínűleg be kell feküdnöm, és rásegítenek, hogy beinduljon a szülés.

Kép
Kép
vuki124
 
 


vuki,
nagyon izgi, drukkolok, hogy minden nagyon szépen menjen, pont úgy, ahogy eltervezted!

A fejvédővel kapcsolatban: én úgy hallottam, hogy a babák, nagyon szeretik magukat befúrni szűk helyekre, pl. az ágy sarkába - még a nagyon kicsik is megoldják ezt valahogy, akik elvileg nem tudnak még kúszni.. Na és ha nincs fejvédő, csak a rácshoz nyomkodja a buksiját, azt annyira nem szereti, és akkor folyton sírni fog. HA meg van fejvédő, akkor nem. De lehet, hogy csak mese az egész :)

Kép
bikmakk
 
 


Bikmakk!

Nem mese :) Tapasztalatból mondom, vagy arcal a rácsvédőbe van manókám és oda nyomul ezerrel (már pár naposan is előadta), vagy mióta nagyobb, már keresztbe fekszik, és vagy a védő felett vagy alatta kidugja a kis lábát :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Vuki
Nagyon izgulunk érted, kitartás !!!!!!!!!!!

Kép
Kép
rilla_
 
 


Sziasztok!

Meg volt ma az uh-m. A babókánk 61mm, a tarkóredő 1,5. Mindene rendben van nagyon aktív volt ugrált, bukfencezett.

Dita!

Kitartás nem sokára hétfő!!! Most az uh szerint a papíromra a terminust nov 20-ra írták, mert nagyobb a drága:)
Még apával nem egyeztettem hogy elvisz e a kórházig, vagy valahol "kidob" este meg dumálom vele, és akkor már tudunk egyeztetni. Az eredményt nem kérdezted véletlenül mikor van meg? VAn ahol 1 óra van ahol 1 hét......

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


ÁFONYÁCSKA
Szupi hogy okés volt az uhu-n minden. Édi lehetett a babóka!
Oké várom az infot hogy akkor hol legyen a tali.
Engem 6 körül visz ki apci az állomásra úgyhogy én is olyan 8-fél 9 körül érek oda remélhetőleg a kórházhoz.
Én tegnap vv-n voltam ahol is 4 csillagom van. A belgyógyászaton ma reggel a doki azt kérdezte hogy allergiás vagyok? Elvileg a nyár végi füvekre vagyok az, májusban még nem szokott elkezdeni virágzani a parlag és társai. De szó ami szó reggelente nagyon tele van a nózim és napközben is szoktam fújni, levegőt is nehezen veszem. Akkor talán ennek tudhatók be a csillagok. Az ekg, és a többi jó volt, cukor is csak 5,1 hálistennek! Ettől féltem a legjobban!
A vérnyomásom viszont szerdán és mai is magas volt.
Nem csodálom mert most tudtam meg hogy a picsa akit helyettem felvettek sokkal több pénzt kap mint én 7 év után, és ráadásul egész nap filmet néz a monitoron!
Annyit kértem tőle hogy intézze el hogy visszakerüljön a tp-papírom hozzám mert ez már nem emberi hogy hetekig ülnek rajta majd én intézem inkább helyettük, mert egyszerűen 20 forintom nincsen!
Egész héten nem volt képes elintézni pedig már szerdán kaphattam volna a tp-emet, naná hogy magas a vérnyomásom!
Meg attól is felment a pumpám hogy nézem a leletet hogy szennyezet vizeletmintát adtam le. Mégis vinnem kellett volna szűrőt hogy ne kerüljön bele az utrogestanból? Vagy hogy képzelték? ezek szerint nem sok lombikos van itt falun rajtam kívül ha még ezt sem tudják! Hülye picsa! (már bocsi)

VUKI
Nővérem is egy héttel túlhordta Vivikét. PEdig olyan dög meleg nyár volt, patakokban folyt szegényről a víz, már könyörgött a dokkernak hogy szedje ki belőle mert ő ezt már nem bírja. Aztán nagy nehezen csak kijött a kis lustika!
Drukkolok hogy minden okés legyen!

dita75
 
 


Dita!

Beszéltem Apával, a kórházig visz! Akkor ha neked is jó talizzunk ott!!!
Te ismered a kórházat egy bejárata van vagy több?? Hol várjuk egymást?
Jó lenne telcsi számot cserélni, ha esetleg el kerülnénk egymást iwiw-en írok!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


Áfonyácska, Dita
Drukk hétfőre, majd jelentkezzetek mi volt !!

Vuki
Remélem hétvégén már előbújik a kismanód ! :D

Szép hétvégét mindenkinek !!

Kép
Kép
rilla_
 
 


RILLA
köszi!

ÁFONYA
Oksi nézem az iwiw-t.
NEm ismerem a kórházat egyszer voltam ott még régebben amikor az unokaöcsémet műtötték. De ha cseréltün telefonszámot bizti megtaláljuk egymást!

Állat hogy ilyen szuper idő van. Semmi légmozgás, ettől a böszme széltől már ki volt a t...m!

dita75
 
 


Dita, Áfonyácska! A Margit kórházhoz ha villamossal megy valaki akkor a Kórháznál leszáll, átmegy a zebrán. Ott megy tovább, kicsit kaptatós az út. Van először egy sormopó, majd a következőnél egy bejárat. Ott ha bementek, akkor láttok egy pultot, ott kell gondolom jelentkezni.

Közben eszembe jutott, hogy kocsival érdemes megállni egy pillanatra a buszmegállóban a zebra előtt, vagy ha többet időz valaki a zebra után balra befordulni. Vagy az iskola parkolójában, vagy a Kórház pici parkolójában lehet megállni.
Remélem tudtam segíteni nektek.

remény73
 
 


Rilla! Újragyártottam a vonalzóm, de ez nem javult. Ma vagyok a 14. hét 3. napon, megint nem stimmel. Hát azt hiszem keresnem kell másik vonalzót :(

remény73
 
 


Oké Dita már alig várom:)

Remény köszi a segítséget!!
A vonalzó nekem is önnállósítja magát sokszor most pl jól számol valamelyik nap késett :roll:

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska
 
 


REMÉNY
Köszi! Remélem hétfőig nem felejtem el, már minden idegszálam csak Bogyira koncentrál és úgy szeretném ha megtudnám a nemét, még ha kicsi is rá az esély.
Ha most nem azért remélem 4 hét múlva már megtudom!

dita75
 
 


Dita!
Sajnos nekem nem mondtak semmit, de mint tudom 18. hetes korától lehet megnézni, igaz akkor sem 100%, mert volt aki kisfiút várt és kislány lett. Gondolom a köldökzsinórt elnézték:)
Nekem még bő 3 hét, s talán kiderül a baba neme. Hidd el én is várom már, mert sokszor azt érzem kisfiú, de néha kislány...Néha olyan, mintha érezném hogy mozog, de lehet csak a beleim finom játékát érzem. :)
A 16. héten kell mennem vérvételre az Istenhegyibe, majd vizeletet kell leadnom azon a héten a BMC-ben. Gondolom 18. hét előtt nem lesz UH...

Majd meséljetek a ti genetikai vizsgálatotokról, érdekel...

remény73
 
 


Áfonyácska, Dita!
Drukk a holnapi vizsgálathoz! Biztos minden rendben lesz!

Hát, mi még mindig változatlanul. :?
Ha ma éjjel se indul meg (semmi jele), akkor hétfő reggel be kell feküdnöm a kórházba. Asszem, nem kerülöm el a császárt, ha csak nem történik valami csoda... :(
Persze, tök jó, hogy pár nap múlva kezemben tarthatom a babánkat, csak egy picit csalódott vagyok.
Ha hazajöttünk, jelentkezem!

Kép
Kép
vuki124
 
 


Vuki!

Nagy kalappal holnapra! Kívánok zökkenőmentes szülést és boldog babázást :wink: Minden nap olvaslak, hogy mikor szülsz, jó sokáig elhúzza a babó :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


Vuki! Szerintem még mindig nem késő. Próbáld meg, hátha sikerül, lazítsd el magad és próbálj a kicsivel beszélni, hogy te jobban szeretnéd, ha természetesen születne meg.
Olvastam egy könyvet, amely a baba és mama kommunikációjáról szól. Vesztenivalód nincs. Drukkolok nektek...

remény73
 
 


Vuki!

Barátnőmnek a szex indította be :wink:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


mi szexeltünk tök sokat utolsó percig és nálunk az nem segített a beinduláshoz.meg lépcsőztem is ,de az sem.

mó73
 
 


régebben jó doki a 28.héttől 100%-ra megmondta a nemet,de mostmár egy jó doki a 18.héten is 100%ra mondja,persze,ha úgy fekszik a baba ,hogy látszik.

mó73
 
 


Megjártuk Áfonyával a kórházat.
Hát én majdnem pórul jártam mert kérték a 12. heti uhut ami nekem nem volt lévén ma vagyok annyi idős terhes, és nekem azt mondta a dokker hogy ott is megcsinálják és időpont sem kell.
Hát jól félrevezetett de rendesek voltak és megcsinálták az uhu-t
aztán levették a vért és két hét múlva lesz meg az eredményünk.
Áfonyának volt uhuja így ő nagyon hamar végzett, de én sem vártam olyan sokat, megkértem a doktornőt, hogy legyen szíves behívni ha lementek előttem az iődpontosok, és aranyos volt, nem szemétkedett, pedig nem is mondtam hogy milyen messziről jöttem.
Az uhu-n írtó édi volt Bogyi még nem láttam mocorogni.
A lábacskája égnek állt a kezeivel meg kalimpált, aztán egy mozdulattal felcsúszott egy pár centit majd visszahuppant. :)
Imádom, annyira szép volt. Tarkóredő 1,6, crl 58 mm. :lol:

dita75
 
 


Dita!

Gratulálok bogyóhoz, ez az első élménydús uh. Nekem fejre állt a pocimba :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Már régen írtam. :? :(
Velünk minden ok, rendben fejlődnek a Picikéink. :lol:
Holnap megyünk megint UH-ra, majd teszek fel képeket.

Dita, Áfonyácska: örülök, hogy minden rendben volt tegnap veletek! :lol:
Ditus: Neked az alábbi helyre kellene menned, hogy minél hamarabb megtudd Bogyi nemét:
http://www.4dultrahang.hu/

(Új technológiánknak köszönhetõen egy 4 dimenziós készülék segítségével nagyobb valószínûséggel megállapíthatjuk
12 hetes korban lévõ, leendõ gyermeke nemét.)

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Vuki
Nagyon várunk a hírekkel és millió drukk !!!!

Dita
Gratulálok Bogyóhoz ! :lol:
(én már a 16. héten megtudtam a babám nemét)

Kép
Kép
rilla_
 
 


Rilla! Az Istenhegyin az AFP-ből már te megtudtad? Vagy a 16. héten hogyan sikerült? Köszi.

remény73
 
 


Remény
Én a 16. hétem elmentem a dokim magánrendelésére és ott tugtam meg !

Kép
Kép
rilla_
 
 


Sziasztok! Én a babás topikba írogatok már egy ideje, most 18 hónapos a kicsifiunk és most újra babát várunk, gondoltam átnézek ide is. Nagyon nem sikerült visszaolvasnom, de megpróbálok bekapcsolódni, ha nem bánjátok.

Most vagyok 18 hetes, a héten megyünk a genetikai UH-ra, már nagyon várjuk, mert nekünk most fog kiderülni remélem, hogy akkor kell-e lányruhákat venni, vagy folytathatjuk a fiúsakkal. Mi egy profi helyen voltunk a 12 hetesen (picit korábban mentünk 11 hét 5 nap volt) és ott azt mondta a szonográfus, hogy a 13. héttől lehet megmondani fiú vagy lány, addig gyakorlatilag egyformák. Nekünk az elsőnél is a 16. héten derült csak ki, addig azt mondták (a nem annyira profi helyen), hogy lány.

Párnakérdéshez akartam hozzászólni még. Nálunk még mindig nincs párna (másfél éves) és nem is hiányzik még. Takarót még mindig azt használjuk, amit újszülött kora óta, de legtöbbször azt is lerúgja. Szóval szerintem nincs nagy jelentősége a párnának még sokáig.

Ja és lenne egy kérdésem, van olyan köztetek aki a Szent Istvánban fog szülni? Még nincs dokink és fogalmam sincs hol és kinél szüljek egyelőre.

Vuki! Remélem minden rendben veletek, üzenj legalább a topikra, hogy mizu!
gombahölgy
 
 


Ja és a rácsvédővel mi úgy jártunk (mert persze mi is megvettük), hogy Benedek mindig magára tekerte, már egészen kicsinek is be tudott bújni alá, aztán mikor már mozgékonyabb volt, addig rángatta, amíg kikötőzött és magára is tudta tekerni, szóval neki biztos jó szórakozás volt, de én utána levettem (mondjuk nem aludt túl sokat a kiságyában soha).
gombahölgy
 
 


Sziasztok,

Dita, olvastam, hogy allergiával küzdesz. Nekem sokat segített 3 homeopátiás szer.

Histaminum 9 vagy 15 CH napi 3*3 vagy 3*2
Pollen 9 vagy 15 CH, hetente egyszer 3 golyócska
Euphorbium comp. orrspray - ez náthára is jó

Ezt a hármat kell szedni, fújni a tünetek megindulásakor azonnal és már másnap- harmadnap érezni fogod a javulást:) Volt olyan ismerősöm, aki már kapott szteroidokat is. Elkezdte szedni és felhívott egy hét után, hogy olyan életminőségbeli változás állt nála be, amiről nem is mert álmodni:)

Előtte, utána kb. 15-20 percig semmit nem szabad enni, inni. Mentholos dolgok felejtősek. Lehet kapni menthol nélküli fogkrémet.

Hátha segít, próbáld ki:)

Jó éjt,
swannyKép
swanny
 
 


Sziasztok,

Dita, olvastam, hogy allergiával küzdesz. Nekem sokat segített 3 homeopátiás szer.

Histaminum 9 vagy 15 CH napi 3*3 vagy 3*2
Pollen 9 vagy 15 CH, hetente egyszer 3 golyócska
Euphorbium comp. orrspray - ez náthára is jó

Ezt a hármat kell szedni, fújni a tünetek megindulásakor azonnal és már másnap- harmadnap érezni fogod a javulást:) Volt olyan ismerősöm, aki már kapott szteroidokat is. Elkezdte szedni és felhívott egy hét után, hogy olyan életminőségbeli változás állt nála be, amiről nem is mert álmodni:)

Előtte, utána kb. 15-20 percig semmit nem szabad enni, inni. Mentholos dolgok felejtősek. Lehet kapni menthol nélküli fogkrémet.

Hátha segít, próbáld ki:)

Jó éjt,
swannyKép
swanny
 
 


Gombahölgy
Üdv. közöttünk, gyere sűrűn !!
(aranyos a neved ! :D )

Kép
Kép
rilla_
 
 


Sziasztok Lányok!

Nekem a 13 héten(profi helyen voltam én is) megmondták, hogy kisfiú lesz és igaza is lett a dokinak. Igaz utána kavartak, szóval szülés előtt egy héttel tudtam meg 100%-ra, hogy tényleg fiú :)

Üdv
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


Sziasztok!
Isten hozott itt Gombácska!!! :D Gratulálok a második babához!!

Minket is az afp-s uh-on erősített meg a doki Zéti nemével kapcsolatban, de előtte Karácsony körül azért a saját dokim is pedzegette, hogy inkább a fiú neveken gondolkodjunk.

Vukival mi lehet a helyzet?

Én ma voltam dokinál és ctg-n. Minden rendben. Persze a fiú szinte végigaludta a ctg-t. 1x az egyik szülésznő kicsit megrázta a pocakom, hogy felébredjen :D Azóta persze virgonckodik, bár ebéd után aludtunk is egy kicsit :wink: Most kb. 2700 gr.

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok Lányok!

Most másolok egy másik topicból, mert lusta vagyok megírni újra az egészet:
Képzeljétek tegnap nagyon megijedtünk :shock: , elkezdtem barnázni a 14. héten. Reggel egyből hívtam is a dokimat, hogy most mi legyen. Mivel tegnap kellett visszamenni a 3 hetes kontrollra, így megvártuk a délutánt.
Szerencsére nincs baj a Babákkal :lol: :lol: , szépen feljődnek, lubickoltak ezerrel. A probléma, hogy van egy vérömleny a méhlepény helyezkedése miatt és ez okozza a vérzést. De szerencsére sok teendő nincs vele, a dokim szerint el fog múlni, amint a méhlepény feljebb húzódik. :wink:

A két kis Picúrkánk fej-fej mellett fejlődik. 8,4 cm-esek a kis fejük (halántékok között mért távolsága) pedig 2,7 cm. :) :)
Az egyikük mindig szopizta a kis ujját, Ő jobb kezes lesz. :D A nemüket még sajnos nem tudjuk. :?
Legközelebb máj. 27-én megyek dokihoz, AFP vizsgálatra. Majd a kövi UH jún. 3-án lesz.
Na, de rólunk ennyit, a lényeg, hogy minden ok!!!! :D :D

Nagyon haldoklik ez a topic, Csajszik merre vagytok?

Kép

puszi Trix
trix78
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?