Sziasztok!
Na milyen jó itt a hangulat, öröm volt olvasni
Köszönöm a gratulációt mindenkinek!!!
Cirmike!
Nagyon szépek vagytok a képeken!
Szobatisztasághoz szurkolunk, én is csak ajánlani tudom a wc fellépőt nekünk is van és Julcsi is nagyon szereti. Szinte a kezdetektől ezt használja, bili meg a mamáékhoz költözött.
Nagyon jó, hogy lesz saját szalonod! jobb munkahely nem is kell, mint hogy közel van, te vagy a főnököd s magad osztod be az időt!
Szilvi!
De jó, hogy mindent sikerült megvenned! Most aztán akkor magadnak is! Mi is voltunk hétfőn a tescoba és tényleg nagyon aranyos rucik vannak. Én magamnak gondoltam valami felsőket nézni, de nem nagyon nyerte el a tetszésemet egyik sem. Julónak már össze teszveszeztem a nyárra valót meg szerencsére van ami jó tavalyról.
Mi lehet átmegyünk majd az omega parkba meglesni a bemutatót.
Nem semmi Bencéd étvágya!
Köszi a névválasztásért járó dícséreteket is. Nálunk is sokan csak néznek, hogy milyen nevet választottunk
De nekünk nagyon tetszik s ez a lényeg! Még a Csongor volt a másik befutó aztán Julcsi döntött a kettő közül. Nagyon ügyes volt, hogy a Csanádra szavazott, mert az nekem jobban tetszik, apának meg a Csongor lett volna a favorit. De már Ő is mindig Csanádnak hívja. Juló meg többnyire öcsikémnek
, olyan édes. sokat simizi meg puszilgatja
Remélem így lesz ez majd akkor is ha kibújik.
Erika!
Gratula a 10 kilóhoz!!! Rám is rám fog férni
De szerencsére az még odébb van. Készítsd a zsepiket délutánra!
Aranyosak a csajok a szülinapi partys képeken! a torták nyamik
Zsani!
Jajjj, annnyyyiiraa aranyosak vagytok a fotókon. Nem semmi Lili sérója!nagyon tündéri kislány!!!
Alma együttesen ott leszünk természetesen! Julcsi már alig várja!
Lola!
Ágival nem beszéltünk össze, ez a véletlen műve. Trükköket nem nagyon tudok ű, esetleg azon múlhat, hogy a fiú spermák gyorsabbak,de rövidebb életűk; a lány spermák meg lassabbak és hosszabb ideig élnek ( 3-4nap is lehet). Nálunk ez úgy fest most bevált, mert pont peteéréskor is volt action s győztek a gyors fiúsfickók.
Persze, Julcsi odáig van! mindig simizi, puszilgtja. Ruhákat, játékokat nézeget neki az üzletekben és már most sztorizgat magukról
nagyon édes!
Ancsa!
Nagyon édes Liza a képeken!
Sajnálom, hogy a pároddal elromlottak a dolgok s drukkolok, hogy egyenesbe jöjjetek a gyerekekkel minél hamarabb!
Ági!
Jaj, milyen képed van neked
nem is láttam mikor készült. cukik a csajok.
Jól vagytok? a héten nem sikerült összefutni. Jövő7en meg vizsagázom már hétfő,kedd tanulok, szerdán vizsga. talán csütörtökön itthon lesz Julcsi és akkor lemegyünk a játszóra. Szomaton aztán megint vizsga 2-ből
Neked mikor lesz a vizsga?
Milyen volt az anyáknap?
Megyek, mert végre ébred a cslád többi tagja! Kellemes 7végét mindenkinek! Végre újra szép idő lesz!!!