Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem mindneki nagyon jól érzete magát az anyáknapi műsoron.

Gabi!
Öö.Úgy van hogy valszeg Istit nem veszik fel márciustól az oviba.Igy szeptemberbe menne bölibe,ha felveszik.De a reggeli bölibe vitele még nem megoldott.
Párom munkahelye még nem tud addig engedélyt adni a később bejárásra mig nem derül ki hogy páromék maradhatnak-e a munkahelyükön(létszámcsökkentés,új erőműtuljadonos stb).
Látom elég későn kerülsz ágyba esténként.Nekünk korán kel feküdnünk,mivel Istike csak velünk alszik el és teljes csöndben sötétben.Általában a jóban roszban után lekapcsoljuk a tv.-t.

Nem néztem az időjárás jelentést,szuper lenne ha ilyen melegek jönnének már.
Emeseanyunak a kedd nem jó nekem a szerda(bölizés miatt).
Esetleg hétfő vagy csütörtök??

Emeseanyu!
Nem semmi Bence étvágya.Jó nagy adag lehetett a túrós finomság.

Lola!
Megnéztem picasan Somát mikor még picibaba volt.Olyan gyönyörű baba.Nagyon hasonlitanak Noéval egymásra.
A műhely végülis ilyen tároló párom szerszámainak,fűnyirónak iylesmi.Itt nem volt semmi mikor ideköltöztünk mert az előző tulaj lebontotta.Ezért épitette.

Délután megyünk dokinénihez.Egyben van a gyomrom eléggé.

Betti

Kép
berna23

Emeseanyu!
Nagyon aranyos tőled hogy utána kerestél a szocpolnak.
Hasonlokat találtam én is.

Kép
berna23

Betti: semmiség!
Remélem megtudtok ma valami hasznosat dokinéninél!

Hát... tényleg van étvágya Bencének, bár tavaly Dórikám is csinált olyat, hogy saját főzésű főziből megevett egyszerre két bébiüvegnyit (ugye az majdnem négy deci). Épp az előbb evett mindkettő. Dórika paprikáskrumplit, egyedül. Nagyon ügyes, az innivalót viszont kiöntötte (pohár). De direkt. :) Mostam fel megint!
Bence megevett 240 ml saját (tegnapi) főzit, de láttam, hogy nem elég neki. Kinyitottam egy sütőtököt, gondoltam, eszik belőle pár kanállal, a maradékot megeszem én (imádom). Hát nem megette az egészet azt is???? Remélem ez a mennyiség kitart legalább négy órát neki (ha jól belakik, akkor négy órát végre kibír).

Már megcsináltam a dolgom mára, vasalnom kéne, de annak most nem állok neki (este próbálok majd). Nemsoká megyünk (kettőre) Emeséért, aztán elnézünk a tescoba.

Előbb teregettem, hát... rohadt szél van.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, nekem a hétfő délelőtt és a csütörtök délelőtt is jó. Hétfőn fél 12-ig érek rá (Emese miatt), csütörtökön kicsit tovább. Ahogy nektek jó.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Betti: a böli sem tuti még?? Ne rémisztgess! Oda tuti felveszik Istit, nem? Melyik böli játszócsopijába jártok? Tietek vagy módszertani?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu!
A bölibe sztem felfogják venni.Sikerült néhány jó szóra szert tennünk az érdekünkben.
Csak ez a fránya bölinyitás.De csak megtartják páromékat,és akkor megy minden mint a karikacsapás.
De be kell valljam amilyen szerencsétlen tipusu család vagyunk,tartunk a pofára eséstől.

Sütőtökös sztori:Arany Bencusom.Imádnivaló ez a kiskrapek.
Bosszúból nyiss fel magadnak egy üveggel. :D
Nekem is bejön a bébisütőtök,ivólében is.Nekem meg mázlim van a gyerekkel,mindig hagy anyucijának.

Kép
berna23

Elfelejtettem:
A mi bölinkbe járunk(Ságváriba).
Minden szerdán van játszócsoport 9-11-ig.260Ft+350ha ott is ebédelünk.
Van ott egy kislány aki februártól jár(méghogy nincs évközben felvétel :twisted: ),ő még a mai napig sír.Úgy sajnálom szegényt.

Kép
berna23

Sziasztok,

Ma délután nem felejtettünk el vinni fényképzeőgépet a Roli anyák napi ünnepségére.
Apa is jöhetett, így családilag mentünk...

Induláskor
Kép

Várjuk a műsort
Kép

A szereplés
Kép
Kép

Ajándékozás (virágokon kívül, bögét kaptunk amire ők festettek és ki lett égetve, mikrózható, mosogatható)
Kép

Cirmike

UI: Kezd szép idő lenni már, csak a szél ne fújna...

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike: azta, nagyon jó a hajad!!! Hogy miért nem vágattad le korábban ekkorára? Ez a Neked való haj!!!! Csinik voltatok! Roli igazi jóképű pasi! Apáról miért nincs fotó? Ő is jóképű! :)

Betti: én meg bízom benne, hogy sikerülni fog Nektek! Légy optimista! De szerintem addig a munkahely keresést is kezd el, hátha beüt a mázli! Nem?
Minket is ma kerestek a böliből, mert Dórit felírattam, hogy szeptembertől vinném (akkor még nem tudtunk Bencusról). Holnap be kell mennem megbeszélni. Természetesen nem megy most Dóri, az sem biztos, hogy később mennek e (én csak oviba vinném őket, ha kibírjuk). De ilyen játszócsopiba mindenképp elvinném, kell neki a hasonló korú gyerekek társasága. Kíváncsi vagyok!!

Mi ma tescoban voltunk. Hál istennek, kaptam Emesének egy térdnadrágot (akciós is volt), meg két sortot, két szoknyát. Nyárra el van látva. Max. még egy halászt vennék neki. Pólói vannak. Kapott csini ruhát is anyák napjára, már télen kinézte ezt magának, akkor 4800 forint volt, most, mivel már csak pár darab volt, így 1300 forint! :) Bence kapott két pólót, három egyszínű fehér r.ujjú bodyt, meg három aranyos napozót. Ugyanolyan napozót, csak lányosat, hármat kapott Dóri is, meg kapott egy Hello kittys pólót. Nyárra el vannak látva. Most már csak magamnak kéne venni. Apának is vannak cuccai. Nekem kéne térdgatya, pólók, papucs. Király! :( Nem baj, örülök, hogy a gyerekek okésak.

Ma anyósomék vitték edzésre Emesét. Nemsoká jönnek is. Férjuram még dolgozik. Dórika kidőlt, nagyon hisztis volt már délután, fáradt volt. Bence is elég sokat nyekergőzött. Vagy a szél, vagy a foga, nem tudom. Most evett meg 200 ml baba pudingot, úgyhogy csönd legyen! :)

Lola, várunk az anyák napi élménybeszámolóval, fotókkal!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, nem beszélek a beiskolázásról majd nyáron... Húúú.. hát ez van! Mondjuk táska nem kell, tesi cucc nem kell, bár tornacipő igen. Tankönyv ingyen jár. Tolltartó kell, meg füzetek. Hát.... azért lesz kiadás megint.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi,

Köszi a dícséretet, ma reggel volt frissen vágva, beszárítva, a festés 2 hetes... :lol: Nagyon szeretem ezt a hosszt! :lol:

Apa nem szeret itt szerepelni, de azért felcsenek egy képet róla(unk).
Kép
Roli csinálta rólunk indulás előtt, kicsit alulról van, de azért ügyes fotós...

Még állatkertes, még a hétvégéről
Kép

Kép

Kép

Na most egy darabig nem töltök képet, ki vagytok elégítve... :lol:
Bár Rékáról kapok majd a jövő héten anyáknapit...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Szilvi,

Ügyes vagy, hogy ennyi mindent megvettél már a lurkóknak.
Most már Te jössz!!!! :lol:

Nálunk anyu vett nekik Tescosat, de tök jókat, én pedig turiban voltam még a múlt hónapban és találtam is nekik klasszakat, van ami vadiúj volt.

Bartánőmmel azon röhögtünk, hogy régen még a gyerekholmikat Pestre jártunk plázába vásárolni, (első gyereknél) aztán a Budaörsi Outletekbe, aztán jött a turi itthon. Ebben a hónapban pedig nem tudtunk elmenni már oda sem, mert már arra sem volt keret, hogy csak úgy vegyünk vmi jót, hanem helyette a DM-ben vásároltuk meg a muszáj dolgokat (pelus, stb.) a kedvezmény kupon beváltásával... :lol:

Lányok,
Ma voltam a kínai Centrumban.
Nagyon szertném, ha Rékát sikerülne leszoktatni a pelusról a nyáron ezért vettem kis bugyikat neki. Ami 100 ft/db-ra jött ki az tök jó maradt, miután ma kimostam, a hercegnős 250ft/db-ról lejött a minta.... :? Szóval tessék vigyázni!

Rékát van hogy érdekli a wc, maga levetkőzik, kéri ültessem rá, de sose sikerül neki beleprodukálni semmit se, ahogy a bilibe se, aztán nem akar pelust venni, adok rá bugyit, abba pedig belekakil és nem is szól, nem zavarja...
Szóval ez lesz most a mi nagy feladatunk, a beszéd mellett...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Nagyon sajnáljuk,hogy a tali nem jött össze,de jövő héten biztos tudtok majd talizni,jó idő lesz.
Nekünk elég húzós a jövő hetünk,kedden fogadóóra az oviban,csüt-ön szülői.....amúgy meg du-os leszek :shock: majd valahogy ki kell találnom,hogy hogyan legyen........mivel hétközben csak 1 szabadnap jár.
Holnap anyák napjára megyek az oviba,már nagyon izgatott vagyok miatta!!!!!!!!!!!!!
Zsepit viszek jó sokat,én amúgy is olyan könnyen meghatódom,főleg ha Vikiről van szó.....rakom is fel az elemeket tölteni :D

Cirmike
nagyon-nagyon csinik voltatok,alig ismertem Rád!!!!!!!!!!Mint valami fotómodell,jól áll a frizurád formája és színe is,tök nőies!!!!!!!
Na jól van,nem dícsérlek már..... :D
Gyermekeiddel készült képek nagyon tutik!!!!!!!!!!

Szobatisztaság:
avagy nálunk ez hogy alakult ki....
Viki tavaly szeptember végéig pelusba kakilt,bár már 3,5 éves volt akkor,de mindig hazahozta az oviból...........
Aztán december körül elkezdtem "erőltetni" a témát,hogy biliről át kéne szoknia Wc-re,de akkor kérte,hogy vegyek neki pelust :shock: ,majdnem vissza esett a dolog,így hát kivártuk az időt......
Kaptunk kölcsön kb. 3 hete egy lépcsős szűkítőt és azóta szó nélkül oda végzi a dolgát,tök önállóan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bili azóta a szekrényben lapul....nagyon büszkék vagyunk rá,és ő is magára :lol:
Az első sikert le is fényképeztem,majd ide is felteszem :lol:
Azóta vettünk a teszveszen egy sajátot,amit szintén nagyon szeret....lehet nektek is meg kéne ezt próbálni.

Emesedora
a marcipán cica dvd-t nem olyan sürgős megírni.....jövő héten szerdáig bármelyik délelött tudunk talizni környéketeken.......
Bencének írtó jó étvágya van,nem semmi :D

Lrita
nagyon szépek a képek,anyáknaposak gyönyörűek!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép hétvégét,lehet még benézek......
Holnap lesz az 5. házassági évfordulónk :P ,de mivel váltott műszakban dolgozunk,lehet,hogy inkább szo-on fogjuk megünnepelni.....
megnézzük a mamma mia c. filmet,olyan jó,imádom!!!!!!!!!!!

jaaa......és könnyebb vagyok 10 kilóval!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Sziasztok:Erika

cseriviola

Büszke kislányunk a szobatisztaság küszöbén :D
Kép Kép

Jó éjt,sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Cirmike: tök érdekes, én meg Emesénél még nagyon sok kínai ruhát vettem, amiket nem nagyon tettem el, ezért maradt Dórinak kevés ruha, de közben kiismertem magam, hogy melyik a jó minőségű, de megfizethető kategória. Ezért esküszöm pl. a tescos, cherokee ruhákra is. Pamut, ez a lényeg nekem! Alapból én most többet költök gyerekruhákra, mint régen (nem csak a létszám miatt) :), viszont magamra sajnos kevesebbet! :( Köszi az apás képet is, édik vagytok rajta!

Cserieri: ÜGYES VAGY!!!!!! A 90 napos ezért olyan jó. És ha a 90 nap letelte után még egy 90 napot úgy végig csinálsz, hogy délelőtt csak gyümi, délben, este eszel rendesen, akkor ez segít a kilók megtartásában! Lassan valóra válhatnak az álmok! :) Tudod, ugye???

Na megyek, gyerkőcök nemrég aludtak be (sorrend: 1.Bence, Emese és Dóri egyidőben).
Szombat délelőtt lesz valami egész napos program az Omegában, 11-től lesz judo bemutató. EMESÉÉK!!! Haladók lesznek, meg a kezdőktől kettőt választottak az edzők, Emesét és még egy kislányt! Tök büszke vagyok rá! Azt mondta Zs. néni, hogy megérdemli Emese. Akinek nincs program és van kedve, jöjjön el!

Na tényleg lépek, apa haját át kell tolnom géppel. Itt vár már, egy szál .................-ban! :)

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

És képet erről nem teszel fel??? :lol: :lol: :lol:

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike:
a hajnyírásról??? Vagy a pucérkodó pasimról???? :lol: Milyen igényeid vannak! :lol:

Cserieri:
Vikit el is felejtettem megdicsérni! Ügyes Viki!!! Csak így tovább wc ügyileg! Hol és mennyiért vettétek a lépcsős ülőkét?

Ma én vittem suliba Emesét, úgy örült neki. Addig feljött húgom a kicsikhez.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Jó volt Cirmike esti beszólása, Nekem is ez a kérdés jutott egyből ezem be!!!! :D :P :oops: (Ezek a kismamák, mi?)

Cirmike!
Nekem is megakadt a szemem a frizkódon, nagggyon jól áll, tényleg. És tök büszke vagy a lurkókra minden képen! Gyönyörűek, úgyhogy lehetsz is. Roli egy dzsentiman! Réka pedig büszkén ül melletted, látszik hogy büszke a bátyjára. Az állatkerti képen pedig alig látszik köztük méretre a korkülönbség!
Pelus: sok sikert, reméljük előbb-utóbb elkezdi zavarni is a bugyiba a pisi-kaki, legalább a meleg miatt!
Ruhák: Én is Sománál még a Centrumnál butikban sokat vásároltam (bodik, szettek) horror áron, de a turit már akkor is választottam, leginkább élvezetből, megvettem olyat is, amit aztán alg hordott. Mostmár turiba is csak akkor megyek, ha v.melyik gatyához nincs színben passzoló felső, vagy fordítva, vagy konkrét színű ruhadarab kell. Néha azért még elcsábulok........ Somára sajna már ritkán kapok turiban v.mit!
Tök jó ovis ajándékok voltak Roliéknál!

Cseriviola!
Gratula a 10 kg-hoz! Akkor már érzed a ruhákon is?! Lénapot hogy bírod? Szülőire miért nem megy a férjed?
Anyáknapja: kell is a zsepi! :oops: Nekem is kellett tegnap!

Olyan jó volt az anyáknapja, ügyesek voltak nagyon, látszott hogy nagycsopisok! Volt 1-2 baki, de kacagással elütötték óvónénik gyerekek együtt! Jó hangulatú volt! Előadták a kiskakas gyémántfélkrajcárját, körjátékokat,egész hosszú dalokat (Este jó, este jó- ez olyan megható!!!!) utána óvónéni mondott egy szöveget a születésüktől, közben 1-1 gyerek aranyos verseket mondott (Bartos Erika-féléket, meg másokat). Nagyon ügyesek voltak!

Most elküldöm, aztán még jövök képekkel!

lola77

A képek akkor:

Kép
Kép
Kép Kép

lola77

Sziasztok!

Cirmike: Most is nagyon jól nézel ki! Édes Roli a pasis ingben-nyakkendőben! A kozmetikádba meg felírhatsz a naptáradba, szeretnék időpontot kérni.
Érdekes amit írsz a gyerekruhákról. Valamelyik nap gondolkodtam el, amikor adtam Tamarára az örökölt ruháit-cipőit, hogy Tomikámnak mindíg a legtutibb cuccokat vettük, kizárólag minőségi cipőket, most meg örülök, hogy ha eljutok egy-egy turiba vagy C&A-ba gyors bedobok egy bodyt, aztán leányzó fel van ruházva... :roll: Bár hazudok tegnap sikerült aranyos pólókat lőnöm neki a Teszkóban, de asszem ennyi nyárra... Időhiány, lóvé, meg valahogy átalakulnak a fontossági sorrendek. Már egyáltalán nem az a lényeg, hogy milyen "divatos" a ruhatára.

Cserieri: Aztaaaaaaa! De ügyi vagy! -10 kiló! (én most -4 kilón dolgozom :lol: ) Viki is ügyes a wc-dologgal!

EDB-anyu: Valóban kicsit más a sulis anyák napja, mint az ovis volt, de sztem ez is tanító néni függő. Nálunk például nincs is anyák napi ünnepség, hanem május végén van mindíg egy évzáró ünnepély, és abba szövik bele az anyák napját.
Dórika is hisztis mostanság? Tamara nagyon. Nem tudom minek tudható be, fejlődési sajátosság, vagy szimplán megviseli csak, hogy sokat vagyok távol (suliba járok), de nagyon nehéz vele...
Böliből engem nem hívtak, pedig én is felirattam tavaly Tamarát :roll: Most azonnal el kell döntened, hogy mi legyen?
Írok majd privit tancinéni ügyben.

Berna: Szerintem is jobb lesz Istinek a böli, ha nem veszik fel az oviba. Biztos szeretni fogja, bár a beszoktatás tényleg nem egy leányálom...

Üdv, V. erika
v.erika

Sziasztok!

Na milyen jó itt a hangulat, öröm volt olvasni :)
Köszönöm a gratulációt mindenkinek!!! :oops: :wink:

Cirmike!

Nagyon szépek vagytok a képeken!
Szobatisztasághoz szurkolunk, én is csak ajánlani tudom a wc fellépőt nekünk is van és Julcsi is nagyon szereti. Szinte a kezdetektől ezt használja, bili meg a mamáékhoz költözött.
Nagyon jó, hogy lesz saját szalonod! jobb munkahely nem is kell, mint hogy közel van, te vagy a főnököd s magad osztod be az időt!

Szilvi!
De jó, hogy mindent sikerült megvenned! Most aztán akkor magadnak is! Mi is voltunk hétfőn a tescoba és tényleg nagyon aranyos rucik vannak. Én magamnak gondoltam valami felsőket nézni, de nem nagyon nyerte el a tetszésemet egyik sem. Julónak már össze teszveszeztem a nyárra valót meg szerencsére van ami jó tavalyról.
Mi lehet átmegyünk majd az omega parkba meglesni a bemutatót.
Nem semmi Bencéd étvágya! :lol:
Köszi a névválasztásért járó dícséreteket is. Nálunk is sokan csak néznek, hogy milyen nevet választottunk :shock: De nekünk nagyon tetszik s ez a lényeg! Még a Csongor volt a másik befutó aztán Julcsi döntött a kettő közül. Nagyon ügyes volt, hogy a Csanádra szavazott, mert az nekem jobban tetszik, apának meg a Csongor lett volna a favorit. De már Ő is mindig Csanádnak hívja. Juló meg többnyire öcsikémnek :D , olyan édes. sokat simizi meg puszilgatja :lol: Remélem így lesz ez majd akkor is ha kibújik.

Erika!
Gratula a 10 kilóhoz!!! Rám is rám fog férni :roll: De szerencsére az még odébb van. Készítsd a zsepiket délutánra! :)
Aranyosak a csajok a szülinapi partys képeken! a torták nyamik :)

Zsani!
Jajjj, annnyyyiiraa aranyosak vagytok a fotókon. Nem semmi Lili sérója!nagyon tündéri kislány!!!
Alma együttesen ott leszünk természetesen! Julcsi már alig várja!

Lola!
Ágival nem beszéltünk össze, ez a véletlen műve. Trükköket nem nagyon tudok ű, esetleg azon múlhat, hogy a fiú spermák gyorsabbak,de rövidebb életűk; a lány spermák meg lassabbak és hosszabb ideig élnek ( 3-4nap is lehet). Nálunk ez úgy fest most bevált, mert pont peteéréskor is volt action s győztek a gyors fiúsfickók. :)
Persze, Julcsi odáig van! mindig simizi, puszilgtja. Ruhákat, játékokat nézeget neki az üzletekben és már most sztorizgat magukról :lol: nagyon édes!

Ancsa!
Nagyon édes Liza a képeken!
Sajnálom, hogy a pároddal elromlottak a dolgok s drukkolok, hogy egyenesbe jöjjetek a gyerekekkel minél hamarabb!

Ági!
Jaj, milyen képed van neked :) nem is láttam mikor készült. cukik a csajok.
Jól vagytok? a héten nem sikerült összefutni. Jövő7en meg vizsagázom már hétfő,kedd tanulok, szerdán vizsga. talán csütörtökön itthon lesz Julcsi és akkor lemegyünk a játszóra. Szomaton aztán megint vizsga 2-ből :?
Neked mikor lesz a vizsga?
Milyen volt az anyáknap?

Megyek, mert végre ébred a cslád többi tagja! Kellemes 7végét mindenkinek! Végre újra szép idő lesz!!!
angika

Ja, Szilvanyu! Sz.tem a pucér férjuradra gondotunk!(Én legalábbis!) :D :D :D

lola77

Lola: közben írtál, nagyon jók a képek, remélem fogyott 1-2 zsepi... :D
v.erika

Na mindenki egyszerre írt ma reggel!

lola77

hűű, micsoda forgalom :lol:

Angika: Tamara is Csanád lett volna, ha kukival születik :lol: :lol: :lol:
v.erika

Angika!
Névválasztásban Nálunk is ez van: Mindenki csak les, hogy milyen neve van Noénak! Sománál is ez volt, de azt már megszokták! Unokaöcsémék kisfia is Csongor, szoktuk is mondani Nekik,ha lesz húga, az legyen Tünde! :oops:
Csanád amúgy jobban tetszik Nekem is, különlegesebb tán!

V.erika!
Milyen suliba jársz? (Bocs, ha már írtad!)

lola77

Sziasztok!

Azta, elmegyek egyet (rohamtempóban) plázázni, és ennyit írtok!!! Anyu feljött a kicsikhez, kaptam másfél órát (taxival kellett így jönnöm, mennem, sajna, pedig utálom rá a pénzt kidobni). De sikerült vennem magamnak a deichmannban egy fekete, nyitott bőr szandit. Ára sem volt vészes. És iszonyat kényelmes. Nem magassarkú, hanem pont három gyerekhez való. Ezer éve nem volt szandim, mindig papucsoztam, jó a kis váltás. Meg sikerült egy felsőt venni magamnak anyák napjára. Tök semmi, fekete, galléros, jó anyag és elől van rajta 3 dísz gomb, de az csillogós. Vettem még hozzá egy ezüst színű karkötőt (ilyesmim sincs). Jó volt kicsit kikapcsolódni, de nagy rohanás volt.

Most meg készülünk lassan Emeséért.

V. Erika: ok, írj! Milyen suliba jársz, tényleg? Dórinak is vannak hisztis dolgai, nekem azért szót fogad, de ha álmos, nekem sem. Tegnap vettem neki egy hercegnős kisbabakocsit, de már tök álmos volt, ezért olyan hisztit levágott, mert nem akart feljönni!!! De ilyenkor elengedem a fülem mellett, megfogtam és felhoztam. Különben kikészülnék! :)
Te minek fogyózol????

Lola: édik a fotók, látom, Soma, mint mindig Hanna kezét fogta! :) Ari rajta az ing, amit vettél!
Te perverz kismalac!!!! :)

Ági: tényleg különleges név a Csanád! Hidd el, ha kibújik is nagyon fogja szeretni az öcsit Julcsi. Egy tuti tipp, nekünk bevált, hogy az otthon levő tesóknak küldött ajándékot a kistesó és tök jól esett! Dórinál is csináltuk, Bencénél is! Még a férjem 13 éves fiának is küldött Bence ajándékot (persze tudta, hogy nem ő vette), de tök jólesett neki is! :) Meg ha hazamész, próbálj időnként csak kettesben lenni Julcsival (mondjuk egy bolt, vagy egy röpke játszótér erejéig). Annyit bír apa is öcsivel lenni....

Jó anyák napozást ma Nektek! Tessék csak sírni, nyugodtan! :) Fotókat várunk lányok!

Na megyek, teregetek és lassan öltözünk!

Cirmike: ja, én is megyek majd Hozzád, kipróbállak! :)

Szilvia

UI: ebéd ma mi lesz? Tipp?

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: néha még nekem is nehezen jön számra Noénak a Noé, de majd csak belejövünk, meg mindenki! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

[quote="lola77"]J írta:lola77a, Szilvanyu! Sz.tem a pucér férjuradra gondotunk!(Én legalábbis!) :D :D :D

Én is!!!

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!!

Azta mennyit írtatok.

Cirmike!
Nagyon klasszak a képek.Roli frizkója igazi nagypasis.
Nagyon jól áll ez a hajtipus neked.A multkor nem is dicsértelek meg hogy nagyon csinos anyuci vagy.

Lola!
Szerintem szép név nagyon a Noé!
Anyáknapi képel szuperek!!

Cserierika!
Gratula a 10 kilóhoz.Nagyon ügyes vagy.
Nekünk is van ilyen fellépőnk.Istike szereti,de inkább bilipárti.

Emeseanyu!
Letudtad nyirni férjed haját,vagy programot váltottatok??, :lol: :P
Örülök hogy magadra is gondoltál ruhaügyileg.
Emesének gratula a fellépéshez!!

Ruhák:Mi sokat örökölünk a szomszédból,Sokszor Isti a harmadik aki hordja,de ami angol minőségi cucc,annak meg se kottyan.Kinaik nem birják ennyire a strapát.

Megjártuk tegnap dokinénit.Kullancs elleni szurit is megkapta a Pityesz.Jól megrágtuk Doktornővel az evés témát.Szerinte ez neurológiai probléma.Kaptunk beutalót,majd junius 16.-án kell mennünk a rehabba vizsgálatra.
Azt is mondta hogy sok gyerek van igy mint Isti.
De akkor miért kellett ennyit várni.Amikor kértem időpontot ott is mondta a hölgy hogy azért ennek már előbb utána kellett volna járni.
Most kicsit hibásnak érzem magam.

Betti

Kép
berna23

Lányok,

Akkor is tessék majd lelkesedni a kozmetikám iránt, ha majd jövő tavasz elején megnyitok!!! :lol:

Cserieri,
Engem is érdekelne, hogy hol vettétek a fellépőt.
Nekünk, szűkítő van, pihe-puha párnás. Roli sose bilizett...
Gratula a 10 kg-hez!!! Nem semmi! Ez aztán az akarat.
Én most a narancsbőröm ellen dolgozom, kéne diéta is, de nehezen megy...

Szilvi,
De jó hogy sikerült magadnak is venned cuccokat.
Én is vettem magamnak szandit (majd a névnapomra fogom kapni)...

Lola,
Jók az anyáknapi képek!
Somád is tök dögös!
Látom te is lezser naciba öltöztetted. Nálunk csak Rolin volt ilyesmi, de direkt mondták, hogy nem kell fekete-fehér ünneplős, csak csinos.
Rékáéknál kellett, anyu vette meg neki a szerelést. 3500 ft volt és nem volt cipője hozzá, többeknek az is volt, de nem érdekelt...

Angika,
Nekem is tetszik a Csanád!!! :lol: :lol:
Jó, hogy az nyert!

Most elköszönök, megyek a postára csekket feladni. :roll:
Apa már itthon van.

Szép hétvégét mindenkinek!!!
Délután mi már kertészkedünk!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Betti,

Pont írtál...
Köszi a dícséretet, most már nagyon pirulok :oops: :oops: :oops:

Ne rágd magad, hogy miért nem előbb, tapasztalatból mondom, hogy csak előre nézz!!!
Réka már 2 éves volt, mikor találkoztam egy dokival aki azt mondta nekem erre a "mi lett volna ha már akkor"-ra , mi lett volna, mi lett volna ha nem is találkozik a férjével és nem is születik meg a gyerek?
Mindig csak azt nézd ami épp van és azon változtass ha nem jó vmi, ha már egy döntést meghoztál sose rágódj rajta!!!
Persze ezek nekem is nehezen mennek, de muszáj!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

sziasztok,
csak gyorsban, aztán majd visszajövök olvasni és reagálni...

csak azt szeretném kérdezni, nem érdekel-e valakit a www.ebay.com-ról babacucc. Engerm konkrétan fisher price jumperoo érdekel, ami itthon használtan is 38 ezer....itt pedig találtam újat, 18 dollárért...
http://cgi.ebay.com/Fisher-Price-RAINFO ... 7C294%3A50
csakhogy a szállítási ktsg UPS-el...110 dollár körül van. De ha többen rendelnénk, akkor megérné.

Köszi előre is
sziasztok

KépKép
szilvia1981

Ez az ő oldaluk, itt többféle dolog van...
http://stores.shop.ebay.com/TTX-Toys-an ... QQ_armrsZ1

KépKép
szilvia1981

Ez az ő oldaluk, itt többféle dolog van...
http://stores.shop.ebay.com/TTX-Toys-an ... QQ_armrsZ1

KépKép
szilvia1981

Szilvi,

tök jó, hogy vásároltál magadnak is. Én nem is tudom mikor vettem valamit magamnak utoljára...és ahogy állnak a dolgok, nem is fogok egy darabig :? Még jó, hogy s terhesség előtti ruháim jók rám, bár kicsit nagyok...47 kg vagyok az akkori 54 helyett.
Lehet hogy megnézzük Emesét, hány órakkor lesz?
Helyzet velünk: autót megcsináltattuk :evil: munkahely nincs...hitel maradt :shock:
Egyébként minden ok :lol:

Cirmike,
tényleg jó a hajad! Nem macerás belőni?

Cserieri,
gratulálok a -10 kg-hoz, ügyes vagy és kitartó :!:

Lola,
itt van még a pénz...mikor jársz a jubi parkba? Odaadnám már...
Kaptunk egy next bőr, tépőzáras kiscipőt Áronnak, de sajna a lábfeje miatt nem jó rá :evil: , esetleg nem érdekel Noénak? Szerintem rá jó lenne. A hossza még kicsit nagy is nekünk, dehát akkora lábfeje van dömdödömnek... :lol: 990ft volt.

Az ebay.com nem sürgős, csak elkapott a hév :lol: úgy szeretnék Áronnak egy ilyen jumperoo-t...és itthon olyan rohadt drága...

Szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Szilvia: és mire jó ez amit rendelni akarsz? Ilyen rugós hinta szerű? Jók a cuccok, köszi, de engem most nem érdekel. Anyagilag nem tehetem. Most beruháztam őket. Aztán nyaralni szeretnénk, legalább pár napot, aztán iskolakezdés....

Betti: jópofa volt a programváltós szöveg! Hát... bevallom, levágtam a haját, befeküdtünk ágyikóba és ő nagyon próbálkozott, de most leszereltem egy "majd máskor" szöveggel, mert hányingerem volt a fáradtságtól (tényleg)!!! Szegény apája... :)

Csajok nagyon perverzek vagytok!! El a kezekkel a kopasz pasimtól! :) Bár ha kell valakinek gyerek, csak szóljon! Gyerekgyártásban tuti! :) (ok, vicc volt!!!).

V. Erika: most hallottam, hogy változott tanítónéni ügyetek. Arra, amit szerettetek volna! Gratula!!!! Akkor tán nem lesz gond!

Na megyek, Bencu alszik, a két lány a kádban, játszótér után vagyunk. Tiszta homokok voltak!

Sziasztok

Szilvia

Ja, holnap 11-től lesznek Emeséék, de állítólag több program is lesz.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nagyon szép anyáknapi műsort adtak elő a gyerekek,gondolom mindenhol csodálatosan szerepeltek....
Naná,hogy sírás nélkül nem bírtam,de én már csak ilyen vagyok... :roll:
Csináltam pár képet és videófelvételt,csak rólam Vikivel nem készült kép,ezt teljesen elfelejtettem :oops: ,majd jövőre :wink:

Cirmike
a lépcsős wc szűkítőt én a teszveszen vettem használt de jó állapotban,a mienké színes/piros,kék,sárga/,a képen látott fehér-kék az csak kölcsönben volt nálunk.3700+930 postaköltség volt az ára.....

Férjemtől kaptam egy csodálatos rózsacsokrot az évfordulóra,tőlem pedig egy parfünöt és tusfürdőt kap/Avonosokat/ :D

Megyek lassan aludni,holnap hosszú napom lesz melóban :?

KÖRKÉRDÉS:
Sparos hupikék törpikék közül nincs valakinek feleslegben egy törpillája?????????
cserébe lenne vásárlós törp és sziamiaú

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Jó sokat írtatok!:) :) És mindenki a Szilvi férjére van rákattanva??? :) :) :) enyje-bejnye

Cirmike,
nagyon szépek vagytok, a Roli vagány a sérójával. Neked tényleg jól áll a hajad! A kozmetikádat majd én is megnézem :) - de hozzáteszem nem vagyok nagy kozmetikába járó :)))

A ruhavásárláshoz: a Máténak szinte semmit sem vettem butikban, inkább turiztam, ill. ha ismerősök mentek Angliába akkor hozattam velük body-kat, melegítőket stb. mert olcsó volt és jó minőségű. Azóta már itt is megjelent a cheroke, ami hasonló minőségű mint a marksspencer, hm stb. ezek a rucik még ma is kifogástalan állapotúak! Ma is voltam a Lilinek turtam egy gatyót, de érdekes magamnak sohasem találok semmit !!! :) :) :)

Szilvi,
már rendeltél ettől az ebay-től? (nekem meg sem nyitotta az FP-s oldalt :) )

Erika,
nagy-nagy gratula a -10 kg-hoz!!! Így tovább!!!! Mennyi a cél?
Én 1x próbáltam a 90 naposat ,a 4-5 napon teljesen elfogyott az erőm... érdekes volt mert tényleg erőtlen voltam, nem tudtam koncentrálni stb.. így abbamaradt. :) Rajtam is van +10kg még, amit le szeretnék adni (már lassan elérem a szülés előtti súlyt) majd később, ha a Lilinek nem kell már a tejci valaminek nekiállok :)

Nálunk is volt tegnap a böliben anyáknapja, de csak 4-5 perces, ugye még kicsik, mondták is hogy nem szoktak anyáknapját tartani, de ez a csoport annyira ügyes, hogy készültek és kaptunk virágot is! Nagyon-nagyon aranyosak voltak, zsepivel én is készültem!: ) :) :)

Angi,
A Csanád név nekem is tetszik, érdekes hogy furcsa másoknak, pedig szerintem ismert. Nálunk a Lilire mondják hogy furcsa név??
:roll: nem értem miért, mikor szerintem tök eccerű és ismert :) :) :)

Ja most jut eszembe a szüléstörténethez valaki kérdezte (bocs nem emlékszem) mi az a küret: kikaparás. Nekem mindkét szülésnél volt, mert a méhlepényből maradtak bent darabok, és azokat ki kell venni mert gyulladást okoznak. Összefoglalva most már szép emlék ez a szülés is. :) :)
Ehhez kapcsolódva kérdeznék tőletek: ki - hogy védekezik? Lassan vissza kell menni a dokihoz 6 hetes vizsgáltara , és nem tudom mit válasszak. Tablettát nem akarok, a spiráltól tartok (Az egyik barátnőm mellette lett terhes , ami nem annyira baj, csak a spirál kijött a méhéből valahogy és a gerincénél találták meg évekkel később - jó mi??? ) szóval van tippetek?

köszi jó éjt és hétvégét
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Erika,
a sziamiaúra rácsapnék, nekünk 2 focistörp van az nem jó?
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Jut eszembe te spar-os vagy, nem tudsz szerezni??? :) :) :) :) :)
amúgy szerintem szemétség, hogy nem átlátszó a zacsi :P :P :P

Kép

Kép
zsanka

Zsanka

Én focistörpért adnék, törpapát, vásárlóst, vagy péket :)
Vendég

Jöjjenek a képek:

ez a csokor fogadott ma otthon :P
Kép
Viki anyáknapi ünnepsége
Kép Kép Kép
babát dajkálnak...
Kép
ajándék osztás előtt
Kép
Mamával/anyukámmal/
Kép
anyáknapi zsúron :P
Kép
jobb híján ropival keverem meg a szörpös vízet :D
Kép
ajándékok
Kép Kép

mamáknak készítettem :wink:
Kép Kép

cseriviola

Vikivel együtt alkottuk ezt a tavaszi koszorút :lol:
Kép

Mára ennyi belőlem,sziasztok:ERika

cseriviola

Zsanka

köszi,de nekünk már csak a törpilla hiányzik.....
sajnos hiába dolgozom ott,a szabály engem is kötelez,a játék kezdete óta sajnos többet is költök miatta :twisted:

Szia és köszi azért!!!!!

cseriviola

Sziasztok!

Még mindig fent vagyok :D

Moncsinak és Anikó Bendijének
kívánunk sok boldog névnapot utólag!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Na ma csak most lett alkalmam először leülni a gép elé. Délelőtt főzőcskéztem, jött a munkatársnőm délbe Gergőnek hozott babanéző ajcsit, akkor azért ugrottunk le Danival 5 percre, majd ebédeltetés. Hál istennek Dani jó nagy tányérral bevágott az általam főzött leves püréjéből. Délután megvettük Daninak a nagyobb ülést, posta, kis kertben levés, séta, fürcsi, hisztirohamok (drágám fáradt volt már, nem aludt napközben) és most már alszik mindkettő. De én még mosogattak, teákat főztem, mosogatót cucáltam már megint mert eldugult, 1 héten belül 2x.

Először is Betti!

Annyira vártam már hogy mikor írsz, mert nagyon érdekel, hogy mit mondanak, hisz egy a problémánk. Szóval akkor nem szervi elváltozást lát okként, hanem valami más. Hát nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Épp én is megint elgondolkoztam, egyrészt azért mert felhoztad ezt a témát, másrészt meg egyik nap megpróbáltam az üveges kajáját úgy ahogy volt odaadni neki ebédre. Hát a 2 kanál után visszahányta mindet. Aztán végül lepépesítve elfogadta és mind meg is ette. Na de szóval, az a lényeg, hogy most én is elszomorodtam, mert nem nagyon látok még egy kis változást sem nála e téren. Nem nagyon érdeklődik már a kaják iránt sem. Nem igazán eszik új dolgokat. Hiába leülünk az asztalhoz, egyszerűen csak játszik vele, de meg nem kóstolná.
Szóval én is arra jutottam, ha megyek a gyerekorvoshoz Gergőnek beutalóért az ortopédiára, akkor megemlítem a dokinak hogy nincs változás Dani evési szokásainak terén. Ő úgyis azt mondta, ha tavasszal is ott tartunk ahol télen, akkor térjünk vissza rá és gasztroenterológiára ír beutalót.
Tényleg nem értem, ha sok ilyen gyerek van és azért már ennek vannak a kezdetek kezdetén tünetei akkor miért kell ennyi ideig várni ennek a kivizsgálásával. A szülőnek kell erősködnie, hogy tényleg komolyan vegyék. És mindenhova szinte beutaló kell, így a háziorvosnak kell először "bizonyítanod", hogy a gyerekkel nincs valami rendben. Szóval röhej.

EDB anyu!

Örülök, hogy találtál magadnak szandit és hogy vettél még ezt azt.

Nagyon jók az anyák napis képek. Kicsit már én is várom, hogy ilyenbe legyen részem. Emlékeszem én is hogy szerettem erre készülni a suliban. Zsepi az nálam is kell hogy legyen bekészítve. Sokszor megkönnyezem, ha valami új dolgot csinálnak. Büszke vagyok rájuk. Most hogy végre vásárolgattunk egy kicsit több ismerőssel is összefutottunk és agyon dicsérték a gyerekeket, hogy mennyire helyesek.

Holnap a párom megint 6-ra megy. Hármasba leszünk délután és este a picurokkal.
Na de aztán vasárnap már végre nem megy. Itthon lesz éjszaka is :D :D
A héten szinte csak akkor tudtunk beszélgetni, ha a gyerekek már este lefeküdtek.

Na megyek én is elteszem magam holnapra.

Jó éjszakát!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: tudod mikor hiszem el, hogy beszélgetni akarsz éjjel a "rég" nem látott férjeddel! :) Unga-bunga, mi??? :)
Régen volt a zone club-on egy jó műsor, különböző problémákkal költöztek be a házba családok, egy hétre (mindig 2-3 család) és egy neves pszihológus nő nézte őket éjjel-nappal és segített. Ott volt többször olyan gyerek, mint amit Dani és Istike produkál. Nem tudom, lényegében hogy mit "művelt" velük, egy de egy hét után minden gyerek evett darabosat is, hiszti nélkül. Arra emlékszem,hogy mondta a nő, hogy ilyenkor a szülők félelmei, stresszei mennek át a gyerekbe (egy kütyüt rákapcsolt apára, mikor etetés volt és megint kezdődött a hiszti a kaja miatt stb, apukának majdnem kilengett a stresszgép). Sokat kell dicsérni és apránként kell menni. Láttam, hogy tettek mondjuk egy falat sárgarépát a tányérra, és először, ha már csak megérintette, annak örültek és dicsérték ezerrel. Másnap már ha megkostólta, azért. És így haladtak. Egy falatnak is nagyon örültek. És mindig együtt kell enni, evés közben nincs játék. Ilyesmire emlékszem a műsorból. Nálunk már nincs zone club (digi miatt), ha van Nektek, nézzétek meg. Vagy keressetek rá esetleg neten. Valami Tanya volt a psz. nő neve!

Hát igen.... szépek vagytok, hogy rázoomoltatok férjuramra! :) Tán Zsanka is??? :) Azért a Te Zolid, Cirmike és Lola férjura, Szilvi pasija is jóképű! :) Tessék őket is molesztálni! :) (a többi pasit még nem ismerem).

Édesek az anyáknapi fotók, Viki nagyon csini volt és természetesen Dorka is! Ilyen kezes ajándékot mi is kaptunk tőlük az oviban, azt hiszem, mi is a kiscsopiban.

Kíváncsi vagyok, nálunk mi lesz jövő héten! Zsepi nálam is mindig volt, és kellett!

Na megyek, ma lesz délelőtt a bemutató, 10-kor indulunk mi és még annyi dolgunk van!

Szép napot!

Szilvia

UI: ja, sparos törpök: mi is hajtottuk, és többet vásároltam (miatta). Most pl. adnak a jonhsons fürdetőért, vagy a persil, ariel mosószerért (ami most olcsóbb is). Mi is a Törpillára hajtottunk nagyon, de hál istennek meg van (csak egy sajna). Nekünk sziamiau, törperős,törppicur, vásárlós törp hiányzik (ez utóbbi megvolt, de elhagyta a lány).

Kép
Kép
Kép
emesedora

Rákerestem cserieri kiváncsiságból a teszveszen, már megy üzletelés a törpökből is! :) De törpillát nem láttam árulni...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szép csokrot kaptál Apától! És szép a koszorú is! Kis kreatívak! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?