Sziasztok,
Én is itt, csak tegnap egész napomat elvitte az érdi kirándulás... Apu 1 órán át cserélte a levegőszűrőt a kocsiban, mert elég hülye helyen van, nehéz hozzáférni. Utána még a pollenszűrőt is kereste cirka 20 percig, és még olajcsere is. + futóművesnél is járt a kocsi, sose árt az egy használt autónál (kellett is rajta állítani picit).
Ja meg a szélvédősön eldobtam az agyam. Múltkor elvittük a kocsit, hogy van egy pici kőfelverődés rajta, javítsa már ki, ne kelljen szélvédőt cserélni. Otthagytuk a kocsit fél órára, aztán párom visszament érte, ki se fizette, ugyanolyan ronda volt a kőfelverődés helye mint előtte. Közölte a figura, hogy maradt benne víz
ezért ilyen, de az majd el fog párologni, utána vigyük vissza. Hát tegnap visszavittem. Nem tud vele mit csinálni, levegőbuborék van benne. Max meg tudja fúrni a buborékot, és telenyomja ragasztóval, de akkor még rondább lesz
Azt hittem felrúgom.
Persze Kerepesen a másik szélvédős nem vállalta, merthogy már javítva volt. Most bevittem egy harmadikhoz, az meg azt mondta, hogy megjavítani már nem lehet, az okos szakember, aki csinálta szétfőzte a fóliát a szélvédőben. Ezért nem is jöttem már tegnap, "kicsit" ideges voltam a történet után... El is tettem a szórólapját a szélvédősnek, ha ez a szélvédő elreped, az lesz az első dolgom, hogy feljelentem az iparkamaránál
Gabi,
Klassz a vers meg a favágós képek is
Állás meg tuti lesz. Bízz magadban, menni fog.
Tali: sajna nem megy, apának kell az autó
Majd legközelebb...remélem.
Zsó,
Levi halálugrás ááááááááááááááááá.... Olvasni is rossz. Anna is mindenre felmászik és mindenhonnan fejjel előre jönne le. Frászt kapok folyton...
Veronikusz,
abszolút értem, hogy aggódsz. Az én férjem a múltkor "csak" Stuttgartig ment kocsival, de hajnal 2-ig nem bírtam aludni, mert nem ért még haza. Minden bajom volt
(Aztán csak ledöntött a fáradtság, és mint kiderült fél 3-kor már beesett ő is...) ja és ő nem is szállított közben semmi robbanós cuccot. Meg is őrülnék....
Másik ember nem vezet: mi Balkán-körúton voltunk 5-en tavalyelőtt mikrobusszal. Én voltam egyszem nő. Ki vezetett? A párom meg én. A másik három pasinak eszébe se jutott. Mindnek van jogsija. No comment.
Orsi,
anyudnak jobbulást, pihenjen sokat!!!
Tej+háztartási keksz jó ötlet, remélem segít!!!
Heni,
Szelídi-tó nagyon szép!!! Jó pihit a hétvégére!!!
Andi,
holnap nem biztos, hogy tudok jönni, ezért előre nagyon boldog szülinapot Balunak!!! És kérünk fotókat!!!
Eni,
ha olvasol, nagy ölelés és kitartás a hétfői naphoz. Gondolok rátok sokat!!!
Na megyek, ma dolgozni sincs kedvem, fáradt vagyok
Bocsi, ha valakit kihagytam...
Jaj, képzeljétek Anna ma mit művelt. Odament nagypapához, mikor ő reggeli után szedte be a gyógyszereket. Kivett a dobozból egy levél aszpirint, mondta neki a papa, hogy "azt neked nem szabad, az csak a papának való". erre az én okos kislányom ránézett, majd fogta a levél aszpirint és betömte a papa szájába
Én fuldokoltam a nevetéstől
Na most már tényleg megyek... Jóéjt!!!