Sziasztok Csajszik!
A tegnapi napom kész káosz volt. Ugye mentem lerendelni a koszorút a temetésre. Egyébként holnap lesz. Aztán ott volt a család, apukám, meg a testvérei. Éhesek, fáradtak volta, gyorsan dobtam egy terülj-terülj asztalkát itthon, és el is telt a nap. Estére tisztára kész voltam. De ettől függetlenül 3-kor megint felébredtem. Én nem tudom miért nem tudom végigaludni az éjszakát. Mostmár kivan a hócipőm vele. Már gondoltam rá, hogy lehet, hogy a párnám nem jó, de nem tudom milyenre cseréljem. A hiper-szuper párnák annyira drágák.
Pedig valamit ki kellene találnom, mert nem alszom ki magam rendesen.
Apa jobban van, már nem fáj neki a foga helye. Azért még eltelik pár nap, mire a melette lévő fogai is helyreállnak, mert azért azt is megfeszegették egy kicsit.
Nócika
Még egyszer köszönöm a segítséget neked!
A múltkori lecsó egyébként tojással volt.
Azért a sok bosszuság után mégis sikerült feltenni a képeket.
Annyira jól áll az új hajad. Épp mondtuk apácskával, hogy teljesen más vagy ezzel az új frizuval. Nagyon jól áll! És a szín is nagyon jó!
De az első kép ami Regináról készült, az a legszebb. Már bocsi, te is nagyon szép vagy, de azt a képet annyira jó nézni.
Ott van az a csöpp baba, és ő az élet csodája.
Nagyon szép.
Peti meg minden képen morci.
Mikor kéred meg a kezét?
Tegnap elég kalandos lett az a palacsinta.
Már én is jártam így vele. De ezen ne bosszankodj, és pláne nem vitázzatok! nem ér annyit az a palacisnta.
Bridget
[quote]N írta:a meg "szerencse",hogy nem az a mamikad mert o kozelebb all hozzad ha jol vettem ki az irasodbol Rolling Eyes legalabbis "mindennapos" a kapcsitok
Csunya ilyet mondani, de jól érzed. Tényleg így van. Azért hiányozni fog ez a mama is nagyon.
Kihíztad a nacijaidat?
Azért még jó, hogy apa nem azzal jött, hogy fogyjál bele, hanem rád hagyta a döntést.
A nyilak a sport illyakhoz valók. Tesómék elkezdték ezt a sportot.
Mikor mégy a köv. vizsgálatra? Mikor nézik meg, hogy milyen az az értéked? Bocsi, sosem tudom megjegyezni, mikor mit kell nézni, vagy mi az ami ezt meg azt befolyásolja. Még a sajátomat sem tudom.
A költözéssel kapcsolatban egyet kell, hogy értsek Nócikával. Meg fogod állni a helyed ott is. Nagyon sok magyar él kinn. Meg fogod őket ismerni, és nagyon jól be fogsz illeszkedni ebben bizots vagyok. Addig meg amíg még nem érzed magad itt vagyunk mi, és van skype, meg msn. Tudod tartani a barátaiddal a kapcsolatot.
Látom, a szobatárs barátnője még mindig adja a stílusát. De miért nem tud egy kicsit odafigyelni?????
Gratu a laptetükhöz!!!
Kittyhát az biztos, hogy ha kihúzásra kerül a sor a bölcsesség fogaddal, nem lesz egyszerű. Még nem is hallottam olyat, hogy a fogak alatt van. Nem lehet jó.
[quote]j írta:a, elültettük a pelenkát, és mire gyerekünk lesz, lesz egy pelenkafánk
???? ezt hogy??? Vagy miért? Mikor? Még nem hallottam ilyet, de nagyon jópofa dolog.
De szép volt a menyassonyi autó!
Tényeg jól sikerült.
Örülök, hogy jó lett a kaja.
Egyszerű, gyors, és finom.
Enis
Jajj de Drága lehet, az a kislány. De jó lehetett babázni egy kicsit.
A korkülönbség meg hidd le, nem lesz gond!
Apa megint megmutatta, hogy nem tud nélküled meglenni. Mindent te tartasz észbe, még a telefonszámokat is.
Látod, még ha nem vagy vele, akkor is te kellesz neki.
Na akkor neked is szép napod volt tegnap. hallgathattad a sok hülyeséget. De jól cisnáltad, hogy folytattad a dolgodat. Legközelebb meg tényleg fogja tudni, hogy mikor, és meddig illik maradni.
De Drága vagy! Kicsit sz@r volt a nap, de inkább azért mert nagyon sok emlék előjött a húgommal kapcsolatban. Újra átéltem azt a mérhetetlen fájdalmat, amit akkor éreztem. Inkább ez volt a legszörnyűbb. Ráadásul 5-én lesz az évforduló, újra kell majd mennem és rendelni virágot. Pedig nem szeretek mindig szembesülni a dologgal.
Zsu
De jó buli volt anyukádnál! Az meg jó ötlet, hogy ott vásároltok be a babának. Biztosan rengeteget fogtok spórolni vele! De jó lehetett csavizni anyuddal.
A picurkád épp aludt, amikor néztétek?
Jajj a könyneim mindjárt elindulnak. Annyira jó nektek! olyan jó lehet nézni!
Ott a csöpp babátok!
A nevet már kitaláltátok? Megyegyeztetek?
Én is szavazok a nemére!
Szerintem kisfiad lesz!
Már apa is Benőkének hívja, úgyhogy tuti az lesz.
Na most olvasom a neveket.
Ezek nagyon szép nevek. Apa akkor kislányra vágyik?
Csucsu
Köszönöm, a részvétet. Hogy vagy? Munkahelyen mi újság? Szabina teljesen megszokta már az ovit?
Kata, Melaszka!!!!!
Hol vagytok?????????????????
Na mostmár indulok, van még dolgom, és utána megcsinálom az ebédet. Zöldborsófőzelék lesz tükörtojással.