Új privát üzeneted érkezett!

Jo ngyok :oops: de nem kellett kicsinyitenem mert befertek 8)

Nocikam az uj sero tecc :wink: mekkorat nott a hasad a 19.het ota :shock: vgy csak azert m ert mas szogbol van fotozva :roll:
A bebid meg nem tm egyenlore kire is hasonlit 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na ezt jol kifogtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 3.laptetu :oops: :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Köszi a verda dicsit! :D

Bridget,
most fejeztem be, legalább nem egyszerre kellett az egészet, meg is őrültem volna.
Te meg már megint kifogtad a lapetűt! Ez már a 3. sorozatban, ugye?
Igyekszem nem beelőzni senkit, türelmesen kivárom a sorom ;)

Nóci
itt nem fúj szerencsére a szél, nem is hiányzik. Szépen süt a nap, nincs baromi meleg, így pont jó ;)
Nagyon csini kismami vagy! A hajad nekem is tetszik, tök jó lett!
Vendég
 

 
 

Brid! Köszönöm, hogy feltetteda képeket!

És köszönöm nektek a fotó diccseket!!!!

DE ha Brid nem lenne..................! Akkor nem valószínű, hogy lennének fotok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jelentem a kiscsaj 2felsojet mosta :x :twisted: :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na brid! Ez fantasztikus! Mi lenne, ha csinálnátok egy közös ebédet és az alatt ecsetelnéd, hogy mennyi pazarlás van a világon és mennyi környezet szennyezés, hogy sok áramot vízet pocsékolnak az emberek, hogy láttad a tévében meg olvastad a neten és hátha kapcsolna!!! Vagy egy közös vacsi vagy valami!!!! és modnjuk miután elköltöztök azután azt csinál amit akar!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na megjöttem.... de AFP csak hétfő reggel.
Kiderült, hogy csak hétfőn és csütörtök reggel csinálják 8.30-ig :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De láttam picurkát... szaporán vert a szivecskéje és aludt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kitty!
Csecse a verda!!!!!!

Bridg!
Majd lesz fotó, de már kimostam és most száradnak.

Nóci!
Nagyon jók a képek.... végre:-))))))))))))))))))))))))

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


És egy ma reggeli kép:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szia Zsuzsum!
Hogy hogy csak 2 nap csinálják az afp-t? Ilyet? na de sebaj, még akkor sem leszel lecsuszva semmiről! Bár ezt mondhatták volna, hogy ne kelljen 2x menni ugyanazért!!!
Köszi a képdiccset neked is! Neked is szép ám a pocid!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hát így jártam.... jobb lett volna a 16. hétkez közelebb megcsináltatni, de így is jó a doki szerint. És csinálnak hepatitis szűrést is.
Köszi Benőke nevében :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nekem is csináltak hepatitisz szürést! Ilyenkor mindenkinek megcsinálják! Mondjuk én most a szisza miatt akarok egy toxoplazma vizsgálatot!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
nagyon csini a pocakod!
A nemét még nem látni? Nálad is kéne egy szavazás, mint anno Nócinál, tuti megint egyedül Brid nyerne :lol:
Köszi a dicsit!

Nóci
inkább vizsgálat, mint később vmi baj legyen. :wink:

Pendi
kaja tök fini lett, páromnak is ízlett! Köszi mégegyszer! :D
Vendég
 


Kitty!
Én Zsunál kisfiúra szavazok! Ő inkább olyan nem tom miért, de szerintem pasia lesz!
Meg igen szerintem is jobb most egy vizsgálat mint késöbb a gubanc! De most azon agyalok, hogy ha ne adja isten valami kiderül, szal, hogy negativ lesz a toxoplazmám akkor vajon azt hogy gyogyitják ki??? mert akkor már a baba is elkaphatta nem???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Egyébként én még mindig pizsiben vagyok!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika!
Hajrá toxoplazma :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kitty!
Szavazás jöhet :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma is szorította a lábait nagyon :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu: Nócika: Szépen gömbölyödik a pocakotok:)

Bridget: Energiatakarékos a csajszi nagyon:) ahogy mos.
Hát lehet én már nem bírtam volna megállni, hogy ne szóljak be.

Pendi: Mamádat nagyon sajnálom. Egy ilyen veszteség annyira megrendítő.

Csajok próbálok még irni de mennem kell fürdetni.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Végre vége a mai napnak :x Semmi különös,de egész nap itt volt a sógornőm és én nagyon nehezen viselem,hogy mindent tudni akar :evil: Tudjátok ő az,akiről írtam,hogy midnenkiről tud mindent,csak a saját férjéről nem tudta,hogy megcsalja.Imád pletykálni :? De ma rengeteg dolgom volt,így szépen megmutattam neki hogyan kell főzni,tűzhelyt takarítani,fagyasztót kitakarítani,3 adag mosást kiteregetni,stb,stb :lol: Unta is magát rendesen,ügyvédhez kellett mennie 5-re,de 11-kor már nálunk volt.Máskor szerintem 2x meggondolja ,hogy korábban jöjjön-e? :lol:

Bridget,
ne érts félre,nem azért írtam ezeket,mert kérdezted hol tartok.Azéjjel hazajött a párom,én csak arra emlékszem,hogy megpuszilt,meg játszott egy kicsit a kutyával,ennyire álmos rég voltam,vissza is aludtam rögtön.Aztán reggel már jött a sógornőm mire ő felébredt,elment vele az ügyvédhez,utána focizni,most meg megint elment Bpestre.Alig láttuk egymást,nemhogy valamit csinálni tudtunk volna.
Így benéztem a ciklus.hu-ra,mert már mindegy ,sejtettem,hogy pé-n túl vagyok,persze,mert már nincs bejelőlve.Tehát túl vagyok rajta tuti.Ez a hónap is veszve. :roll:
A legrosszabb,hogy tutira gyakran fog utazni ezentúl,így csak arra számíthatok,hogy egyszer pé környékén,előtte vagy utána 1-2 nappal itthon lesz.De esélyem,hogy 2x egymás után együtt legyünk a nullával egyenlő,úgy néz ki. :?

Nócika,
nekem sem enged feltölteni az iwiw késő délután vagy este,délelőtt viszont szó nélkül műxik minden.Nem értem én sem :roll: A lényeg,hogy sikerült most,én ott néztelek meg :D Vagyis ott is.Nagggyon szupi a hajad,nagyon tetszik 8) A pocid is nagyot nőtt,csini vagy.

Pendi,
sokat gondoltam rád ma,mert azért benéztem és olvastalak :(

Zsuzska,
én azt hittem tudjátok már a nemét.Vagyis azt,hogy fiú :shock: De akkor ki az a Benőke???Akinek a nevében köszönted a pocidicséretet Nócinak?
Ezért én fiút szavazok neked :evil: :lol: :lol: :lol:
Különben tényleg szép a pocid :D

Kitty,
nincs kedvenc írom,mindenevő vagyok.De azt hiszem a kedvenc könyvem Harriet Beecher -Stowe-tól a Tamás bátya kunyhója.Ezerszer elolvastam már,de mindig sírok és majd megszakad a szívem.Ismered?Itt van:
http://www.libri.hu/hu/konyvek/gyermek_ ... a_kunyhoja

Csucsu,
gondolom már nem jössz :( Jó éjt .
enis
 
 


Na vgyok aztan irok gyorsan csak visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Brid!!!

Én is vagyok, már 3-kor kidobott az ágy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csucsu! Látom fürcsizés után te is beájultál, mert csak nem jöttél vissza, hogy mesélj mi zujs van veled!
Köszönöm neked is poci diccset!!!!

Enis! De kis izéke vagy!!!!!!! Miért nem jöttetek együtt fel a netre a drága sogornöddel ide a netre és mutiztál meg neki mindent???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E helyett keményen megdolgoztattad!!! Helyes ügyi vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De hova sietett így?? Félt, hogy lekési a délutáni ügyvédet???? Vagy egyszerüen csak szereti a föztöd???? :wink: :wink: :wink: :wink:
Amugy én sem értem ezt a nyavajár iwiwet, de majd leközelebb este nem probálkozom!! Az tuttko!!!!

Én ma mire apa kelt csináltam neki bundás kenyeret meg jó finike teácskát! 3- kor kinyilt a csipám, mert pisilni kellett azt azóta visszaaludni sem birtam! Bár lehet minjá visszafekszem, bár lehet most nem kéne!!! Ma, hogy sztrálkyk van anyut is vitte apa dodozoba! jaj tegnap nekiálltam palacsintát sütni! Az első 3-at kidobtam utána az idegtől majd felrobbantam, mert jött apa és csak okoskodott, hogy nem tettem bele olajat mire közöltem, hogy igen! Na akkor kevergeti nézi aszongya nem szokott ez csomos lenni??!! Mondom nem de most így sikerült! Aszongya te vagy béna majd Ő kisüti! Mondom oké na mondanom sem kell neki sem sikerült megint összekaptunk a csomokon!!! na akkor fogtam kiöntöttem és kevertem be másikat! na az nem lett csomos tettem bele olajat, de ugyanugy nem volt jó! Na kitaláltam, hogy szar a liszt! na megint kiöntöm mire keverek másikat másik lisztből, de az se jó! Apa is már ideges! na és had ne mondjam, hogy a faszának hitt palacsinta sütömnek letört a nyele! Az egész palacsinta a földre röpült! Na apa tiszta ideg én már csak nevetek! anyu áthozza az ő sütöjüket, de valahogy azzal sem a legtökéletesebb, de azzal kisütöttük! ugyhogy ma azt reggeliztem!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Wazze irok irok epp az uccso hsznel tartot mire ranyomtam valami szarra es allapozott :twisted: :twisted: :twisted:

Zsu
Szep poci es miert fiunevet mondtal?Csak nem erzel mar valamit 8) amugy en is fiura szavazok :wink:

Kozben anyum is bejelentkezett skype-on es elkezdtunk csacsogni nem tudok en igy irni...

Noci
Ahh ennek nem hasznal az sem :roll: csak ha elmondod ugy ahogy van...ahoz meg mar nincs pofam :? :oops: lattam mikor bejelentkeztel msn-en 8) azert is irtam minnya jook tudtam jossz ide te is 8) :lol: bundi kenyer...hmmmmm en is en is :) Mar megint sztrajk van? :shock: Micsoda reggeli....a palisutod meg monnyon le :twisted: apacskadat meg simizd meg :lol: 8)

Csucsu
Lehet szolok legkozelebb mert ezt megteszi hetente 3szor legalabb :roll: ugyanis tudod elmennek bulizni es fustszagu lesz a felsoje es akkor azt mossa...de azt mosni sem kell hanem van az oblito program amin atlotykoli na az megint mas lene :roll: majd lehet megmutizom azt neki :roll: de hogy normal programot elindit 2felsovel ettol kivgyok :twisted:

Enis
Micsoda jo hazigazda voltal :lol: Gondolom jol lefaradtal tegnap :lol: :oops: Sajnalom,hogy nem tudtatok apacskaval osszebujni de ha ez megnyugtat mi megtettuk helyettetek is 8) :lol: :oops: 8) :wink: amugy en azert mondanam neki ha o is babat akarna,hogy figyu ma azert azon a par napon legyel itthon es mindent bele mert a gyereket nem a golya hozza am :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Hát ja én is itten vagyok!
Sajnálom, hogy azzal a lánnyal nem könnyű zöld ágra vergödnöd, de gondolj bele már nem sok van! Már vághatod a centit!!!!!!! Már tojd le! Ne foglalkozz vele!!!!
És Ugye?? Zsuzsunak kis fiúcskája lesz?? Két pasi fogja majd kényesztetni!!!!! irigy irigy!!!
Tényleg tudsz valamit a magyar barinödről aki szült és voltak komplikáciok?? na vele mi zujs??? Nem tudod?? Rendbe jött teljesen????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Most,hogy mondod lehet csinalok egy visszaszamlalos vonalzit koltozes ugyben 8) csak pontos datum nincs meg :roll: :?
Barinom rendbe jott teljesen persze ez csak az eda mellekhatasa volt ennyi :roll: o az akit irtam mar,hogy feltetetett spilat :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kakukkos szép meleg napot mindenkinek mára!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Enis!
Ez nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Így kell a sógornőt leszerelni :wink: 8)
Apa nevezte el picurkát Búvárbenőnek..... csak ezt olyan sokáig tart kimondani.... így lett a drága Benőke 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Nócika!
Hát nem unatkoztál ismételten :wink: :lol:
Majd legközelebb jól sikerül a pali, rá se ránts :!: :!: :!: :!: :!:
Palisütő meg monnyon le :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja, nem is mondtam, végül elmentem a fogorvosomhoz.... egyetlen lukas fogam volt, azt pikkpakk betömte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze kikunyiztam egy kis szurit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha legközelebb jöttök hozzánk, lesz fini pali :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget,
na,ja,ma mi is összebújtunk,de ez már késő :lol: Hajnalban haza is jött a párom.
Tudja ő,hogy nem a gólya hozza a gyereket,meg azért mindig eszébe juttatom én is :lol:
Tényleg,neked holnap teszt? 8) ....na,most látom,hogy még van 4 nap a tesztig.Bocsi :oops: De akkor ezek szerint holnap jóstesztelsz,vagy miért írtad,hogy szombaton? :shock:

Most a barinőd férje(vagy pasija?)itt él vele Mo-n,vagy ő Norvégiában és csak néha jön?Ezt nem értettem(mondjuk nem is az én dolgom)

Nócika,
hihi,olyan jót szórakoztam a palacsintasütéseteken(na,mit szólsz,milyen szép hosszú szót használtam? :lol: ).El is képzeltem,ahogy apa is ott téblábol a sütő körül,aztán meg letörik a nyele.Na,nem apának :lol:
Neeem ,a sógornőm most fogyizik,iszonyú kövér.De imád vendégeskedni :roll:
Nem,őt nem dolgoztattam,csak én dolgoztam,elég volt neki nézni
:lol: :lol:

Zsuzska,
de ha fiú lesz,akkor marad Benő? :lol:
Én is mindig kértem szurit a töméshez :oops:
enis
 
 


Enis
Na ennek orulok 8) marmint,hogy ti is osszebujtatok :lol: 8) :wink: holnap csak a te kedvedert tesztelek :lol: na jo az enyemert is :oops: :) de ma meg csak a 21.cn-en vgyok es 25napos a ciklusom :roll: nem josteszteleh LH val soha!!!Nem megbizhato :!: nem ajanlom senkinek :roll: foleg pl Pendi eseteben akinel nagy valoszinuseggel pozi lenne :? a pco-ja miatt :roll:
Szal 10-es hcg tesztem van es holnap bevetem hisz mar latszodhatna ha van itt valaki 8)

A barinom ferje (1ev 8honap-ja volt az eskuvo)ott el magyarorszagon...eleinte kint eltek Norvegiaban hisz ott van a fiunak az ex csaladja :roll: de talan olyan 2eve lassan,hogy itthon laknak egyutt :wink:
Amikor en megismerkedtem a volegenyemmel anno akkor ok meg nem voltak egyutt de ra nemsokra megismertek egymast :arrow: az valahogy olyan hmmm most lesz 5eve...es olyan 4eve tuti egyutt elnek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis!
Ha fiú lesz, akkor a Máté vagy a Márk a nyerő. Igazán fiú néven nem nagyon gondolkodtunk. Apa is szinte csak lányneveket nézett eddig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha lány, akkor meg vagy Alexandra, vagy Boglárka.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
És ne add fel, ha nega a teszed!
Tudod, hogy nekem is csak akkor lett +, amikor meg kellett volna jönnie!!!!
Nagyon drukkolok :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok Csajszik!

A tegnapi napom kész káosz volt. Ugye mentem lerendelni a koszorút a temetésre. Egyébként holnap lesz. Aztán ott volt a család, apukám, meg a testvérei. Éhesek, fáradtak volta, gyorsan dobtam egy terülj-terülj asztalkát itthon, és el is telt a nap. Estére tisztára kész voltam. De ettől függetlenül 3-kor megint felébredtem. Én nem tudom miért nem tudom végigaludni az éjszakát. Mostmár kivan a hócipőm vele. Már gondoltam rá, hogy lehet, hogy a párnám nem jó, de nem tudom milyenre cseréljem. A hiper-szuper párnák annyira drágák. :( Pedig valamit ki kellene találnom, mert nem alszom ki magam rendesen.

Apa jobban van, már nem fáj neki a foga helye. Azért még eltelik pár nap, mire a melette lévő fogai is helyreállnak, mert azért azt is megfeszegették egy kicsit.

Nócika
Még egyszer köszönöm a segítséget neked!
A múltkori lecsó egyébként tojással volt. :)
Azért a sok bosszuság után mégis sikerült feltenni a képeket. :) Annyira jól áll az új hajad. Épp mondtuk apácskával, hogy teljesen más vagy ezzel az új frizuval. Nagyon jól áll! És a szín is nagyon jó!
De az első kép ami Regináról készült, az a legszebb. Már bocsi, te is nagyon szép vagy, de azt a képet annyira jó nézni. :) Ott van az a csöpp baba, és ő az élet csodája. :) Nagyon szép. :)
Peti meg minden képen morci. :) :)Mikor kéred meg a kezét? :)
Tegnap elég kalandos lett az a palacsinta. :) Már én is jártam így vele. De ezen ne bosszankodj, és pláne nem vitázzatok! nem ér annyit az a palacisnta. :)

Bridget
[quote]N írta:a meg "szerencse",hogy nem az a mamikad mert o kozelebb all hozzad ha jol vettem ki az irasodbol Rolling Eyes legalabbis "mindennapos" a kapcsitok

Csunya ilyet mondani, de jól érzed. Tényleg így van. Azért hiányozni fog ez a mama is nagyon.
Kihíztad a nacijaidat? :) Azért még jó, hogy apa nem azzal jött, hogy fogyjál bele, hanem rád hagyta a döntést.
A nyilak a sport illyakhoz valók. Tesómék elkezdték ezt a sportot.
Mikor mégy a köv. vizsgálatra? Mikor nézik meg, hogy milyen az az értéked? Bocsi, sosem tudom megjegyezni, mikor mit kell nézni, vagy mi az ami ezt meg azt befolyásolja. Még a sajátomat sem tudom. :)
A költözéssel kapcsolatban egyet kell, hogy értsek Nócikával. Meg fogod állni a helyed ott is. Nagyon sok magyar él kinn. Meg fogod őket ismerni, és nagyon jól be fogsz illeszkedni ebben bizots vagyok. Addig meg amíg még nem érzed magad itt vagyunk mi, és van skype, meg msn. Tudod tartani a barátaiddal a kapcsolatot.
Látom, a szobatárs barátnője még mindig adja a stílusát. De miért nem tud egy kicsit odafigyelni?????
Gratu a laptetükhöz!!! :)

Kitty
hát az biztos, hogy ha kihúzásra kerül a sor a bölcsesség fogaddal, nem lesz egyszerű. Még nem is hallottam olyat, hogy a fogak alatt van. Nem lehet jó.
[quote]j írta:a, elültettük a pelenkát, és mire gyerekünk lesz, lesz egy pelenkafánk

???? ezt hogy??? Vagy miért? Mikor? Még nem hallottam ilyet, de nagyon jópofa dolog. :)
De szép volt a menyassonyi autó! :) Tényeg jól sikerült. :)
Örülök, hogy jó lett a kaja. :) Egyszerű, gyors, és finom. :)

Enis
Jajj de Drága lehet, az a kislány. De jó lehetett babázni egy kicsit. :)
A korkülönbség meg hidd le, nem lesz gond!
Apa megint megmutatta, hogy nem tud nélküled meglenni. Mindent te tartasz észbe, még a telefonszámokat is. :) Látod, még ha nem vagy vele, akkor is te kellesz neki. :)
Na akkor neked is szép napod volt tegnap. hallgathattad a sok hülyeséget. De jól cisnáltad, hogy folytattad a dolgodat. Legközelebb meg tényleg fogja tudni, hogy mikor, és meddig illik maradni. :)
De Drága vagy! Kicsit sz@r volt a nap, de inkább azért mert nagyon sok emlék előjött a húgommal kapcsolatban. Újra átéltem azt a mérhetetlen fájdalmat, amit akkor éreztem. Inkább ez volt a legszörnyűbb. Ráadásul 5-én lesz az évforduló, újra kell majd mennem és rendelni virágot. Pedig nem szeretek mindig szembesülni a dologgal.

Zsu
De jó buli volt anyukádnál! Az meg jó ötlet, hogy ott vásároltok be a babának. Biztosan rengeteget fogtok spórolni vele! De jó lehetett csavizni anyuddal. :)
A picurkád épp aludt, amikor néztétek? :) Jajj a könyneim mindjárt elindulnak. Annyira jó nektek! olyan jó lehet nézni! :) Ott a csöpp babátok! :) A nevet már kitaláltátok? Megyegyeztetek?
Én is szavazok a nemére! :) Szerintem kisfiad lesz! :)
Már apa is Benőkének hívja, úgyhogy tuti az lesz. :) :)
Na most olvasom a neveket. :) Ezek nagyon szép nevek. Apa akkor kislányra vágyik? :)

Csucsu
Köszönöm, a részvétet. Hogy vagy? Munkahelyen mi újság? Szabina teljesen megszokta már az ovit?

Kata, Melaszka!!!!!
Hol vagytok?????????????????

Na mostmár indulok, van még dolgom, és utána megcsinálom az ebédet. Zöldborsófőzelék lesz tükörtojással. :)
Vendég
 


Drága Pendim!
Holnapra rengeteg erőt és kitartást kívánok!!!!!
Lélekben veled leszek és ölellek!!!!!

Hát igazából mindketten lánykát szeretnénk, de a fiúnak is ugyanúgy fogunk örülni. Legfeljebb a második az lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Hogy adnam mar fel :lol: negatol nem ijedek meg az a normal :? de ha pozi lesz akkor majd remeg kezem labam :roll: :oops: :lol:

Pendi
Tuuuuudom azert is raktam idezojelbe :!: DE te ugyis erted a lenyeget :wink: Jah kihiztam a nacijaimat :x 1farmert hordok azaz ha jo ido van azt az egy rovid gatyot ha rossz akkor a hosszut mert a tobbi nem jon fel :oops: :x :twisted: wow illyazas ahoz aztan kell karizom :shock: Hat ha megjon akkor 2.menzis nap megyek FSH csekkolasra olyan 14-e korul :roll:
Koszi,hogy te is ennyire bizol benne,hogy en megtalalom a helyem...jo,hogy legalabb masok hisznek bennem :D A szobatars barinoje sajna nem tudja szerintem hogy ezek a dolgok nem jok o nem direkt csinalja :roll: ez a legszornyubb benne mert ha valaki direkt es tud rola az parasztsag de o csak tudatlan ennyi :? :oops: :roll: Koszi a laptetu gratut ma mar a masik topikban is laptetum volt itt meg egymas utan 3szor 8) :lol:
Az alvas igaz milyen rossz mikor nem alszod ki magad rendesen :roll: na akkor gondolj bele en ahhoz kepest hogy hajnal 2kor kexem minden este 3szor oltozok at amikor leizzadok es ez csak reggel 8ig szol :twisted: most viszont,hogy pe utan vgyok izzadasmentes napjaimat elem 8) hawaii van :twisted: :lol: majd piri elott kezdodik megint :x mar ha jon piri :shock: :wink:
Pernam nekem is valami draga van de ngyon jo es kenyelmes...viszont otthon a draga se mindig kenyelmes es jo :? bar nem hinnel,hogy azzal van a baj :roll: szerintem a kis lelkivilagod zaklatott :roll: Probalj ma kicsit pihenni mert a holnapi nagy nagyon fajo lesz :(

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A kis híresemet meg elfelejtettem feltenni. :)
http://halasmedia.hu/alap.php?inc=hirek ... hirid=7117

Zsu
Nagyon aranyos vagy! Köszönöm szükségem lesz a kezekre bizotsan.
Akkor mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen nemű lesz a babátok. :) Pláne, hogy itt kisfiút jósolgatunk, ti pedig kislányt vártok. De a második biztosan az lesz, ha most nekünk lesz igazunk. :)

Bridget
Persze, hogy értettem Drága!
Még jó, hogy van egy rövid, meg egy hosszú nacid, amit tudsz hordani. :) Hogy döntöttél? Belefogysz a régiekbe, vagy veszel újjat? Mennyit szedtél fel?
14-én akkor nagyon drukkolok. :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A szobatárs barátnője meg ennyire kis buta???? Hát nem votl aki megtanítsa a háztartás vezetésére? Hát mi lesz belőlük kettesben? A szobatárs nem nagyon fog örülni, ha nem lesz kaja, és a számlák az egekben lesznek.
Az nem alvás, nem tudom miért van. Az izzadást kicsi verzióban én is művelem. Főleg az arcom annyira le tud izzadni, hogy tiszta víz a párnám. Nem tudom miért van. Nagyon rossz.

Nócika
Kérted, hogy apáról hozzak képet a fenti címen a legfrissebb van. Tegnap csinálták róla. :)

na most tényleg megyek, mert nem lesz ebédem. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Na fél 8-kor mondom csak vissza dölök egy árva órácskára, de abból fél 11 lett!! :oops: :lol: De nem gond mert mára csak vásárlást terveztem abból már a vásárlás kis része meg lett és a második adagom is forog a gépben!!!

Pendi! Holnapra az egész családnak nagyon sok erőt kívánok!
Amúgy vissza térve, hogy arra gondolsz, hogy azért nem alszod ki magad, mert esetleg nem jó a párna! Mielött belefeccölsz sok pénzt egy hiper szuper párnába ajánlanám, ha akarod nem muszáj megfogadni, de ha modod van rá rendezd át a szobát! Vagy elég, ha csak kb fél méterrel arébb tolód az ágyatokat! Nekem bevált! Mert mikor ide költöztünk nem birtam aludni erre jött Peti keresztannya és mondta, hogy valami vízéren fekszek és ez a baj! Na a Peti hülyének nézte, de kikunyiztam és még aznap átrendeztük a szobát! Erre másnap aszongya a Peti, hogy Te vazze egész éjjel horkoltál!!!!! És én valóban nagyon jól alszom azóta! Igaz, hogy néha nem könnyü mert van mikor nekem is van rossz éjszakám, mert nincs olyan, hogy minden okés, de nekem ez bevállt! És csak ajánlani tudom!!!!
Tojásos lecsó!!!!!! Nyami!!!!!
Amúgy Peti nem volt morci tényleg! Csak valamiért ilyen képet vágott!!!!
A palacsinta meg monnyon le! Legközelebb akkor sütök mikor a kicsicsajom majd kéri! Addig nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu! És mikor leszünk meghívva arra a híres palira???? :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Na nem akarok szemtelen lenni szó sincs róla!!!!! Bár egy jó kis borsó fözeléket szívesen csápolnék kocka husi pököltel!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És nálad ki kellett kunyizni a lidokaint???? Nálatok elég furák a dokkerek!! Nálunk automatice adják hisz ez nem árt a babonak!!!! Sőt én még a szuri elött szoktam kérni lidocain sparyt is, hogy a szurit még annyira se érezzem!!!

Enis! Hát a végén már én is jót mulattam rajta! De hidd el az elején roppantúl rossz volt pláne azt halgatni, hogy mert béna vagyok! Akkor nem sok kellett, hogy apára boritsam a tésztát ugy nyersen!!! Egyébként tényleg jó hosszú lett a szó!!!
Na és hát akkor mégis csak meg kellett volna dolgoztatnod! Ha már fogyizik és nem is birod, mert kotnyeles akkor legalább soher norbiztatni kellett volna!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi! El is olvastam a cikket! Hát igen! Ez alap felszerelés kéne, hogy lgyen! nem pedig kiszámolva!!! Elég gáz! De hát az MO. Apácska meg nagyon szépen lefogyott!!!!! Gratulálok neki!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jó napot csajok!

Én is befutottam, de csak életjelet adok, mert hulla vagyok. Pedig semmi extra nem volt ma, csak negyed 6kor keltem, suli (zh :x ), aztán rohanás hogy elérjem a buszom, meg olvastam délután, és voltam szoliban. De én már most tök fáradt vagyok...

Pendi,
holnapi naphoz sok erőt! Párod nagyon csini a képen, de ennek nem kéne ekkora szenzációnak lenni alap esetben, hanem általános dolognak... no mindegy, ez tényleg MO. :(
Pelenkafa onnan jött, hogy a palántát Enis pelenkának olvasta, én meg tovább szőttem a mesét :lol:

Zsu
szavazás... hát nem is tom... és csajra szavazok :wink:

Enis
ezt a könyvet nem ismerem, de benne van az elolvasandó könyvek listájában, amiben több mint ezer könyv van :lol:

Holnap családi banzáj lesz mamámnál, ma vágták hozzá a birkát, én meg már délelőtt megyek segíteni...

Szép hétvégét mindenkinek! Pihenjetek sokat!
Vendég
 


Szia Kitty!
Holnap nálunk is banzáj lesz! Bár mi birkut nem vágunk csak néhány pulyka cicit szeletelek fel! Holnap jönnek keresztanyámék! Ugyanis holnap tartjuk azaz kérjük meg a kereszt anyám lányát és a tesómat meg a kereszt szüőségre! Nos ezért mi grill partyzunk! Ezt most úgy délután megálmodtuk apával!!! Csinálok egy kis salit meg sütünk húsikát azt szerintem ennyi!
És amúgy hogy sikerült a zh????

Hol van ma mindenki????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok nalunk apacska hivott banki infok miatt aztan meg elltem egy kicsit a gep elol es o meg mar 8kor itthon volt 8) utana rendeltunk pizzat es megneztuk az a filmet amikor a csvo oregkent szuletik es egyre fiatalabb lesz :roll: haat csajok soxor majdnem elsirtam magam :oops: 3oras film most lett vege csak epp irok aztan reggel jovok bovebben mert apa megy golfozni 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="hkitty22"]K írta:hkitty22öszi a verda dicsit! :D

Bridget,
most fejeztem be, legalább nem egyszerre kellett az egészet, meg is őrültem volna.
Te meg már megint kifogtad a lapetűt! Ez már a 3. sorozatban, ugye?
Igyekszem nem beelőzni senkit, türelmesen kivárom a sorom ;)

Nóci
itt nem fúj szerencsére a szél, nem is hiányzik. Szépen süt a nap, nincs baromi meleg, így pont jó ;)
Nagyon csini kismami vagy! A hajad nekem is tetszik, tök jó lett!


Tudtam,hogy te ma kimaradtal a szorasbol azaz most vettem csak eszre :oops: :oops: :oops: 1000meg 1bocsi :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na sziasztok! Íme az új szerzeményeim:
Kép
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget: Jó éjt már biztos alszol.


Pendi: apácska igazi hiresség lett:)

Nócika: Na akkor Regina lesz a kislányotok?? Bocsi én csak most vettem észre.

Bocsi ha valakinek nem irok külön de szokásomhoz híven szaladásban vagyok.
Holnap lesz az esküvő készülődök. Vasalok meg lakkozok meg kicsit magammal is foglalkozok.

Kép
csucsu05
 
 


Kép

Csajok
Jelentem a tesztem csont nega :roll: de ez nem lep meg akkor lepodtem volna meg ha pozi lesz :lol: ugyhogy csak 25.nap tesztelek vagy lehet megvarom a 26napot,hogy megjon-e :roll:
Jah es apaval megneztuk a dvd-t a lombikrol 8) elfelejtettem mondani de mar szerda este tulvoltunk rajta 8) mert a datum szerint csutin kellett visszavinnem :oops: ugy konkretan nem mondott semmit utana :roll: viszont tegnap felcsorgott a dokim,hogy hallotta voltam bent es megyek jovoheten :roll: aszonta,hogy meg apacskanak kell beszerezni azt a papirt,hogy o szingli :shock: este mondtam apanak nem mondott ra semmit :roll: csak bekell mennie a kozponti offiszba es ott kiadjak ezt 10perc alatt :wink: szerencsere itt jobban mukodnek ezek a dolgok 8) Ugyhogy nagy elokeszuletek vannak a lombik kezdesere pedig meg kisem mondta apa,hogy belemegy :roll: csak minden jel arra utal :roll: :)

Pendi
A cikket meg nem olvastam de a parod eszmeletlen milyen jol nez ki 8) latni,hogy tenyleg hatott a fogyikura...olyan ugyik vgytok :wink: Minnya raallok a merlegre :oops: Most vgyok 55 :oops: okes 54.6-tal jottem vissza meg annyival is mentem haza de mar ezen a telen problemaim voltak a nadragokkal :oops: :? :x es az a baj,hogy az a masfel kilo csak hasra es combra na meg fenekre ment sal latvanyos :shock: foleg egy vekony lanynal :oops: Nem akarok uj gatyokat bar lehet veszek valami ocsobbat mostanra...beleakarok fogyni a gatyoimba :roll: de most nem fogyozhatok foleg ha jon a lombik is :oops: nem baj majd babasodas utan visszatornazom magam 8) :lol: szal emiatt nem aggodom :wink: Csak zavar na meg persze nincs mit felvenni azert is vettem fodros nagy flafi ruhakat :oops: ne latszodjon a hajam es ne nyomjon mert nekem hasra sok jott :oops:
[quote]1 írta:4-én akkor nagyon drukkolok. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Koszike ngyon kellenek a drukkok 8) en remelem tudunk kezdeni mert meg 1honapot varni orokkevalosag lesz :roll: :?
Szobatars barinoje szerintem eddig csak otthon elt a csaladdal ott meg ugye megcsinaljak helyette...itt viszont ha a szaritoban felejti a dolgokat amit mindig persze ott felejt...azt nekem kell kiszednem utana es nem szivesen matatom az o bugyijuk meg ilyesmi :? :oops: es ha a csapban hagy valamit az is ram var vgy max varok par napot mig elnem mossa....szal o meg nem elt egyutt masokkal igy nem tudja...22eves....bar en kicsivel tobb multam mikor kijottem a nagyvilagba japanba es eloszor csak 3-4lany lakott egyutt egy mini studiolakasban aztan volt hogy 8-an is voltunk 2szobasban osszeteve :roll: szal ott is mindig rend volt mert meglettek beszelve a dolgok...lehet csak en varok el tul sokat nem tudom :oops: de tegnap megint lepakoltam a csopogtetot mert utalom,hogy tornyosodik,bepakoltam a mosogatogepbe a szennyest a csapbol mert azt sem birtam 2napnal tovabb nezni es rendbe hagytam ott a konyhat :roll: jah meg kivittem a 2felsojet amit multkor mosott mert itt szokta szaritani a nagyszobaban a barszekeken :shock: meg a szaritobol kivettem a cuccukat es bevittem nekik mivel en is mostam es kellett a szarito gep utana :roll: jaaaah es elfogyott a mososzer :roll: egy kanalcsi maradt epp amit tegnap elmostam :roll: es en nem veszek wazze mert mindig en veszek o meg naponta mos 2darab ruhakat :x most o a soros vegre mar :roll: Most neked ontottem ki magam :lol: mindig valaki kap belole :oops: 8) :lol:
Ilyen kisebb izzadasa apanak is szokott lenni :roll: neki a tarkojanal a nyaka es a homlokanal :roll: nem tom mitol lehet :?
Nagy nagy oleles neked mara....fogjuk a kezed okeeee :?: :!: :?

Kép

Kitty
Hogy sikerult a zh?Hogy erzed :roll: Wazze tegnap ugy kihagytalak mint a pinty de tudod azert mert ellapozott az oldal es az osszes irasnak annyi volt :x utana ujrairtam es kimaradtal :oops: Szoliba voltal megint dejoooo en nem mehetek a leszedett anyajegyeim miatt :twisted: Birka vagas :shock: na olyat se halottam meg :o es te vegignezed :oops: :roll: Jo bulit mara 8) Amugy igen a 3.laptetum egyfolytaban es a masik topikban is elcsiptem pedig egy regenyt irtam :oops: Nem zavar ha beelozol nekem mind1 a sorrend csak vicceltem :lol:

Zsu
Wazzeeeee az a gatyoooooo annyira jooooo :shock: es az kismama gatyo :shock: :?: en is elfogadnek egy olyat :roll: meg igy egyutt a szerko naon kasa ahogy Noci mondana :lol: Te tenyleg jo vasart csinaltal 8) Es szepen latni benne a pocid is :D

Noci
Visszaneztem de en irtam neked :oops: aztan meg mint irtam jott apa olyan idegbeteg voltam egesz nap nem ulte itt utana :roll: olyan feszult vgyok es mindenen bognek de egyeb jel semmi :?

Csucsu
Orulok,hogy bekukkantottal :D hianyzol am naon a csapatbol :roll: Melohellyel kapcsiban van valami hir :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most keltek wazze kijon a csaj....nekiall mosniiiiiii :x :twisted: nem tudom megint hany darab goncot rakott be de hallani,hogy uresen kavarog megint a viz :x nezi aszongya nincs mosopor :shock: mondom nincs :twisted: wazze tegnap elott 3szor mosott es hagyott egy kiskanalnyi mosoport nekem....aszitte meg gyorsan majd azt elhagynalja :twisted: de mar nem volt meg...annyi esze nem volt hozok mer tegnap mar alig volt :twisted: erre belerakott oblitot csak es elinditotta :shock: :evil: :evil: :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mi az: cukros, és szobahömérsékleten köt?
- Nagymama.
--------------------------------------------------------------- -
- Te, képzeld, tegnap leestem egy létráról!
- Úristen, és lett valami bajod?
- Nem, szerencsére semmi! Te, képzeld, tegnap
leestem egy létráról!
-----------------------------------------------------------
- Miért van a menyasszonynak fehér ruhája?
- Mert minden nagyobb háztartási gép fehér...
--------------------------------------------------------------- -
- Hogy hívják Herkules feleségét?
- Frau Kules.
--------------------------------------------------------------- -
Kómában van a férj, lóg a lélegeztetö gépen.
A feleség sírva kérdezi:
- Doktor úr, meddig lesz így az uram?
- Az elsö áramszünetig...
--------------------------------------------------------------- -
- Elnézést, ne haragudjon, az állomást keresem...
- Nem haragszom, keresse!
--------------------------------------------------------------- -
Két roma beszélget:
- Képzeld Gazsi! Megvan a jogosítványom!
- Kajakra?!
- Nem, kocsira
------------------------ ----------------------------------------
Az orvostudomány rövid története:
-Fáj a torkom!
Kr.e. 2000: Tessék, edd meg ezt a gyökeret!
Kr.u. 1000: Az a gyökér pogány dolog, mondj el egy imát!
Kr.u. 1850: Az az ima babonaság, idd meg ezt az elixírt!
Kr.u. 1940: Az az elixír kígyóolaj, nem tesz jót, nyeld le ezt a
pirulát!
Kr.u. 1985: Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot!
Kr.u. 2001: Az az antibiotikum nem természetes! Tessék, itt egy
gyökér....

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsuzska,
de jó szerkó :shock: Nagyon tetszik minden része,és mintha rád öntötték volna :D Csini vagy nagyon 8)
A nevek közül nekem is tetszik a Márk,meg az Alexandra.Én a magyaros nevekért nem vagyok oda...attól "félek",ha kimegy külfödre tanulni vagy dolgozni,vagy mit tudom én miért,nem tudják sem leírni,sem kiejteni a nevét.Na,de ez csak az én bogaram,nem is azért írtam,hogy valakit leszóljak.Még jó,hogy nem ugyanazok a nevek tetszenek,mindenkit ugyanúgy hívnának :lol:
Látom most már többet mutattál meg magadból,a következő képeken lehet majd az arcodat is látjuk? :wink:

Pendi,
kitartást a mai napra :(
Aztaaa...apucin jól látszik a fogyi :shock: Tényleg,te mennyit fogytál ?A sógornőm miatt kérdezem,ő azt hiszem 1 hónapja kezdte,de még csak 2 kg-t adott le.Bár szerintem nem tartja be,anyós olyan,hogy szeret egyfolytában mindenkit etetni,és mivel ő anyuci pici lánya és enni is szeret.....szóval a végeredmény látszik :lol:

Nócika,
:lol: ez van,ha béna vagy is,ő azért szeret :lol: ...de látod neki sem sikerült jobban :lol: Van ilyen,velem is elő szokott fordulni néha,nagy ritkán sütök fánkot Reninek.És legtöbbször nagyon finom,meg minden,de párszor volt már olyan,hogy kő kemények lettek,de komolyan olyanok,hogy ha valakit eltalálsz velük,betörik a feje. :lol: Én nem tudom miért,hiszen mindig ugyanúgy csinálom :roll:

Na,hogy sikerült a party?(mert gondolom mire jössz,már túl lesztek rajta 8) )

Kitty,
tényleg komolyan mondom,a te írásaidat mindig félreértem(vagy félreolvasom?) :lol: Nem elég a pelenkafa,most úgy értettem,hogy mamádhoz vágták a birkát :shock: Nem vagyok normális :oops: :lol:
Több mint ezer könyv? :shock:

Bridget,
a tesztedre nem írok semmit,korai volt még ,persze.Meg ugye olyan is volt már,hogy orvos igszolta a terhességet,a teszt mégsem mutatta még akkor sem.Lehet ezt tudni? :roll:
Elolvastam a csajról,hiába Pendinek címezted,ne haragudj,de én olyan jót szórakoztam rajta.Ez már mindennek a teteje.Mosópor nélkül is tud mosni :lol: Holnap dugd el,és mondd,hogy az is elfogyott,aztán pár nap múlva a csapot is el lehet zárni és víz sem lesz :lol: Amúgy mekkora a mosógép,ugye azért nem 7kg-os? :shock:
enis
 
 


Bridget,
nem mondott apa semmit a lombikra,de azért mindent csinál szó nélkül amit kell. :D Jól van ez így is,inkább így legyen,mithogy csak ígérgetné és sehol semmi. :)
Vissza is vitted akkor a dvd-t?Amúgy könnyen értehető volt ami rajta volt?Lehet apa is megértette,azért is nem volt kérdése...vagy még emészti az új infókat
8)
Én nem írom le mindig,de ugye tudod,hogy azért tiszta szívemből drukkolok(mint a többieknek is,kinek mihez van szüksége rá :wink: ) :)

Na,mentem a piacra zöldségért....annyira lusta vagyok :oops:
Szép napot mindenkinek
enis
 
 


Enis
Nem tom melyik mosogep...hany kilos de egyik gepet sem lehet par gonccel elinditani mivel a dobja szetmegy :roll: Oblitot azt is epp multkor toltottem utana a maradekjat mert tod ilyen nagy 3literest vettunk ami tomeny 8) es azt fele viz fele oblitokent atteszem a picibe :wink: de az uccsoja annak is :roll: azt most nem dughatom el :roll: de majd nefelj ha nem hoz en veszek magamnak es a szobaban eldugom :oops: de fog venni mert en tuti nem veszek :twisted: amugy volt lent de nem hozott...amugy mar tobbszor emlitettem,hogy a supermarket a hazol max 7meterre van :!: :x Tegnap ugye a konyhat tipitopin hagytam ott csopogteto ures,csapban nincs semmi,es a mosogatogepbe is az o otthagyott cuccat tettem es elinditottam....ma kelek mar a csapban gyulekezo van :twisted: aztan keltek ettek...csap tele az esti maradvanyuk amit miutan mi mar elmentunk aludni akkor hagyott az a csopogteton es a mosogatogepet sem pakolta ki pedig az o cucca :twisted: .....en egyszeruen ezt nem birom elviselni :x elpakoltam a csopogtetorol kipakoltam a mosogatogepbol es beraktam a cuccukat a csapban ami bent volt jaaaa es letoroltem a konyhaasztalt :twisted: mert az is dzsuvas volt es otthagyott meg egy kest es egy vagodeszkat is es most bent fexik mint aki agyondolgozta magat :roll:

Korai nem korai nekem nem 28naps a ciklusom ugyhogy akar mutathatta is volna :roll: de nem kezesedtem el nehogy azt hidd :wink: minnya dobok ide is egy fotot 8)
[quote]n írta:em mondott apa semmit a lombikra,de azért mindent csinál szó nélkül amit kell

tudom ezert nem is kerdezem :wink: Konnyen ertheto bar en mar az egeszet kivulrol fujom na meg ugye a szakszavakat is tudom...pl embrio o nem tudja akkor a lombikot itt IVF-nek hivjak aztan van meg par elnevezes angolul vgy rovidites amit en mar tudok de o pl meg sokan itt masok is nem :roll: en se tudnam ha anno nem mondtak volna :roll: ....amugy en mindig is ereztem nekem csak lombikkal lesz baba mert mondom 18eves korom ota nem estem teherbe...es ez nem veletlen....ennyire veletlen nincs :roll: aztan itt amikor mondtak ugye angolul a dolgokat en is csak neztem nagyokat :shock: de most mar tudom :wink: Amugy a beultis topikot is olvasgatom mar regota itt van alattunk parral 8) ugyhogy ott is sokat tanultam :wink:
[quote] írta:n nem írom le mindig,de ugye tudod,hogy azért tiszta szívemből drukkolok

Tudom haat :wink: de majd szerdatol jol jon egy kis hajra :oops: :oops: :roll: :wink:

Na most joooo sokat irtam neked :lol: jah igen dvd visszavive meg szerdan :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Mar megvan buhizva,hogy megbizonyosodjak tenyleg nincs ott semmi csikocska :roll:

Meg 2iras es laptetuuuu ugyhogy en mentem is mert lassan apacska itthon van es megyunk a csapattal vacsizni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lánykák!
Nem tűntem el, csak volt egy kis ügyem a másik fórumon, és máűr befejeződött, de nem volt 2 napig gépünk sem. :evil:
Volt egy áramcsuklás, és a gép épp inditott újra, és kib@szta a winchesteren tárolt összes adatot! :twisted: úgyhogy se fényképek, se játékok, se msn,semmi nincs a gépen :twisted: :twisted:
Na, mindegy, lassan-lassan hozza helyre a párom.

Pendi :( Őszinte részvétem igy utólag is :(

Bridg :) Hú, nem semmi lehet ez a szobatárs!!!Hogy bírod még mindig?De jó, indul a lombik!!! :wink: :)

Enis :) Lombik?Én nagyon le vagyok maradva?Annyit írtatok, hogy ha lesz időm visszaolvasok.

Zsu! Szép a pocid, én is fiúra szavazok, eléggé csúcsosodsz :wink:

Nóci!! :) Le sem tagadhatnád, hogy kislány lesz!!!Nagyon édi a kis Regina! :wink:

Pendi, hol a kép rólatok?
Kitty!Kipihented magad?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?