Úrég, lehet hogy elrontottam a gyereket
Néha csináltam olyat, hogy amikor nagyon nem tudott elaludni egyedül, kivettem a kiságyból, lefeküdtem vele a mi ágyunkra, ő oldalra fordult, szembe velem, fogta a nyakamat és úgy aludt el és aztán visszaraktam az ágyba. Kb. 4-5X csináltam így... most is kivettem és rögtön elaludt így... remélem nem szoktattam rá???!!!
Móni - Miki de édes, szuper a jegesmedvéje
A combok igazi rágnivalók
Zsuzsu - én nem találtam, de lehet, veszek majd sima céklát és megpróbálom megcsinálni. Nálam az a gond, hogy én amúgy nem tudok főzni
Amiket eddig csináltam, mind megette, de ezek "csak" pépek, persze ezzel kezdődik minden, azért egy főzeléket meg tudok csinálni, de nagyon nem vagyok ügyi
Köszi a karfiol főzés ötletet, most amúgy zöldborsó következik.
Konstinak talán bejön a cukkini, nálunk nagyon-nagyon ízlett Lottikának, csináltam répával és almával, az utóbbi jött be jobban.
Istenem, szegény kicsi Ábelkisherceg
Biztos szörnyű lehetett párodnak bent és persze neked kint
De a lényeg, hogy túlvagytok rajta, amúgy van ilyen, hogy a nyelve túl feszes vagy miért vágták meg?
Vettem Univer zsenge zöldborsófőzeléket, bio, úgy gondoltam, ezzel kezdem, nem én csinálom meg, 2 üveg elég lesz kóstolásnak, ma kezdem. Aztán ha bejött, megcsinálom majd én is, de szerintem úgy, hogy az egész zacsit megfőzöm, passzírozom és úgy lefagyasztom, szerintetek az jó úgy?
Bettyna - talán már elindultatok, de kívánok nagyon-nagyon jó pihenést az egész családnak és sok-sok képpel gyere vissza!!!
Peva - meggyel
Igy írják
Örülök, hogy láztalan Dorka és a kép tényleg nagyon szép!!!
De te szopi előtt kóstoltatsz, igaz?
Mert én most megmértem, hogy hogyan eszik. Szopi előtt a főzelékből 110 grammot evett, szopi után pedig 60 grammot. A védőnő azt mondta, hogy akkor lehet kiváltani egy szopit, ha legalább 150-200 grammot megeszik a főzelékből. Amúgy én még nem szeretnék kiváltani egy szopit se.
LKata - a védőnő azt mondta, amikor itt volt, hogy a petrezselymet max. addig rakjam bele, amíg fő a krumpli (vagy más) és utána vegyem ki, mert a kis darabok feltapadhatnak a szájpadlására
Csak az íze kedvéért mondta.
Karfiolt most eltolom kicsit, mert írtam, hogy vettem üveges borsót és amúgy szilvát is, most ez a kettő fog menni.
Képzeljétek, viszont a sárgabaracktól lettek pöttyök rajta, 2 nap egymás után is, úgyhogy azt nem adok többet.
Glutén!!!!! A Kismama újságban van egy rovat, ahol az orvos válaszol a kérdésekre, egy gyerekgyógyász-gasztroenterológus és ezt írja:
"Mostanában jelenik meg az új szakmai ajánlás a csecsemőtáplálással kapcsolatban. Örvendetes tény, hogy a szakértők között szoptatási szakértő is helyet kapott. Az új ajánlás a legújabb nemzetközi kutatások eredményeit is figyelembe véve azt mondja ki, hogy a gluténtartalmú gabonák első kóstolgatására a négy-hét hónapos kor a legjobb a lisztérzékenység (cöliákia) megelőzése szempontjából. Mivel a kizárólagos szoptatást hat hónapos korig javasoljuk, a hozzátáplálás féléve korban kezdődik, ekkor, de legkésőbb hét hónapos korig célszerű elkezdeni a gluténtartalmú gabonák bevezetését a baba étrendjébe."