Sziasztok!
Köszönöm a vigasztalást
Próbálom visszafogni az édességeket, és sok zöldséget enni.
De azért már nagyon szeretném, ha kedd este lenne.
Szerdán megyünk haza egy hétre, már nagyon várom! Bár már annyira be van táblázva az időm, nem lesz egy szabad percem sem, annyi mindenkivel kell találkozni, és annyi mindent kell intézni.
Én még mindig a babakocsi témával szenvedek, naponta több órát töltök ezzel, álmomban is ez foglalkoztat. Rémes, aztán lehet, hogy nem is nagyon fogom használni, mert mondjuk hordozom....
Most egyelőre a Haberkorn Variosport kocsit néztem ki, hozzá Maxi Cosi citi SPS autósülést. Hordozásra meg kaptam egy kendőt a sógornőmtől, és Mei-Tai-t szeretnék (www. liliputi.hu).
Az a baj, hogy nekem minden előny és tulajdonság kell, és persze nem drágán, és ilyen nincs.
Úgyhogy most azzal foglalkozom, hogy próbálom kitalálni, mi az, amiről lemondanék, vagy ami mégsem olyan fontos.
Pl. eddig úgy gondoltam, hogy terep babakocsi, de nem ám azért, mert olyan rosszak itt az utak, hanem hogy kiránduljunk. De sokan mondják, hogy azt inkább hordozva érdemes, és ráadásul rögtön jön a tél, és akkor az ember azért olllyan seokat nem kirándul, és mire kitavaszodik, már szépen ül, és pont elegünk lesz a nagy batár kocsiból, és veszünk egy könnyű ernyőkocsit....
Úgyhogy most ezen elgondolkozva lemondtam az óriás felfújható kerekekről...
NEm tudom, ez olyan nehéz dolog.
Bababútorral még sehogy sem állok.
Tegnap nézegettem a kelengyelistám, hát hihetetlen, hogy mennyire sok minden apróságot kell venni.
És mi még eddig semmit, csak két bodyt.
Teganp a Rossmannban láttam 8 euróért pamut szoptatós melltartókat mindenféle méretben, majdnem vettem is, aztán azt gondoltam, hogy hát hisezn azért ezzel még ráérek,.
Csak az a baj, hogy mindennel így vagyok, és aztán majd hirtelen kell mindent megvenni....
Asszem a bringázást lassan abbahagyom, és elég röhejes okból: nagyon figyelmetlen kezdek lenni. Tegnap sikerült elesnem, és pedig azért, mert nem elég merőlegesen hajtottam fel egy alacsony padkára, és a kerék megcsúszott... Szerencésre a hasamat nem ütöttem meg (épp az orvoshoz mentem, és megvizsgált ugye meg volt CTG, stb). De szintén tegnap el akartam kezdeni tolni úgy, hogy a lánc még rajta volt, meg már majdnem felültem rá, amikor láttam, hogy a lába még ki van támasztva, és ilyesmik. Aztán amikor hazaértem, láttam, hogy nyitva felejtettem a teraszajtót - földszintes lakásnál ez ugye azt jelenti, hogy konkrétan tárva nyitva hagytam a lakást 2 órára....
Szóval kezdek teljesen meghülyülni...
mimi,
sajnálom, hogy ilyen bunkó orvosod van, de ilyen helyzetben soha nem késő váltani! Remélem a másikkal nagyobb szerencséd lesz.
niko, goldplast, sissi: gyógyuljatok!