Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Blúmi, ez a remegés, szédülés dolog engem nagyon emlékeztet a hypoglikémiára! Lehet hogy érdemes lenne vércukrot méretned!
Nem emlékszem, :oops: terhesség alatt Te nem voltál cukros? És édességevés után javul a helyzet?

Márti, ezek a fürdőrucik nagyon jók! Én is akarok ilyet!!!

Konan, nálam is -15 a cél. Júliusban akarunk nyaralni menni, addigra 8-10-től meg kéne szabadulni... De ahhoz valami nagyon drasztikus fogyi kéne, az meg nekem nem megy :evil: Na és a mozgás... Már beszereztem dvd-ket, könyvet. De az ugyebár nem fog helyettem mozogni 8)

Starlark, nagyon ügyes Doncek! :lol:

Eszike, Noncsi böcizik rendesen este alvás előtt? Mert Ádám ezt az extra mocort akkor produkálja, akkor járja be az egész ágyat ha nem jött ki minden levegő. Ilyenkor felveszem, általában fel sem ébred rá, böcizik hatalmasakat és utána sokkal nyugisabban alszik.

Na megyek, ébred a fiatalúr. :)

Kép

Kép
anyoooka

Laptető :shock: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Csajok:
Fogyókúra..
Látom,hogy az akkupunktúra is szóba került.. ez is elég költséges, és, ha már a költségesebb fogyinál tartunk, akkor én tudok egy nagyon komoly fogyasztási "fortélyt".

* Testkezelés:
A mezoterápiás testkezelés nagyon gyors és látványos eredményt nyújt. Cellulit kezelésre, alakformázásra a kozmetika kezelések között a mezoterápiás a legújabb és a leglátványosabb. Kezelhetjük megereszkedett bőrt feszesítés céljából is. A zsírleszívással ellentétben nem a zsírsejtek számát csökkentjük, hanem a méretének a csökkenéséről van szó.

Utána jártam: 20.000.-ft egy alkalom.. drága.. de egy "kövérebb" testű emberről 10 cm háj is távozik.. 45 perc a kezelés.. és utána szénsavmentes vízből kell 2-3 litert meginni, és szó szerint "kipisiled" a felbontott zsírréteget..

Ezt nem rég találtam, illetve a kozmetikusom mondta, hogy lehet ez is megoldás a plussz kilók ellen, ha nem megy le másképp.. -még sem zsírleszívás..- és szoptatás alatt tilos. Ez a májat is igénybe veszi.. de én láttam csajt, akinek így "lett leszedve" a felesleg.. és a szememnek hiszek :) Én még filózom ezen.. elgondolkodtató..

És van még egy:

Káposztaleves, avagy a gyors zsírégető diéta

Csodaszerek és csodareceptek mindig vannak. Minden notórius fogyókúrázó tanú erre. A szerek és receptek idővel kimennek a divatból, a kilók pedig szépen visszatérnek. A káposztaleveses diéta viszont örökéletűnek tűnik…

Hozzávalók:
6 db közepes hagyma
1 vagy 2 kis paradicsompüré konzerv
1 nagy fej édeskáposzta (1,5 kg) apróra vágva
2 db zöldpaprika
4 db sárgarépa
2 db zellergumó vagy 6 szál friss zellerlevél
2 db leveskocka
petrezselyem, bazsalikom (friss) apróra vágva

A hozzávalókat közepes nagyságúra vágjuk, nagy fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Sóval, borssal, curryvel ízesítjük.
10 percig hirtelen forraljuk, majd csökkentve a lángot, 20–30 percig lassú tűzön puhára főzzük.

1. nap: Csak leves és gyümölcs fogyasztható, kivéve banán. A görög- és sárgadinnyének legkevesebb a kalóriaértéke.

2. nap: Csak leves és zöldség ehető, gyümölcs nem. Friss vagy konzervzöldség, kivéve: szárazbab, borsó, kukorica. A levelesek a legjobbak: saláta, kínai kel.
Vacsorára egy nagy, héjában sült krumpli, vajjal.

3. nap: Leves, gyümölcs és zöldségféle (krumpli tilos). Annyit lehet enni ezekből, amennyit kívánunk.

4. nap: Leves, gyümölcs, lehetőleg sovány tej. Annyi vizet lehet inni, amennyit akarunk.

5. nap: Leves, 20 deka marhahús, 6 paradicsom vagy paradicsom ivólé, legalább 6–8 pohár víz.

6. nap: Leves (legalább egyszer), 2–3 szelet marhahús, zöldségféle (krumpli tilos), és saláta.

7. nap: Leves (legalább egyszer), főtt barna rizs, zöldség és gyümölcs (cukortartalom nélküli). Bármennyit fogyaszthatunk.

Ha pontosan betartjuk a diétát, és semmi mást nem eszünk, csak ami előírt, a harmadik nap végére 2–3 kg-ot lehet fogyni. A hetedik nap végére, ha nem csaltunk a diétával, akkor 5–9 kg lehet a mínusz.

Ha a súlycsökkenés több mint 8 kg, legalább 2 nap szünetet kell tartani, mielőtt újra kezdjük a diétát.

Ezt a diétát olyan gyakran alkalmazhatjuk, amilyen gyakran csak akarjuk. Ha követjük az előírásokat, a hét nap alatt szervezetünk megtisztul a salakanyagoktól, és nagyon jól érezzük magunkat. Mivel a súlyunk csökken, teherbírásunk és energiánk növekszik.

Bár a kávé megengedett a diéta alatt, lehet hogy néhány nap után úgy érezzük, nincsen szükség rá.

Az alaplevesből annyit lehet enni, amennyit csak akarunk. Minél többet eszünk, annál többet fogyunk.

A diéta folyamán alkohol fogyasztása szigorúan tilos! Legalább 24 órának kell eltelni a diéta befejezése és az alkohol fogyasztása között.

Határozottan nem szabad krumplit (kivéve, amikor ajánlott), cukrot, kenyeret, rántott ételt fogyasztani, alkoholt, szénsavas italt inni.
Víz, cukortartalom nélküli gyümölcslé, citromlé, sovány tej, kefir iható.

Engedmények: a marhahús helyettesíthető hallal, egyszer a hét folyamán. Egyébként a magas fehérjetartalma miatt van a marhahúsra szükség. Sült csirkével – bőr és zsír nélkül – szintén helyettesítő.

Figyelmeztetés: ha meghatározatlan ideig esszük, alultápláltságot okozhat. A hétnapos periódust be kell tartani. Néhány nap vagy hét szünet utána újra lehet kezdeni a kúrát.

Anyukám 8 kg szokott ettől fogyni.

szeder74

Hello mindenki!

Először is köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Vééégre letudtam a varrásokat (alul a linken meg lehet nézni), úgyhogy most kicsit fel vagyok szabadulva a teher alól. Illetve lennék, csak most meg elkapott valami nyavaja (hétvégén geocachelés közben megfáztam), és folyamatosan hőemelkedésem van. A fejemben tegnap még egy vödör kavics is volt, amerre dőlt a kavics, arra mentem én is. Még jó hogy tegnap mamás nap volt, így Ákos nem volt itthon és egész nap aludtam, feküdtem, ma meg már jobb a helyzet.

Mamás nap = minden szerdán reggel eljönnek anyuék Ákosért, elviszik magukhoz és este hozzák csak haza. Muszáj volt segítséget kérnem, mert az ezer dolgom mellett én is erősen besokaltam nem olyan rég. Aki teheti, rakja félre a lelkiismeretét, és adja időnként le a babát a nagyszülőkhöz és pihenjen!!!!!!!

Ági!

Én 4 hónapos kora óta járok Ákossal dévényre, összesen 6 alkalommal voltunk és nem kell többet mennünk már. Onnan indultunk, hogy nem tudta lerakni a fejét hason, most meg Noncsihoz hasonló sebességgel mászik és feláll.
Igen, nálunk is a torna nagy része masszírozásból állt, hogy a letapadt izmokat fellazítsa a gyógytornász, de Bejciékhez hasonlóan mindig volt mozgatás is, kúszás-mászás minta begyakorlása. Most az utolsó alkalom előtt eltelt kb. 3 hét úgy, hogy nem voltunk, ez idő alatt először magától kapaszkodva felállt Ákos (itt gondoltam, hogy a mászásnak annyi), aztán rá két napra szabályosan elkezdett mászni. Szóval az utóbbi két mozzanat teljesen magától történt, most érett meg rá, mert az izomereje már jóval korábban meg lett volna.
Nekünk azt mondta mindig a gyógytornász, hogy azoktól a babáktól elvárható 8 hónaposan a kúszás/mászás, akik kicsi koruktól járnak dévényesre és nyilván akiknek nincs gondjuk. Ti még annyira nem rég jártok, szóval adj még időt a babának.
Én is azt kérdezem mint Bejci, hogy nálatok a gyógytornász nem gyakoroltat vele mozdulatokat?

Cipő:
Szintén a dévényes tornászunkat megkérdezve, ő a következőt mondta. Amég mászik, feláll a baba, de nem indul el, nem fontos neki cipőt adni a lábára. Amikor elkezd lépkedni, akkor lehet neki cipőkét adni, illetve sima egyenes talajon (parketta, járólap) kell is. A sima talajon nem dolgozik a baba talp izmai egyáltalán, így kialakulhat a lúdtalp. Viszont, homokban, fűben, földes talajon (ami nem egyenletes) érdemes cipő nélkül szabadjára engedni őket.

Erről jut eszembe!
Lányok! Márti, Minyu!
Nem copyznátok át a tapasztalataitokat a cipőkkel a másik topikba?! Én momentán még nem szeretnék cipőt venni, de lehet hogy hamarosan szükség lesz rá és akkor tuti nem fogom már megtalálni a hozzászólásotokat. Köszi!

A nem alvóknak nem tudok mit mondani, együttérzek veletek. Ákos is szarul alszik mostanság. Ugyanúgy fetreng, dobálja magát mint Noncsi. Sokszor felébred, ilyenkor cumi vissza, kis simi, betakar és alszik is már, de nekem akkor is fel kell kelni hozzá sokszor.
Nálunk valszeg a fogacska kavar be, ugyanis kibújt az első jobb alul.

Bocsi lányok, most ennyire futotta. Mennem kell pakolászni kicsit.
Később még lehet hogy jövök!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Nagyon aranyosak vagytok lanyok, hogy erdeklodtok felolunk :oops:

Bendo mar atallt az idoben -azt hiszem-, de visszamaradt az ejszakai felkeles :? Szerintem o volt az egyik elso baba, aki ataludta az ejszakat, egeszen konkretan 3 hetes kora ota nem kelt fel ejszaka szopizni, minimum 9 orat aludt egyben. Most ismet felkel egyszer. Lehet, hogy nem kene neki cicit adnom ?! Mit gondoltok?

Fogyokuraba nekem is kene beszallnom egy jo tizessel (legalabb), de en nem hiszek ezekben a kulonbozo 90 napos, kaposzta leveses, stb. dolgokban. En abban hiszek, hogy egeszsegesebben kell etkezni, gyakrabban, kevesebbet, es tobbet kell mozogni, es ennek elobb-utobb -nem olyan hamar es nem olyan latvanyosan-, de meglesz a latszatja es sokkal tartosabb is lesz :wink: En egyebkent meg felek ilyenbe belekezdeni, leginkabb a mozgas reszebe, mert felek, hogy a tej rovasara megy, igy marad a napi seta, ha meg vege a szopinak, akkor vagy kisteso :wink: vagy mozgas. Ha kisteso jon, akkor en ugyis kezdem ujbol a rokazast, ugyhogy fogyas megoldva :shock: Es en ketreszest most mar sosem fogok hordani, mert nekem csunya lett a hasam :(

Csibe: jol emlekezett Honey, tenyleg nem jott meg meg nekem sem. Aminek orulok is, meg nem is ...

Meg vmi. Bendo imadja a ceklat, eszik is belole rendesen, de a "kimeneti" oldalon szinte ugyanazt talalom, ami bement. Normalis ez?! Ha meg nem tudja megemeszteni, akkor lehet, hogy nem is adok neki meg egy darabig, hiszen ugy latszik, csak atmegy rajta, minden kulonosebb atalakulas nelkul. Van koztetek olyan, aki mar adott ceklat? Ha igen, milyen lett a vegtermek?

Bocsi, most tobbre nincs idom, nalunk mar este van, elaludt a tronorokos, most van idom egy kis hazimunkara!

Szep napot mindenkinek !!!

KépKép
Kép
humanka

Sziasztok
most van időm gépezni,sajnos... ugyanis tüszősmandulagyulladással nyomom az ágyat 3.napja...

eszike
nálunk is 3x min ébred Emma,néha 4x. Volt nekünk egy brutális hónapunk mikor éjjelente 8x ébredt....ahhoz képest ez a 3-4 alkalom már sétagalopp.
este elaltatom és az ágyába teszem,alszik kb 2 órát majd ébred,ha már én is ágyban vagyok akkor magam mellé veszem az én ágyamba és így folytatjuk az alvást,ha újra megébred kap cickót(én félálomban vagyok) egy perc múlva újra alszik...sokkal pihentetőbb így nekem mintha 2-3 óránként ki kéne kellnem az ágyból és kivenni őt,fotelban szoptatni ,várni,hogy bealudjon...
Amikor megébredek magamtól és emma mellettem van,akkor beteszem az ágyába,nem ébred fel rá.

cipőcske
míg a lábboltozat ki nem alakul teljesen addig tényleg jobb ha minnél többet van szabadon a baba lába... a lakásban én nem adtam henire cipőt csak mikor már totyogott kinn a szabadban.

mensi
henivel 17 hóig nem volt meg nekem. Emmával első ónap óta megvan....

humanka
nálunk a répa ha nem turmixolva van csak összenyomva,akkor a székletben is darabosan jelenik meg.

Blumi
szerintem nagyon csini vagy a képen!! És Bálint is tüneményes!!!

Bejci
de drága Bius! Ezek szerint sikerrel vásároltál....A könnyített babakocsi milyen tipusú?
holka

Lett egy kis időm mert a **** gaskó miatt holnap nem tudok felmenni pestre zh-zni. Vki egyszer már megkezlegethetné azt a .... egy fatestápolóval...

Szeder: Nem tudom de én úgy tanultam, hogy a desztillált víz az méreg méghozzá erősen az. Ha vérsejtet teszel desztvízbe szétdurrannak. Mivel a az ozmózis miatt a folyadék mindig a hígabból a sűrűbb felé áramlik a desztvíz meg hát khmm elég híg.

Költözés: Most a villanyszerelők garázdálkodnak, hétfőre végeznek azt mondták LOL, bár igaz azt nem melyik hétfőre :P

Humanka: de jó hogy normalizálódik a helyzet. Tanácsot adni nem tudok, mert náluk cici már csak reggel van /de szerintem már akkor se sokáig :(/ és az éjszakai alvás is még megy.

cékla: ha csak színes lesz tőle szerintem ne aggódj a mienk is az lenne tőle sőt szépen pirosat pisilni is lehet tőle :) viszont sok vas van benne add Bendőnek nyugodtan ha szereti.

Holka: Jobbulást, pihenj amennyit csak tudsz.

Ha lesz közös fogyi csatlakoznék egy laza 20kg-val :) a következő bébi project előtt nekem is jó volna formába jönni.

Köszönjük a dicsik
t :)
teszek pár képet:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép
starlark

Monee,gwini
utólag is boldog névnapot kívánok

anyooka
de ügyes Ádám!!! bizony mostmár lassan eljön az az idő amikor napi 3 fogalommal bővül a tudásuk.

Ramóna,Noncsi,Annácska,Misike
szépek és édesek vagytok!

Ahol már térdel a baba tegyétek lejjebb a kiságyat!! kiszámíthatatlanok ezek a kis lurkók,mikor lepnek meg minket egy újabb fejlődési lépéssel..

Ági,Konan
Gratu Dávid,Annácska 6 fogához!!

Emma araszol minden mellett. Ha nyújtott kézzel elér egy másik bútort akkor oda átmegy.
Kérdezzük,hol a lámpa? Akkor felnyújtja a kezét a magasba és mondja pa...
Amúgy végtelen nyugis,csupa vigyor baba. Neki is 6 foga van. Fenn
4 nagy lenn 2 nagy..így ha nevet tényleg olyan mintha komplett fogsora lenne :D :D

Talán evibaba
te kérdezted az autósülést?
Emma ha már alvó állapotban teszem be akkor alszik egész úton.
De ha ébren teszem az ülésbe,végigsírja az utat.
Az egyetlen hely amit uuuutál az az autósülés... a babakocsi viszont a mindene,kiskorától szinte mindig babakocsival viszem mindehova.....látszik,hogy mihez szokott Emma....
holka

Starlark
jaj,de szépek ezek a képek Doncekről!!!!
Ez tényleg dűhítő...az iskolában felkészültek erre a szituációra?Adnak lehetőséget a pótlásra,ugye?
holka

Ormolya!
Nagyon boldog szülinapot!!!!!

Na, mondom én is írok pár sort, de ordít az apróság.
Majd jövök......

Kép
Kép
noni78

Starlak!
nem méreg!!! :lol: :lol: :lol: tuti, hogy nem az. Mivel, ha felforralsz vizet, jóformán az is az! :wink: :wink: Belinkelek neked valamit:

http://www.desztillaltviz.hu/

LÁTOD?? :wink: :wink:

szeder74

Csak gyorsan:

Megjöttem a bőrgyógyász főorvosnőtől és gyógyultnak nyílvánított! Jupijájé!!!

Deszt. víz: a férjem a Műegyetemen rém sok kémiát tanult és mikor ugye deszt.vizet tettem a vasalóba a gőzöléshez,szigorúan eltiltotta gyerekek közeléből,mert méreg. Ha érdekel benneteket,megkérdem,miért,1x elmagyarázta már,de rég volt,nekem meg szita az agyam...de tuti nem innám meg! Ja,a tisztítókúrákat egyébként egyáltalán nem szabad szoptatás alatt csinálni,mert ugye a méreganyag az valahol ürül-mégpedig vizelettel, izzadtsággal és (szoptató nők esetében) anyatejen keresztül! Ezért nem szabad szopi alatt pl. csalánteát sem inni! De Holka erről bizti többet tud!
Este jövök majd és reagálok redesen!

Márti
borossné becz márta

Holka, ezek szerint a lámpa Nálatok is nagy sláger! :lol:

Starlark, gyönyörűséges Doncek!!! :)

Hoztam én is pár képet!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi ha sok lett, nem tudtam választani :oops:

Kép

Kép
anyoooka

Holka, Anyooka: Köszi :) Bátyám nagyon jó képeket csinál, utána mindig kicsit elszontyolodom hogy a mi pajtás gépünkkel /ő hívja így/ közel nem lehet ilyeneket csinálni.
Igaz az övét meg egy kiránduláson tuti nem cipelném :)

Noni: az alsó kép mehetne a 8 hós vidibe.

Szeder: nem akarok vitatkozni de a forralt víz és a desztillált víz nem ugyanaz :) a desztvízben a H2O-n kívül más nincs és méreg. A forralt vízben még ott maradnak a forralással el nem távolítható sók. A desztvizet benzinkúton kapsz még ioncserélt víz néven (bazi nagy halálfej van rajta:) ezt teszik az aksikba ott fontos hogy tiszta legyen.
Ez vmi tisztított víz lehet amit így reklámoznak mint régen volt a pí víz.

Anyooka: Látom nálatok is bejön a narancssárga szín :)
A középső kettő nevetős kép nagyon tetszik. Nagyon édes gyerkőceid vannak :)

Kép

Kép
starlark

Starlark!

Július utolsó hetében egyébként otthon vagytok? Lehet,hogy talizhatnánk majd...
Doncek meg eszéletlen helyes kispasi!

Anyoooka!

Nálatok meg portrészerűek a képek mindig! Nekem ez ritkán sikerül! Csodaszép gyerekek!
Egyébként Te honnan akarsz fogyni? Én mondjuk csak közvetlenül szülés után láttalak,de nem tűntél túlsúlyosnak!

Megyek,hátha most sikerül elaltatni a kisasszonyt. Minden nap 3 órát alszik du.,most,hogy a fiúk mamáznak és vasalhatnék pár órát,persze véletlenül sem alszik be...

Márti
borossné becz márta

Márti!
Örülök,hogy meggyógyultál!!!

Anyoo!
Ádám fantasztikus a képeken!!!!

Staralk!
Donát nagyon helyes kisfiú! - Olyan szép szemei vannak!

Starlak!
Nem vitázunk, hanem eszmét cserélünk :lol: :lol: Elolvastad a linket, amit neked tettem fel??
Én a gyógyszertárban veszem a desztillált vizet, és nem haltam meg tőle soha!!! 8) 8) :!: Egyébként nyugodtan kérdezz rá a gyógyszerészek tuti jót mondanak. Amúgy én a tv-ben hallottam.
Ebben a linkben is foglalkoznak vele:

http://www.rtlbulvar.hu/cikk/176451

Igen , sokan azt hiszik, hogy csak a benzinkúton található d. víz.. de nem.. :) és nem csak az akkumulátorba kell- és lehet tölteni!
Tényleg nem érzem kötekedésnek, mert nem igen elterjedt ez a kúra, és kevesen hallottak róla. Most már ez által még többen ismerik, hogy én is említettem. :wink:

szeder74

Márti, aranyos vagy! akkor nem is volt gond, de szopi alatt felrántottam egy 10-est :evil: attól szeretnék megszabadulni...

Deszt. vizet én sem mernék inni,
De rákerestem, találtam egy "desztilláló berendezést" szerintem azzal készítik a vizet ehhez a kúrához.

Kép

Kép
anyoooka

anyooka
dehogy lett sok a kép. csodásak a gyerkőceid!! Öröm nézegetni a képeket!

Márti
de jó,hogy rendbejöttél.

Desztvíz: én úgy tudom belégzéssel nem mérgező a szervezetre (márti),de az tény amit starlark írt az ozmózisról. A desztillált víz koncentrációja 0,
tehát konkrétan csak oldószer jut be,ami felszívódik és a híg plazmából a töményebb vörösvértestbe jut és a sejtek szétpukkadnak.
Nyilván ha valaki megiszik egy kevés desztillált vizet,akkor a szervezet szabályoz,pl a vese nem enged ki annyi natriumot,de a végtelenségig nem lehet ezt csinálni...
És márti,teljesen igazad van méregteleníteni

közülünk ki az aki még nagyon szoptat?
Emma 2x eszik a szopin kívül,amúgy igény szerinti szopi van,kb 10x a nap folyamán...már kezdtem azt hinni emma csak a szopi mellett teszi le a voksot :D

Ja,és puszit ad a drágám kb egy hete. ha mondjuk neki puszi-puszi akkor odanyomja egy mp-re a száját az arcunkhoz és egy pillanatra kidugja a nyelvét. naggggyon cuki :D
holka

nem fejeztem be a mondatom... márti igazad van abban,hogy méregteleníteni csak akkor szabad ha már nincs szopi :D
holka

Igen, ezt nem lehet szopi alatt! Most beszéltem e-mailon egy védőnő barátnőmmel!
Csak, és kizárólag szopi után lehet.. bármilyen méregtelenítő kúrát csinálni, mert belemehet- belemegy a szervezetből távozó méreganyag a kúra során az anyatejbe!!!

Holka!
Akkor én ezt nem értem!
Nézd majd meg légyszíves a linket, amit be tettem ,és ott egyértelműen azt írják,hogy jótékony hatása van.
Akkor most mi is van valójában???????????? :shock: :shock: Nem értem,hogy miért reklámozzák, ha káros?? És miért van ennyi jó cikk, ami támogatja a kúrát???? Miért???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeder74 2009.05.07 15:25-kor.

szeder74

Jól itt ragadtam..!!!

Mennem kell. Majd este bejövök!

szeder74

A vízgőzből nyert
desztillált víz tisztító ereje

- Miért fontos a vízgőzből nyert desztillált víz?

A desztillált víz az ember leghatásosabb, egyben legtermészetesebb orvossága. Az emberi szervezet 2/3 része vízből áll, tehát egészségünk megőrzése érdekében a tiszta víz elengedhetetlenül fontos.
Egyes szerveink víztartalma: vér: 92 % vese: 83% szív: 80% tüdő: 79%
Nem mindegy tehát, hogy csodálatosan felépített, nagy érzékenységgel bíró szervezetünket szennyezett vízzel pusztítjuk vagy tiszta vízzel tisztítjuk, éltetjük.
Az egészség kulcsa bensőnk tisztántartásában rejlik. Ehhez pedig a desztillált víz tisztító ereje nagy segítséget nyújt.

-Hogyan készül a desztillált víz?

A desztilláció során a csapvíz felforr, légneművé válik, s immár tiszta desztillált vízként gőzből újra lecsapódik. A forraló tartályban visszamaradnak a szennyeződések.
Ez a víztisztítás legtermészetesebb módja.

- Mi a desztillált víz?

Az esővíz ősidőktől fogva az áldás jelképe a Föld élőlényei számára. Az égből aláhulló csapadék tiszta állapotában nem más, mint a felhőkből kicsapódott desztillált víz. Szomorú tény, hogy korunkban környezetünk olyannyira elszennyezett, hogy a csapadékvíz fogyasztásáról szó sem lehet. - Azonban a desztilláló készülékkel Ön is előállíthatja otthonában a "friss harmatot", a tiszta vizet.

- A desztillált vízről – tévhitek nélkül

Vannak, akik "jóindulatúan" óvnak a desztillált víz fogyasztásától. De valójában semmi okunk az aggodalomra, mert a desztilláció során csak a káros anyagokat veszítjük el. Így a vezetékes víz mentessé válik a klórtól, a belekerült gyógyszermaradványoktól, a vegyiparból származó hulladékanyagok maradékaitól, a műtrágyázásból eredő mérgektől (pl. nitrátok, növényvédő szerek), szervezetkárosító, nem organikus, "holt" ásványi anyagoktól, (pl. mész, márvány, stb.), nehézfémektől (pl. higany, ólom, stb.), baktériumoktól, vírusoktól, gombáktól.

A desztillálóval Ön szinte teljesen megtisztíthatja vizét, hogy az valóban méltó legyen az ivóvíz megnevezésre. (Az egyes szennyeződések kiszűrésének hatásfoka 99% és 99,9% közötti.)

- Hogyan szolgálja a desztillált víz az egészségünket?

A testben lévő lerakódások és méreganyagok mindenféle problémákat okoznak. Többek között lerakódnak az érfalon, a szervekben kövesedéseket, a csontokon meszesedéseket hoznak létre.
Ennek ellentéteként a desztillált víz felold a szervezetben minden nem organikus, így mérgező lerakódást és a legkíméletesebben kivezeti ezeket a testből. Nem kell attól tartani, hogy az életfontosságú ásványi sókat is kimossa, hiszen azok megkötött állapotban sejtjeink falán belül foglalnak helyet. A tisztító víz tehát csak a felesleges, így káros anyagokhoz jut hozzá.

Azt mondjuk, hogy a "Tisztaság fél egészség". Tegyük hozzá: "A belső tisztaság teljes egészség". A desztillált víz megtisztítja a vért a káros savaktól és sóktól, megszabadítja testünket a lerakódásoktól, méreganyagoktól, amelyek többek között köszvény, reuma, izületi bántalmak, izomfájdalmak, csontritkulás, szívbetegségek, májbajok, idegi eredetű problémák, vesebetegségek, prosztatabántalmak, anyagcsere-betegségek, tuberkolózis, elsavasodás, székrekedés, cukorbetegség, stb. kialakulásáért felelősek. Ezek leküzdésére, ill. megelőzésére ajánlatos a Mazdaznan desztilláltvíz-kúra. Közérzetünk javítására, teljesítményünk fokozására (pl. tanulóknak, időseknek) is hatásos. A desztillált víz fogyasztója könnyebbnek érzi magát; a víz segít egészségünk, kiegyensúlyozottságunk, testsúlyunk megőrzésében.

Holka!
Ezt írják róla! Erről a vízről beszéltek ti is????? - húú most tényleg rohanok.. csak izgat ez a dolog most!
Jobban vagy már??
:wink:

szeder74

Szeder: Épp beszélgettem az egyik ismerősömmel ő is issza a patikai desztvizet.
Szerintem itt fogalmi zavarról van szó. Egy kémikus mást ért desztvizen ezek szerint.
Legalább is mi a vegytiszta vizet értettük alatta. A patikában kapható nem az csak nagyon tiszta víz, de a köznyelv úgy látszik ezt hívja desztillált víznek.
Amit mi a laborban használtunk annak az el nem használt maradékát visszagyűjtötték és újra desztillálták mert állásában elmegy a pH-ja és már nem volt jó.

Márti: Szerintem itthon leszünk mert már dolgozni fogok és az már keményen a hibrid szezon :)
Összehozunk egy talit :)

Holka: Én már csak egyszer reggel, és este lefejem azt a szűk 40-60 milit és megkapja üvegből. Donek úgy döntött szopizni unalmas...
Pedig 1 éves koráig szerettem volna ha többet szopizik, dehát ezvan.

Kép

Kép
starlark

Hello csajok! Húú de beindultatok! :lol:

Starlark: Hát a tesód tényleg csodaszép képeket készít Doncekről, de hát azért ehhez jó "alapanyag" kell és valljuk be, Doncek nagyon szép kisfiú!!

Holka: Jobbulást!! (Itt is! :wink: ) A babakocsink Silver Cross Dazzle, itt a linkje:
http://www.bababorze.hu/product_info.ph ... ts_id/3287
Hát csúcs, hogy Emma már puszit is ad! Édi bédi baba!!

Anyoooka: Nagyon szépek a gyerekek, mint mindig... :wink: És hát már csibészesedik a kisfiad nézése! :)

Humanka: Én pont ezért nem adtam Biusnak céklát! Én megijedtem volna a látványtól, pedig anyukám felkészített!

Monee: Ügyi Ákos, hogy ő is már ácsorog és mászik! :) És anyukája is ügyi, hogy ilyen szépeket varrogat! :wink:

Szeder: Hajrá fogyi! Ha Neked bejött a deszt.víz kúra, akkor szerintem nyugodtan ihatod! :wink: Biztos hatásos!

Márti: Hú, nagyon jók ezek a fürdőrucik! Csak én nem merek ruhát meg ilyeneket neten rendelni, mert általában tök más a képen, mint életben... és ha nem jó.. visszaküldés...olyan bonyi... Nincs ezeknek üzletük, ahol meg lehet nézni amit megveszel? Te már rendeltél tőlük?

Konan, Blúmi, Starlark, Szeder: Én annyira komolyan gondolom a fogyás dolgot, hogy már be is jelentkeztem fonalbeültetésre ( akupunktúrás fogyasztás) jövő héten csütörtökön megyek! Én is csak jókat hallottam róla! Nekem az a bajom, hogy feszt eszek valamit... állandóan éhes vagyok.. ez állítólag elveszi az ember étvégyát! Aztán mellette szépen lájtosan kezdek mozogni, aztán csak lemegy nyárig valami! Nekem legalább 15 kg-t kellene fogynom! :oops:
Meg is jegyezte a doktornő a telefonba, hogy "hú de elszánt vagyok" ...
Vendég

kicsit offtopic:

http://www.youtube.com/watch?v=v9HxEbIM ... annel_page

(videó elsőszülöttemről)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Megpróbáltem kb egy hónapos lemaradásomat behozni, hát nem volt könnyű. AZ utolsó két oldalt még nem olvastam, ezt holnapra halasztom.

Első és többedik névnaposoknak is Boldog névnapot - remélem nem hagytam ki senkit (Csongi, Holka Emmája, Rékaorsi Emmája, Noncsi, Noni, Monee, Gwini

Babafotók tündériek, nem reagálnék egyenként az összesre az elmúlt 1 hónapból

Márti: sajnálom, hogy a gomba átment a melledre is, és hogy ennyit szivtál vele. Remélem már rendben vagy!

Blúmi: nagymamáddal mi van? Rendben van? Gratula Bálintnak az álláshoz!

Nyár: ismerősök nyaralója Balatono, másra nincs pénzünk jelenleg, de már ez is nagyon jó lesz.

Ági: így utólag is nagy gratula Dávidnak a forgáshoz, örülök, hogy végre beindult :) A fogakhoz is gratula!

Noni: én még csak most néztem meg a talis videót, de nagyon tetszik :) Meg a 6 hós is, köszi, hogy csinálod ezeket!

Bejci: gratula a 4 kézlábazós, első fogas Biushoz :) Amit a bölcsödei beiratkozásról írtál, az nem semmi :?

Am: remélem Gyuszikával minden rendben lesz!

Időhiányról volt szó kb 2 hete: jelentem nálam is van. Egyrészt az elmúlt 1 hónapunk iszonyat rohanos, meg nyűglődös volt, és még nincs vége, másrészt ahányszor csak a közelébe jutok, hogy utolérjem magam, rögtön jön valami, és máris minden úszik.

Sziszi: nagyon rossz olvasni ami nálatok történt :( Vigyázz Magadra amennyire tudsz, és gyere majd szintén ha tudsz, gondolok Rád ++++

Csibe: sajnálom, hogy nálatok is baj van :( Sok erőt Neked is!

Konan: :( Mindenhol elment az esze a pasiknak :?

Honey: Boldog születés napot igy erősen utólag is!

Humanka: remélem mostanra túl vagytok az átálláson!

Eszike: sajnálom, hogy nálatok még mindig ilyen nehezek az éjszakák.

Anyoooka: én először beszélnék a másik anyukával, hogy beszéljen a lányával, de ha igy marad a helyzet, nem hagynám együtt játszani őket.

Winona: én utálom, amikor ismeretlenek nyúlkálnak a gyerkőchöz, a lábát se fogdossák, nem plüssmaci. Ja és általában előbb fogdossák, utána kérdezik, hogy nem baj-e. Ha ismerősök nyúlnak hozzá azzal nincs bajom, és szerencsére nálunk nem nagyon van kéz fogdosás.

Minden éjszakázónak együttérzésem, hasonló cipőben járunk mi is.

Rólunk: Szeparációs szorongás nálunk is játszik, ha gyerek nem lát ordit, max 10-15 percet van el mással, ah nagyon jól játszik, de akkor is beszéljek hozzá, különben hajaj. Zalánnak áttört a két alsó metszőfoga, az elsőt észre se vettük, a másodikat borzasztóan megszenvedte, aludni se, enni se akart, zokogott, hiába kentem. Négykézlábon áll és kutyázik, el még nem indult, nélha a lábaival próbálkozik, de mivel a kezét nem mozditja amikor nagyon előre tolódik a súlypontja orra esik. Gurulva viszont bárhova eljut. Nekünk még húzódik a bankkal az utolsó körünk két dolog hiányzik még, az egyik, hogy nem tudom még az értékbecslés eredményét (a bank központban már meg van, de a mi ügyintézönkhöz 2 napja nem jut el) Illetve most kapunk vissza még néhány számlát, amit APEH-hal ellenőrizettni kell, remélem most is megcsinálják azonnal. Próbálok nem megőrülni, ha május 19-el nincs meg ez a két dolog, még egy hónappal később kaphatjuk csak meg az utolsó részletünket. Viszont Anyumék elhivtak minket néhány napra Zalakarosra, nagyon jó volt! Nekünk volt néhány jó éjszakánk, amikor Zalán 8-tól 5-ig aludt (szám szerint 3 éjszakánk), de amióta kinlódott a fogával megint kel legalább egyszer, de inkább kétszer.

Néhány kép, Noni, légyszi az utolsót tedd a 7 hónaposba.

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép
kistiggrincs

Nem győzök gyönyörködni a sok csodaszép baba képekben!

Konan!
Nagyon csinosan áll Annácska lábán a szandi.

Próbálok nem parázni a nem kúszáson, remélem igazatok lesz, és elindul végre. Bár nagyon lusta a drága.

Bejci!
Csak masszírozás van, és pár percben megmutatja, mit gyakoroljunk itthon. A másik, akihez kb. 2 hetente tudunk járni, ott a vége felé kúszunk is. De a Noni féle gyógytornászhoz május 20-án megyünk, és megnézem, miben különbözik ezektől. :D

Lanta!
Húúú, elég gáz lehet így tényleg, én nem is bírnék meglenni ennyi ébredéssel, mert nehezen alszok vissza. Anno ezért szoktattam le a cumiról Dávidot, mert óránként kellett visszatenni a szájába.

Starlak!
Ügyes Donát! Bár csak mi is itt tartanánk.

Monee!
De jó, hogy le tudod passzolni Ákost szerdánként. Nagyon sokat számít!
A gyakorlásról feljebb írtam.

Humanka!
Ne máááár. Honnan akarsz fogyni? A céklától Dávid is pirosat kakilt anno. Még a hozzátápi elején adtam neki, de olyan sokáig készül, hogy azóta nem is csináltam. :wink: :P
Mi lenne, ha kipróbálnád, hogy egyszer nem adsz neki cicit, hanem csak vizet vagy teát? Hátha másnap nem ébredne éjszaka? Vagy ha napközben eggyel több kaját iktatnál be? Feltéve, ha az éhségtől kel. Amúgy éhség miatt ébred?

Holka!
Gyógyulj meg mielőbb. Nagyon rossz a tűszős mandula gyuszi, nekem is sokszor volt.

Minyu!
Eszméletlen, hogy milyen helyzetekben és pozíciókban be tud aludni Nándi.

Tigrincs!
A 2. képen jót nevettem.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Noni!

Most jutottam el oda, hogy 7 hós képet válasszak. A babakocsiból kifelé nézelődő képet tedd bele légyszi, de hogy ne kelljen keresgélni, felteszem megint.

Kép 7 hós

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jó reggelt!

Tigrincs!
Zalán olyan édes. Az alvós kép meg olyan érzéseket keltett bennem,hogy megtudnám ölelgetni :P

Amiért jöttem:
s.o.s.
Tudtok valamilyen szabadtéri programot a holnapi napra. Az állatkertet gondoltam eddig,de lehet,hogy még találhatnék valamit, ami még érdekesebb a kamasz fiaimnak.
Ötletek??

szeder74

Sziasztok!

Beugrottam életjelet adni magunkról, és hoztam pár képet!

A szülinaposoknak, névnaposoknak mi is Boldog születés-, és névnapot kívánunk!

A babák gyönyörűek, nem győzök gyönyörködni bennük!

Rólunk:
Mi jól vagyunk, Rózának már a két alsó foga kint van, volt egy kis nyűgösség miattuk, meg egy kis hőemelkedés, de szerencsésen átvészeltük. Már forog oda-vissza, de még nem mászik, csak emelgeti a hátsóját.
Most hogy már jó idő van, mi is sokat csavargunk, voltunk Sárospatakon, Debrecenben.
A keresztelő nálunk április végén volt, nagyon szép volt a szertartás, és az ebéd is jó sikerült (majd hozok képeket).
Röviden ennyi, és akkor a képek:
Kép Kép

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!

Még egy elveszett bárányka jelentkezik. Próbáltam legalább olvasni benneteket, de be kell valljam, nem mindig sikerült. Azért nagyjából képben vagyok. :wink:
A babákat mindig megcsodálom, mert hihetetlen gyönyörűek! Többen szabadkoztok, ha sok képet raktok fel. Hát ne tegyétek!!! Gondolom, mindeki imádja nézni az új képeket, minél több, annál jobb!

Fogyókúra:
Én is csatlakoznék a fogyiklubhoz! Igaz, én már elkezdtem márciusban, de még csak -8 kg-nál tartok. :( Olyan nehezen megy le! Én örök életemben nagy fogyókúrás voltam, és régen ennyi diétával és mozgással csak úgy peregtek le a feles kilók, most meg...ááá, lelombozó. De azért kitartok. Még röpke 12 kiló :lol:

Most hirtelen nem tudok több témához hozzászólni :oops: , de igyekszek visszaolvasni és még jövök.

Addig is pár kép Julcsiról:
Kép
Kép
Kép

Kép
hbetti

Humanka! Igazad van teljesen az életmódváltással kapcsolatban. Az a 90 napos, amit én csináltam, gyakorlatilag ilyen volt. És utána meg is maradt sokáig ez az életmód, teljesen átalakult a táplálkozásom. Ez nem valamiféle spártai módszerű nem evés, hanem egy testkontrollhoz hasonló ésszerű táplálkozás. Nem mindegy mit, mivel, és mikor, és ami nálam a lényeg: sok gyümölcsöt kellett enni, és én sajnos nem eszem gyümölcsöket, arra ezzel a diétával vettem rá magam. A sporttal, mozgással is egyetértek, de olyan aktívan, mint régen, én sem merem csinálni!
Éjszakai kelésről: Bálint kb 2 hónapos korától aludt 9 órákat éjjel, de mostanában 2-3 alkalommal kel. Ha nagyon csillapíthatatlanul sír, akkor meg szoktam szoptatni.

Anyoo! Imádom nézegetni e gyerekeidet! Nekem is gyanús ez a rosszullét, de a cukrom rendben van, terhesség alatt is ok volt. Egyébként olyen hihetetlen szénhidrát igényem van, hogy előfordul, hogy napokig csk azt veszek magamhoz. :oops: :oops: Tudom, hogy szörnyű, de én a szoptatást okolom. Előtte azért nem volt ennyire gáz a helyzet.

Tiggrincs! Végre megint itt vagy!!!!! Zalán változatlanul ennivaló!!!! Köszönöm kérdésed: mamikám már rehabilitáción van, változóan. Néha nem tudja hol van, néha tökéletes a beszéde, és a memóriája.

Starlark! Donát hihetetlenül jóképű, és úgy tűnik a képekről, hogy nagyon kiegyensúlyozott!!! Gaskóból nekem is elegem van, annyira fel tud bőszíteni, amit művel!!!!

Petra! gyönyörű a lányod, hozz képet sűrűbben, vétek eltitkolni előlünk! :)

Holka! Felbuzdulva a példádon, én is elkezdtem nyelvet tanulni. Végre használom másra is a fejemet, mint mondókák, és gyerekdalok éneklésére. (köszi a dicsit, bár én nagyon elégedetlen vagyok magammal)
blúmi

Hú, Betti beelőzött! És milyen képekkel! Újabb potenciális barátnő a fiamnak! El vagyok ájulva, hogy milyen szép Julcsi!!!!!!!!
blúmi

Szeder: Nekem nincs tippem, de majd gondolkozom! :)

Tigrincs: Végre Te is itt! :lol: A fiad irtó édes!! És ilyen ügyesen eszik?? :shock: Hát le a kalappal!

Betti:
Már -8 kg??? Hát ez szuper!! Nagyon ügyes vagy! Csak így tovább!! Julcsi eszméletleneül szép kislány! Hát ez a kalapos kép... hát ez szenzációs!És ezek a szemek??? Mintha ki lenne színezve! :)

Petra: Tök jó, hogy csavarogtok! Mi is sokat jövünk-megyünk! Hanna Róza nagyon édes baba! Gyere gyakrabban!

Blúmi
: Milyen nyelvet tanulsz?
Vendég

Blúmi,
Köszi a Julcsi dícséretet! Valamikor összehozhatnánk a fiatalokat Dunaújvárosban :lol:
Nem akarlak ijesztegetni, de már én is akartam neked írni, hogy ennek az édesszájúságnak a hátterében biztos van valami. Ha nem a cukrod, akkor az inzulinod vacakol. Majd a kistesó project előtt érdemes lenne terheléses inzulinmérést csináltatnod.

Bejci,
Köszi neked is a dicsiket. A kalapos kép anyák napjára készült a nagymamáknak. Egy fehér lepedő és egy kis Photoshop csodákra képes. :lol: Bár azért a modell se volt rossz.
A szemét nem színezem, de az életben nem ennyire intenzív kék a szeme, csak a fotókon.

Kép
hbetti

Na idág tartott a nyugalom, felébredt a kisasszony. Tényleg, azt még nem is írtam, hogy Julcsi is már kúszik-mászik ezerrel, és mivel nincs járókánk, folyamatosan ott kell legyek mellette. Már megpróbáltam vasalódeszkával, tömör háttámlájú székkel elbarikádozni, de akkor olyan a lakás, mintha robbantottak volna. :lol: Hát többek között, ezért sem tudtam jönni eddig.
Megyek is, mert Julcsi mindjárt kiporszívózza a nappalit.

Kép
hbetti

Betti: Szederéknek tök jó babakerítésük van- mi is fogunk venni- azzal jól el lehet keríteni azt a részt, ahová nem mehet a baba!
Vendég

Bejci,
Köszi, én is kinéztem már, de ....khm...hát izé....most nincs "kedvünk" venni. Pedig annyi minden kéne még: esernyőkocsi, autósülés stb, stb. (tök jó a tietek, rögtön én is megnéztem, hogy milyet lehet kapni ebben a típusban a Vaterán)
Hogy Banderast idézzem a 4 szobából: Drágák vagytok gyerekek!

Kép
hbetti

Betti: Megértelek... nekünk is kezd apadni a tartalék... most, hogy én már csak a GYED-et kapom pláne... :cry: És hát ne felejtsük el Gordon bácsi intézkedéseit sem... ettől még jobb kedvem lesz! :evil: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Betti, eszméletlen szép kislány Julcsi! Asszem Blúmival megküzdünk érte a fiainknak :lol: :lol:
A -8-hoz gratula!!! Nagyon ügyi vagy!!!

Blúmi, Betti beelőzött. Én is azt akartam írni, hogy az inzulint is nézesd meg szerintem! Cukrom még nekem is rendben van, az inzulinom viszont 5x annyi mint a normális lenne :evil: és ugyanígy hypozom én is néha!

Tiggrincs, Zalán még mindig nagyon cuki!!! :lol:

Petra, várjuk a keresztelős képeket! :wink: Ezek is nagyon jók! :)

Megyek, napkrémet kell venni a gyerkőceimnek, elsétálunk a dm-be.
Tényleg, akinek ekcémás a gyerkőce, mit mertek rákenni?!

Kép

Kép
anyoooka

Apropo keresztelő: HOL LEHET SZÉP KERESZTELŐ RUCIKAT VENNI? Tud vlaki vlami jó helyet? Már nekünk is aktuális lenne ...
Vendég

Gabolino??????
Vendég

Bejci: te tenyleg nagyon elszant vagy :wink: Sok sikert !!!

Betti: csatlakozom az elottem szolokhoz: baromi jok a kepek Julcsirol, nagyon szep kiscsaj, buszkek lehettek ra !

Blumi: a szenhidratos csapathoz en is csatlakozom, altalaban alig eszek edesseget, miota szoptatok, en szinte falom :oops: Es nem tudok ellenallni. Tegnap este pl palacsinta volt a vacsi (tan 8-at ettem meg :oops: ), ma pedig rizsfelfujtat csinaltam, mert muszaj volt :oops: Kozben beugrott egy kis marcipan az arcomba, vagy csokis keksz. Elkepeszto vagyok, a parom mar csak rohog rajtam, mert mindig o volt az edesseges, most meg nagysagrendekkel tobbet eszek, mint o. Meg mindig meg tudom lepni :lol: Es te milyen nyelvet kezdtel el tanulni? Es mikor? Este, mint Holka?

Petra: Roza is nagyon edes, jok a fotok :D

Agi: hat azert van boven honnan fogynom ... foleg ennyi zaba utan, bar en valtozatlanul nem hizok, szerencsere. Ma ejszaka akartam neki nem adni cicit, ha sir, de ma oltast kapott, es legutobb is lazas lett, igy nem akarok "kitolni" vele. Ma meg megszoptatom ejszaka, es holnaptol mar fozok este teat es azt kapja, ha ebred (es tutira fog).

Tiggrincs: Zalan csudaaranyos be kell vallanom, nekem o a kedvenc kiskrapekom, olyan kis csibeszes feje van, hogy az eszmeletlen.

Minyu: a Nandis osszeallitas nagyon tuti. Meg Anyunak is megmutattam, o is jokat nevetett. Nekem a lepcsos, meg a rajzolos tetszett a legjobban :lol:

Szeder: neked is egy kalappal a fogyihoz, remelem, mielobb sikerul elerned azt a sulyt, amire vagysz !

Holka: en meg "nagyon" szoptatok. Bendo nem nagyon akar mast enni, mint cicit, pedig nekunk mar nagyon kene, mert 3 het mulva bolcsi. Amit eszik, az a cekla, sutotok, edesburgonya. Dehat nem lehet mindig edeset enni :shock: Nem igazan eszik az almabol, krumlibol, sot nem szereti a baba-muzlit sem, pedig az igazan edes. Nem tetszik neki a korte, banan sem :cry: Nem tudom, mi lesz a bolcsiben. Ha ennyire nem eszik, akkor lehet, hogy nem tudom beadni, es akkor lehet, hogy el fogom vesziteni az allasomat :? De igazabol nem tudom. Nem is eszik jol, a kanalat is folyton szopizna. Azt hiszem, o az a baba, aki meg nem all keszen a hozzatapira, de nincs mas valasztasom, eroltetni kell :cry: Tippek ???

Anyoooka: szepsegesek a gyerkocok!!! Mi ujsag a baratnod kislanyaval? Talalkoztatok azota?

Marti: orulok, hogy vegre meggyogyultal, nagyon megszenvedtel ezzel a gombaval (vagy mivel).

Starlark: en meg nem is mondtam, hogy Doncek milyen ugyes, hogy mar o is alldogal. :wink: Es megint nagyon jo kepeket hoztal !

Essss a jarokarol: eppen tegnap keszult el a mienk. Nem igazan akartam, de muszaj volt, mert nalunk jarolap van es jon a tel ... allandoan vissza kellett rakosgatnom a kiskopet a neki szant teruletre, igy vegul raszantam magam es vettem egy oriasi karamot. Persze nem am el tudok rakni egy ekkora jarokat barmikor a nappaliban. Szoval a 6szemelyes etkezogarniturank kikerult mindenestul a garazsba. Egy ideig nem hivunk vendegeket kajalni :? Mi ketten meg eszunk a barpultnal, nekunk jo az, Bendo meg csatlakozik hozzank, az o etetoszeke eppen az a meret.

Direkte benne hagytam Bendot, hogy lassatok mekkora :)

Kép a hodaly :)

KépKép
Kép
humanka

Noni: Misikenek nagyon boldog elso nevnapot kialtok !!!

KépKép
Kép
humanka

Humanka beelőzött, de azért csatlakozunk:

MISIKE! EZ NEKED SZÓL:

Kép
Vendég

Noni
drága Misikének boldog első névnapot kívánok!!

Humanka
huuu....írtóóó jó ez a nagy járóka! Van helye a pici fiadnak mászkálni :D
A babáink között 5 hét van és Emma kb 3 hete(tehát majd 8 hónaposan) fogadja el a krumpli-répa alapkaját....sőt 3 hete falja :D. Úgy tűnik ő később kezdte igényelni...mondjuk tejem sok volt/van....remélhetőleg Bendő is a napokban ráérez a hozzátápik ízére.Tegnap már sóska-alma-krumpli cuccot is falta. Mostmár kezdem hinni szépen be fog indulni a hozzátápi nálunk is.
jaj,még annyi,hogy én azt hallottam pont,hogy erőltetni nem szabad...inkább pár nap pihi majd újra próbálni. Én nem erőltettem és most lelkesen kezdett el enni Emma.

Betti
8kiló március óta az tökéletes...ennél gyorsabban nem is kell.
Ügyes vagy!
Julcsi pedig....meseszép!!! Kalapos képről én is azt hittem műtermi :D ( nekem talin is feltűnt,hogy Julcsi volt az egyik legcsinibb baba) anyukája szép csajosan öltözteti :wink:
Bizony,Betti az én szabadidőm is akkor csappant meg mikor a 2 gyerek 2felé indult....

Szeder
én felhívtam tegnap az egyik barátnőmet aki 4.éves a gyógyszerészeti karon. Ő tavaly tanult gyógyszerészeti kémiát és semmi pozitívat nem hallott a desztillált vízről csak azt amit mi is írtunk Neked. Ha végre elhagyom az ágyam akkor komolyan megkérdem a közeli patikában ezt a dolgot...
Amúgy a netről kicsit az a véleményem..,hogy ami nem tudományos publikáció annak nem szabad 100%-ig hinni..
De utána fogok járni Neked.

Bejci
tanultam tőled valamit :D :D ...mikor jöttünk haza azon a másfél órás úton és Bius kicsit nyűszögött az autóban és te olyan határozottan szóltál rá(de nem veszekedve hanem kedvesen és nagy szeretettel de mégis határozottan!!)mintha bius nagy gyerek lenne és Bianka hallgatott rád és szót fogadott és én csak ámultam.De pár napja este elalváskor ha emmának még mehetnékje van de én már altatnám,én is mondom határozottan de kedvesen,hogy"mostmár aludnunk kell" és emma erre azonnal fekszik és én csak ámulok megint. szóval kösziiii a példát :lol:

Tiggrincs
Zalánod oooolyan szép kisfiú!!!
Mit eszik? Valami darabosat már?
holka

Petra
nagyon szép kislány Róza! Hamarosan ő is beindul hamár a popóemelgetéssel kisérletezik....

anyooka
heninek csak ekcémás jellegű volt a bőre amire egyedül a szeroidos krém volt jó....de szteroidosat nyílván nem szívesen ad az ember. Aztán a gyógyszertári BABE teljesen rendbe hozta a bőrét,mostmár kb egy éve semmi probléma vele..
a BABE-nek vagy 12 tipusú terméke van,esetleg kérdezd meg napvédőt árulnak-e
Amúgy mivel kezeled Ádám bőrét? Mekkora terület ekcémás?

Blúmi
Ügyes vagy.Én nagyon élvezem a nyelvtanulást. Mondjuk az is jó,hogy a tanárnőm is szuper, lelkesíti az,hogy velem lehet tanulni (gondolom a középiskolában ahhoz van hozzászokva,hogy a feladot házit sem csinálják meg a gyerekek...én meg a feladot mennyiség többszörösét megcsinálom) de az olyan sokat számít,hogy ez a tanulás az én döntésem volt, ezt én akarom erre senki se kényszerít..
holka

Blúmi
bizony egy vérkép sok mindent tisztázhatna.
holka

Hahó!

Néhány napig valszeg nem lesz netem, úgyhogy lehet, hogy el fogok tűnni.

karám: nekünk fémből van, én a vaterán vettem, tetszés szerint alakitható, máshol nem is láttam még ilyet, fából viszont igen, asszem szederéknek is olyan van. Szerintem nagyon tuti. A lépcsőre az ajtót csináltattuk, teszek képet mindkettőről.

A keritésünk most igy néz ki:
Kép

A kiskapu (most nincs feltéve, ez egy régi kép, anyósom, Nándi és az unokatesó, Lillus van rajta)
Kép

bejci :)
ez aztán a járgány :) Nekünk az egész flotta (asszem 6 járgány) összesen nem került ennyibe :oops: Látszik, én milyen smucig vagyok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szaladok apájáért :)
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Humanka: De tök jó helye van Bendőnek! Tényleg hodály! :wink: És ugyanilyen piros játéktartónk van! :) De furi, hogy most lesz nálatok tél! Énmeg előre rettegek a melegtől! :?

Minyu: Hát nekem is bizsergett a kezem- illetve apjának :lol: - amikor fizettünk, de nekem 2 dolog egyszerre kellett: szuper könnyű legyen és vízszintesig dönthető. Lehet, hogy van más babakocsi is, ami rendelkezik e 2 tulajdonsággal- én mondjuk nem találtam- de a CAM 2X ilyen nehéz volt és az ESPRIT-től sem vagyok elájulva, amit Fűzfőn használunk! Szóval tetszett-nemtetszett az ára... kénytelen voltam beruházni.
Nándi nagyon édes az alvós videón! :) :wink:

Holka: Köszi :oops: , örülök, hogy Neked is bejött az "anyai szigor". 8) Meggyőződésem, hogy már ebben a korban nevelni kell a babáinkat, mert a mai világ... hát ott nem sok jót fognak tanulni! És szerintem igénylik a babák a korlátokat! Amúgy röhögni fogsz, de pontz ma mondta Szeder is, hogy milyen fura, hogy Bius szót fogad, ha rászólok! Remélem így is marad! :roll: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?