Sziasztok!
Megpróbáltem kb egy hónapos lemaradásomat behozni, hát nem volt könnyű. AZ utolsó két oldalt még nem olvastam, ezt holnapra halasztom.
Első és többedik névnaposoknak is Boldog névnapot - remélem nem hagytam ki senkit (Csongi, Holka Emmája, Rékaorsi Emmája, Noncsi, Noni, Monee, Gwini
Babafotók tündériek, nem reagálnék egyenként az összesre az elmúlt 1 hónapból
Márti: sajnálom, hogy a gomba átment a melledre is, és hogy ennyit szivtál vele. Remélem már rendben vagy!
Blúmi: nagymamáddal mi van? Rendben van? Gratula Bálintnak az álláshoz!
Nyár: ismerősök nyaralója Balatono, másra nincs pénzünk jelenleg, de már ez is nagyon jó lesz.
Ági: így utólag is nagy gratula Dávidnak a forgáshoz, örülök, hogy végre beindult
A fogakhoz is gratula!
Noni: én még csak most néztem meg a talis videót, de nagyon tetszik
Meg a 6 hós is, köszi, hogy csinálod ezeket!
Bejci: gratula a 4 kézlábazós, első fogas Biushoz
Amit a bölcsödei beiratkozásról írtál, az nem semmi
Am: remélem Gyuszikával minden rendben lesz!
Időhiányról volt szó kb 2 hete: jelentem nálam is van. Egyrészt az elmúlt 1 hónapunk iszonyat rohanos, meg nyűglődös volt, és még nincs vége, másrészt ahányszor csak a közelébe jutok, hogy utolérjem magam, rögtön jön valami, és máris minden úszik.
Sziszi: nagyon rossz olvasni ami nálatok történt
Vigyázz Magadra amennyire tudsz, és gyere majd szintén ha tudsz, gondolok Rád ++++
Csibe: sajnálom, hogy nálatok is baj van
Sok erőt Neked is!
Konan:
Mindenhol elment az esze a pasiknak
Honey: Boldog születés napot igy erősen utólag is!
Humanka: remélem mostanra túl vagytok az átálláson!
Eszike: sajnálom, hogy nálatok még mindig ilyen nehezek az éjszakák.
Anyoooka: én először beszélnék a másik anyukával, hogy beszéljen a lányával, de ha igy marad a helyzet, nem hagynám együtt játszani őket.
Winona: én utálom, amikor ismeretlenek nyúlkálnak a gyerkőchöz, a lábát se fogdossák, nem plüssmaci. Ja és általában előbb fogdossák, utána kérdezik, hogy nem baj-e. Ha ismerősök nyúlnak hozzá azzal nincs bajom, és szerencsére nálunk nem nagyon van kéz fogdosás.
Minden éjszakázónak együttérzésem, hasonló cipőben járunk mi is.
Rólunk: Szeparációs szorongás nálunk is játszik, ha gyerek nem lát ordit, max 10-15 percet van el mással, ah nagyon jól játszik, de akkor is beszéljek hozzá, különben hajaj. Zalánnak áttört a két alsó metszőfoga, az elsőt észre se vettük, a másodikat borzasztóan megszenvedte, aludni se, enni se akart, zokogott, hiába kentem. Négykézlábon áll és kutyázik, el még nem indult, nélha a lábaival próbálkozik, de mivel a kezét nem mozditja amikor nagyon előre tolódik a súlypontja orra esik. Gurulva viszont bárhova eljut. Nekünk még húzódik a bankkal az utolsó körünk két dolog hiányzik még, az egyik, hogy nem tudom még az értékbecslés eredményét (a bank központban már meg van, de a mi ügyintézönkhöz 2 napja nem jut el) Illetve most kapunk vissza még néhány számlát, amit APEH-hal ellenőrizettni kell, remélem most is megcsinálják azonnal. Próbálok nem megőrülni, ha május 19-el nincs meg ez a két dolog, még egy hónappal később kaphatjuk csak meg az utolsó részletünket. Viszont Anyumék elhivtak minket néhány napra Zalakarosra, nagyon jó volt! Nekünk volt néhány jó éjszakánk, amikor Zalán 8-tól 5-ig aludt (szám szerint 3 éjszakánk), de amióta kinlódott a fogával megint kel legalább egyszer, de inkább kétszer.
Néhány kép, Noni, légyszi az utolsót tedd a 7 hónaposba.