Kukac
Arik a babák a képeken
Megkérdezhetem hol voltatok 4D-n? Amúgy mi átellenben lakunk, cirka 75 km-re tőletek
Gaby
Miért akajátok a bébit kicsalogatni? Még azért van pár nap vissza
Nem, nem siklottál át az irományomon, ugyanis nem írtam a dokiról.
Majd most
Bent voltam nála közel 40 percig, de már a legelején tudta miért megyek... Elvállalta a terhességem nyomon követését, de hát miért is ne vállalta volna el. Nem rémisztgetett, 2100 a méhszáj szerinte. Pihi, enyhe házimunka(főzés, mosógép, mosogatógép indítás mehet) emelni nem szabad. És a magnéziumot csak akkor kell szednem, ha keményedik vagy görcsölget a pocak. Megkukkantottuk a babát is, 31 mm volt a CRL. Sajna neki csak kisfelbontású UH gépe van, de így is szépen látszott minden, kobak, test, szívpulza, gerincoszlop
A méh környékén semmi elváltozás, petefészkek is rendben, szóval minden oké volt, csak a méhszáj nem a legmegfelelőbb. Másfél hét múlva megyek a kórházba a 12.hetes uh-ra. Utána 2 hét múlva ismét doki. Reméljük, addig minden oké lesz. Amúgy most a vizsgálat marha kellemetlen volt. Ő az egyetlen doki azok közt, akik valaha terhesen matattak és használták a kacsát hozzá. Azzal meg ide oda döntögeti, mozgatja a méhet, és alaposan kitapogat mindent. Utána még bekukucskált valami mikroszkóp félével is, amit a többi doki nem csinált az előző terhesség alatt sem. Szóval nagyon alapos, és rendes, kár, hogy a múltkor fölhúztam magam a kórházban
Aztán mégis nála landoltam
Kár, hogy védőnőt nem lehet választani. A múltkor szinte semmit nem beszélgettünk, beírta a kiskönyvbe a labort, meg a súlyt, vérnyomást, azt ennyi
A panaszokhoz meg beírta automatice, hogy panaszmentes vagyok, pedig a gyomrom nem a legjobb
Albertnek is ő a védőnője, de nemis kérdezi, hogy mi van vele, pedig elkísért a tanácsadásra
Pont akkor csípte meg a szeme alatt valami vadállat, és iszonyatosan bedagadt a kis szeme, be is lilult, vörösödött, de a védőnő azt se tudta mit tegyek, mivel lehetne enyhíteni a duzzanatot, hogy lásson is az a szegény gyerek! Szóval, nem egy tapasztalt csaj
Na, nem nyavajgok, de ez most kibukott belőlem
További szép napot és jó hétvégét nektek