gizu, 3kor végül beájult, de este is alig tudtam elaltatni, túl is ette magát, vagy 20-at kibukott egyszerre böfi közben, már meg is ijedtem, hogy hányt,de végül nem volt folytatás...
és igaziiból 4 hetesen is simán mosolyoghat, 6 hetes koruk körül szoktak, de ez csak az átlag. Én már nagyon várom az elsőt
Liliana, jó, hogy ilyen jókat írsz Sáráról! És tényleg nagyon kis husi babóca
:D:D cuki!!! Misi is 5 kiló felett van, de nem ilyen hurkás, bár már nagyon alakul
A lábát meg csak tornáztasd, mert kapja majd a terpesz pelust, aztán sírtok együtt. A kendőben is a helyes terpesztartásban van a lába, így az is segíthet, de tornáztasd mindenképpen, mert 3 hónaposan, ha kengyelbe rakják, már szenvedni fog, mert mozogni akar majd. Ilyenkor még a torna is segít.
TIsa, dejó, hogy feltámadtál!!!
jó olvasni újra!
Benus is cukiiii!!! nagyon szép kisfiú! Remélem nem lesz semmi a karjával... Az enyémeké is mindig lilul, de csak mikor szorongatják, meg magukhoz szorítják. Az ekg meg kardiológus jót fog tenni, csak jó sok idegeskedést hagynak majd, mert jóóóósokára adnak majd időpontot. Ha nagyon aggódtok, lehet, hgoy érdemes befeküdni kórházba, majd saját felelősségre eljönni a kardiológia után, mert akkor legalább azt megcsinálják, és nem kell 4-6 hetet várni rá...
Mi ma Dévény tornára megyünk, nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem fog kelleni járni, nagyon egyben van Misi, és ahogy fekszik hanyatt, gyakran olyan,mint egy kis bogár a hátán, gyakran elfordul oldalra is, és ez túl korán van még, szerintem feszesek az izmai. Mikor a fejét kiemeli, akkor is úgy alulról néz felfelé. Meglátjuk, meglátjuk, lehet már csak én vagyok túl parás erre az egész dologra. Azért nem lenne baj, ha rendben lenne minden
Hétfőn meg koponya-hasi uh...
És mi csak június elejére kaptunk időpontot ortopédiára, ott is lesz gond szerintem, mert az egyik lába feje nagyon behúz, dokinénink is mondta, de majd a tornász néni addigra segít rajta. Megúsznám az ortopéd cipőt... Próbálom én is tornáztatni, de nem látom túl hatékonynak...
Icamica, nekem majdnem a régi a hasam. Azt a 7-8 kiló pluszt leszámítva, ami még fent van. Van már olyan terhesség előtti nacim, amit tudok hordani, igaz, az bő volt rám, most meg passzos, de alakul.
Vérzés meg kb 4 hétig volt, azóta elmúlik pár napra, aztán kis pecsételő 1-1 napig. A seb bekem kb 2 hétig fájt, utána már se köhögés, se tüsszögés, sem nevetés nem volt gond. Mikor hazajöttem a kórházból, hétfő volt, és megnéztük a Showder klubot, na, az volt csak a kínzás
:D:D
Eda, Kriston intim torna!!!! Nagyon hatékonyan segít, és állítólag a szex is sokkal jobb utána
Nem önállóan elalvó babákról még:
Réka ugye aztán csak cicin aludt el. És leszokott róla, én szoktattam le, de mikor már nagyobb volt. És le lehet. A felveszem-megnyugatom-leteszem módszerrel csináltam. Igaz, első nap 78-szor kellett, második nap már csak 40valahányszor, harmadik tizenvalahány, és aztán már csak 2-3 alkalommal. Pedig nagyon féltem tőle, hogy inkább nem alszik majd,mert hajlamos volt rá. Szóval nem így mennek férjhez
Kell pihenni az anyatestnek, nem feltétlen kell megfelelni az elvárásoknak, be lehet osztani a szívást későbbre is... Azt meg legtöbbször nem bánom, hogy ott kell ülni a szobában, míg elalszik. Ilyenkor szoktuk megbeszélni a dolgokat, nagyon sokminden ilyenkor jut eszébe, ahogy dolgozza a napot. Ezek a beszélgetések kimaradnának az életünkből. Nem lenne jó. Nagyon szeretek beszélgetni velük
Köszönöm a fotós és blogos oldalakat az aláírásban!!! szupi!