Sziasztok!
Witch,
Ok, akkor remélem, hogy hamarosan találkozunk
Jaminának is jó húsis a combja, Uche sem panaszkodhat, majd lefényképezem. Jamina jó hosszú baba, szerintem is szép formás, meg majd ha elindul, akkor lesz miből leadnia, szerintem ez nem baj
Gyönyörűek vagytok és szerintem hasonlít Rád nagyon!
Az a legjobb, hogy így bírja a gyűrődést, de nem baj, mert erős lány lesz, mint az anyukája
Jucicuki,
Köszönöm a dicséretet
próbálom szopiztatni, de nagyon nem akarja
fejem is, de úgy meg alig jön, nem baj, próbálom nem feladni, hátha.
Rony,
De jó, hogy írtál, úgy örültem Neki! Mesélj veled mi a helyzet, nagyon kíváncsi vagyok!
Jól emlékszel a fiúnk megkapta az Emmanuel nevet is, de kapott még egy nevet az Uchechukwu-t, ami azt jelenti, hogy amit Isten szeretne az lesz a jövőben. Férjeméknél van egy "törzsi" nyelv és onnan kapta ezt a nevét. A babánál az Uche nevet használjuk a családban
Mó,
Hát igen nagyon-nagyon büszke a fiára, teljesen el van olvadva tőle
Alex óvodás képén ámultam, olyan aranyos:)
Vicuska,
Itt Magyarországon egy diszkóban ismertük meg egymást, ha akkor négy éve valaki ezt mondja, hogy ez lesz belőle, lehet, hogy kinevetem
de most már semmi pénzért nem bánom, sőt
Nagyon szép Rami, és nagyon sokat nőt, hihetetlen nagylány lett már!
Rólunk,
mára már jobban vagyunk, de azért elviszem a doktornénihez.
mi már fogunk a kezünkkel, de nem úgy, mint Nika babája. A kezünket már rég felfedeztük, most azt csinálja, hogy ha meglát valamit nyúl érte és a szájába teszi rögtön.
Nekem még mindig kézben alszik el, nem hajlandó hanyatt aludni, csak hason, de ha úgy ébren teszem le, akkor meg forgolódik állandóan.