Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük az összes dícséretet :)

Nika!

Igen, van toka redesen :) Az anyjára ütött :)
Édes a picikéd, és nagyon ügyes. Jamina még nem fog így, és most kezdünk a kezünkre koncentrálni, akaratlanul fogni a macikát elalvásnál, de mindent a szájába nyom... Jön a foga, és már látom is hogy hol :shock: Nem fordul át, de már fel ül rajtam, és egy ideig tartja is magát... Mindent össze vissza csinál mint én hihi :lol:

Agnese!

édesek a pici fiaid :)

Elan!

Gabi tiszta anyja :) Olyan kis hucut :)

Vszandra!

Édes a lánykád, ilyen szivecskésünk nekünk is van :)

Mó!

Gratulálok Alexnek az ovihoz :)

Kriszta!

Édes a kis Uche :) Imádom, annyira cuki, bizotsan jól el lesznek Jaminával :) Amint lecserélem a kocsim megyünk, mert ez kicsi :oops:

Rólunk annyit, hogy ma jöttünk meg a dédipapitól, csütörtökön mentünk le, Nyírbátorba, és a lány egyszerűen csodás volt, bírta az utat, egyszer kellett megállni, ott sokkal nyugodtabb volt, beszélgetett, énekelt :) Aludt meg evett, és jól bírta a gyűrődést, mert kézről kézre ment az ottani barátaink között, mindenkinek gagyorászott, egyszerűen egy csoda :) Újjabban leteszem a járókába, vagy az ágyába, és elalszik. Nyomorgatja a maciját, nyomja a szájába, és altatja magát. Áldom az eget hogy ilyen a lánykám :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

És néhány kép, a mostani kedvencek :)

Először is Vicuska ez csak neked :) Kezdünk hasonlítani Ramira combi ügylieg ? :lol:

Kép

Kép Anyával, én sem vagyok kicsi, de a lányom :oops:

Kép Babakocsiban

És az abszolut kedvenc :)

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch, Nyírbátorba?ott vannak rokonaim apám részéről,de már lassan 20éve voltam ott.édes a Jamina.

mó73

Witch, hát igen, Jamina igazi combi királynő..most már ő a nyertes! :lol: Raminak még most is jó husis, de már hol van a "fénykorától" . :lol:
Nagyon szép ez a kis Jamina, egyáltalán nem "nagy", formás-kerek ahogy kell!! Rami is úgy megnyúlt, hónapok óta 11 kg.

Gabicsibe, jobbulást Nektek, bárányhimlő jó rossz lehet felnőtt korban!! Gyere sűrűn, várom már a talit!!

Tubikriszta, Uche nagyon édes!! Tényleg van a nevének jelentése? Hol ismereted meg a párod?

Lányok, köszi a melóügyben adott véleményeket.
Agnese, bár csak megtehetnénk, hogy 3 éves korukig velük legyünk! Sajnos mi nem engedhetjük meg, hogy én 28 ezer Ft-ot kapjak 2 éves korától. Most 82 ezret kapok, szóval jelentős kiesés lenne.
A fiúk nagyon hasonlítanak, és gyönyörűek!!

Bibar, Luki, Benszi???? Fakkom ki van Veletek!! :lol: Kép
Friss kép Ramiról, kis bilifrizurával, pedig isten bizony fodrász csinálta!! :D

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska!

Rami édes nagyon, igazi kis nő :)
A nagyságot nem kövérségre értettem az én vagyok :), hanem magasságra, én 173 vagyok, a lányom pedig 74-es ruhát hord, döbbentet, hova nő??? :shock:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Mó!

Kicsi a világ :)

Gabicsibe!

Jobbulást nektek, hogy vagytok?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Witch,
Ok, akkor remélem, hogy hamarosan találkozunk :) Jaminának is jó húsis a combja, Uche sem panaszkodhat, majd lefényképezem. Jamina jó hosszú baba, szerintem is szép formás, meg majd ha elindul, akkor lesz miből leadnia, szerintem ez nem baj :) Gyönyörűek vagytok és szerintem hasonlít Rád nagyon!
Az a legjobb, hogy így bírja a gyűrődést, de nem baj, mert erős lány lesz, mint az anyukája :)

Jucicuki,
Köszönöm a dicséretet :) próbálom szopiztatni, de nagyon nem akarja :( fejem is, de úgy meg alig jön, nem baj, próbálom nem feladni, hátha.

Rony,
De jó, hogy írtál, úgy örültem Neki! Mesélj veled mi a helyzet, nagyon kíváncsi vagyok!
Jól emlékszel a fiúnk megkapta az Emmanuel nevet is, de kapott még egy nevet az Uchechukwu-t, ami azt jelenti, hogy amit Isten szeretne az lesz a jövőben. Férjeméknél van egy "törzsi" nyelv és onnan kapta ezt a nevét. A babánál az Uche nevet használjuk a családban :)

Mó,
Hát igen nagyon-nagyon büszke a fiára, teljesen el van olvadva tőle :)
Alex óvodás képén ámultam, olyan aranyos:)

Vicuska,
Itt Magyarországon egy diszkóban ismertük meg egymást, ha akkor négy éve valaki ezt mondja, hogy ez lesz belőle, lehet, hogy kinevetem :) de most már semmi pénzért nem bánom, sőt :)
Nagyon szép Rami, és nagyon sokat nőt, hihetetlen nagylány lett már!

Rólunk,
mára már jobban vagyunk, de azért elviszem a doktornénihez.
mi már fogunk a kezünkkel, de nem úgy, mint Nika babája. A kezünket már rég felfedeztük, most azt csinálja, hogy ha meglát valamit nyúl érte és a szájába teszi rögtön.
Nekem még mindig kézben alszik el, nem hajlandó hanyatt aludni, csak hason, de ha úgy ébren teszem le, akkor meg forgolódik állandóan.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Sziasztok!

Köszönöm a lánykám dicséretét. :D :D :D

Witch

Jamina szép nagy baba.A farmerban igazi vagány csajszi. :P :P
Azt hiszem akkora lehet mint az én Miám.Csak mi kicsit idősebbek vagyunk. :wink: :lol: :lol:

Gabicsibe

Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Vicuska

Rami aranyos ezzel a frizurával.Olyan kis bájos. :lol: :lol: :lol:

Jerika

Mi mászunk ezerrel, felállunk és le is tudunk térdelni állásból. A kiságyban és bárhol ahol tud kapaszkodni, ott lépeget. Bár ezt mostanában hanyagolja,inkább mászik. Menni még nem akar.
Darabosat még nem hajlandó enni, öklendezik tőle és elutasítja.Azért rágcsálni szeret.Kap bulátát,kenyeret,zsömlét,kiflit,pizza szélét.
A puhább ételekkel csak játszik.(pl. párolt zöldségek,banán)
Tápszert szoktunk reggelire és elalvás előtt inni. Sajnos nem sokat.Ha 100-at megiszik akkor már örülök.Ezért mi többször eszünk tejpépet. Nálatok,hogy mennek a dolgok? Miket szoktatok enni?

Lányok!
Lenne egy kérdésem. A lányom nem hajlandó inni, jóformán semmit.Ha egész nap megiszik 25 ml-t akkor már sokat ivott.Próbáltam már mindenféle italt,ivó alkalmatosságot,de semmi eredménye. Mit csináljak????

Kép
Kép
vszandra

Köszönjük a dicséreteket!:)

Gabi!

Jobbulást Nektek!

Szandra!

Nagyon helyes a lánykád! :)

Witch!

Szép nagy Jamina! Én is csinálok majd egy combos képet. :)A miénk se semmi. :D

Tubikriszta!

Megzabálom ezt a fiút.....:! :)
Nagyon édes! :)
Az alvással mi is küszködtünk egy darabig, mert Ati is csak hason volt hajlandó nappal aludni. Éjszaka semmi gond nem volt, csak napközben.
Ez mostanra már helyre jött, és hanyatt is alszik.

Vicuska!

Nagyon szép Rami!

Egy hasalós kép:
Ez most nagyon megy..... Kép

Kép
nika28

Mó,
Boldog Névnapot!:)

Üdv
Kriszta

Kép
tubikriszta

Mó!

Boldog Névnapot! :)

Kép
nika28

Sziasztok!

Momo Boldog névnapot!

Tubikriszta Helyes kis pasid van.

Vicuska Nekem tetszik Rami frizurája. Végül, hogy döntöttél? Mama válallja a leányzót? Teljesen megértelek anyagiak szempontjából.

Wicht Jamina szép kislány. Az a combika...

Szandra Nálunk is hasonló a mozgás. Mászik, feláll, kapaszkodva lépeget. Én hagyom mászni, nem erőltetem a kézen fogva járást.
A kajával mi bajban vagyunk. Ő még szopik. Tápszer nincs. Tejpépet viszont eszi. Mostmár Reggelire is elfogadja a tejpépet. Eddig délig csak szopi volt. Délben , vacsorára főt kaja pépesitve. Darabost ő sem eszi. Uzsonára meg gyümi. Este 7-kor megint tejpép.
Mostanában csinálja, hogy ha eszek akkor ölembe kéreckedik és kostolgatja amit eszek. Igy már ma a pörköltes kenyeret majszolta. De ugy néz ki, hogy a joghurtom is tetszik, mert a felét mindig elkunyerálja. Hátha alakulna a kaja dolga is. A dokit kérdeztem pont e véget, hogy darabosat nem akar enni. Megnyugtatott, hogy 2 éves korára biztos, hogy azt eszi amit én.
Kérdezted az ivást. Nálunk is sokáig baj volt vele. De találtam a Naturland babapocak teát, azóta teázik, ja és vettem olyan csőrös poharat amit ugy kell szivni mint a mellet, azóta nincs gond vele. A teát nem izesitem. Gyógynövényekből van. Sőt már sima vizet iszogat vastag falu üvegpohárból.

Régiek el vagytok veszve. Jelentkezetek!!!!!!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

lányok ,köszönöm a jó kívánságokat! vszandra,nálunk meg fordítva volt vagyis még most is,Alex napi 2-3 litereket iszik. Lányok,tegnap megint bográcsoltunk,szerencsém,hogy a férjem ilyen jól főz.1-2 kép a tegnapról,hát egy 20 kilót jó lenne fogynom ,de nem megy. Kép Kép Kép

mó73

Sziasztok!

Köszi a dícséretet:)

Ma voltunk védőnéninél, 6950 g, és 66 cm, nem teljesen kinyújva a csaj :) Lehet kb. 68-70 cm :)

Nika!

Atti Nagyon ügyi fiú :)

Mó!

Boldog névnapot :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Momo

Nagyon Boldog Névnapot!
Nyami-nyami! A kaja nagyon jól néz ki! :lol: :lol: :lol: :lol:
Alex tüneményes!

Jerika

Nagyon hasonlóak a gyerekeink. Nálunk is megy a kunyerbálás. Ha meglátja,hogy eszünk, azonnal jön kéregetni. :lol: :lol:
Megnézem ezt a teát én is.Hátha ő is elfogadja. :wink:
Kérünk képet a nagyfiúról!

Kép
Kép
vszandra

Mó!
Boldog névnapot utólag!
Jó lehetett a bográcsozás, szép nagy kertetek van!

Nika!
Nagyon helyes Ati!

Witch!
Hú, tényleg jó hosszú lány Jamina!

Vicuska!
Csinos kiscsaj Rami!
Nemrég nekem is hasonlo frufrut vágott a fodrász, de már növöget. Most úgyse fogok egy darabig hajat vágatni...

Elan!
Örülök, hogy jól vagytok, jók a képek!
Hírhozónk nincs, jelentkezem, ha hazajövünk a kórházból. Remélem, hamarabb lesz, mint hogy Ti hazaértek vidékről. :)
De egyelőre semmi jele, hogy ki akarna bújni a "csöppség". Tegnap minden OK volt a CTG-n, UH-n. 3992 g-ra becsülték... Családom csodálkozik, hogy lett ekkora. Talán mégis a vitaminoktól? De amikor kérdeztem a dokimtól, hogy biztosan szedjek-e végig vitamint, mert félek, hogy túl nagy lesz, lehurrogott.
Hogy fiú vagy lány lesz-e, az meglepi. Nevek persze már megvannak, de csak mi tudjuk a párommal. :)

Kép
Kép
vuki124

Vuki, izgi!

Vicuska, Rami bilifrizivel is szép csaj :wink:

Mó!

Boldog névnapot! Szépek a képek!

Nálunk Dorkának húgyúti fertőzés van, a fene egye meg, jövő héten meg Hévíz, de addigra meggyógyulunk állítólag.

Judit

jucicuki

Sziasztok csajok!

Bocsi,de nincs energiám visszaolvasni!Képeket nézegettem és minden baba egytől-egyig gyönyörű anyukásan is!Süni pocak klassz!

Boldog névnapot és szülinapot minden babának és mamának!

Újak!
Üdv nektek!

Mi jól vagyunk csak sokat vagyunk kint a játszón vagy a kertben és ezáltal nem sok az időm,no meg egyedül nyomom a skacokkal folyamatosan!Balunak kint van a 16.foga,Dórinak most jön a 16.
Balu két napja megkergült,mert átalussza az éjszakát,Dóri csak max cumiért kel fel,ő jobb alvó.
Nagyon jófejek már,sokat lehet velük és rajtuk nevetni!

Sajna a talira nem bizti,hogy tudunk menni,mert apu feleségének a születésnapját megyünk köszönteni és elég sokan leszünk,így nem bizti le tudunk lépni időben!Sajnálom nagyon!
Vendég

Kép

Elcsenték a mosakodókrémet!

Kép

Tojásrántotta villával
Vendég

Utólag is boldog névnapot!

Benszi
Sajnálnám ha nem jönnétek :(

Witch
jamina hihetetlen mekkora már és még csak most született!Hurkákat megzabálnám szivesen :D

LÁnyok!
Beszéltem a játszó kuckóval és 25 ezer forintot kérnek a 4 órára.van valakinek ötlete,hogyan lehetne igazságosan elosztani az összeget?nem szeretnék póruljárni és a fent maradó összeget én fizessem ki.
Mó,Szandra,Kriszta szeretettel várunk benneteket is a talira.Időpont május 23.-a,14-18 óráig.Helyszín http://www.kisvakond-jatszokucko.com/in ... =hu&mid=12
Várom az ötleteket!!!!

Mi már jobban vagyunk múlóban a pöttyök.Érdekes kevés jött ki rajtunk és inkább a lábon,deréktájon,lázunk nem voltés nem isfáj,a visketés is türhető volt..Boti szerencsére még nem kapta el,remélem nem is fogja!
Most is csak ennyire futotta, rohanok vissza a gyerekhez,mert páromat most a hasmar kerülgeti tegnap óta.
gabicsibe

Na mizu lányok???

Mindenki elveszett? Kira? Mamm? Luki? Gomba? Bessy? és még akiket kihagytam...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Benszi, nagyon ügyesek a gyerekek! Látom, figyelnek a test ápolására és ügyesen esznek már! :lol:
Látom, Te is egyedül nyomod a napokat, én is, nem könnyű..

Lányok, megint úgy eltűnt Mindenki, hogy kicsit aggódom a tali miatt. Jön egyáltalán valaki?
Meg egyáltalán, miért nincs itt senki??

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok, adok egy kis életjelet magamról. :)

Agnese annyira édesek a fiaid. :) Jót mosolyogtam a telicsokisszájon. :)

Witch h vagytok? Jamina egyre cukibb, és harapnivalók a combikája. :)

Vicuska, leverted a kezét a fodrásznak? :shock: Ettől függetlenül Rami édes, imádom a mosolyát. :) Szokot hisztizni is? :) Férj fronton miújs van?

Benszi atyaég mekkorák az ikrek!!! Gondolom együtt nagy kópék, ahogy a szappanos kép is mutatja, mesélj még ilyeneket. :)

Vuki azt hiszem mlég nem üdvözöltelek itt... :) vagy igen? :) Hogy bírod ki h meglepi legyen? :)

vszandra neked is üdv. :) Még képeket a gyönyörűségről! Mietta nagyon szép név, még nem is láttam, vagy hallottam. :)

Tubikriszta, de édes Uche, és a neve.... :lol: nagyon tetszik, főleg a jelentése.

Jucicuki, jajj remélem semmi komoly Dorkánál. H derült ki?

Mo a képek isteniek voltak,a kajci meg ide is jöhet. :) Utolag is Boldog névnapot!

Share miújs?

Zsókuci képek????

Bocsi akink nem írtam, de lassan készülődöm és rohanás "dolgozni" :)

Niki haja növöget, még mindig nem derült ki mitől hullot ki. Sajnos a haj minősége még mindig gáz. :(

Amugy jól van, akkora dumagép... :) Néha rá kell szólnom h csitt picit, anya feje zsong. :) Elmeséli mi volt a napköziben, sajnos napi szinten benne van h megharapta Búcsút... A napközi vezetője azt mondta Nikiről szépen fogalmazva, h baromi erős jellem, nem hagyja magát, és sokszor a hangjával akarja elérni amit akar. Azt mondta baromi nagy decibellel nyomja...mondtam nem újdonság, már kicsinek sem az a kiscicás nyávogós hangja volt. :)
Most a roller a menő, vettem neki egy szép rózsaszint, szalagokkal, meg villog is, és többszőr elmondta h: ana ez kassz (klassz) és h töszönöm ana. :) Mg kell zabálni. :) Szval csodaszépes az élet. és most ez a kedvenc korszakom. :)

Itt két kép h ne feldkezzetek meg rólunk. :)
A beállás, és hajvágás. :)

Kép Kép

chesti

Juci!

Jobbulást Dorkának! Szegénykém.......

Benszi!

Nagyon szépek a gyerekek! :)

Chesti!

örülök, hogy nő Niki haja! Próbáljátok minél többet vágatni, és be fog sűrűsödni. Nagyon édesen tűri a hajvágást! :) A pózolás meg egyszerűen haláli. :D

Witch!

A mi combunk:

Azért ez sem semmi. :D
Kép valahol van egy térd is.....gondolom. :D

Kép
nika28

nika,nagyon édi!!!!!!!!!imádom !!!!!!

mó73

Lányok!

Úgy néz ki, nem tudunk menni a május végi talira. Jövő hét végén hazautazunk a szüleimhez vidékre és néhány hétig maradunk. Így alakult, de azért a képeket majd megnézném!

Szépek a picik és a kicsik egytől egyig!

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Nika :) ez jóóóó: valahol egy térd is :)

Gabicsibe, lehet h mi sem tudunk menni a talira :( Rokonokhoz megyünk Szhelyre, uncsitesomnak beültetése lesz, és megyünk a hülye gondolatokat elterelni.
Szerintem a 25 ezer nagyon húzós, és nem tudsz úgy kijönni belőle h a végén ne te szívnál. Szerintem meg kéne próbálni mégiscsak a szabadba szervezni, és ha többeknek nem jó az időpont toooljuuuk, mert nagyon mennék!

chesti

Gabicsibe!

Szerintem is húzós a 25.000 Ft, mi 30.án megyünk osztály talira Kisbagra, és ez egy csárda, de gyerekcentrikus, mert játszótér, lovak meg minden van. Sokunknak van már gyerke, és ezért. ott csak a fogyasztást kell fizetni, és a szabadban lehet, ha gondoljátok eltolhatjuk az időpontot, és én feltérképezem a helyet :)

Nika!

Édi a combi, több a hurki mint nekünk :lol:

Chesti!

Niki csoda szép, azok a szemek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok! Nekünk valószínű jó a megbeszélt időpont, csak már arra nem emlékszem mikor is lesz pontosan a tali, valaki tudna segíteni? Itt Gödöllőn van egy kastélykert, ami csodálatosan szép és nagyon nagy és ingyen be lehet menni, mi hetente többször is járunk oda, ha tetszik nektek itt is lehet a tali, mondjuk nincs játszótér, de mi mindig jól elvagyunk. Ezen kívül van még egy jógastúdió, egy családi házban, van jó kis kert, gyerekjátékokkal és azt is ki lehet bérelni 1500 ft/ óráért, ez szerintem nem olyan sok. Nincs messze Budapesttől és azért nem mindegy mennyibe kerül. Most csak ennyit akartam írni :)
gombahölgy

Sziasztok!

Köszönöm az eddigi kitöltött kérdőíveket, nagyon hálás vagyok!
Szeretnélek megkérni azokat, akik még nem töltötték ki a kérdőívet és szükségük volt mesterséges megtermékenyítésre, azok töltsék ki. Sajnos nagyon elcsúszott az arány a spontán megtermékenyültek javára. Még legalább 200 mama kéne kitöltse a kérdőívet!!!

Már csak mesterségesen megtermékenyült anyukák kérdőíveit várjuk!

A kérdőív online, semmilyen személyes adatot nem kell megadni!

http://spreadsheets.google.com/viewform ... GRuVVE6MA..

Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
bogyra

Sziasztok!

Witch,Nika,
Nem semmik ezek a combok, rakok fel én is egyet Uche combjáról, hát a lényeget eltakartam :)

Kép

Jucicuki,
Dorka már kigyógyult a fertőzésből? gondolom nem lehetett neki könnyű.

Benszi,
nem akartam hinni a szememnek, hogy mekkorát nőttek már az ikrek, kész nagy gyerekek már. Gondolom nagyon elevenek! :)

Gabicsibe,
remélem, hogy már jobban vagytok! Botiról tegyél majd fel képet, kíváncsi vagyok, hogy mennyit nőt.
A talival kapcsolatban, sajnos én nem tudok menni, de ha másik időpontban lenne remélem, hogy jó lesz nekünk. Igaz, ha messzebb van Budapesttől, akkor nem hiszem, hogy el tudok menni, mert nincs kocsink, és azért hosszú útra még Uche-val nem indulnék el.

Chesti,
Gyönyörű Niki, olyan szép szemei vannak, és a beállás, olyan, mintha modellkedne :)
senki nem tudta megmondani, hogy miért hullott ki a haja? milyen orvosnál voltatok? mondjuk már az a jó, hogy kezd helyre jönni.

Rólunk:
már jobban vagyunk és a náthából kifelé visz az út. mostanában állandóan fel akar ülni, mármint, ha mutatsz neki valamit nyúl a kezével érte is, de inkább emeli a fejét és a felső testét. most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ugye először mondjuk másznia kéne és abból ülni, nem? pár nap óta úgy csinál, mintha fel akarna ülni. ez normális?
a cumisüveget már úgy megismeri, hogy szó szerint csücsörít és nyúl érte, majd a szájába tolja, majd megpróbálok csinálni egy ilyen képet, nagyon vicces :)

Kép

Kép
tubikriszta

szia kriszta,imádom az összes képet.amit felraksz,olyan gyönyörű fiad van!!!!!!!!!!nem baj,ha felakar ülni,minden gyerek más,nincs 2 egyforma.inkább örülj neki,hogy ilyen ügyi.

mó73

Mó,
Köszönöm a dicséretet:) és a választ is. Akkor nem aggódom, csak nem akartam volna, hogy a mászás kimaradjon nála, mert unokatesoméknál is kimaradt, mondjuk náluk más miatt.

a múltkor irtad, hogy kb 20 kilót kéne fogynod, szerintem nem is igaz, nekem biztos :) de örülnék, ha 6 gyerek után olyan lennék mint Te!

a borácsozást mi is szeretjük, nálad már Alex is eszik mindent gondolom, jó lehet ilyen nagy család!

Kép
tubikriszta

igen Alex mindent eszik,az elejétől fogva jó étvágya volt.elég sűrűn bográcsolunk,meg sütünk a kertben ,szóval grillezünk,de örményesen,meg arab,török kajákat is,a férjem nagyon ért ehhez,van sok jó fűszer hozzá.egyébként a kisfiad januárba született,ha jól tudom,tehát 4 hónapos körül van,akkor még nem tudhat mászni,az még korai.az 7-8hónapos kortól jellemző,nekem mind akkor kezdte,és igen fontos tényleg.hát igazából az ikrek után híztam el azelőtt addig jól néztem ki.mindig jött pár kiló az első 2 gyereknél 57 kiló voltam ,egészen a 3 terhességemig,aztán a 3.szülés után már 70kiló lettem az még jó volt,utána ikrek után 81kiló.és végül Alexnál 90,júj leírni is sok,de még jó,hogy 172 magas vagyok.és most is híztam az elmúlt hónapokban sajnos.állítólag a kóla is nagyon hízlal,azt meg imádom.igen jó a nagy család én szeretem,habár néha elegem van,de .... gondolom nektek is lesz majd még pár gyerek...?képzeld nálunk az első és második közt 11 hónap sincs.

mó73

Kriszta,az előbb még elfelejtettem írni,hogy nagyon szeretnék vonalzót,de nem tudok,tudsz segíteni??pl:olyat,hogy "az élet csodája a születés" és alatta lenne mondjuk,hogy 6 gyerekem van.

mó73

Mó,
megpróbálok segíteni, annyi, hogy írd meg a hat gyermeknek a születési idejét és a nevüket, és megcsinál a vonalzót és utána elküldöm a linket neked, ok?

Kép
tubikriszta

kriszta nem tudom ,nem elég csak az élet csodája a születés ,alá írni,hogy 6 gyerekem van?nekem midegy csak félek,hogy bonyolult.de leírom a nevüket :Georg (1991 10 16)Liza(1992 09 12)Roberto (1996 06 01)Alberto &Zsanett(1998 03 17) Alexander(2006 02 16) addig is puszi.

mó73

Mó,
Csinálom, lehet, hogy csinálok egy egyszerűbbet és egy bonyolultat, amennyiben meg tudom csinálni :)

a török kaja nagyon- nagyon finom, én nagyon szeretem a fűszerezésüket. jó, hogy ilyen szép kertes házban laktok, mert ott jó bográcsozni meg grillezni.
szerintem lehet, hogyha odafigyelsz akkor vissza tudnád könnyen szerezni a súlyod, főként, ha 57 kg is voltál. A cola hízlal igen, de azért mértékkel fogyaszthatod szerintem. Mondjuk én nem nagyon szeretem a szénsavas italokat.

lányok,
mennyi idő alatt bújik ki a fog, tegnap óta a fiam olyan hisztis és nem alszik egy percet sem nappal, sőt tegnap is meg ma is elvittem sétálni és fel kellett venni a babakocsiból, mert annyira üvöltött. Jön a foga 100%-ék. Ez hogy megy, mennyi idő alatt bújik ki?

Kép
tubikriszta

kriszta,oké várom. addig is 1-2 kép: Kép Kép

mó73

ez lemaradt az előbb: Kép

mó73

Kriszta,örmény hússütés: Kép Kép Kép

mó73

Kriszta!

A fog kérdéshez annyit, hogy mi durván 1 hónapja kínlódunk vele, és még semmi nem történt. Vagyis már felül is be van duzzadva az ínye. Amilyen szerencsénk van egyszerre jön majd a négy.
A meleg front miatt is lehetett ám nyűgös.......nálunk is ez ment tegnap. Kézben cipeltem Őnagysága 7,5 kilóját :?

Kép
nika28

én is mindig azt hittem mikor nyűgös volt valamelyik,hogy jön a foguk,pedig az 6hónál előbb nem nagyon valószínű.nálunk 10hónaposan bújt ki az első,de minnél később annál jobb.nálunk mindegyiknek gyönyörű foga van,a férjemtől örökölték,mert az enyém nem valami jók,a férjemnek meg egy rossz foga sincs.

mó73

Sziasztok!

Kriszta!

Édes a pici fiad, jó a combi is :)

Mo!

Alex édes nagoyn , olyan nagy fiú már :)

Nika!

ti 7,5 kg, mi 7 de igazi kis husibaba, néha én sem bírom már ...

Képzeljétek, nem tudom dicsekedtem e vele, de manóka 10-12 órákat alszik éjszaka, úgy hogy fel se kel nyöszizni vagy vmi...
Nappal is hol jobb hol rosszabb, de azért mindig alszik :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Szebnél szeb combikat látok én itt. Jó nézni őket.

Lányok fogzás témához. Nálunk már 3 hósan kint volt az első fogunk. Mire 8 hónapos lett 8 fogunk volt. Na azóta nem jött több, de elégé duzzad az inyje. A lányok ajánlották a homeos bogyót, azóta legalább nyugodtabb az éjszakánk. Chamomilla vulgaris 15 ch adom naponta 5 bogyot anyatejben eláztatva.

Witch Irigy-birigy vagyok. Jó neked, hogy átalusza az éjszakát a kicsi lány. Mi még mindig 2-3 alkalommal kelünk szopni. Egyszer volt, hogy fél10-ről reggel 5-ig aludt. Na azóta sem.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Witch!

Ati is átalussza az éjszakát, igaz néha előfordul, hogy megébred.
Olyankor cumi, és szunya tovább. :)

Kép
nika28

Sziasztok!

Köszönjük mi is a dicséreteket :)

Mó,
Megcsináltam mind a hat gyermekednek a vonalzót, de sajnos itt aláírásként, csak 255 karaktert enged és a hat vonalzó kb 350 karakter így nem fér ki, pedig tök jól nézne ki.
Azt viszont nem tudom, hogy egy vonalzóba hogy lehetne beletömöríteni, de ha rájövök, akkor ígérem megcsinálom. Lehet, hogy másnak van valami jó ötlete.
Azok a húsik nagyon jól néznek ki biztos, hogy nagyon finomak is :)
Amúgy hogy-hogy itt éltek és nem a férjed hazájában?

Witch,
Nagyon ügyes Jamina, hogy már átalussza az éjszakát. mit adtok neki éjszakára enni? Nálunk Uche még egyszer felkel, viszont nagyon nyugtalanul alszik, ami azt jelenti, hogy többször kell felkelni hozzá cumit rakni a szájába, mert nyöszörög meg felsír.
A nappalokkal nincs gond, mármint eddig nem volt, de most három napja nem sokat alszik.

Nika,Jerika,
Köszönöm a fogzásos választ, remélem, hogy használ. A homeopátiás dolgot kipróbálom, eddig nekem a dentinox-ot és valami vubrocil nevű homeopátiás dolgot mondtak.

Rólunk:
tegnap evett először almapépet a baba :) úgy néz ki, hogy ízlik neki, először még fintorgott, de utána ügyesen szopizta a száját :)

Kép
tubikriszta

Kriszta!

Jamina jó éjt pépet kap vacsira :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

kriszta,nem muszály 6 vonalzó,ha tudod tömöríteni bárhogy úgy is jó lenne.oké?

mó73

kriszta mindig sietek az írással és megint lemaradt a lényeg.hát,hogy miért nem élünk ott??mert a férjemnek itt jobban tetszik,és nálatok mi a helyzet???

mó73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?