Sziasztok!!
Karmen: fogdoki passz, én néha nem is kérek szurit
ha csak pici luk van, tovább tart a macera a lidokainnal, meg mire hat, mint az egész beavatkozás.....
Szilcsi: Én alvás közbe szoktam infrával lámpázni a kicsiket, pont az erős fény miatt. Vagyis mostmár beülök velük 15 percre a szaunába
Kéne nektek is egy infra szauna, az kinyomja a takkot az arcüregekből....
Apucikánk biztosan szívesen csinálna egyet
Hja és a szanunába nem erős vörös fényű a fűtő, egyáltalán nem zavaró a szemnek.... Itt vannak infók:
www.infrapark.hu
Tetőboxunk nincs, de merőleges sínt tudok adni, mi is oda kötöztük a babakocsit amikor mentünk Szabolcsba, semmi baja nem lett, csak jól le kell rögzíteni gumipókkal, és erős zsákba kell húzni a bébjárgányt, hogy a bogarak ne tapadjanak rá......
Hja és ajánlom, hogy ha utaztok esernyőre csukható kocsit vigyetek.... Ha gondolod odaadom a mienket
Hefe: én se tudtam, hogy van fizetős Odú is. De gondolom, hogy megmaradt a nem fizetős része is.... Örülök, hogy elkezdett beszélni a csajod. Én is elvittem volna a helyedben!
Képeket a gyerkőcökről??
A.T.Zita: Milyen Peugeot-ot vettetek?
Karmen: Örülök, h meglett a sapitok!
Boginak meg a farmer kabátja tűnt el az oviból. A múlt szerdai néptánc fellépéskor
Nagyon sajnálom megszakad érte a szívem, mert aznap volt először rajta, előtte nap vettem neki, gyönyörű hímzett, kövekkel kirakott kabát volt
Úgy sírt....
Az óvónénik meg mossák kezeiket, ők nem tudják hol van (a Klauzál téren léptek fel és tánc után az egyik óvónéni kezéből mindenki kivette a saját kabátját -mondjuk nemtom a 30 fokba miért kellett egyáltalán magukkal vinniük a kabátokat...???) Na szal odamentünk az óvónénihez a kabátunkért, és már csak egy 4 éves méretű kisfiú farmer volt a kezében... azóta sincs meg Bogié, hogy száradjon le tőből a keze annak aki elvitte....
Amúgy jól csajok oviznak, Marci sulizik, várják már a szünidőt
Zaza betyár, szépen beszél, Vius is alakulgat, de még soksok munkánk lesz vele, de nagyon ügyike
.
Gyerekek apája mindent kitalál, hogy ne kelljen tartásdíjat fizetni, most a "kirabolták" van lemezen
Elhányom magam tőlük.....
Igazából fogalmam sincs mit csináljak...
Eldugultam