Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, már annyiszor akartam írni, Mircsinek jobbulást!!!

Lányaim eszméletlenül taknyosak. N nem is aludt egész nap, mert nem kapott levegőt, hiába az orrszívás, orrcsepp. :(

Joli,
a szeplők általában sokkal kevésbé látszanak mesterséges fényben, vagy zártabb helyen, ahová nem nagyon megy be kinti fény, viszont a szabadban már eléggé szembetűnőek. Persze ha valakinek csak pár pöttye van, az nem, de nekem sok van. Onnan szoktam tudni, hogy vége a télnek és itt a tavasz, hogy felerősödnek az arcomon. Télen nagyon halványak, nyáron viszont messziről virítanak. :lol:
Gyerekkoromban utáltam, pedig szerencsére sosem csúfoltak miatta, kb. 20 éves voltam, mire eljutottam odáig, hogy teljesen hidegen hagyott, hogy vannak. Na jó, nem olyan izgalmas téma ez, hogy ennyit szófossak róla. :oops:

Na megyek aludni, ki tudja mennyi időm jut rá a beteg gyerekeim mellett. A tegnapi éjszakából kiindulva nem sok. :?

Jó éjt!
:arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hű mennyit írtatok!

Köszi Joli a hiányolást!

Most is csak életjelet jöttem adni!

Jól vagyunk, csak hétvégén semmit nem csináltam, így mosni, takarítani, főzni, csekket befizetni, boltba menni kéne!

Amint legalább páron túl vagyok, jelentkezem!

Ma meg még anyuék is jönnek Gyurit köszönteni, szóval addigra kész kéne lennem.

Patr! De igen, a doki szülinapi bulijáról maradtunk le! :cry:

Kép
szly27
 
 


Háhááá, Szintus is tud Chucky lenni! Édes!

A vizsgázónknak drukk!!!

Megyünk dokibácsohoz, Livinek gyanús a füle...

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok!

Gabuska, Livinek jobbulást, remélhetőleg mégsem a füle és hamar meggyógyul! Hogy aludtatok?
Szly, sajnálom, hogy lemaradtatok a nagyon tervezett buliról! A sok feladathoz pedig kitartást!
Szintia, Fruzsi édes! Csanád is tud ilyen orrfelhúzásokat produkálni, amikor huncutkodni akar. Az éjjel megint rengetegszer felsírt, de nem volt lázas.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jo reggelt!

Csilla! Drukk drukk drukk!!!

Gabuska! Remelem Livinek nem megint fulgyulladasa van. :( De csak nem. Jobbulast a gyerkocoknek!

Joli! Orulok, hogy Csanad nem beteg, az a kis piros torok majd csak elmulik.

Szintus. Fruzsi edes! :lol:

Szomoru ez az idegen gyulolet. sajnos mindenhol talalkozni vele. :(

Na megyek kavezni. Kisse fajos fejemet hatha rendbe hozza.

Kép
atina12
 
 


Tegnap is olvastam, de már nem volt időm irni, most gyorsan, elaludt Ártemisz, és bár kéne vasalni, söpörni a teraszon, ebédet fözni neki és magunknak, zuhanyozni stb. hogy amikor felébred mehessünk sétálni azért irok :)

Hol is kezdjem. Irigykedem rátok, hogy már tipegnek!!! Nem vagyok türelmetlen, vagyis nem aggódom, hogy miért nem jár már, de már ugy várom, hogy tipegjen!! Kaptunk egy csomó kis csini ruhácskát amiben már "járni kell", nem lehet folyton négykézlábazni :) :) :)
Tegnap elmentünk ebéd után kávézni és végigmászta, feltörölte az egész fapadlót :) :) :)
A nátha hála Istennek elmúlt, végre tegnap el tudtam pakolni a porszivót is :)
Én közös szobában csak akkor tudtam ... amikor még nagyon pici volt, mostmár nem tudnék (mert folyton azt nézném, hogy nem ébredt-e fel, vagy mit csinál stb..) De ha nem lenne más megoldás akkor biztos én is "lazitanék az elveken" :) :wink:
Hallom otthonról, hogy nálatok már tiszta nyár van!!! Itt megcáfolva a mediterrán éghajlatot megint felhős és 18 fok... :cry: Legyen már nyár!!!!!Már nem jön rám egy farmer sem, szoknyát akarok hordani és strandolni!!!!!
Gyógyulás a betegeknek! Gondolunk a vizsgázókra!
most megyek!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Szintus! Nagyon aranyos Fruzsi!

Adri! Lesz még ott meleg nyugi, csak ilyenkor olyan nehéz kivárni! Nem csodálom, hogy várod járjon Ártemisz! Egyre nagyobb pocakkal csak könnyebb lenne neked.

Pár tegnapi kép:

Kép Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Csilla!
Gondoltam rád, mizu? Hogy sikerült?

Adri!
Pedig én én azt gondoltam, hogy már élvezitek a napsütést! 8)
Egy kicsit irigykedem, olyan jó volt terhesnek lenni kivéve persze a sok aggodalmat, hogy egészséges legyen, de azért egyszer majd szeretném újra átélni ha az élet úgy hozza.
Kisfiú vagy kislány lesz?

Szomorúan olvastam hogy majdnem mindenki vagy ki vagy be a betegségbe. Nálunk ma még egyenlőre semmi szerencsére.

Ámin is tipeg, csak az egyik kezét engedi fogni. Sétáink általában tipegésben végződnek. Mászni nem nagyon akar, amint lehetősége van felkapaszkodni feláll vagy a kezemet húzgálja, hogy kísérjem.
Persze én is várom, hogy egyedül is közlekedjen ugyanakkor félek a sok eséstől.
Adri, mire nagy pocakod lesz már biztos szaladhatsz utána te is csak bírd a tempóját!

Elsősorban azoktól kérdem, akiknek semmilyen segítségük nincs otthon, hogy hogyan tudjátok megoldani a sok házimunkát meg azt, hogy a kicsivel is foglalkozz eleget. Nekem gyakran lelkiismeret furdalásom van, hogy keveset tudok vele játszani, mert annyi más dolgom van, amit muszáj megcsinálni. Lehet, hogy nagyon bénán osztom be az időmet, de sajnos Ámin is elég keveset alszik napközben, így akkor sem tudok sokmindent megcsinálni. Nálam még csak most fő az ebéd pedig már túl kellene rajta lenni.

Atina!
Ne haragudj a kérdésért, de csak nem te is vegyes házasságból való vagy? Csak a neved miatt gondoltam, bár nagyon szép, de ritka mifelénk. Görög eredetű, ugye?

Kép
havacska
 
 


[quote="gabuska"]H írta:gabuskaáhááá, Szintus is tud Chucky lenni! Édes!

Akarom mondani FRUZSI

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Lányok! Rékának volt ötlete, hogy csináljak a babákról egy táblit! Nos akkor kérnék hozzá adatokat és képeket:
Anya neve(nick), baba születési ideje, baba neve, újszülött kori kép, és egy új kép a babáról. Mondjuk az újszülött kori helyett, lehetne anya+baba+tesó kép is, már akinél van tesó. De max 2 képet tudok egymás mellé tenni, mert a három már túl kicsi lenne.

Ezeket priviben küldjétek please!!

Kép
szly27
 
 


Mariann,
én Livi 1 éves koráig rendeltem a kaját, és akkor házimunkáztam, mikor délután a férjem hazaért.
Most Nórinál csak az első hetekben rendeltünk, azóta főzök. Mikor ő megebédel és elalszik, akkor. Vagy van olyan is, hogy este kapok kedvet, és akkor csinálom meg a másnapi kaját. Ha meg mégis rá vagyok kényszerülve, hogy Nóristul kotyvasszak, akkor a pucolni, szeletelni valókat behozom a szobába, itt megcsinálom, aztán Nórit a konyhában beültetem a babakocsiba, míg felteszem tűzhelyre a kaját.
Mikor Livi itthon van és elszórakoztatja, akkor többmindent meg tudok csinálni.
Ja, és mindig két napig esszük ugyanazt a kaját, így kétnaponta kell csak főznöm.

Livi füle rendben, de oviba nem megy, majd csak pénteken, az anyák napi műsor miatt.
Nórinál sem látott semmi különöset, egyszerű dátha.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus :lol: :lol: :lol:

Mariann jó kérdés a házimunka :?
Nehezen megy Fruzsi mellett.Föleg amióta probálk.a
járással.Idáig még csak-csak elvolt a járokában(ketrecben),
de mostmár hallani sem akar róla.Nagyon sír,ha csak 5percre is beleteszem 8) De néha muszály.Főzni ugy szoktam,hogy ott ül velem a kocsiban,v.az etetőszékben még csinálom a kaját.
Valahogy feltalálom magam! 8) De ne is mondjam,hogy nemsokára itt a szülinapi buli,addig még meszelni kell,takaritani,virágoskert...hááát gondolom belezödülök......
Ti hol/merre tartjátok Ámin buliját?(szülinapi)Mennyi vendéggel?
Mit találsz ki a kicsiknek?

Szly Jázmin és a kis pálmafája

:lol: :lol: :lol:
Cukik a gyerkőcök!!!

Adri majd lassan Ártemisz is beindul.Akkor pedig nem lesz megállás :wink:
Nem vagy fáradékony?Róka koma elkerül már?Még 2 nap és fél idős vagy.Hogyan éled meg ezt a terhességet?Kevesebb az aggódás,mint az elsővel?

Kép
Kép
szintus
 
 


Még az jutott eszembe, hogy mivel tegnap léptük át a 100. oldalt, a táblit elküldeném Szintinek és felrakhatná a 100. oldal laptetőre, mivel övé a laptető.

Gabuska! Jobbulást Livinek!

Mariann! Hát én nem vagyok az a típus, aki naponta felmos, kétnaponta porszívózik stb. Akkor rakok rendet, ha már nagy a kupi, mivel a gyerekek két perc alatt visszaállítják a rendrakás előtti állapotot. Főzni minden nap szoktam, de nem hétfogásos menüt. Ha nagyobbat csinálok, két napig esszük. Ráadásul a gyerekek nagoyn jól elvannak együtt. Akkor van gond, ha Roli alszik, Jázmin meg nem. Akkor szokott unatkozni a kisasszony, de én meg tudok főzni tőlük!

Kép
szly27
 
 


Nálunk épp a házimunka miatt nincs Csanád kikapatva az ágyából. Persze ha már unja, akkor kiveszem az ülőkébe és kiviszem a konyhába, de az ágyából is lát.
Mariann, ne legyen lelkiismeret furdalásod. Egy gyerek meg kell tanuljon egyedül is játszani. Ha mindig foglalkoztatjuk, akkor elfojtjuk a kreativitását. Arra pedig nagy szüksége van az életben :) Csanád nagyon el tudja magát foglalni két doboz összeütögetésével, flakonba töltött víz rázogatásával, kisebb doboz/játék nagyobba való pászítgatásával...Sokszor le akartam már videózni, de ha észreveszi, hogy nézzük, azonnal félbehagyja...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hát nálunk sajna a konyha nagyon kiesik a szobák látószögéből. L alakú folyosónk van, a konyha az L betű legtetejénél, a szobák az L betű másik csücskénél. Nem látok, nem hallok semmit a szobákból, ha kint vagyok.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Patr! Mondd már meg mennyit dobjunk a babakocsidra? Mennyi az a legkevesebb, amiért odaadnád? Tudom, hogy 22E a minimálár de ha van ennél kevesebb amiért még adnád, akkor egy licitlépcsővel alá licitálhatnánk.

Nálunk az egész lakásban garázdálkodhat Minka. Nekünk is L alakú a helyiségek elhelyezkedése. Csak a gyerekszoba az, ahová egyáltalán nem látok el a konyhából.

Joli! Jázmin kedvenc játéka, hogy a popsikrémes doboz tetejét leszedi, majd visszarakja. Ő is ha talál valamit, amibe bele lehet tenni dolgokat, telepakolja. Csak néha nem veszi észre ha valami nem fér bele mert nagy és csak próbálgatja!

Kép
szly27
 
 


Szly! De jók a képek! KÜldöm mindjárt az adatokat priviben!

A terhességgel kapcsolatban...az az igazság, hogy Ártemisz, házimunka, görögórák mellett sokszor csak a nap végén jut eszembe, hogy terhes vagyok :oops: :oops: emiatt lelkiismeretfurdalásom is van, Ártemisszel egész nap " a hasamat simogattam". Szóval szerencsére fizikailag teljesen jól vagyok, az émelygések már réges rég elmúltak. A hasam már egyre nagyobb, de még nem akadályoz.
Én le sem merem irni, mert nagyon önző dögnek fogtok tartani, de azt már nagyon várom, hogy visszanyerjem az alakomat és újra csinosnak érezzem magam. Tudom-tudom, hogy a terhes nők szépek stb. stb. De jó lesz már végre normális ruhákban járni stb..
Ami meg az aggodalmat illeti, én Ártemisznél sem aggódtam, és most sem. Egyszerűen kizárom az agyamból, hogy bármi baj is lehet. Már várom persze, hogy mozogjon rendesen (még csak néha néha érzem), mert akkor mindig tudnám, hogy jól van :)

Házimunka. Én megpróbálom úgy beosztani, hogy amikor Ártemisz alszik akkor NE házimunkát végezzek! Mert egy kis pihenés, kikapcsolódás kell nekem is. Próbáltam én is Ártemiszt ránevelni, és úgy látom sikerült is, hogy ellegyen önállóan. Nálunk szerencsére egybenyilik a konyha a nappalival, és igy főzés közben vagy körülöttem "randalirozik", fél szemem rajta, vagy a járókában is elvan kb. fél-max. 1 órát. Szóval reggel felkelés után járókában van amig én reggelizek, kávézunk, összepakolom a lakást stb..Aztán ha tornázom, akkor mellettem játszik, vagy rajtam :) Aztán etetés, alvás. Néha alvás közben előkészitem az ebédet. Utána séta (ebből soha nem engedek a házimunka rovására). Utána ebéd. Őt megetetem, közben megfőzöm a miénket. Amig eszünk ül velünk az etetőszékben és majszolhat valamit. aztán megint játszik, és 3-4 körül délutáni alvás (akkor sokszor én is csatlakozom :) )És utána megint uzsonna, séta. Este vacsora, játék, fürdés, lefekvés. Na lehet, hogy nem kérdezted ilyen részletesen, de nagyjából ez nálunk a napirend. És amikor játszik akkor próbálom én is elvégezni a dolgokat. Szerintem is el kell játszania egyedül!!Persze közben beszélek hozzá stb..

Hogy kettővel hogy lesz azt még nem tudom, de majd azt is megoldom valahogy :) Nekem a "jelszavam" a kiszámitható napirend, és akkor szerintem minden belefér.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Mariann! Az Atina nev csak felhasznalonev. :D Anita a bocsuteles nevem. De aranyos volt. :D Szoval "csak" egyszeru magyar csalad sarja lennek.

A hazimunkat en nem szoktam nagyon eroltetni. Be kell vallanom en nem fozok minden nap. :oops: Takaritani is csak akkor, mikor mar latom, hogy kene. Vagy ha olyan kedvem van. Tulajdonkeppen mindent akkor csinalok, ahogy kedvem van hozza. Szerencsere azert a rumlit ki nem allhatom, igy azert nem uszik allandoan a lakas. :)
Alltalaban akkor fozok, mikor Rebus is fent van. O maszkalhat a szoba es a konyha kozott. Segit nekem kipakolni a szekrenybol( kiszedi az edenyeket es o ul be a konyhaszekrenybe), ha valami baja van, akkor pedig kicsit jatszok vele, majd folytatom a fozest. Takaritani is ugy szoktam, hogy o kozben mellettem sertepertel. Egyedul a vasalast hagyom akkora, mikor alszik, mert nem tagit a vasalodeszka mellol. Nincs jarokank, sajna nem tudom elpakolni meg arra a kis idore sem.

En is hagyom Rebust egyedul jatszani. O is jol elvan egyedul, neha igenyli, hogy leuljek melle, de legtobbszor nem. Pedig en jatszanek neha vele, de o gyakran fogja magat es elmegy. Most ugyis leginkabb csak a jarkalas erdekli. Iderohan, odarohan, elvan. :D

Sly! Okes, majd kuldom en is a kepeket. Aranyosak a gyerekek! :D

Kép
atina12
 
 


Patricia!
Csak jó tanácsként, óvatosan a licitálással (persze csak ha tényleg nem akarod odaadni amennyiért idegenek licitáltak), mert egyszer úgy járt egy ismerősöm, hogy megkért licitáljak, hogy magasabb legyen az ára, de az utolsó órában és már nem volt más jelentkező így megmaradt.
Szerintem legyen még legalább egy nap a lejárat előtt.

Ahogy olvasgatom a leveleket egyik picur ügyesebb, mint a másik.
Teljesen elkenődtem, mert Ámin nem rakosgat és befelé sem pakol csakis kifelé mindent. Kidobálja a szekrényből a ruhákat, amit elér lesöpör és, mint a hurrikán távozik, mint aki jól végezte dolgát.
Ma is a játszótéren amíg más gyerek szépen eljátszik, labdázik, homokozik, ő ezt hamar megunta és a kezemet húzgálta, hogy menjünk sétálni, hiába vittem vissza többször a többiekhez előjöttek a krokodil könnyek és karistoltunk tovább, mindent megfogdos , megnéz de csak járva, négykézláb nem hajlandó.
Egyedül elvan ő is egy darabig, de csakis ha én is ott vagyok, amint kimegyek a szobából indul utánam.

Csilla!
Hogy sikerült a vizsgád?

Atina!
:oops: :roll: :oops:

Kép
havacska
 
 


sziasztok!

köszi a hiányolást(már,aki hiányolt :lol: )
azért nem írtam,mert 1részt végre szuperaktív napjaink voltak,úgyh estére hulla voltam,csak olvastalak titeket,másrészt mostanában olyan témák voltak amihez vagy nem tudok vagy nem akarok hozzászólni inkább. :wink:

rólünk most annyi,h pénteken állatkertben voltunk,amit iszonyatosan élvezett a kis pockunk :lol: zsiráfetetés meg állatsimogatás,úgyh élménydús napot zártunk.szombaton nagybevásárlás volt,délután meg a 84 éves dédipapája jött hozzánk látogatóba vonattal,úgyh életében először megnézte a vonatokat is "közelebbről" :lol:
a vasárnap volt a csúcs,mert úszni mentünk.ELŐSZÖR :lol: hosszú lenn leírni a dolgait,meg nem is hiszem,h mindnekinek élvezetes,hisz aki már jár/t gyerkőccel úszni,az biztosan átélte.röviden:a végén Dorkót nem volt egyszerű kihozni,mert ő már 1edül ugrált be a vízbe,ahol mi elkaptuk :lol: :lol: :lol: a többieket még a szülők húzták be :wink: ááááá,imádnivaló volt!fél8kor be is ájult a tápi után :D
és ma megtette élete első 3-4 lépését 1edül!!!!!!tegnap is próbálkozott,de csak addíg jutott,h 1 lépés után lecsüccsent :D

hát röviden ennyi,h ne untassalak titeket,holnap mellékelek fotókat is.persze csak 1esével és csak,ha nem előz be vki fotókkal :lol:

adatok:csak születési adatok kellenek vagy mostaniak is?bocsi,ezt nem tudtam kihámozni :oops:

Kép
berni1
 
 


Na helloka! :)
Tegnap én is beájultam a csajszival,és fél 2-kor mikor ébredtem,már nem volt kedve írni :lol: Jó sokat írtatok ma is!
Berni!
Dorkó nagyon ügyes,hogy már lépeget önállóan!!! várjuk a képeket! És melyik témához nem AKARTÁL hozzászólni? :?: Csak nem más véleményen vagy? Pedig meghallgatjuk azaz elolvassuk azt is!!! (legfeljebb utólag lehurrogunk) :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek köszi a Mircsi-jobbulást,talán használ!Szerdán visszamegyünk 4-szerre is! :?

Adri!
Ezek szerint ez nem csak az én "heppem",hogy a csini ruhák miatt is várom,hogy járjon a lányka! :oops: Ebben a napirend dologban teljesen egyetértek,de nálunk annyira nem kivitelezhető. Ha pl. bemegyünk Szombathelyre vásárolni,már borul minden,mert 100 m után mindkét gyerek bealszik. Ha reggel később kelnek fel,megint borul minden (mert én gyerket nem ébresztek) és ma Márk 8-kor kelt,tegnap 3/4 11-kor,eleve csúszik a reggeli,majd az ebéd, a délutáni alvás,hacsak nem megyünk valahova autóval...áááááá ördögi kör és kész káosz!
:evil:

Mariann!
a fentiek alapján én abszolút nem tudom beosztani az időmet. Mircsi 10 hónapja alatt olyan,h egyszerre aludjon a 2 törpe talán 3 alkalommal volt.(kivétel az autóban). Nekem az a jobb,ha Mira alszik,mert Márk már önálló,eljátszik kint az udvaron,vagy megy az apjával mindenfelé,vagy csak egyszerűen segédkezik neki,ilyenkor nekem is van időm,viszont ha Márk alszik és Mira van ébren,az megintcsak totális káosz,mert ő nem száll le rólam.Rángat,fel kell venni.Ez csak az udvaron jó,mert ott elvan a fűben,járókában,elmászkál,de ott megintcsak vele kell lennem... Bár ennek ellenére nekem is van lelkifirdalásom,hogy tartalmasabban is eltölthetnénk a időt! Talán ha a nap nem 24 órából állna...

Sly!
Nagyon sajnálom a bulit,biztos jó lett volna. apa nélkül nem tudtál volna elmenni? Jázmin nagyon csini a képeket,és még mindig hasonlítanak! :wink:

Szintus!
Jó sok meló vár még rád! Hajrá-hajrá! Fruzsi tiszta apukája ezeken a képeket is! :shock: :shock: :shock: És Mircsike is állandóan így fintorog,felhúzza az orrát,és kivillan mind a 4 foga! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jajj csajok,el kellett telnie az egész napnak,hogy rájöjjek,Csilla ma érettségizett!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (bocsi :lol: -azért remélem ez nem volt bunkó poén,nem annak szántam :oops: )

Sly!
Már korábban is akartam kérdezni,h hogy becézitek a kicsajt...szóval Minka. Nagyon cuki!
És pl. Ámint? Ártemiszt? Csanádot? Inkább mindenkit,hogy nehogy kimaradjon valaki! De a nevéből adódó becézéseket,ne a mókus,cica,maci.... :D nálunk megy a Mir,Miru,Mirell,Mirus,Mircsi,és ezek -ke-ka kicsinyítő képzős változatai! Ja,meg a Mircsó, bár ez elég banyás :lol: ,ahhoz képest hogy azt hittem nem lehet becézni a Mira nevet! :shock:

Gabi!
Szerencse,hogy nincs újra gond a leányzó fülével! És reméljük Csanád sem ébred éjjel soxor! Na meg Mira sem...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ancsa!
Barátnőm kint dolgozik Londonban, ős is szokta írni,hogy a kinti anyukák már 15 fokban sortot adnak a gyerekekre,harisnyát télen sem nagyon adnak rájuk..de hogy te kabátban,ők meg napoznak?? :shock: Rebi gyönyörűséges! A második képen pedig be is bizonyítja,hogy magától fel tud állni! Édi!

A babkocsis liciteket pedig köszi,de sajna mindjárt lejár,és a minimálárat meg sem közelítette! Pedig eddig majd 500-an látták a hirdetést! :shock: Mindegy meghirdetem máshol/ máskor is! Szóval köszi mindenkinek mégegyszer!!!

Réka,Évi merre jártok???

Már majdnem elfelejtettem a tegnap esti horrort! Állunk a fürdőszobában,és a tükörben bóhockodok Mirának,amikor megláttam valamit a fején. Nem túlzok vagy 7-8 cm hosszan vér a fején,de már rászáradva.Azt hittem rosszul leszek! És a durva,hogy fogalmam sincs mitől ! :shock: Elég sötét a haja,így nem vettem észre korábban,de nagyon régi nem lehetett,mert simán le tudtam mosni némi langyos vízzel. Kb. 2 cm-es seb maradt meg...elég sz@rul néz ki. Egyszer az este folyamán,mikor a földön játszottunk,elcsúszott a csaj,és elég keservesen elkezdett síni (arra gondoltam beütötte a fejét az ágy lábába) de mivel azonnal abbahagyta a sírást,amikor felvettem,nem is törődtem a dologgal.Erre meg...

na jó,mára befejezem...jó éjt mindenkinek!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patricia83 2009.05.04 22:21-kor.

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok megint!
Lehet ha nem kéne esténként jönnöm, mert mindig ellenállhatatlan kényszert érzek, hogy nassoljak, szóval elhízás lesz a vége. Nincs amit írjak most mindenkinek, elolvastam, hogy ki hogy végzi el a házimunkát és arra következtetésre jutottam, hogy mindenki úgy, ahogy meg tudja oldani :lol:
Következő körkérdés: mindenkinek van nagyi, pótnagyi vagy valami hasonló, akire hagyja a gyereket, ha szükség van? Én nagyon tűnődöm rajta, hogy mi lesz a nyáron, amikor a nagyok elmennek vakációzni, én meg kell dolgozzak...

KépKép
Kép
el..né
 
 


Szia Joli!
Akkor maradok! :lol: :lol: :lol:
Nekünk senki nincs akire a gyereket hagyni tudnánk. Mindkét nagyszülő Egerben 350km-re,itt senkink (kivétel Ilike aki segyt nekünk a vendégházban,csak sajnos a férje 4 hete a kórházban van,így nem is nagyon tud jönni),szóval mi mindenhová visszük az ebadtákat! :D
Gyerekfelügyeletre nem gondoltál? Itt Bükön pl. óvónő vállal...egyszer még az is lehet,h mi is rászorulunk!

Ja,és én is tömöm a bucimat,Kinder csoki+ ropi...imádom a sósat az édessel! :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja, de van külön írnivalóm is! Doriánnak gratulálok a járáshoz! Ekkora pasit nem lehet csak úgy ledorkózni! :lol:
Csanád egyszerűen csak Csanád, ha véletlenül kiejtem azt, hogy Csani, akkor a nagyfiúk lehurrognak. Így marad a kis bogárkám, kicsi babája édesanyának és hasonló becézések.

Ancsa, lesz már valamikor jó idő Angliában? Elemér most azt várja, hogy elinduljon a hajóval. Ha minden igaz, áthozza Horvátországba. Munkát nem kapott és napokon belül útra kész a hajó. Szóval lőttek az angliai nyaralásunknak :cry: De lehet ha lesz adriai :P Elég képlékenyek nálunk a dolgok:)

Mariann, ne keseregj Ámin miatt, Csanád is csak kóborol a játszótéren, megkergeti a madarakat, megöleli azt a gyereket vagy anyukát, aki tetszik neki :) A többi gyerek körülöttetek nagyobb lehetett, nem?

Adri, nem csoda, hogy vágysz a régi énedre, nagyon régóta tart nálad a kismamaság.
Puff, kellett nekem szövegelni, máris benyeltem két almát! :evil:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Jó reggelt!

Berni! Nagyon ügyes Dorián. Hamarosan szalad! Én úgy gondoltam, hogy csak a képeket rakom bele a tábliba, adatokat nem, végül is nem pont egyidősek a gyerekek, meg már szerintem nem is számít ki hány kiló.

De úgy látom a baba+mama kép nem aratott nagy sikert. Úgyhogy marad az újszülött és mai kép.

Csilla! Hogy sikerült a vizsga?

Patr! Ha tudtam volna, hogy 4-ig dolgozik, elmegyek egyedül a gyerekekkel. De úgy volt, hogy már 10-kor végeznek, én meg vártam, majd gondoltam 12-kor végeznek, szóval vártam, és így tovább. Utána meg már minek indultunk volna el 3 körül, a legtöbb programnak már vége volt, lassan hazafelé kellett volna jönni. Ja és a munkahelyén nem lehet elérni, mert nem vihetnek be telefont.
Végre már javul Mira!
Becézés: főleg Jázminnak szólítjuk, aztán Minka, Jázminka, én szoktam Zmininek, Mininek. Kázinnak is szoktuk, mert Roli eleinte így tudta kimondani. :lol:

Nekem általában egyszerre alszanak a gyerekek. Vagyis délben egyszerre. Délelőtt meg egyedül alszik Jázmin. Viszont Rolit hamarabb leteszem mint Jázmint és később is kel mint Jázmin. Sokkal többet tud aludni.

Joli! Nekem szerencsém van, mert mindkét nagyszülő nyugdíjas, ugrásra készen. De főleg anyu szokott vigyázni rájuk, mert Jázmin nem bírja anyósomat.
Szerintem egy horvát nyaralás jobb lesz mint egy angol! Melegebb stb. Akkor most Horvátországban fog munkát keresni a párod?

A játszótéren Jázmin végigmássza az egészet négykézláb. Akár egy órát is képes a homokban ülni és szórni, fogdosni, rakosgatni a játékokat. Ő nem igényli annyira, hogy vezessük.

Kép
szly27
 
 


Szly, nem tesós képet kértél?
Küldök én neked baba + mamást, ha az kőőő. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


GAbuska! VAgy újszülött+mai, vagy közös:anya+baba+tesó és mai. De eddig mindenki az elsőt választotta!

Kép
szly27
 
 


Joli!
Sajna nekem sincs segítségem, anya meghalt, apát én ápolom (lebénult), a másik nagyszülők Kínában. Így vagy viszem magammal vagy nem megyek.

Patr!
Az Ámin már becenév ugyanis a keresztneve Guan Min, így a Mint becézzük, na meg könnyebb idegeneknek is megjegyezni az Ámint. Egyébként én szoktam tovább ragozni : Minecske, Mincsike, Ámincsi, MinMin, Minike.

Sly!
Azt vettem észre, hogy a Jázmin is Minre végződik azaz te is azt becézed.
Egyébként anno a lányneveken gondolkozva én is nézegettem a Jázmint, nagyon tetszett. Réges régen olvastam egy könyvet egy indiai hercegnőről és őt hívták Jasminnak S-sel, már akkor beleszerettem a névbe.

Csilla!
Vizsga??????

Adri!
Ártemisz becenevére én is kíváncsi vagyok.

Kép
havacska
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, de ha minden igaz a vizsga sikerült (remélem :roll: ).
Péntekre újabb adag szorítást kérek 8) .

Toncsi szeretett egyedül játszani, de Bogika nagyon keveset van el magában, rögtön jön utánam csimpizni vagy mindig megtalálja, amihez nem kéne nyúlnia (pl. a falról lekaparja a vakolatot). Én jobb szeretek akkor házim-ni amikor alszik és utána vele foglalkozni, ha ébren van. Vagy ha apa hazajön, akkor házimunkázni. Bár ez kedv kérdése is, van hogy inkább apával kávézunk, beszélgetünk v. játszunk négyesben. Azt kell mondjam, hogy a lányoknak egy főnyeremény apukájuk van (pedig nem is olvassa a fórumot :lol: ).

Most alszik Bogica, megyek is kávézni, aztán házimunka.

Szly, akkor milyen fotót keressek?

Gratulálok Fruzsinak és Doriánnak is a járkáláshoz! (Csak az udvariasság kedvéért, mert persze előre írtam volna Doriánt :lol: )

Bogáta, Bogi, Bogika, Bogica, Bogó, Bogáncs, Boggancs és persze Rombolda 8) .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Most már írok is, 2 napja olvasom vissza, mert alig van időm, még nem értem a végére, de ha megint olvasok, akkor írni nem tudok... :oops: :)

Szóval 1-2 reagálás, de nem teljes a fent leírtak miatt:

Adri, Pat!
Természetesen van fürdőpelus a gatya alatt! :) :wink: Csak a képen nem látszik...Van olyan fürdő, ahol nem elég a pelus, azért vettem. Na meg nagyon megtetszett! :P

A képek mind szuperek, Ámin baba csodaszép a nagy szemeivel!

Én sem erősítem a vékonyak táborát! :(

Alvás: ne is beszéljünk róla, most nem részletezem, már többször írtam róla, nálunk az kész tragédia! (Még a naggyal is együtt alszom :( ) Vince hatszázszor kel éjjel, és mindig szopizik is! Most főleg, mert megint beteg, iszonyúan folyik az orra és köhög! :?

Hát ezzel le is írtam, hogy vagyunk, mindenki taknyos a családban, de Vince mindenkit überel!

Olvasgatok vissza...

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Na, csak végigolvastam, de Vince itt lóg rajtam, de még ma jövök reagálni is ígérem112222r

Évi (Közben V. is besegít :) )

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Csilla, akkor én merek gratulálni, mert sztem ha Te úgy érzed, hogy sikerült, akkor valószínűleg úgy is lesz. :)
Péntekre is drukkolok!
Rombolda :lol: :lol: :lol:

Mi csak Nórit, eseteg Nóreszt, és Livit mondunk, a többi az a szokásos: manó, bogárkám, cicám, mókuska. :oops: :lol:
Livinek 2 és 3 éves kora között az volt a volnalzóján, hogy Knódel teddlederögtön Lívia...

Évi,
együtt érzek veled, nálunk is takisak a lányok, mára meg én is az lettem.
Gyógyuljunk versenyt. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!
Ma nem írtaok olyan sokat..
Évi!
Nene,már megint beteg ez a kis lurkó!! Szegényke! Mi szerencsére 3 hét után kezdünk kilábalni...remélem nem kiabálom el,holnap megyünk vissza 4.-szerre! És sajnálom,hogy még mindig ilyen kakák az éjszakáitok!!! Még mindig nem gondolkozol valami drasztikusban? Vagy csak én vagyok nagyon genyó a gyerekkel? mióta sírt Mirus 1-2 hosszabbat éjjel,szigorú voltam vele. most egyszer kel hajnalban,akkor eszik (3 óra körül),aztán kel amikor az apját ébreszti a telefon :evil: :evil: ,de még akkor is visszaalszik némi szopival!

Csilla!
Grat. a vizsgához,majd pénteken drukkolunk megint! Szerencsés vagy a férjeddel kapcsolatban!!!!

Ma elég haladósan telet a napom,már ami a költözést illeti. Tudtam pakolni,Mira simán eljátszott 2 órát a lábamnál,míg én vasaltam,meg rendezkedtem. Már látom a végét! szerintem max. 2 nap,és minden a helyére kerül!!! Végre!!!

Berni,na hol vannak azok a képek? akartam tenni én is,de nem akarlak beelőzni,tegyél te előbb! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Igen, hasonló cipőben járunk... :?
Nekem nagyon tetszik a fiatalkori képetek (is)! De tényleg! :P
Gyógypuszik mennek...

Violát Violkának becézem, anyósom Violnak, de nekem ez nem tetszik! :?
Vince pedig Vincus, de inkább Vince! :)

Napirend: reggel megyünk oviba, aztán Vincét elaltatom babakocsiban kinn, én főzök, és ha marad időm, fórumozok! :D Aztán felébred, kis játszás, ebéd, megyünk Violáért, majd amikor megjövünk az oviból, kis játszás, és újra babakocsiban elaltatom Vincét, utána játszás Violával, és ha felébred Vince is, udvarozunk, kertezünk, begyűjtjük ált.ban a szomszéd gyerekeket is (egyik 6 éves fiú, másik 2 éves kislány, és egy 4 éves kislány), nem unatkozunk. :) Általában ez van, persze mi si szoktunk csavarogni, de ritkán, inkább hétvégenként apával is!

Joli!
Anyósomék kertszomszédok, és nyugdíjasok, így van segítségem, ha kell!

Házimunka: már írtam, h. anyósom szeret vasalni, ú.hogy azt ált.ban ráhagyom, felmosni egy héten 1x szoktam, takarítani is, de olyankor inkább "leadom" a gyerkőcöket. Hamarabb is végzek úgy!

1x elküldöm, mert felsírt Vince, remélem visszaalszik...

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Talán visszaaludt...

Pat!
Te miből gondolod, h. Csilla érettségi vizsgát tett? :roll: Lehet, hogy én néztem valamit el... :oops:

Igen, sajna megint beteg Vince... :? Én se nagyon térek napirendre felette, mert Viola egyáltalán nem volt ilyen beteges. Pedig őt csak 6 hónapig szoptattam! :(
Drasztikusság: dehogynem, most azt várom, hogy megcsináljuk a bővítést, és akkor lesz mindkét gyerkőcnek külön szobája, lehet, hogy egyelőre még egy szobában fognak maradni, de én már nem fogok ott aludni, ezt eldöntöttem! Violka is kap saját ágyat (egyszemélyeset), és slussz. Addig még csak kibírom!

Mennem kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!
Még nem olvastam, később jövök, most csak azt kérem, hogy valaki írja le, hogy mi volt a szülifeliben. Plííízzzz!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Tesóm (1976) - - - - - - - - - - - - - - - - - - Lányom (2009)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!

csajok!már akartam írni,h nagyon fontos:a fogzás NEM jár lázzal!!!!!mindenhol ezt írják.ezt csak azért írom így(nem érzelemből),h ha ilyet tapasztaltok,menjetek dokihoz vagy hívjátok(ki h szokta),mert 38 fokos tuti nem lehet fogtól.bocsi,ez nem okoskodás,csak én is nézegettem a vele járó tüneteket és mindenhol hangsúlyozzák,h láz nincs.na,ennyit akartam,h nehogy elfelejtsem.

joli!
neeeeeeeeeeee!nem lehetsz te is ennyire függő! :lol: én is nézem,de azért ez túlzás :lol: :lol: bocsi,ma én csak a felétől láttam,nem tudok segíteni

csakhogy teljes legyen a lista:Dorkónak szívogatom az orrát :( vagy fog,vagy a vasárnapi uszodavíz(ő folyton azt hiszi van élet a víz alatt a medencében is :) ),vagy megfázott.1előre más tünet nincs,csak a vele járó ordítás 8) +apa 39 fokos lázzal haldoklik odafenn(ahogy egy igazi,erős férfihoz illik)csak pasik ne legyenek betegek 8) agyhalál! :twisted: amúgy már alszik,de előtte kiborított már

pat!
jöjjenek a képeim,bár úgysem tudlak lekőrözni a fotódömpingben,annyit raksz fel mostanság :lol:

Kép
Kép
hiszti után:"én ezt AKAROM csinálni"
Kép
dorkó féle laza-kaja:
Kép
állatsimik:
Kép
Kép
és a hatás:
Kép

Kép
berni1
 
 


tudom,sok vagyok,de uszoda:
Kép
Kép
bocsi az életlenségért,de nem tudtam kihagyni 8) :lol:

Kép
berni1
 
 


na csak sikerült pl.gabi képei után beszúrnom az enyémeket :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Kép
berni1
 
 


Berni, kedves vagy, hogy segíteni akarsz! És persze, hogy függő vagyok! De még Barni is, annyit morgott, hogy nem láttuk, csak a végét, meg akarom lepni őt is a tartalommal! Valószínűleg reklámozták egész héten a korábbi időponttal együtt, de én egyébként nem szoktam tévét nézni, főleg reklámot :roll:
Mi az, hogy sok? Képből sose:) Amúgy is, be kell pótolnod, hogy néha napok telnek el, hogy nem is írsz:) Csanád is szereti felpakolni a lábát, na de ennyire! :lol: Tényleg fontos, hogy a fogzás esetleg hőemelkedéssel járhat, de 38 fokos lázzal nem.
Gabuska, olyan eredetiek ezek az összehasonlítós fotóid! Ezen a képen csak a hajuk és fülük különbözik a tesódnak és Nórinak!
Na, megpróbálom visszaolvasni, mit írtatok ma, ígérem, nem fogok ilyen hosszan reagálni mindenre.

KépKép
Kép
el..né
 
 


[quote="berni1"] írta:berni1Kép
bocsi az életlenségért,de nem tudtam kihagyni 8) :lol:


Szerencsénkre! Nagyon aranyos! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote="berni1"]n írta:berni1a csak sikerült pl.gabi képei után beszúrnom az enyémeket :twisted: :twisted: :twisted: :lol:


És ennek tényleg van jelentősége?
:roll:

Joli,
nem ők hasonlítanak, hanem a szitu. Legalábbis emiatt tettem fel, bár most, hogy mondod és megnéztem, kicsit tényleg hasonlítanak. :)

Ezt a képet pár napja csináltam Nóriról, ma meg itt volt Peti, és ahogy megláttam, bevillant, hogy róla is van egy ilyen kép. Asszem egyszer volt már róla szó, valami születési rendellenesség folytán szinte az összes gyerekkori és újkori fotónk a fejemben van. :lol:

Na megyek, alszom, amíg még lehet...

Jó éjt mindenkinek!
:arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szly, odáig még nem gondoltam el, hogy mi lesz, amikor megérkezik Horvátországba, mert odáig hosszú és göröngyös(hullámos) út vezet. Mivel csak jövő nyárra volt tervben ez az út, most mindent borít, felőrli az idegrendszeremet, lenullázza a hitelkártyánkat és még csak el sem kezdődött!
Mariann, sajnálom, hogy nincs akire számíts te sem. Én muszáj menjek dolgozni, mert ha itthon maradok, akkor nem lesz amit egyen a család. A nagyfiúkat is kell engedjem a nagyihoz vakációzni, annyit segítettek már- és nem is az ő nyakukba szültem a kicsit. Szóval nagy gőzerővel keresem a megoldást nyárra.
Csilla, gratula a vizsgához, pénteken is számíthatsz ránk! de azért tanulj is :lol:
Évi, sajnálom, hogy nem tudtok kilábalni a betegségből, mennek a gyógypuszik.
Pat, tudtam, hogy ügyes vagy és hamar túljutsz a költözködésen! Mira is ügyes, segít az anyukájának ahogy tud :P
Gabuska, gyógyuljatok meg gyorsan, mielőtt igazán betegek lennétek, irgum-burgum! Teddlederögtön Livi :lol: a knódelt nem értem.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Mostanig vártam, hogy valaki(pl. Pat) elmesélje a szülifelit, most már lefekszem. De hogy lehet így aludni, ha az ember azon gondolkodik, mi is történt? :lol:
Réka, hiányzónak vagy írva, tegnap sem láttunk!

KépKép
Kép
el..né
 
 


gabi!
[quote] írta:s ennek tényleg van jelentősége?


:lol: :lol: nincs!csak pat-tel szoktuk írni,h dömpingben "elvesznek" a képek :lol: dehogy van,csak poénkodtam :oops:

(hogy csinálod,h beírja az idézeted elé a nevet?)

Kép
berni1
 
 


joli!
nekem sincs igazán segítségem :cry: anyum meghalt,apum messze lakik,anyósnak meg Dorkó mellett van még 3 unokája a sogórnőméknél,ahol rendszeresen jár vigyázni.úgyh ide csak,akkor jön,ha tud :cry: amúgy nagyon rendes,szerencsém van,h őt kaptam! :) mikor tornázni megyek,a tesómhoz szoktam átvinni Dorkót,de 2 hete szó szerint rekedtre üvölti,hisztizi magát annyira anyás :cry: :cry: és tegnap mikor tornára mentünk a párjával,a fele úton beszólogatott nekem ill.szurkálódott :cry: tudjátok van úgy,h érzi az ember,h nem jóindulatból mondanak "tanácsokat"az embernek :cry: volt 1-2,ami nagyon szarul esett,most nem is megyek bele,de majd kipanaszkodom magam később :cry: :wink:

amúgy marha érdekes,h megfigyeltem(lehet más is),h ő az egyetlen ember,akivel nem szimpatizál Dorkó!!!!!még ha ott vagyok vele,akkor sem.nem megy hozzá,nem néz rá,ha nyúl felé,elhúzódik.merem állítani,h nem szereti és val.színűleg érzi,h a felőle jövő érzelmek sem pozitívak :x számomra ez hihetetlen!mert én látom,h szinte kerüli a gyereket,bár mosolyog rá,de nem őszinte,de h egy ilyen picur is így ráérezzen. :roll: tuti a csajban gyűlt a gyerekfogantatás óta,h nem voltunk vevők az ezeréves tanácsaira,nevelési elveire :cry: ez van.jó pl:ha náluk vagyunk,én mindíg figyelek,h úgy viselkedjen,ahogy itthon.azt szabad ott is,de ha rászólok vmiért,ő mondja:hagyd nyugodtan,majd én rászólok.erre a multkor vmit elkezdett lepakolni,mire beszólt,h ha anyád nem szól,akkor majd én elpakolom,mert ezt nem kéne! :twisted: mindíg tudtam,h hülye!közöltem,h mit tudom én mit szabad nálatok és mit nem,majd otthon én rászólok,itt meg szólj rá te vagy pakolj el!vmi ilyesmit udvariasabb formában :oops: és a tesóm szöges ellentéte,úgyh csak őmiatta vagyok még "jóban" vele.na a többit később,mert elrontom a mai hangulatot

Kép
berni1
 
 


Jó reggelt!

Berni4 Nagyon édi Dorián!

Joli! Én is lemaradtam a Szülifeliről! 21:40-kor bementem, hogy megnézem és 6 perc múlva vége lett! :lol:

Patr! Kérünk tartalmat!

Évi! Jobbulást Vincének! De jó, hogy lesz külön szobájuk a gyerekeknek! Nálunk 3 szoba van, amiből egy nappalinak van minősítve, szóval mi nem tudjuk őket külön külön szobába rakni. Bár a gyerekszoba 30négyzetméter, ezért lehet egyszer majd kettő lesz belőle!


Joli! Gabuskáéknál a gyerekek teljes neve: Knódel Livi és Knódel Nóri. A Knódel a vezetéknevük.

Ma nem kell főznöm! Hurrá! Így megyünk vásárolni, beugrunk a suliba, délután meg unokatesóm befesti a hajam!

Kép
szly27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?